Dodaj do ulubionych

tematy na forum kobieta

24.02.04, 10:30
Od niedawna czytam to forum, ale już mam nieodparte wrażenie, że działają
tu "zawodowi" wymyślacze tematów. Szczególnie sztucznie brzmią te zaczynające
się od długich opowieści przypominających scenariusz kolejnego odcinka
jakiejś głupawej mydlanej opery.
Najdziwniejsze jest to , że dostrzegam to tylko na forum Kobieta. Nie wiem co
o tym myśleć ... :-)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wiki Re: tematy na forum kobieta IP: 212.244.77.* 24.02.04, 10:41
      Doświadczony. Widac zycie wielu ludzi przypomina głupawa opere mydlaną. Kazdy
      ma takie zycie jakie chce zeby było.
      Ja mysle ,że pisze tutaj wiele kobiet, które pogubiły gdzies swoja kobiecość i
      dały sobie wmówic rózne medilane rzeczy, które je skutecznie unieszczęsliwiają.
      I facetów, ktorzy na tym żerują...
      Pozdro
      • blanchet Re: tematy na forum kobieta 24.02.04, 10:58
        dlaczego pogubiły kobiecoś, jakie medialne rzeczy? Wytłumacz
        • Gość: wiki Re: tematy na forum kobieta IP: 212.244.77.* 24.02.04, 11:39
          Poczutaj sobie posumowania męskie watków na forum kobieta to zrozumiesz o co
          chodzi. Kobiety tzw. wyzwolone feministki sa tym samym dla facetów co dla nas
          męscy szowinisci.
          • blanchet Re: tematy na forum kobieta 24.02.04, 11:52
            jeśli te podsumowania będą takie jak twoje poprzednie to raczej się nie dowiem
            bo wygląda to po prostu na puszczanie pustych haseł wyczytanych w kolorowych
            czasopismach więc proszę w dalszym ciągu o uzasadnienie
            • Gość: wiki Re: tematy na forum kobieta IP: 212.244.77.* 24.02.04, 12:03
              Chodzi mi o to, że wspólczesna babka: uwaza ,że tez jest facetem tylko troche
              innym, idzie do łózka po pierwszej randce, wiąze się z zonatym facetem,który ja
              wykorzystuje, zdradza męża, nie chce miec dzieci, bo woli robic kariere(potem
              staje się zgorzkniała na starośc ,że sie nie spełniła)-i UDAJE ŻE TO JEJ
              ODPOWIADA I ŻE WSZYSTKO JEST OK. I potem takie biedule pisza na forum
              rozczarowane ,że zycie jest do d..a kazdy facet to świnia. Nic dziwnego-same sa
              sobie winne.
              To oczywiście tyczy sie tez facetów,ale to forum KOBIETA i dlatego to piszę.
              I raczej nie wyczytałam to w kolorowych czasopismach (tylko z forum i z zycia),
              to co pisze jest niemedialne i by sie nie sprzedało.
              • blanchet Re: tematy na forum kobieta 24.02.04, 12:07
                mylisz sie to nie są współczesne kobiety ale kobiety żyjące w toksycznych
                związkach Ludzie lubią się dzielić złymi doświaczeniami ponieważ zło ogólnie
                bardziej doświadcza emocjonalnie niż dobro Efekt negtywności działa też w tą
                stronę że złe rzeczy są bardziej zauważalne przez ludzi i na tym wnioskują że
                są częstsze
                • Gość: wiki Re: tematy na forum kobieta IP: 212.244.77.* 24.02.04, 12:16
                  Racja,ale zgodzisz sie ,że media nakręcaja pewne postawy. Pewnie byłybysmy inne
                  gdyby nie np. telewizja. Zmienilo sie by w nas wiele i dobrego i złego.
                  Jeszcze 50 lat temu nie było problemów z przyrostem naturalnym np.
                  • blanchet Re: tematy na forum kobieta 24.02.04, 12:22
                    oczywiście że nakręcają chore postawy TV itp. pokazuje albo skrajnie dobre
                    sytuacje pieknych mądrych ludzi którym się powiodło nie wiadomo czemu albo
                    skarjnie złe Ludzie potem tak odbierają świat i są zawiedzeni że im nie
                    wychodzi mimo że mają równie dobre talenty co bohaterzy tv i czują sie jak
                    życiowi nieudacznicy. A przyrost naturalny i problemy z nim- efekt kapitalizmu
                    żeby się liczyć trzeba pracować bez pracy nie ma kasy i tym samym prawa głosu-
                    władzy Nie można pracować i być matką.
    • molo00 Re: tematy na forum kobieta 24.02.04, 10:53
      może masz rację, nie mniej jednak to forum sluży m.in poznaniu opinii, wymianie
      doświadczeń i udzialniu rad, więć nawet jeżli ktoś wymysli jakś historię i tak
      czesto odpowiedzi są prawdziqwe. I chyba o to chodzi
      molo
    • pajdeczka To ja ci powiem, co masz myśleć 24.02.04, 11:04
      piszę tu od 4 lat. Potrafię często odróżnić ściemę od prawdy. W większości są
      to prawdziwe historie, chociaż mnie, wiekowej już kobiecie, coraz mniej chce
      się w to wszystko, co wyrabiają młodzi ludzie, wierzyć. Ale takie jest forum
      Kobieta. Prawdziwe. I dlatego tutaj tkwię, jak kolec.:)
      • Gość: renia Re: To ja ci powiem, co masz myśleć IP: *.ath.spark.net.gr 24.02.04, 12:14
        Pajdeczko, portal ma trzy lata, wiec jak mozesz pisac tu od czterech lat?

;))))
        • pajdeczka Re: To ja ci powiem, co masz myśleć 24.02.04, 14:09
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Pajdeczko, portal ma trzy lata, wiec jak mozesz pisac tu od czterech lat?
          >
          > ;))))

W takim razie czas tak szybko płynie, że straciłam rachubę:)))))
          Dzięki za Walentego!
    • Gość: Beny swieta prawda IP: 213.68.127.* 24.02.04, 11:32
      Ja ledwo od dwoch dni tutaj zagladam calkiem przez przypadek skierowany przez
      zagubionego linka. Ale po lektorze watkow z pierwszej strony dochodze do wniosku
      ze kobiety sa z innej planety. Nie tylko inaczej sikaja, ale tez totalnie
      inaczej patrza na swiat a swoja logika-inaczej plus chorymi stanami
      emocjonalnymi, folozofia Kalego, zancznie odmienna fizjologia, depresjami sa
      miliony lat swietlnych od normalnego meskego swiata.

Bie byloby to dziwne, gdby nie fakt ze na codzien jedynie nieznaczna czesc tych
      dziwact wychodzi na jaw. Albo ich nie zauwazamy w tedy, albo machniemy reka ot
      "te dni", ale tu na forum w jednej dawce dziala paralizujaco. Nie na darmo
      Bog/przyroda/... stworzyli mezczyzne roznego od kobiety. I lepiej niech tak
      zostanie nie wpychacie sie kobitki miedzy facetow, bo wsrodku mimo waszej
      zewnetrznej postawy damskiego "maczo" jestescie male zagubione emocjonalnie
      zakrecone klebki.
      • Gość: wiki Re: swieta prawda IP: 212.244.77.* 24.02.04, 11:36
        Beny -szowinizm męski raczej wskazuje na kompleksy niz na męskość. Dla mnie
        taki facet ,który nie szanuje kobiet jest niemęski.
        Kobiety są rózne od mężczyzn, ale nie znaczy ,że gorsze. Jabłko jest inne niz
        gruszka,ale co jest lepsze? Isnieja piekne jabłka i gruszki i zgnite jabłka i
        gruszki.Pozdro
        • aktin Re: swieta prawda 24.02.04, 11:46
          A ja myślę, że to forum wielu osobom jest naprawde potrzebne, bo przede
          wszystkim anonimowe.
          Mało kto opowiada o inymnych szczegółach swojego życia wszystkim wokoło, a tu -
          mozna się wygadać. Czasem ktoś inny poruszy problem, który dotyczy wielu z nas
          i co? Można się podzielić doświadczeniami.
          Nie we wszystkich wątkach trzeba się wypowiadać, nie wszystkie trzeba czytać.

Mi generalnie się podoba :)
        • Gość: Beny doskonala odpowiedz - takiej oczekiwalem IP: 213.68.127.* 24.02.04, 14:07
          > Beny -szowinizm męski raczej wskazuje na kompleksy niz na męskość.
          Nie wyslucha dokladnie, nie przeczyta, a juz sobie buzie mna jaka szowinistyczna
          swinia wyciera. A gdzei ja napisalem, ze nie szanuje kobiety, ze jestescie gorsze.
          Pomoge ci nie szukaj - nigdzie.
          Jedynie co stwierdzilem ze jestescie totalnie inne. Ze to co prezentujecie w nie
          anonimowym swiecie, nie ukryte poza nickiem to teatr i wielkie przedstawienie.
          Czytajac to forum ma sie wrazenie, ze wasze miejsce to lazienka w stanie
          depresji, silownia/klub/praca jako teren lowow, lub dom jako twierdza w ktorej
          bronicie swojej zdobyczy - zenujace. To wszystko jest polane mdlym sosem wlasnej
          nieakceptacji, zazdrosci i faktem ze koleznaka dostala nowa kiecke.

Czy to jest zle - ja nie oceniam, ja tylko ze zdumieniem odktywam ze to smutna
          prawda.
          • Gość: wiki Re: doskonala odpowiedz - takiej oczekiwalem IP: 212.244.77.* 24.02.04, 14:44
            Beny, nie ma co sie oszukiwac-nie znasz kobiet. A Twoja znajomośc kobiety nie
            wykracza poza bardzo wybiórcze czytanie forum gazety wyborczej. Pewnie boisz
            sie kobiet i tylko siedzisz w necie.
            Równie dobrze ja moge powiedziec, że wszyscy faceci to pijaki, seksoholicy i
            chamy. A przeciez sa rózni,jak rózne sa babki;)
            Baj.
            • Gość: Beny Re: doskonala odpowiedz - takiej oczekiwalem IP: 213.68.127.* 25.02.04, 14:24
              > A Twoja znajomośc kobiety nie
              > wykracza poza bardzo wybiórcze czytanie forum gazety wyborczej. Pewnie boisz
              > sie kobiet i tylko siedzisz w necie.

Ciekawe na jakiej podstawie wyciagnelas te wnioski - zreszta nie jest to wazne.
              To jest odwracanie kota ogonem, czyli zmiana tematu - ulubiona prez kobiety
              metoda odejscia od niewygodnego tematu, albo gdy brakuje argumentow.

> Równie dobrze ja moge powiedziec, że wszyscy faceci to pijaki, seksoholicy i
              > chamy.

Na jakiej podstawie tak bys chciala twierdzic? Ta, szkoda ze nie bylas w stanie
              sprostowac moich wnioskow powolujac sie na przyklady - chocby z tego forum.

Mysle, ze sie nie myle a te nieliczne sposrod was inne to tylko statystyka i
              pomylka przyrody zamykajaca w kobiecym ciele faceta.
              • Gość: wiki Re: doskonala odpowiedz - takiej oczekiwalem IP: 212.244.77.* 25.02.04, 14:30
                Najpierw naucz sie czytac ,a potem rozmawiaj z dorosłymi. baj.
      • blanchet seksualny monotemat forum mężczyzn 24.02.04, 11:44
        to dopiero wyraz głębokich przemyśleń ludzi z planety ziemia :)) Kobiety są
        poprostu złożone, skomplikowane i rzeczywiście miliony lat świtlnych lepiej
        rozwinięte od małpeczek mężczyzn :))))
        • doswiadczony Re: seksualny monotemat forum mężczyzn 24.02.04, 12:20
          > Kobiety są
          > poprostu złożone, skomplikowane i rzeczywiście miliony lat świtlnych lepiej
          > rozwinięte od małpeczek mężczyzn :))))

Stawiasz słuszną tezę, ale wniosek wyciągasz błędny.
          Układ bardziej złożony, skomplikowany jest tylko wtedy "lepszy" od prostszego ,
          kiedy ma na tyle skuteczny układ samoregulacji, że nie "gubi" się w swej
          złożoności. A z kobietami to jest różnie.... :))))

pozdrawiam
        • Gość: Beny Re: seksualny monotemat forum mężczyzn - hahahaha IP: 213.68.127.* 24.02.04, 13:59
          Seksualny co ?
          Zdaje sie ze to forum poraz kolejny pokazuje ze seks jest dla kobiet co najmniej
          tak wazny jak to zwykle sie bylo przypisywalo mezczyznom. Poza opisami wlasnych
          dolow psychicznych na tym forum przewija sie glownie sex w wydaniu forumowiczek,
          jak bylo, jak bedzie, z kim i kiedy.

Jestescie mniej wiecej w tym podobne do 17 letnich chlopcow, ktorzy zagubieni w
          burzy hormonalnej nie potrafia o niczym innym myslec i dyskutowac. Co wiecej
          potwierdza to moje obserwacje z pracy i "okolic" dojrzale kobiety niezle
          swintusza. Wydaje mi sie ze rola erotomana gawedziarza zostala przekazana
          kobietom. Faceci wychodza z zalozenia ze pewnie krowa co duzo ryczy malo mleka
          daje i nie opowidaja sobie na uszko z ktora i jak.

Choldujesz kolezanko starym mitom o mnotematycznosci facetow.

Zawsze uczono mnie ze najdoskonalsze rozwiazania to te najprostrze.

BTW
          Miliony lat swietlnych nie mozesz byc lepiej rozwinieta, bo lata swietlne
          wyrazaja odleglosc a nie czas czy wielkosc inteligencji.
        • Gość: kamea Re: seksualny monotemat forum mężczyzn IP: 81.15.212.* 25.02.04, 21:16
          Ile lat świetlnych potrzeba,aby takie dziewczątko nabrało ogłady i potrafiło
          podyskutować mądrze na tym forum,chociażby na temat"lat świetlnych" bo jestem
          przekonana !że to tylko rzucone bezmyślnie słowa,bez poparcia wiedzą!To tak
          jakby krzyknąć:jestem najmądrzejsza!Czy od tego przybędzie mądrości?Co to
          wogule ma wspólnego z tematem,który mamy poruszać!To tylko głupie przechwalanki
          miało być mądrze, że kobiety są.....Wyszło dziewczyno byle
          co,chociaż,zpewnością cieszysz się,że"dosoliłaś mężczyznom!
    • Gość: misia Re: tematy na forum kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 11:45
      Zgadzam się z Tobą i mam nieodparte wrażenie że ci "zawodowi" wymyslacze
      tematów to jakis facet który znajduje przyjemnośc tym że kobiety dają się
      nabrać na te jego przydługawe watki , które mają wspólną cechę pokazują autora
      wątku w wyjatkowo dobrym świetle. Nigdy nie obraża kobiet bezpośrednio ,
      najgorzse są te tłumaczenia kobiet , tak jakby sie bały ze to prawda co on
      wypisuje i za wszelka cenę starają się udowodnić że tak nie jest. Musi mieC
      facet dobrą zabawę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka