cafem 22.04.10, 09:44 26 godzin mi przeprawa z Anglii do domu zajela. I niech to szlag, gdybym poczekala dzien dluzej, do domu wrocilabym samolotem, pewnie wczesniej niz tymi wszystkimi pociagami:) Ale Paryza troche widzialam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 09:51 Utknij wiec w Anglii, zlap poznego Jurostara, zebys nie zdazyla juz na wieczorny pociag do Szwajcarii i tkwisz przez cala noc w Paryzu:) A tak w ogole do Paryza teraz to troche nie warto. Wieze Eiffla remontuja i jest w nocy nieoswietlona! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wrocilam:) 22.04.10, 09:58 do Szwajcarii też chcę!! tylko do Anglii nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:00 Anglia jest piekna - ile razy tam jestem, jakis zal wewnetrzny sie odzywa, ze do Szwajcarii sie przeprowadzilam... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:16 mieszkałam trochę w Wattwil trochę w Zugu trochę w Winterthur a głównie w St.Gallen:) a Ty? aaa jeszcze taką jedną wiochę przez chwilę zaliczyłam Ebnat Kappel Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wrocilam:) 22.04.10, 17:37 o matko, bo tam nigdy nie byłam i to aż taaaaak daleko:) i wysoko:)) na nartach tam jeszcze jeżdża? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Wrocilam:) 22.04.10, 09:48 witaj,tu jest chleb a tam sol,wodki niet bo bijatyka,ursyda,lacido i marguyu wypily a alpepe i ja wino,wiec witaj bezalkoholowo.Dobrze,ze wrocilas Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:17 skakaj ja sie tez przylacze woieczorem bo teraz do roboty marsz,a tak w ogole czesc jak sie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:25 wyjątkowo słabo... dziś 3 stopnie, zimnica. Optymizm = 3 w skali do 10 ! Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:05 Aaa, Wam;) W sumie Wam to nic, ale sobie duzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:10 O jaka wredna ciotka:P My tu jak dzieciątka w drzwiach stoimy z rączkami wyciągniętymi(oczywiście na przywitanie) a tu dupka:P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:35 Ja predzej wina przywoze;) Chociaz ze Szwajcarii do Polski faktycznie glownie czekolade... W jednym lokalnym sklepiku mozesz sobie sama skomponowac pyszne pudelko (najpierw testujac smaki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:15 > My tu jak dzieciątka w drzwiach stoimy z rączkami > wyciągniętymi(oczywiście na przywitanie) a tu dupka:P Tu dupka, a my z ręcami wyciągniętymi? Ja w takim wypadku nie będę narzekał :D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:16 buahahaha wyobrazilam sobie takie sieroty co to na paczki z zagranicy czekaja,e cafem nawet czekolady dla nas nie masz?juz nie mowie nawet o szwajcarskiej ale jakis wyrob czekoladopodobny moglabys. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:20 pamiętacie takie węgierskie mydełko ciągane do Polski? na opakowaniu był chłopczyk co żarł tę czekoladę jak kanapkę wyjątkowo ohydna była Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:20 Kurde. A ja zawsze myslalam, ze czekolade to sie ze Szwajcarii przywozi, a nie do Szwajcarii:/ Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:24 > Kurde. A ja zawsze myslalam, ze czekolade to sie ze Szwajcarii > przywozi, a nie do Szwajcarii:/ Ja już widziałem ciupagę która znad morza w góry jechała, wiec czekolada to nic takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:46 Elou! Aż mi się wina zachciało i chyba - przez Ciebie - wieczorem nie omieszkam zażyć :F Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 10:50 To ja dla towarzystwa tez dzis wieczorem zazyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wrocilam:) 22.04.10, 11:00 Ciała przyjemność po mojej stronie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Wrocilam:) 22.04.10, 11:15 cafem, z rzutu okiem na mape wychodzi mi, ze jestes we francuzkojezycznej strefie Szwajcarii i prawie w niebie, bo 1500 metrow to 1/5 drogi. masz czekolade i masz sery !!!( mam slinotok) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Niepotrzebnie:) 22.04.10, 11:16 Cafem - co mozna dla Ciebie zrobic, bys przestala na biezaco informowac, w ktorym punkcie Planety aktualnie sie znajdujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Niepotrzebnie:) 22.04.10, 11:17 Ignora dac. Wiecej nie poradzisz, bo ja jestem internetowa ekshibicjonistka;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Niepotrzebnie:) 22.04.10, 11:28 cafem napisała: > Ignora dac. > Wiecej nie poradzisz, bo ja jestem internetowa ekshibicjonistka;) - A moze by jakis brunet, 185, wieczorowa pora? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Niepotrzebnie:) 22.04.10, 11:30 Na chwile obecna brunet sie nie zda. Jedynie pewien przystojny blondyn, ale on daleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Niepotrzebnie:) 22.04.10, 11:19 Czy Cafem napisała, że Ją męczy informowanie nas, w jakim punkcie Planety się znajduje? Nie. Więc co można zrobić dla Ciebie, żebyś przestał zadawać takie głupie pytania? :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio NIC 22.04.10, 11:27 funny_game napisała: > Więc co można zrobić dla Ciebie, żebyś przestał zadawać takie głupie pytania? NIC - gdyz na glupote nie ma lekarstwa. Na zatamowanie niepotrzebnych informacji Cafem - o niczym nie informujacych , chyba jednak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 12:08 yriane napisała: > Mnie interesuje. Dobrze, co Ci bede zalowal :) W sobote jade do Brukseli szybkim pociagiem Thalys - chyba mi nie wyskoczy z szyn? Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 12:33 maly-jasio, jesli nic w tym watku ciebie nie interesuje, to po jaka cholere wchodzisz tu juz kilka razy? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio odpowiedz 22.04.10, 12:50 Odpowiedz pozostawiam Twojej wybujalej wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
yriane Re: co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 12:42 maly.jasio napisał: > yriane napisała: > > > Mnie interesuje. > > Dobrze, co Ci bede zalowal :) > W sobote jade do Brukseli szybkim pociagiem Thalys > - chyba mi nie wyskoczy z szyn? A to mnie nie obchodzi zupelnie, sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 12:45 super hiper szybkie pociagi mnie nie interesuja:D Bruksela odwrotnie, uwielbiam to miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio A co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 12:52 cafem napisała: > super hiper szybkie pociagi mnie nie interesuja:D wreszcie jakies rozsadne zdanie :) > > Bruksela odwrotnie, uwielbiam to miasto! - Beznadzejne, nie znosze. jade, bo musze. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: A co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 13:01 Na pewno te sama Bruksele widzielismy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: A co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 17:52 Drugiej Brukseli, chyba nie ma? natomiast - gdybys zobaczyla Gandawe i Bruggie - toby Ci Bruksela szybko zbladla :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: A co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 18:50 W Brugge bylam nie raz - urocze, ale nijak sie ma do Brukseli;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio czyli nie bylas w Gent/Gandawie 22.04.10, 20:52 cafem napisała: > W Brugge bylam nie raz - urocze, ale nijak sie ma do Brukseli;) gdy chce ogladac duzo miasto - to jade do Paryza a nie petam sie po takim "hui wi co" - jak Bruksela Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: czyli nie bylas w Gent/Gandawie 23.04.10, 07:11 Kwestia gustu - ja przedkladam Bruksele nawet nad Nowy Jork:) A Belgii calej nie widzialam - co chyba jest normalne, gdy tam sie nie mieszka;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 18:18 cafem napisała: > super hiper szybkie pociagi mnie nie interesuja:D > > Bruksela odwrotnie, uwielbiam to miasto! Tylko tam są większe korki niż w Warszawie i Wrocławiu: static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/975476.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co Ci bede zalowal :) 22.04.10, 18:55 Chyba nie korki decyduja o uroku i atmosferze miasta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: co Ci bede zalowal :) 23.04.10, 00:02 No nie, ale zaskoczyło mnie to, że aż dwa polskie miasta są na podium. Niestety nie ma się czym chwalić, kurna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 12:41 Lyknij se czegos mocniejszego, szybciej wydobrzejesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wrocilam:) 22.04.10, 12:46 nie mogę :( augumentin mam...czy jak to się tam piszę ,w każdym bądź razie faszerują mnie antybiotykiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wrocilam:) 22.04.10, 12:47 Odbijesz se w takim razie po zakonczeniu kuracji:) Odpowiedz Link Zgłoś