Dodaj do ulubionych

Pana szukam, Warszawa

18.04.10, 15:12
Od niedawna mieszkam w Warszawie i poszukuję pana, z którym mogłabym się
zaprzyjaźnić i wspólnie spędzać wolny czas. Warunki - wzrost min. 180cm, wiek
25-32lata, poczucie humoru, mężczyzna z klasą (nie-macho).

Ja - samodzielna i niezależna, filigranowa brunetka, posiadająca własne
zainteresowania, sporo pracuję, 27l.
Obserwuj wątek
    • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:14
      Preferuję kontakt mailowy.
    • hermina25 Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:14
      a portali randkowych to już zabrakło :/ ?
      • devilyn Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:03
        Hermuś tam się płaci, a tu ma za friko ;-)
    • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:16
      > posiadająca własne
      > zainteresowania,

W drugim wierszu spodziewałam się własne mieszkanie raczej:D

BTW jak można mieć cudze zainteresowania?
      • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:22
        Oczywiście masz rację, mój błąd. Zainteresowania - są.

> BTW jak można mieć cudze zainteresowania?
    • wypedzonyzziemodzyskanych Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:17
      ...Ja - filigranowa ....

czyli 155cm?
      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:19
        a wymagany wzrost partnera:

wzrost min. 180cm,
      • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:24
        165 cm. budowa filigranowa
        • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:26
          pokuszajaca napisała:

> 165 cm. budowa filigranowa

to czemu facet ma być minimum 180? wystarczyłby ci 175
          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:27
            A są na to jakieś przepisy?

> to czemu facet ma być minimum 180? wystarczyłby ci 175
            • jan_hus_na_stosie Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:29
              a masz duże cycki?
            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:30
              pokuszajaca napisała:

> A są na to jakieś przepisy?

nie, ale będziesz przy dużym facecie jak dziecko wyglądać, wzór na faceta to
              twój wzrost plus 10 cm na szpile
              • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:33
                Wiem jak wyglądam przy facetach powyżej 180cm. Wyglądam dobrze:)
                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:35
                  pokuszajaca napisała:

> Wiem jak wyglądam przy facetach powyżej 180cm. Wyglądam dobrze:)

tak, tata z córką

i jeszcze jedno: dlaczego nudzisz tutaj zamiast sobie profil na kafe założyć
                  • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:36
                    Bo tak. Nie musisz czytać,a tym bardziej pisać.

> tak, tata z córką
                    >
                    > i jeszcze jedno: dlaczego nudzisz tutaj zamiast sobie profil na kafe założyć
                    • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:40
                      pokuszajaca napisała:

> Bo tak.

hahaha, masz potencjał
                      • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:43
                        W taki delikatny sposób chciałam ci przekazać, że nie muszę ci się tłumaczyć.
                        • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:48
                          pokuszajaca napisała:

> W taki delikatny sposób chciałam ci przekazać, że nie muszę ci się tłumaczyć.

czyżby? publicznie ogłaszasz, że szukasz faceta i to na dodatek w miejscu do
                          tego nie przeznaczonym, nie sądzisz, że to bzdura na kółkach?
                          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:50
                            Ah więc wytłumacz mi dlaczego miałabym TOBIE wyjaśniać dlaczego akurat tu.. Nie
                            masz ceikawszych zajęć na niedzielę niż czepianie się?
                            • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:56
                              > Ah więc wytłumacz mi dlaczego miałabym TOBIE wyjaśniać dlaczego akurat tu.. Nie
                              > masz ceikawszych zajęć na niedzielę niż czepianie się?> Ah więc wytłumacz mi
                              dlaczego miałabym TOBIE wyjaśniać dlaczego akurat tu.. Nie
                              > masz ceikawszych zajęć na niedzielę niż czepianie się?

Przyznaj się, tutaj piszesz, a nie na cafe, bo tam musiałabyś wstawić zdjęcie,
                              żeby liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie. :)
                              • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:58
                                dystansownik napisał:

> Przyznaj się, tutaj piszesz, a nie na cafe, bo tam musiałabyś wstawić zdjęcie,
                                > żeby liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie. :)

mam wrażenie, że autorka tego właśnie chce uniknąć ;)
                                • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:00
                                  ludziom o nienachalnej urodzie ciężko poznać ludzi w realu;p
                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:03
                                    lolcia-olcia napisała:

> ludziom o nienachalnej urodzie ciężko poznać ludzi w realu;p

"nienachalna uroda" dobre :) ja lubię jeszcze "odmienni kosmetycznie" ;)
                                    • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:04
                                      i uroda dla konesera:)
                                      • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:08
                                        lolcia-olcia napisała:

> i uroda dla konesera:)

heheh
                                        • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:10
                                          Nie śmiej się ;p heheheheh
                                          • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:12
                                            lolcia-olcia napisała:

> Nie śmiej się ;p heheheheh

kiedy to śmieszne jest jak cholera
                                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:13
                                              Nie mów, że nie znałeś tego?
                                              • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:15
                                                lolcia-olcia napisała:

> Nie mów, że nie znałeś tego?

tych twoich nie, dobre :)
                                                • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:17
                                                  ha wiesz przyszpanić na forumie chciałam tak przy niedzieli:)
                                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:24
                                                    lolcia-olcia napisała:

> ha wiesz przyszpanić na forumie chciałam tak przy niedzieli:)

dobre :) szpanuj więcej, bo to ci wyszło i zaszpanowałaś na wypasie
                                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:29
                                                    Nie łapię się do Twoich statystyk więc czymś innym muszę nadrabiać;D chociaż
                                                    nigdy żadnemu facetowi nie przeszkadzał mój wzrost...bo to, że dla mężczyzn o
                                                    takim jak Twój wzroście jestem podręczna to wiem.
                                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:37
                                                    lolcia-olcia napisała:

> dla mężczyzn o
                                                    > takim jak Twój wzroście jestem podręczna to wiem.

małe wkrętaki też się czasem przydają :)
                                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:40
                                                    hahaha dobre:D

Poza tym gdy zakładam 12 cm szpilki nie wyglądam jak dzieciak Frankensteina:)
                                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:52
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Poza tym gdy zakładam 12 cm szpilki nie wyglądam jak dzieciak Frankensteina:)

to ile wtedy masz?
                                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:57
                                                    179:)
                                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:04
                                                    lolcia-olcia napisała:

> 179:)

no widzisz, to jeszcze da radę :)
                                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:07
                                                    hahaha czyli tak źle ze mną nie jest:) ale i tak lepsza jest niższa partnerka
                                                    niż niższy facet...to już kompletne porażka..:/
                                  • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:04
                                    > ludziom o nienachalnej urodzie ciężko poznać ludzi w realu;p

Nienachalna to jaka? Zresztą ludzi w realu nie jest ciężko poznać (chyba, że ma
                                    się skopane parę kluczowych cech charakteru). Ciężko jest ich zachęcić do
                                    relacji o podłożu romantycznym.
                                    Jak się to mówi, trzeba przyciągnąć wyglądem, a zatrzymać charakterem. W necie
                                    wygląd jest pomijany, a charakter błędnie przedstawiany. Innymi słowy, może to
                                    być idealne miejsce dla niektórych do poznawania innych ludków. ;)
                                    • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:06
                                      poniżej przeciętnej;p
                              • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:01
                                Profil na cafe posiadam. Ze zdjęciem. I rozczaruję cię - panowie zainteresowanie
                                wykazują.
                                Mam powodzenie (oho,teraz mnie wszyscy zjedzą), ale nie trafiam na to czego
                                oczekuję.
                                • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:02
                                  > Mam powodzenie (oho,teraz mnie wszyscy zjedzą), ale nie trafiam na to czego
                                  > oczekuję.
                                  Chodziło mi oczywiście o real.
                                • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:07
                                  > Mam powodzenie (oho,teraz mnie wszyscy zjedzą), ale nie trafiam na to czego
                                  > oczekuję.

A czego dokładnie oczekujesz? Bo to póki co wymienione, to w sumie same
                                  ogólniki. Zresztą stawianie zbyt konkretnych wymagań jak np. min. 180 cm odstrasza.
                                  Ja mam 177 cm i co, od razu byłbym skreślony z tego powodu? Przecież tego w
                                  rzeczywistości nawet się nie zauważa, a samo takie warunkowe szukanie odstrasza.
                                  • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:19
                                    Na randki z linijką nie chodzę:) Nie trzymam się też sztywno tego kryterium, bo
                                    przecież to nie ma kluczowego wpływu na jakość relacji. Ale kiedyś spotkałam się
                                    z panem, który sam niepytany o wzrost napisał, że jest wysoki przy czym
                                    jak się spotkaliśmy okazało się, że jest równy ze mną:/ dobrze, że nie założyłam
                                    szpilek.

Fajnie by było, żeby pan był parę cm ode mnie wyższy kiedy założę szpilki, bo
                                    nosić je lubię. Zwłaszcza na spotkaniach tet-a-tet ;)
                                    • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:25
                                      No widzisz i tak musisz pisać. Oczywiście to praktycznie takie PRowski bezsens,
                                      bo to samo przedstawia się na dwa różne sposoby, których efektem jest ich różny
                                      odbiór, ale tak już jest.

Traktując wzrost jako warunek konieczny od konkretnej wartości, od razu
                                      odstraszysz część potencjalnych kandydatów. Gdy jednak napiszesz, że powinien
                                      być parę centymetrów wyższy (później w rozmowie możesz nawet o dokładną wartość
                                      z ciekawości zapytać, żeby znów nie mieć atrakcji z kolejnym "wysokim"), to
                                      wygląda lepiej i jest lepiej odbierane.
                                      • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:31
                                        Dobrze, więc chciałabym żeby był około 15 cm wyższy:P

> No widzisz i tak musisz pisać. Oczywiście to praktycznie takie PRowski bezsens,
                                        > bo to samo przedstawia się na dwa różne sposoby, których efektem jest ich różny
                                        > odbiór, ale tak już jest.

Tak, dlatego nie lubię się zbyt na swój temat rozpisywać, bo na pewno inni widzą
                                        mnie inaczej niż ja siebie. Etap klikania ma mi dać tylko ogólny zarys +
                                        umożliwić sprawdzenie czy mamy podobne poczucie humoru, reszta i tak wychodzi
                                        dopiero w praniu.
                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:08
                                  pokuszajaca napisała:

> Profil na cafe posiadam. Ze zdjęciem. I rozczaruję cię - panowie zainteresowani
                                  > e
                                  > wykazują.

to podziel się linkiem, chyba z tym zainteresowaniem nie jest tak różowo skoro
                                  zakładasz wątek tutaj
              • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:33
                Wicehrabio RESPECT tego wzoru nie znałam;p
                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:35
                  lolcia-olcia napisała:

> Wicehrabio RESPECT tego wzoru nie znałam;p

to teraz mi babę 183 poszukaj w nagrodę za ujawnienie wzoru
                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:40
                    a Ty ile masz? wzrostu oczywiście?:)
                    • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:49
                      lolcia-olcia napisała:

> a Ty ile masz? wzrostu oczywiście?:)

podstaw sobie do wzoru, kalkulator masz w windowsie haha
                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:52
                        ;p cięta riposta :)

na matematyce nie spałam więc obędzie się bez kalkulatora:D
                        • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:00
                          lolcia-olcia napisała:

> ;p cięta riposta :)
                          >
                          > na matematyce nie spałam więc obędzie się bez kalkulatora:D

wzór masz, więc działaj
                          • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:02
                            Masz wygórowane wymagania wzrostowe, przeciętna polka ma 164-174 cm wzrostu, a
                            podobno nie wygląd ma znaczenie;p
                            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:11
                              lolcia-olcia napisała:

> Masz wygórowane wymagania wzrostowe, przeciętna polka ma 164-174 cm wzrostu, a
                              > podobno nie wygląd ma znaczenie;p

ja nigdy nie twierdziłem, że nie ma znaczenia

i nie mam wygórowanych wymagań tylko sam jestem wygórowany :P
                              • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:16
                                Fakt Ty odbiegasz od przeciętności:) niech tak będzie, ale to dobrze "nie ma
                                sensu zaspokajać głodu byle baranem";p

Tylko z tym wzrostem niskie kobiety bardzo dobrze czują się w towarzystwie o
                                wiele wyższych mężczyzn...a urodą w niczym nie ustępują wysokim koleżankom;)
                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:18
                                  lolcia-olcia napisała:

> niskie kobiety bardzo dobrze czują się w towarzystwie o
                                  > wiele wyższych mężczyzn...a urodą w niczym nie ustępują wysokim koleżankom;)

z tym bym dyskutował, niska kobieta raczej nie posiada długich nóg i nie robi
                                  takiego wrażenia jak King Size :)
                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:21
                                    Pas! Stanęłam jedynie w obronie niskich kobiet:)cholera czuję się pokonana;p

• wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:26
                                      lolcia-olcia napisała:

> Pas! Stanęłam jedynie w obronie niskich kobiet:)cholera czuję się pokonana;p

nie ja wymyśliłem ten świat, więc zażalenia proszę gdzie indziej
                                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:31
                                        Od razu zażalenia, dobrze gdy ktoś ma własne zdanie:)
                  • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:00
                    > to teraz mi babę 183 poszukaj w nagrodę za ujawnienie wzoru

Zgodnie z tym wzorem ja powinienem szukać mającej ok. 167 cm? Teoretycznie
                    fajnie, bo sporo spełni ten warunek, ale czemu w praktyce najpopularniejszym
                    przeciwnym warunkiem i tak prawie zawsze jest >180 ? :D
                    • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:04
                      hahaha spokojnie nie wszystkie kobiety zwracają uwagę na wzrost:)
                      • jan_hus_na_stosie Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:06
                        lolcia-olcia napisała:

> hahaha spokojnie nie wszystkie kobiety zwracają uwagę na wzrost:)

a na inne wymiary? ;)
                        • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:09
                          Kota w worku nikt nie kupuje, organoleptyczne rozeznanie i wszystko jasne;D ale
                          gdy mężczyzna jest fajny i jest "to coś" to na pewne rzeczy też można przymknąć
                          oko. Wszak z ideałem żyć się nie da:D
                          • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:15
                            Gorzej jak ktoś tego "czegoś" nie ma. ;)
                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:23
                              To nikt na siłę z nikim się nie zwiąże...
                          • jan_hus_na_stosie Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:15
                            lolcia-olcia napisała:

> Wszak z ideałem żyć się nie da:D

o kurde, dobrze wiedzieć bo ja chciałem zostać ideałem, ale widzę że lepiej nie
                            zostawać bo żadna mnie nie zechce :D
                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:18
                              Nie nie na dłuższą metę to męczące;p
                    • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:06
                      dystansownik napisał:

>czemu w praktyce najpopularniejszym
                      > przeciwnym warunkiem i tak prawie zawsze jest >180 ? :D

nie rozumiem pytania
                      • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:14
                        > nie rozumiem pytania

Pytania na dobrą sprawę tu nie ma, a raczej jest retoryczne, którego celem jest
                        żalenie się co do stawiania bezsensownych warunków. :)
                        • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:19
                          dystansownik napisał:

> żalenie się co do stawiania bezsensownych warunków. :)

autorka uznała je za całkiem sensowne, ma być wysoki i już, co z tego, że ona do
                          najwyższych nie należy
                          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:22
                            To że ktoś ma pewne preferencje to raczej jest bardzo sensowne. Przynajmniej w
                            mojej ocenie.
                            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:29
                              pokuszajaca napisała:

> To że ktoś ma pewne preferencje to raczej jest bardzo sensowne. Przynajmniej w
                              > mojej ocenie.

oczywiście, tylko preferencje też mają jakieś uzasadnienie nie sądzisz?
                              • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:33
                                Np czyjeś upodobania?? To dla ciebie oczywiście żadne uzasadnienie, chyba że
                                stanowi uzasadnienie twoich preferencji.
                                Masz chyba dziś podniesiony poziom testosteronu (mogę się tylko domyślać
                                powodu), chyba że zawsze jesteś taki uszczypliwy- współczuję twojej kobiecie,o
                                ile jakaś chciałaby to znosić.
                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:45
                                  pokuszajaca napisała:

> Masz chyba dziś podniesiony poziom testosteronu (mogę się tylko domyślać
                                  > powodu)

opowiedz mi więcej o aktywności moich gruczołów :)

> chyba że zawsze jesteś taki uszczypliwy- współczuję twojej kobiecie,o
                                  > ile jakaś chciałaby to znosić.

to tylko alergia, nie przechodzi już od lat
                          • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:29
                            > autorka uznała je za całkiem sensowne, ma być wysoki i już, co z tego, że ona d
                            > o
                            > najwyższych nie należy
                            >

Hej, jej prawo. Jej życie i jej decyzja kogo chce, choć często na to kto o
                            jakich cechach nam się podoba, po prostu nie mamy wpływu.
                            Ja bym nie chciał, żeby mi wypominano, że podobają mi się szczupłe kobiety, gdy
                            jednocześnie sam mógłbym się pozbyć kilkunastu kilogramów do optymalnej wagi.
                            Dlatego też sądzę, że nie ma co za bardzo wypominać tego innym.

Inna sprawa, że z takimi "wysokimi" wymaganiami można co najwyżej życzyć
                            szczęścia w poszukiwaniach, bo prawdopodobieństwo pozytywnego ich efektu może
                            być niewielkie.
                            • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:36
                              > Inna sprawa, że z takimi "wysokimi" wymaganiami można co najwyżej życzyć
                              > szczęścia w poszukiwaniach, bo prawdopodobieństwo pozytywnego ich efektu może
                              > być niewielkie.

Czy wymaganie dotyczące wzrostu jest naprawdę przestępstwem?
                              • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:41
                                > Czy wymaganie dotyczące wzrostu jest naprawdę przestępstwem?

Właśnie w powyższym poście chodziło mi o to, że nie jest. Problem tkwi w
                                możliwości spełnienia takiego wymagania.
                    • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:28
                      dystansownik napisał:

> > to teraz mi babę 183 poszukaj w nagrodę za ujawnienie wzoru
                      >
                      > Zgodnie z tym wzorem ja powinienem szukać mającej ok. 167 cm?

Już ci chciałam małe randez vous zaproponować, ale tyle to ja nie mam;]

Teoretycznie
                      > fajnie, bo sporo spełni ten warunek, ale czemu w praktyce najpopularniejszym
                      > przeciwnym warunkiem i tak prawie zawsze jest >180 ? :D

Bo można firanki wieszać bez wchodzenia na stołek. No i jest zapas na
                      gigantyczne obcasy.
                      • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:38
                        > Już ci chciałam małe randez vous zaproponować, ale tyle to ja nie mam;]

Jako prawie przyszły inżynier (albo przyszły prawie inżynier) i tak nie mogę
                        uznać wyniku tego wzoru za wiążący, bo nie ma on oparcia w PN (choć i tu byłoby
                        tylko zaleceniem, a nie warunkiem wiążącym) ani nie posiada stosownego
                        odniesienia w rozporządzeniach regulujących te kwestie. ;)

> Bo można firanki wieszać bez wchodzenia na stołek. No i jest zapas na
                        > gigantyczne obcasy.

Żeby firanki wieszać, to ja na stołku muszę jeszcze stawać na palcach, albo
                        najlepiej brać od razu drabinę. ;)
                        • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:49
                          > Jako prawie przyszły inżynier (albo przyszły prawie inżynier) i tak nie mogę
                          > uznać wyniku tego wzoru za wiążący, bo nie ma on oparcia w PN (choć i tu byłoby
                          > tylko zaleceniem, a nie warunkiem wiążącym) ani nie posiada stosownego
                          > odniesienia w rozporządzeniach regulujących te kwestie. ;)

Raaaany, romantyzmu to u ciebie zero. Na tym etapie znajomości to mi mogłeś
                          jeszcze napisać, że lubisz zachody słońca i małe kotki albo coś w ten deseń, a
                          nie z PN od razu.
                          Jeszcze w Eurokodach poszukaj, może tam są wzory na wzrost partnera:D
                          • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:03
                            > Raaaany, romantyzmu to u ciebie zero. Na tym etapie znajomości to mi mogłeś
                            > jeszcze napisać, że lubisz zachody słońca i małe kotki albo coś w ten deseń, a
                            > nie z PN od razu.

To, żeby podnieść poziom romantyzmu (choć i tak funkcja tej cechy zmierza u mnie
                            do zera) wspomnę, że kotki lubię, tylko szkoda, że tak krótko są małe. Za
                            zachodami słońca niespecjalnie przepadam. Już wolę wschody. Jak jesteśmy na
                            etapie omawiania tego typu zjawisk, to bardziej niż słońce wolę deszcz. ;)

> Jeszcze w Eurokodach poszukaj, może tam są wzory na wzrost partnera:D

Już lepiej wyznaczać optymalną wartość metodami empirycznymi. ;)
                            • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:07
                              > że kotki lubię, tylko szkoda, że tak krótko są małe

Kotki lubię, najbardziej z ryżem i na ostro.
                              • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:14
                                > Kotki lubię, najbardziej z ryżem i na ostro.

Za dużo ostrego może powodować niestrawność. Czasem dla odmiany spróbuj
                                słodko-kwaśne. ;)
                                • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:18
                                  dystansownik napisał:

> > Kotki lubię, najbardziej z ryżem i na ostro.
                                  >
                                  > Za dużo ostrego może powodować niestrawność. Czasem dla odmiany spróbuj
                                  > słodko-kwaśne. ;)

Tak naprawdę jak się żywię czasem w chinolu, to mogłam już nieświadomie próbować.
                                  • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:25
                                    > Tak naprawdę jak się żywię czasem w chinolu, to mogłam już nieświadomie próbowa
                                    > ć.

Haha a ja się przyznam, że chińskiego żarcia tak naprawdę nigdy nie jadłem, więc
                                    jest duża szansa, że nie miałem okazji próbować jak kotki smakują. :D
              • sid.leniwiec Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:56
                Do tyłka ten wzrost, nie chcę faceta 173 cm, poza tym mam jedne szpile 12 cm,
                więc lipa.:P
                • sid.leniwiec Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:56
                  * do tyłka ten wzór
                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:13
                    sid.leniwiec napisała:

> * do tyłka ten wzór

to sobie dodaj 12 cm a nie 10, jesteś niska więc bierz średniego i nie wybrzydzaj
                    • sid.leniwiec Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:14
                      Jestem niska i wybredna - a co, nie wolno?;)
                      • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:32
                        sid.leniwiec napisała:

> Jestem niska i wybredna - a co, nie wolno?;)

wolno, ale jaki to ma sens
                        • sid.leniwiec Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:38
                          Nie kumam pytania - czyżbyś zakładał, że mając 163 cm wzrostu nie mam szans u
                          faceta 185 cm? No to życia nie znasz.:)
                          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:40
                            Faktycznie zagadkowa jest fiksacja kolegi w tym temacie. Może on uważa, że to
                            jest jakieś jego osiągnięcie ten wzrost.
                            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:57
                              pokuszajaca napisała:

> Może on uważa, że to
                              > jest jakieś jego osiągnięcie ten wzrost.

heh no ty widocznie uważasz, skoro odrzucasz tych niskich :)
                        • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:38
                          Miałam kiedyś chłopaka, który mierzył prawie dwa metry. Nie wyglądaliśmy jak
                          ojciec z córką, czasem po prostu wyglądaliśmy zabawnie:) ale NIKOMU nie zdarzyło
                          się zwrócić nam na to uwagi. A przy mężczyźnie nieco powyżej 180cm czułam się
                          idealnie i bardzo dobrze razem wyglądaliśmy, więc bądź tak uprzejmy nie wmawiać
                          mi co mam myśleć.
                          • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:41
                            pokuszajaca napisała:

> Miałam kiedyś chłopaka, który mierzył prawie dwa metry. Nie wyglądaliśmy jak
                            > ojciec z córką, czasem po prostu wyglądaliśmy zabawnie:)

heh no właśnie, o czym tu gadać
                            • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:44
                              O czym tu gadać z kimś, dla kogo różnica we wzroście anonimowych dla niego osób
                              jest tak istotna?
                          • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:43
                            Ja zauważyłam, że większość facetów, którzy zwracają na mnie uwagę ma 190-195 cm
                            czyli wysokim też podobają się niskie kobiety;)
                            • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:45

> Ja zauważyłam, że większość facetów, którzy zwracają na mnie uwagę ma 190-195 c
                              > m
                              > czyli wysokim też podobają się niskie kobiety;)

Atawizm, ale niektórzy znawcy tematu mają swoje zdanie.
                            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:53
                              lolcia-olcia napisała:

> Ja zauważyłam, że większość facetów, którzy zwracają na mnie uwagę ma 190-195 c
                              > m

może lubią dzieci? ;)
                              • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:57
                                nie wyglądam raczej jak dziecko:)
                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:02
                                  lolcia-olcia napisała:

> nie wyglądam raczej jak dziecko:)

no widziałem w wizytówce, przy wielkoludzie jak dziewczynka, no chyba ze z
                                  papierosem
                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:08
                                    Nie palę;D co do proporcji i wielkoluda to nigdy nikt nie ucieka widząc mnie
                                    z/przy "wyższym" mężczyźnie;)
                            • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:14
                              lolcia-olcia napisała:

> m
                              > czyli wysokim też podobają się niskie kobiety;)

facet.interia.pl/ciekawostki/roznosci/news/faceci-wola-niskie-kobiety,1082186
                              Wysokie w snach, niskie na żonę

Średni wzrost biorących w badaniu kobiet wynosił 162 centymetry. Nie za wiele? Co więcej, największym powodzeniem cieszyły się kobiety, które od tej średniej były o 4-11 centymetrów niższe. Panie bowiem, których wzrost mieścił się w przedziale 151-158 cm, statystycznie częściej wychodziły za mąż niż ich wyższe rówieśniczki. Miały też większe szanse na urodzenie dziecka przed ukończeniem 42 roku.

Okazało się również, że wysokie kobiety nie tylko miały więcej problemów ze znalezieniem stałego partnera, ale też z utrzymaniem związku. Z badań wynika, że w tej grupie częściej występowały nieudane związki partnerskie czy małżeństwa. Prawdopodobieństwo rozpadu było szczególnie wysokie, jeżeli to kobieta była wyższa od partnera.
                              • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:20
                                Coś w tym jest, mam kilka bardzo wysokich koleżanek i faktycznie mają bardzo
                                duże problemy ze znalezieniem partnera.
                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:21
                                  lolcia-olcia napisała:

> Coś w tym jest, mam kilka bardzo wysokich koleżanek i faktycznie mają bardzo
                                  > duże problemy ze znalezieniem partnera.

weź mi jakieś ich fotki wklej albo coś :)
                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:27
                                    albo coś;D
                                    • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:31
                                      lolcia-olcia napisała:

> albo coś;D

się pochwaliłaś stadem wolnych wysokich to się podziel teraz
                                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:32
                                        tak publicznie nie mogę, nie są osobami publicznymi;p
                                        • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:36
                                          lolcia-olcia napisała:

> tak publicznie nie mogę, nie są osobami publicznymi;p

maili nie umie wysyłać? no weź mnie nie osłabiaj
                                          • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:37
                                            Umie;p
                                            • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:44
                                              lolcia-olcia napisała:

> Umie;p

to jak umie niech pisze, adres zna
                                              • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:50
                                                W swatkę się nie bawię to niewdzięczne zadanie, powiem im o Twoim istnieniu i
                                                same zdecydują;p
                                                • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:52
                                                  lolcia-olcia napisała:

> powiem im o Twoim istnieniu i
                                                  > same zdecydują;p

dzięki łaskawczyni :D
                                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:53
                                                    Znaj mą łaskę:D
                                • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:23
                                  > Coś w tym jest, mam kilka bardzo wysokich koleżanek i faktycznie mają bardzo
                                  > duże problemy ze znalezieniem partnera.

Co najwyżej dlatego mogą mieć problemy, że nie interesują je niżsi faceci, a ci
                                  automatycznie zakładają, że one nie będą nimi zainteresowane.
                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:26
                                    Nie niektóre mają równych lub niższych partnerów, ale taki sięgający piersi
                                    facet komicznie wygląda;D
                                    • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:34
                                      > Nie niektóre mają równych lub niższych partnerów, ale taki sięgający piersi
                                      > facet komicznie wygląda;D

Wiesz, przynajmniej ma wymówkę, że mu wzrok nie zjeżdża w dół, tylko że z tego
                                      poziomu startuje w rozmowie z kobietą. ;)

A tak poważnie, to masz rację, że to wygląda komicznie i właśnie dlatego takie
                                      przypadki to rzadkość.
                                      Prawda jest taka, że facetom wzrost kobiety nie przeszkadza poza skrajnymi
                                      różnicami, więc najczęstsze problemy wynikające z różnicy wzrostu stoją zwykle
                                      po stronie kobiety.
                                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:36
                                        > Wiesz, przynajmniej ma wymówkę, że mu wzrok nie zjeżdża w dół, tylko że z tego
                                        > poziomu startuje w rozmowie z kobietą. ;)

hahaha fakt:)

Przeszkadza i głupio wygląda, co innego równy lub niewiele niższy
                                        • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:41
                                          > Przeszkadza i głupio wygląda, co innego równy lub niewiele niższy

Ale to wam bardziej przeszkadza. Nie twierdzę oczywiście, że facetom wcale nie
                                          przeszkadza, bo na pewno znajdą się tacy, którym wyższa kobieta będzie godzić w
                                          ich męskie ego. Jednak osobiście nie widziałbym problemu mając nawet 10 cm
                                          mniej. Przynajmniej miałbym okazję na polepszenie puli genetycznej potomstwa. ;)
                                          • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:43
                                            hahaha super odpowiedź;D
                              • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:21
                                zloty.strzal napisała:

> Z badań wynika, że w
                                > tej grupie częściej występowały nieudane związki partnerskie czy małżeństwa.

[ziewanie] kolejne nic nie znaczące dzielenie włosa na czworo
                                • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:24
                                  > [ziewanie] kolejne nic nie znaczące dzielenie włosa na czworo

Naprodukowało się socjologów i innych takich, to muszą się czymś zajmować. :P
                                  • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:31
                                    dystansownik napisał:

> Naprodukowało się socjologów i innych takich, to muszą się czymś zajmować. :P

tak się dzieje, we wszystkich naukach humanistycznych, bicie piany nic więcej
                                    • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:37
                                      > tak się dzieje, we wszystkich naukach humanistycznych, bicie piany nic więcej

No właśnie. Poszliby na budowy, to przynajmniej robotników byłoby więcej i może
                                      więcej roboty dla inżynierów by się znalazło. ;)
                                      • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:45
                                        dystansownik napisał:

> No właśnie. Poszliby na budowy, to przynajmniej robotników byłoby więcej i może
                                        > więcej roboty dla inżynierów by się znalazło. ;)

drugi Mao normalnie :)
                                        • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:46
                                          Praktycyzm w czystej postaci:D
                                          • wicehrabia.julian Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:50
                                            lolcia-olcia napisała:

> Praktycyzm w czystej postaci:D

z drugiej strony to faktycznie nieroby i pasożyty ;)
                                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:52
                                              A złote gołąbki same nie wpadają do rączki:D
                                            • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:00
                                              > z drugiej strony to faktycznie nieroby i pasożyty ;)

W sumie nie do końca. Problem tkwi w niedostosowaniu systemu edukacji do wymagań
                                              rynku pracy. Socjologów u humanistów uznaje się za nierobów, bo większość nie
                                              znajduje zatrudnienia zgodnego z zawodem, a tym samym sam sens ich kształcenia
                                              jest wątpliwy. Ale niedługo pewnie i nie tylko humanistów czeka taki los. :)
                                          • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:57
                                            > Praktycyzm w czystej postaci:D

To chyba zwie się pragmatyzmem, czy jakoś tak. Pamiętam, że wyczytałem gdzieś,
                                            że pragmatycy uznają praktyczność za wyznacznik prawdy (czy coś takiego) i od
                                            tego czasu uznaję, że ta filozofia najbardziej mi pasuje, więc uznaję się za
                                            pragmatyka. ;)
                                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:02
                                              praktycyzm ocenianie wszystkiego pod kątem możliwości praktycznego zastosowania,
                                              przyznawanie praktyce roli nadrzędnej.
                                              • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:23
                                                > praktycyzm ocenianie wszystkiego pod kątem możliwości praktycznego zastosowania
                                                > ,
                                                > przyznawanie praktyce roli nadrzędnej.

Jak na mój gust to i tak wychodzi na jedno i to samo. Widać filozofów też trzeba
                                                na budowy wrzucić, bo tak samo jak socjologowie mają za dużo wolnego czasu i
                                                wymyślają takie głupoty. ;)
                                      • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:55
                                        > No właśnie. Poszliby na budowy, to przynajmniej robotników byłoby więcej i może
                                        > więcej roboty dla inżynierów by się znalazło. ;)

Staryy, nie przeżywaj tak tych studiów i tej pracy, no.
                                        • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:02
                                          > Staryy, nie przeżywaj tak tych studiów i tej pracy, no.

Akurat to wyżej, to był żart, a nie przeżywanie. ;)

Jak sam mój nick wskazuje, czasem mam trochę dystansu do wszystkiego. ;)
                              • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:22
                                W tym co cytujesz można się doszukać błędów w założeniach. Próbują znaleźć
                                zależność wzrost ~ trwałość związku. Tylko to co opisują można bardzo łatwo
                                uzasadnić. Wyższe kobiety są bardziej atrakcyjne seksualnie i najczęściej to
                                wiedzą. Niższe nie wybrzydzają, więc szybko wychodzą za mąż. Wysokie natomiast
                                mając większy wybór pewnie szukają ciągle lepszego modelu nie decydując się na
                                zawarcie małżeństwa tak szybko.
                                Oczywiście nie jest to reguła, ale zależność występująca wystarczająco często,
                                aby mieć wpływ na dane statystyczne w tym stopniu.
                                • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:25
                                  Możliwe, znalazłam ten artykuł szukając innego. Jak znajdę, to wkleję, ale jakoś
                                  mi nie idzie, a poza tym coraz bardziej pijana jestem.
                                  • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:28
                                    hahaha to zdrówko:)
                                    • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:33
                                      No to wasze zdrowie!
                                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:37
                                        :D poczekać mogłaś na mnie
                                    • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:36
                                      Czuję się wyalienowany jak codziennie wszyscy tu piją. :(
                                      • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:38
                                        To też się możesz napić. Albo my możemy za ciebie.
                                        • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:39
                                          O_o i to jest pomysł:)
                                          • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:43
                                            No to napijcie się za mnie, bo ja nie piję. ;)
                                            • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:44
                                              jak nie jak tak, codziennie min 2 l płynów;D
                                      • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:38
                                        To przyłącz się do wszystkich:)
                                        • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:43
                                          Ja się co najwyżej miętowej herbatki zaraz napiję. ;)
                                          • lolcia-olcia Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:44
                                            o od razu lepiej:)
                                          • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 17:54
                                            Czyli są jeszcze abstynenci na tym świecie?
                                            • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:04
                                              > Czyli są jeszcze abstynenci na tym świecie?

Tak, ja i zapewne zdecydowana większość radykalnych muzułmanów, czyli kilkaset
                                              milionów ludności naszego świata. ;)
                                              • zloty.strzal Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 18:08
                                                dystansownik napisał:

> > Czyli są jeszcze abstynenci na tym świecie?
                                                >
                                                > Tak, ja i zapewne zdecydowana większość radykalnych muzułmanów, czyli kilkaset
                                                > milionów ludności naszego świata. ;)

Akurat z muzułmanami w tym ich super muzułmańskim kraju piliśmy wódkę i nie
                                                narzekali. Tylko ja w dzień po jednym piwie i 43 stopniach w cieniu ledwo szłam.
          • pretensjaa Re: Pana szukam, Warszawa 19.04.10, 13:36
            > to czemu facet ma być minimum 180? wystarczyłby ci 175
            >

To nie wiesz, że facet zaczyna się od 180?
    • rzeka.chaosu Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:21
      Mogę ci wypożyczyć.
    • jan_hus_na_stosie Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:22
      pokuszajaca napisała:

> mężczyzna z klasą (nie-macho).

czytaj -> uległy kobiecie frajer ;D
      • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:26
        ??? po prostu samiec alfa poszukujący przygód mnie nie kręci a mężczyzna z klasą
        jest zdecydowany, prawdomówny i wie czego chce. Niestety gatunek ten jest w tej
        chwili na wymarciu.
        • jan_hus_na_stosie Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:28
          pokuszajaca napisała:

> a mężczyzna z klasą
          > jest zdecydowany, prawdomówny i wie czego chce.

wie także czego nie chce :]
          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:31
            Owszem
        • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:02
          > Niestety gatunek ten jest w tej
          > chwili na wymarciu.

W sensie większość pozajmowana, a reszta Tobą niezainteresowana?
          • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:04
            Tak. Więc szukam takiego, z którym zainteresujemy się sobą nawzajem.Wszak o to
            chyba chodzi.
            • dystansownik Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:18
              > Tak. Więc szukam takiego, z którym zainteresujemy się sobą nawzajem.Wszak o to
              > chyba chodzi.

Praktycznie patrząc, tak. Problem w tym, że znalezienie takiego może być bardzo
              trudne. Muszą zostać spełnione dwa podstawowe warunki. On musi zainteresować
              Ciebie oraz Ty musisz zainteresowań jego. Sprawdzenie tych warunków dodatkowo
              wymaga czasu.
              Nie lepiej jest wyjść z domu i poszukać kogoś w realu? W necie takie szukanie
              zajmie pewnie więcej czasu i przyniesie więcej rozczarowań.
              • pokuszajaca Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 16:25
                > Nie lepiej jest wyjść z domu i poszukać kogoś w realu? W necie takie szukanie
                > zajmie pewnie więcej czasu i przyniesie więcej rozczarowań.

Net to tak przy okazji. Aktualnie mam mało wolnego czasu.
    • asche_zu_asche Co za poniewierka 18.04.10, 15:26
      27-latki chyba nie muszą poszukiwać pana przez FK.
      • pokuszajaca Re: Co za poniewierka 18.04.10, 15:34
        Nie muszą,ale mogą? Dużo pracuję, niewiele mam czasu i okazji na poszukiwania na
        co dzień
    • czerne.porzeczki Re: Pana szukam, Warszawa 18.04.10, 15:31
      e tam dajcie spokoj dziewczynie:) tutaj duzo panów wchodzi więc
      czemu by nie dać ogłoszenia, zycze owocnych poszukiwan:)
    • jan_hus_na_stosie wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:50
      że chcesz się postawić w roli wybierającej a facetów sprowadzić do roli
      biorących udział w castingu, którzy zachwyceni twoją osobą (bo jakże mogłoby być
      inaczej) będą wychodzić z siebie aby zdobyć twoje zainteresowanie ;)

pomarzyć, dobra rzecz :D
      • jan_hus_na_stosie Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:52
        poza tym naprawdę niewiele masz do zaoferowania :)
        • pokuszajaca Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:54
          O tym co oferuję nie napisałam NIC - kolejna nadinterpretacja.
        • rzeka.chaosu Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:57
          Tego nie wiesz :D Może ma dużo kasy i żyje z % :D A do tego fajne cycki ma i
          najwyższe IQ w mieście :D:D:D:D:D

Zainteresuj się :D
          • jan_hus_na_stosie Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:02
            rzeka.chaosu napisała:

> najwyższe IQ w mieście

a ten wątek na fk to taka podpucha rozumiem aby nikt się tego nie domyślił? ;D
            • rzeka.chaosu Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:13
              Zgadłeś :D Ale właśnie Dystansownik napisał, że za wysokie IQ dyskwalifikuje :)
              Czyli tym bardzie słusznie, że je ukrywa :D:DD:D
          • dystansownik Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:09
            > A do tego fajne cycki ma i
            > najwyższe IQ w mieście :D:D:D:D:D

IQ tak naprawdę niewiele oznacza i niewiele daje. Zresztą, zbyt inteligentne
            kobiety czasem facetów odstraszają.
            Ale fajne cycki, to jednak rzeczywiście dobra motywacja. Może warto się
            zainteresować. ;)
            • rzeka.chaosu Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:12
              > IQ tak naprawdę niewiele oznacza i niewiele daje. Zresztą, zbyt
              inteligentne kobiety czasem facetów odstraszają.

fakt :) Cofa to z IQ

Wypytajmy ja o cycki i od razu nogi (stopy, uda, łydki) i pośladki.
              Bo może mieć fajne cycki i nieproporcjonalnie krótkie nogi (niskie tak mają
              czasem). To sprawa wagi najwyższej :DD::DD:
              • dystansownik Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:20
                > Wypytajmy ja o cycki i od razu nogi (stopy, uda, łydki) i pośladki.
                > Bo może mieć fajne cycki i nieproporcjonalnie krótkie nogi (niskie tak mają
                > czasem). To sprawa wagi najwyższej :DD::DD:

Może nie najwyższej, ale chyba spojrzenie najpierw na wygląd fizyczny i
                atrakcyjność w tym zakresie daje lepsze efekty. W naturze sprawdzało się to
                przez całe millenia. ;)
      • lolcia-olcia Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:53
        A autorka sama ma nienachalną urodę i dla tego poszukuje mężczyzny na forum:D
        • czerne.porzeczki Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 16:11
          lolcia-olcia sledze czasem Twoje wpisy i az głowa mała..........:(i
          Ty skonczyłaś dobre studia, znasz wiele jezyków obcych? jakos nie
          chce mi sie w to wierzyc, albo udajesz taką przeciez dajcie spokoj
          dziewczynie, sama wiem jak to jest jak sie czasu nie ma na
          poznawanie nmowych ludzi i czasem internet dobra rzecz;)
      • pokuszajaca Re: wiesz jaki jest twój problem 18.04.10, 15:53
        Nie wiem dlaczego w taki sposób interpretujesz mój post, ale wiedzieć nawet nie
        chcę.
        O moich problemach nie wiesz nic, więc też raczej nie powinieneś się na ich
        temat wypowiadać.
    • 0ffka szukasz geja? 18.04.10, 16:29
      szukasz go na forum kobiecym?
      • dystansownik Re: szukasz geja? 18.04.10, 16:45
        Naprawdę miła opinia pod adresem odwiedzających to forum facetów. ;)
        • ritsuko Re: szukasz geja? 18.04.10, 16:46
          Uderz w stół ;P?
          • lolcia-olcia Re: szukasz geja? 18.04.10, 16:51
            hahahahaa forum jak niewiele innych rzeczy od razu i skutecznie poprawia humor:D
            • dystansownik Re: szukasz geja? 18.04.10, 17:05
              > hahahahaa forum jak niewiele innych rzeczy od razu i skutecznie poprawia humor:
              > D

Haha z tym się zgodzę, nawet mi poprawiło. :D
              • lolcia-olcia Re: szukasz geja? 18.04.10, 17:09
                :) ehhh i to w tym forum jest najlepsze, czasem ktoś mięsem w Ciebie raz ty w
                kogoś rzucisz i tak kręci się;)
      • wicehrabia.julian nareszcie 18.04.10, 16:54
        0ffka napisała:

> szukasz go na forum kobiecym?

ktoś uzmysłowił mi moje skłonności :D
    • grassant Re: Pana szukam, Warszawa 19.04.10, 12:12
      pokuszajaca napisała:

> Ja - samodzielna i niezależna, filigranowa brunetka, posiadająca własne
      > zainteresowania, sporo pracuję, 27l.

jak filigranowa? własne mieszkanie? wrzuć fotę )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka