Dodaj do ulubionych

powabność sprzątaczki

21.02.04, 22:09
ciekawa jestem czy miałabym szanse na poznanie kogos przez net gdybym
napisała w anonsie, że jestem sprzątaczką albo sprzedawczynią, a przecież
podobno liczy się tylko serce i większe wartości
jak to jest?
Obserwuj wątek
    • lolyta Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:11
      Zrob tak a potem nam napisz jakie byly rezultaty :)
      • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:13
        szczerze powiedziawszy mam zamiar tak zrobić, ale nie będe zakładać skrzynki na
        gazecie bo będzie do mnie pisać i się wyda ;)
    • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:17
      jesli bylabys zarówno ładna jak i inteligentna to fakt bycia sprzątaczką nie
      przeszkadzalby mi. Nigdy bys juz nie musiala pracowac gdybym sie zakochal.
      • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:20
        na szczęście pracuję i to w miejscu gdzie realizuję sie zawodowo nie tylko
        finansowo ale także w kilku innych sferach i raczej nie zostawię swojej pracy
        nawet dla tak fantastycznego mena ale doceniam propozycje
        • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:37
          aaa to ty jestes tą sprzątaczką. Tak to napisałas ze sie nie domysliłem .
          Przepraszam Cie za moją niedomyslnosc. Skoro sie realizujesz w pracy to
          podejrzewam ze sprzatasz w jakiejs znanej firmie i to pewnie w zarządzie.
          Gratulacje! Najwazniejsze to robic to co sie lubi.
          • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:41
            niechcący się tak składa, że masz rację - jestem sprzątaczką - ale tylko w
            swoim własnym domu
            poza tym sprzatam kurz z umysłów studentów odświeżając ich myślenie na
            prowadzonych przeze mnie zajęciach, a także sprzatam stare idee z mózgów
            dyrektorów dużych firm reorganizując im przedsiębiorstwa

a tobie tylko pogratulować dedukcji - jak na prawnika to nie poraża ;)
            • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:46
              przepraszam z gory za wscibskosc ale moge zapytac czego nauczasz ?
              • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 22:49
                i w zależności od tego będziesz mnie klasyfikować? kaszalot czy przystojna?
                inteligentna czy ściemnia i trzeba brać 30% poprawki? napisz najpierw jakie sa
                twoje intencje i do czego chcesz ta wiedze wykorzystac
                • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:06
                  prosze tego zle nie odbierac. nie mialem zamiaru urazic Cie.
                  Pytalem ogólnie i chce tylko ogólnej odpowiedzi.
                  • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:12
                    co do nazwy to brzmi różnie w zależności od grupy i roku - obraca się to
                    wszystko wokół analiz, projektowania i wdrażania systemów informatycznych
                    • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:19
                      ale z tymi kosmitami to żartujesz co?:-)
                      • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:23
                        niekoniecznie zartuje - chyba każdego chociaz raz porwali - to taka przenosnia
                        tylko ale sprobuj zgadnac czego dotyczy
                        • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:25
                          deja vu??
                          • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:26
                            hehe - nie... zgaduj dalej
                            • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:37
                              oj dzis wieczorem to juz chyba nic innego nie wymysle tymbardziej ze sprawy
                              kosmiczne zajmują mnie bardzo rzadko. jestem przyziemny az do bolu
                              • microtune Re: powabność sprzątaczki 21.02.04, 23:42
                                a ja niestety ci wprost nie pomoge gdyż zepsuję zabawę pozostałym forumowiczom,
                                którzy też się zastanawiają o co chodzi z kosmitami, w każdym razie do mnie
                                dziś nie przylecą, do ciebie chyba też mam nadzieję ;)
                                • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:52
                                  no mam nadzieje ze nie, chociaz jedną z niewielu rzeczy ktore ogladam w tv jest
                                  archiwum X (bo jest wystarczajaco pozno:)

• microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:13
                                    jak juz wspomnialam - sygnaturka niewiele ma wspolnego z kosmitami w istocie -
                                    a tajemnice wyjawie dopiero jak ją zmienie,
                                    • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:18
                                      przy nastepnym porwaniu powiedz im ze jestes z Polski to moze dadzą ci spokoj.
                                      W zamian zaproponuj im millera
                                      • microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:21
                                        właśnie tu jest problem, bo polaków i rosjan porywają częściej niż inne
                                        nacje ;) millera też już pewnie nie raz porwali ;)
                                        • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:33
                                          tylko po co go oddawali? czyzby byli antypolsko nastawieni?
                                          • microtune Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 00:38
                                            niekoniecznie antypolsko, wystarczy, że prokosmicznie
                                            • Gość: MBA Re: powabność sprzątaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:44
                                              jedno nie wyklucza drugiego HEHE
                                              • brytan Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 08:58
                                                hehehe, microtune uderza do MBA...
                                                • ron76 Re: powabność sprzątaczki 22.02.04, 10:49
                                                  a cóż w tym dziwnego? Ludzie z podobnych grup społecznych intuicyjnie lgną do
                                                  siebie...
                                                  microtune chciałaby mieć męża prawnika z dobrą pensją a MBA świetnie by się
                                                  czuł chodząc na bankiety z pracownikiem naukowym i to jeszcze w sferze szeroko
                                                  pojętego biznesu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka