Dodaj do ulubionych

śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać...

06.05.10, 14:05
Mam śmieszny problem! Nie wiem, co chcę dostać w prezencie urodzinowym od męża!
Pytał i męczył mnie, wczoraj 1/2 dnia w CH arkadia spędziliśmy i nic nie
kupiliśmy.
Wszystko czego do szczęścia potrzebuje to mam! (Tylko bez najeżdżania na
mnie, że nie mam innych problemów!)

On chciał by mi dać prezent osobisty, a jak zaproponowałam że pojedziemy do
Ikei i kupimy w ramach prezentu, część wyposażenia pracowni (którą właśnie
sobie urządzam) to się nie zgodził :/

Co wy lubicie dostawać? O czym marzycie? Może podsuniecie jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • cafem Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:09
      Zazycz se wypadu pod namiot na weekend do Maroka albo innego
      ciepelka;)
      • annjen Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:13
        ja też wybrałabym weekend w jakimś ciepłym miejscu - na dłuższy wyjazd na razie
        nie mam czasu:)
    • pompeja Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:15
      Kasę. Bierz kasę. Kupisz sobie co chcesz :D
    • bijatyka Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:15
      torebkę albo buty ! nigdy dość !
    • ritsuko TTM 06.05.10, 14:20
      Witaj w klubie, u mnie z kolei zastawa stołowa została skreślona z góry
      (a mi się naprawdę taki kwadratowy zestaw podobał :P), wszystkim w tym
      roku kazałam kombinować, bo sama nie wiem co by to mogło być :)
      • froneczka Re: TTM 06.05.10, 14:31
        a może coś niematerialnego? ;)
        • latajacamysz Re: TTM 06.05.10, 14:39
          Masz na myśli skok ze spadochronu lub wyjście do teatru?
          Ja jestem na tak! Zaproponuję mu to :)
          • ritsuko Re: TTM 06.05.10, 14:59
            Kurczę, musiałabym pokombinować też w tym kierunku, ale póki co nic mi
            do głowy nie przychodzi z takich kursowo-kulturalnych co akurat teraz
            by było, a głupio tak zaklepywać z wyprzedzeniem półrocznym ;)
          • froneczka Re: TTM 06.05.10, 17:42
            może być! coś, co Cię uszczęśliwi i zapamiętasz na długo :)
    • latajacamysz Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:34
      Już zmęczona przystanęłam przed jubilerem i pokazałam bransoletkę z diamentami,
      za... hmm dużo zer! Stwierdził, że OK, ale kilka lat muszę poczekać,
      oszczędzania hihi :)
      Wypad... odpada z braku czasu, ale i możliwości finansowych - odkładamy na
      wakacje w lato z dzieciakami. Realistką jestem, niestety.
      Buty... przymierzyłam wczoraj 20 kilka par! Ja z tych, co to łatwiej je karmić
      niż ubierać ;)
      Torebki... mam ze 20 sztuk, regularnie używam 4 i basta, więcej nie potrzebuję.
      Kasa... A tak to on nie chce! Chce sam mi kupić!
      Po za tym, pewnie wydała bym na dzieciaki lub życie po prostu.

Chyba antenę do samochodu poproszę, bo radio mi bez niej trzeszczy!
    • funny_game Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 14:57
      Nie wiem, ile możecie na ten brezent przeznaczyć.
      Jak więcej, to np. bym chciała grafikę Yerki albo torebkę jakąś ą ę za miliony
      ;))) albo obiektyw porządny 70-300.
      Jak mniej, to jakiś super plakat bym Mu kazała zdobyć ;) albo jakiś śliczny
      kubek termiczny, żebym nie musiała pracowej kawy pić albo stertę książek.
      A tak w ogóle najbardziej to bym chciała trzeciego kota, za darmo.
      • latajacamysz Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 07.05.10, 17:05
        Ha! Kota to i ja chcę, ale niestety nic z tego :( Zamiast zaproponował, że mi
        trzecie dziecko zmajstruje... Spryciarz! ;D

Książki sama wolę kupować, bo jak kiedyś wspomniałam że lubię Kapuścińskiego to
        mi 3 kupił i to nie te szukane :/
        Jeszcze jest opcja że odłożymy prezent za zaś i jak coś wypatrzę to wtedy
        dostanę. Lub pojedziemy za rok na moje kolejne urodziny do znajomych na drugi
        koniec świata - taki łączony prezent.
    • lady_devil Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 16:48
      wizyta w salonie piękności :D jakiś zabieg, masaż, depilacje...... i tym podobne :]
    • venettina Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 17:09
      Jaki sens maja cudze marzenia skoro chodzi o Ciebie? :)
    • jane-bond007 Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 18:02
      biżuteria

www.apart.pl/files/cbiz_img/img_92_0_o.jpg
      • poprostu_basia Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 18:55
        Tez mi się podobają:)Razem z wisiorkiem.
    • niebieski_lisek Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 18:22
      Masaż, wyjazd do spa
    • annjen Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 18:31
      ach, jak ja bym chciała, zeby mój wpadł kiedyś na taki fajny pomysł, żebym sama
      wybrała prezent i do wyłącznie dla siebie... dobry z niego chłop, ale do
      prezentów to nie ma wyczucia, nie mówiąc o tym, że zdarza mu się zapomnieć o
      okazji...
      • latajacamysz Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 07.05.10, 17:16
        Mój sam nie wpadł na ten pomysł! Sama 'wymusiłam' na nim, po rozczarowaniu
        prezentem od innej bliskiej osoby (teoretycznie uzgodnionym i wypytanym)
        Stwierdziłam, że jak mają wyrzucać pieniądze na coś, czego nie potrzebuję, to
        nic nie chcę lub sama wybiorę.

I wskazałam wyposażenie/urządzenie pracowni, ale to dla niego za mało osobiste ;/

Dzięki za wszystkie podpowiedzi :) zawsze to spora inspiracja!
    • lolcia-olcia Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 06.05.10, 20:11
      Wolę dawać prezenty, swoje potrzeby na bieżąco zaspokajam;p
    • floress Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 07.05.10, 09:31
      Ja zawsze i wszędzie mogę dostawać wszystko co się tyczy kuchni i gotowania.
      Sprzęt, gadżety, wyposażenie, produkty (przyprawy, oliwy, octy i inne różności),
      książki kucharskie, programy tv kulinarne. A tak poza tym biżuteria, perfumy,
      książki, torebki, ubrania, kolacja przy świecach, wieczór w kinie, teatrze,
      operze a nawet przed tv. Byle razem z Mężem i w miłej atmosferze.
      • zawszezabulinka Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 07.05.10, 18:00
        ja mam 22 lata i moj tz (24) powiedzial ze juz nie powinnismy sie cieszyc z
        urodzin i ze takie dziewczynki jak ja nie dostaja juz prezentow bo sa za duze.
        powiedzialam mu zeby mi kupil chociaz bukiet kwiatow bo je lubie, chocby staly w
        auchanie i mialy cene 6,99 to bede je glaskac i przytulac jak cos niezwyklego i
        nie spotykanego :) a sadzac przy jego budzecie nie bedzie go stac na cos
        konkretnego, perfumy juz mam (sama kupuje albo mam ze stazem 3 lata z
        poprzednich prezentow), bizuterie tez. ksiazki i muzyke mam na kompie, odziez i
        buty sama kupuje - no czegoz moge chciec?
    • lodzpodwodna Re: śmieszny problem ;) Nie wiem co chcę dostać.. 07.05.10, 18:07
      A mnie facet (co prawda w ramach przeprosin :P a nie urodzin) zaproponował
      wyjazd do Londynu na zakupy.
      I to jest IMO dobry pomysł ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka