Dodaj do ulubionych

szybki orgazm

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:35
bardzo szybko osiagam orgazm. zaczynam kochac sie z moim chlopakiem i
doslownie po 15 minutach, ja juz jestem "po". czasem zdarza sie, ze moge
dalej sie kochac i szczytowac po raz drugi, ale zazwyczaj musimy zakonczyc
cala zabawe, poniewaz ja odczuwam bol i dyskomfort. o krotszej grze wstepnej
rowniez nie ma mowy, bo mam "sucho" i tez boli. myslalam, ze tylko mezczyzni
maja z tym problem, a teraz mi to sie przytrafia. wczesniej tak nie bylo.
szkoda mi mojego chlopaka, bo czesto zostaje on "na lodzie " :)) nie wiem co
mam robic? nie chce zeby tak juz bylo. pomocy!!!!!!
Obserwuj wątek
    • andula5 Re: szybki orgazm 28.02.04, 21:38
      moze spróbuj Ty go napierw piescic az on bedzie blisko i wtedy on ciebie i uda
      wam sie razem
    • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.02.04, 21:40
      Moze sie nie chwal zbytnio tym swoim szybkim orgazmem, no chyba ze
      juz jestes po 30-tce. Ja znalem dziewczyny, ktore w przeciagu 10 -15
      minut potrafily go osiagnac trzy razy bedac w wieku 20 lat. Wciagu
      calego stosunku z 5-6 razy. Pisze z 5-6 bo te koncowe juz slabo
      sie czuje.
      • ruda_szczurka Re: szybki orgazm 28.02.04, 21:45
        no dokładnie.. po 15 minutach to można już być po prysznicu :))))))))))))
        • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.02.04, 21:55
          Zalezy kto, ale ogolnie moze troche oceanem pachnac, co zreszta nie
          przeszkadza. Nawet najwieksze oceany maja swoje brzegi. W czym wiec
          problem? Wszystko zgodne z natura!
        • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 00:20
          dokladnie :) i co z tym zrobic? nie wyobrazam sobie, zeby juz zawsze tak bylo :(
        • undyna Re: szybki orgazm 29.02.04, 22:39
          ruda_szczurka napisała:

> no dokładnie.. po 15 minutach to można już być po prysznicu :))))))))))))

Chyba zacznę cię śledzić;)
    • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 00:44
      powaznie to dla mnie ogromny problem!!!!!!
      • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.02.04, 03:01
        Jest mi Ciebie trudno zrozumiec i musze przyznac, ze mam podejrzenia
        co do Ciebie. Sa kobiety ktore wcale nie moga osiagnac orgazmu,
        nawet po polgodzinie, a Ty mi tu mowisz, ze masz po 15 minutach i
        ze masz sucha. Chlopak cierpi? W czym to jego cierpienie sie
        przejawia? Moze w tym, ze sposci sie pare minut po Tobie? Nie badz
        smieszna.
        • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:07
          jakie podejrzenia? wiesz, jakos tak dziwnie i niesprawiedliwie mnie natura
          skonstruowala. skoro nie jest to orgazm to co? zazdroszcze kobietom, ktore moga
          sie kochac pol godziny (bo kochanie sie to sama przyjemnosc) nawet jesli nie
          koncza tego orgazmem niz po 10-15 munutach nastepuje ten dziwny moment (skoro
          nie jest to orgazm) i po wszystkim, dalej nie da rady. a chlopaka jest mi
          szkoda, bo jest skazany na inne metody zadowolenia lub zostaje niezaspokojony.
          glupio mi po prostu
          • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.02.04, 21:38
            Podejrzenia takie, ze Ty nie jestes ona, tylko on i to w dodatku
            podlotek malo znajacy sie na sprawie. Pewnie Ciebie wystarcza na te
            15 minut, podczas ktorych nie potrafisz zaspokoic dziewczyny. Jezeli
            faktycznie jestes ona, to jakos trudno mi zrozumiec Twoja wypowiedz.
            Rozumiem, ze masz orgazm. Piszesz tez, ze po nim chce Ci sie dalej
            kochac, co tez rozumiem. Skad wiec to niezadowolenie Twojego
            chlopaka? Moze to on ma problem, ze nie moze spermy sposcic, albo mu
            przestaje stac po 15 minutach.
            • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:29
              jestem ONA i nie napisalam, ze moj chlopak twierdzi ze jest niezadowolony,
              tylko mi jakos tak przed nim glupio, on twierdzi ze wszystko ok
              • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.02.04, 22:33
                O, to juz zmieniasz zdanie. W czym wiec problem? Jezeli mowi ze
                jest OK, tzn. pewnie tak jest. Niech Ci tez nie bedzie glupio.
                Powinnas raczej byc zadowolona z tego OK.
                • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:37
                  problem tkwi w bolu i w tym, ze chcialabym pokochac sie troche dluzej :(
                  • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.02.04, 22:59
                    Zmien pozycje. Nie moge jednak z Toba dyskutowac, bo sprzecznosci mi
                    sie ciagle widza w Twoich wypowiedziach. Piszesz, ze Ci seks jest
                    bolesny, a jednoczesnie, ze chcialabys sie kochac dlugo. Jak to
                    jest, ze przy tym bolesnym seksie szybko dostajesz orgazmu?
                    • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:52
                      czytaj moze dokladnie to co p[isze. jak juz "sie rozkreci" to jest ok, bardzo
                      przyjemnie i dlatego chcialabym zeby to dluzej trwalo. a boli zazwyczaj po
                      orgazmie lub gdy nie jestem bardzo rozbudzona ( a jesli chlopak sie mna dlugo
                      zajmuje i mnie porzadnie rozbudzi - wtedy nie boli - to bardzo szybko koncze) i
                      kolko sie zamyka
    • Gość: spoko kolo Re: szybki orgazm IP: *.satra.pl 29.02.04, 12:19
      Skoro dak szybko dochodzisz, to może "wykończ" swego faceta oralnie ? Nie
      zostanie na lodzie....
      • Gość: marian Re: szybki orgazm IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:20
        te3n post to jakis facet napisal, na sto procent, dobry kawal:)
      • undyna Re: szybki orgazm 29.02.04, 22:44
        Gość portalu: spoko kolo napisał(a):

> Skoro dak szybko dochodzisz, to może "wykończ" swego faceta oralnie ? Nie
        > zostanie na lodzie....

I to jest rada nie do odrzucenia, bardzo cenna i celna.
        • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:49
          koncze oralnie i to dosc czesto, ale chcialabym czegos wiecej. czy tylko ja mam
          takie choe i w sumie glupie problemy? wiem, ze sa kobiety w sytuacjach gorszych
          ode mnie. ja sie po prostu zastanawiam czy nie jestem anormalna
          • undyna Re: szybki orgazm 29.02.04, 23:11
            Gość portalu: ona napisał(a):

> koncze oralnie i to dosc czesto, ale chcialabym czegos wiecej. czy tylko ja
            mam
            >
            > takie choe i w sumie glupie problemy? wiem, ze sa kobiety w sytuacjach
            gorszych
            >
            > ode mnie. ja sie po prostu zastanawiam czy nie jestem anormalna
            Żarty na bok, nie nie jesteś nienormalna, jesteś tylko rzadki przypadek. Kup
            sobie w aptece żel intimel i kochaj się jak długo potrzebujecie ty i twój luby.
            Życzę Wam upojnych nocy.:)głowa do góry na wszystko są sposoby.
            • Gość: ona Re: szybki orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:59
              dzieki za odpowiedzi. widze, ze glownie kobiety mnie rozumieja i troszke lepiej
              mi sie zrobilo gdy okazalo sie, ze nie ja jedna mam ten problem. dzieki,
              dzieki :))
          • Gość: jaanna Re: szybki orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:11
            Nie, nie tylko ty masz takie problemy. Dokladnie wiem, o co Ci chodzi. Zabawa
            dopiero sie rozkrecila, a nagle "bum" i u Ciebie juz po wszystkim.
            Chcielibyscie jeszcze ale Twoje cialo juz protestuje. To JEST jakis problem. I -
            wbrew temu, co tutaj pisza bardzo doswiadczeni panowie - nie dotyczy
            nastoletnich chlopcow (bo oni pewnie z tego wyrosna), ale kobiet.
            • Gość: .................. Re: szybki orgazm IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.02.04, 23:41
              Fajnie ze tu chcialas cos powiedziec. Mnie natura kobieca nie jest
              znana w zupelnosci, bym mogl z upewnieniem prowadzic rozmowe z ona.
              Kobiety jak zauwazylem, tez sie roznia miedzy soba. Moze jeszcze
              ktoras zechce pomoc autorce tego watku? Ja poprostu nie jestem
              kompetentny.
    • Gość: dziki A mozesz mi powiedziec dlaczego on IP: *.dyn.optonline.net 01.03.04, 02:10
      'zostaje na lodzie'? Chyba po orgazmie go nie odpychasz?
      • wcalenietakimaly Re: do wszystkich idiotow 01.03.04, 02:17
        Od "onej" az do konca. Zapytajcie na forum seksuologia experta doktora ile
        srednio trwa stosunek. By byc dobrze zrozumianym "czysty stosunek" to znaczy z
        pominieciem pieszczot, gry wstepnej itp.
        Przeciez piszecie same brednie.
        Pozdrawiam,
        • Gość: .................. Re: do wszystkich idiotow IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.04, 02:26
          Czysty stosunek, tez z pominieciem gier wstepnych jak wymagasz,
          rzadko sie u mnie konczyl w przeciagu 15 lub mniej minut. Po co mi
          tu seksuolog czy ktos inny? Srednio nie wiem jak wsrod ludzi z tym
          jest. Wiem za to, ze jeden stosunek moze sie dluzyc z kobieta nawet
          4 godziny i tu nie jest sprawa kobiety, ze on zostal skonczony.
          Dlaczego zawsze musi byc srednio?
      • Gość: ona Re: A mozesz mi powiedziec dlaczego on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:56
        oczywiscie, ze nie odpycham. zadowalam go zazwyczaj oralnie. ale jest mi
        glupio, bo chcialabym zeby skonczyl razem ze mna lub przynajmnij "we mnie"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka