microtune 21.02.04, 22:09 ciekawa jestem czy miałabym szanse na poznanie kogos przez net gdybym napisała w anonsie, że jestem sprzątaczką albo sprzedawczynią, a przecież podobno liczy się tylko serce i większe wartości jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:11 Zrob tak a potem nam napisz jakie byly rezultaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:13 szczerze powiedziawszy mam zamiar tak zrobić, ale nie będe zakładać skrzynki na gazecie bo będzie do mnie pisać i się wyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:17 jesli bylabys zarówno ładna jak i inteligentna to fakt bycia sprzątaczką nie przeszkadzalby mi. Nigdy bys juz nie musiala pracowac gdybym sie zakochal. Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:20 na szczęście pracuję i to w miejscu gdzie realizuję sie zawodowo nie tylko finansowo ale także w kilku innych sferach i raczej nie zostawię swojej pracy nawet dla tak fantastycznego mena ale doceniam propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:37 aaa to ty jestes tą sprzątaczką. Tak to napisałas ze sie nie domysliłem . Przepraszam Cie za moją niedomyslnosc. Skoro sie realizujesz w pracy to podejrzewam ze sprzatasz w jakiejs znanej firmie i to pewnie w zarządzie. Gratulacje! Najwazniejsze to robic to co sie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:41 niechcący się tak składa, że masz rację - jestem sprzątaczką - ale tylko w swoim własnym domu poza tym sprzatam kurz z umysłów studentów odświeżając ich myślenie na prowadzonych przeze mnie zajęciach, a także sprzatam stare idee z mózgów dyrektorów dużych firm reorganizując im przedsiębiorstwa a tobie tylko pogratulować dedukcji - jak na prawnika to nie poraża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:46 przepraszam z gory za wscibskosc ale moge zapytac czego nauczasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:49 i w zależności od tego będziesz mnie klasyfikować? kaszalot czy przystojna? inteligentna czy ściemnia i trzeba brać 30% poprawki? napisz najpierw jakie sa twoje intencje i do czego chcesz ta wiedze wykorzystac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:06 prosze tego zle nie odbierac. nie mialem zamiaru urazic Cie. Pytalem ogólnie i chce tylko ogólnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:12 co do nazwy to brzmi różnie w zależności od grupy i roku - obraca się to wszystko wokół analiz, projektowania i wdrażania systemów informatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:19 ale z tymi kosmitami to żartujesz co?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:23 niekoniecznie zartuje - chyba każdego chociaz raz porwali - to taka przenosnia tylko ale sprobuj zgadnac czego dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:25 deja vu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:37 oj dzis wieczorem to juz chyba nic innego nie wymysle tymbardziej ze sprawy kosmiczne zajmują mnie bardzo rzadko. jestem przyziemny az do bolu Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:42 a ja niestety ci wprost nie pomoge gdyż zepsuję zabawę pozostałym forumowiczom, którzy też się zastanawiają o co chodzi z kosmitami, w każdym razie do mnie dziś nie przylecą, do ciebie chyba też mam nadzieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:52 no mam nadzieje ze nie, chociaz jedną z niewielu rzeczy ktore ogladam w tv jest archiwum X (bo jest wystarczajaco pozno:) Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:13 jak juz wspomnialam - sygnaturka niewiele ma wspolnego z kosmitami w istocie - a tajemnice wyjawie dopiero jak ją zmienie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:18 przy nastepnym porwaniu powiedz im ze jestes z Polski to moze dadzą ci spokoj. W zamian zaproponuj im millera Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:21 właśnie tu jest problem, bo polaków i rosjan porywają częściej niż inne nacje ;) millera też już pewnie nie raz porwali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:33 tylko po co go oddawali? czyzby byli antypolsko nastawieni? Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:38 niekoniecznie antypolsko, wystarczy, że prokosmicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:44 jedno nie wyklucza drugiego HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 08:58 hehehe, microtune uderza do MBA... Odpowiedz Link Zgłoś
ron76 Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 10:49 a cóż w tym dziwnego? Ludzie z podobnych grup społecznych intuicyjnie lgną do siebie... microtune chciałaby mieć męża prawnika z dobrą pensją a MBA świetnie by się czuł chodząc na bankiety z pracownikiem naukowym i to jeszcze w sferze szeroko pojętego biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś