pizdaczka 04.03.04, 15:05 Czas pozmywac kubki i wioooooo do domciu gdzie kochajacy maz czeka po ciezkiej pracy .Przejechal dzis ciezarowka pol Polski wiec nie bede wymagala obiadu.Po drodze wstapie do McDonaldsa i kupie frytki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:15 dziewczyny, a może poszydełkujemy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:35 Ja bym wolała pospełniać żądania mężczyzn:). Już się miałam parę razy spytać, czym cię admin kobieta tak rozdrażniła? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:41 sure, w żartach użyłem słowa pierd...enie, ale nikogo nie obraziłem, a ta od razu pokazała kto tu rządzi i ciach poziomą kreską, a puszcza takie nicki, no chyba podpada pod mobbing (w pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 16:32 Czasami czegoś nie zlikwiduje w porę, albo wogóle, czasami przesadzi, zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 08:51 A co pisze "matka przełożona" bardzo cię strofuje? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 19:47 Raz mnie usuneła za jakąś głupotę, trudno, nie muszę wulgaryzować, żeby wyrazić swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 19:53 undyna napisała: > Raz mnie usuneła za jakąś głupotę, trudno, nie muszę wulgaryzować, żeby wyrazić > > swoje zdanie. Wulgaryzmy dodają pieprzyku...Zależy tylko, w czyich ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:18 Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:25 undyna napisała: > Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:) I kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:29 appassionato napisał: > undyna napisała: > > > Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:) > I kiedy... Kiedy już napisałam (przeczytaj jeszcze raz) musisz wymyślić coś od siebie, a raczej możesz, to wolne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:31 undyna napisała: > appassionato napisał: > > > undyna napisała: > > > > > Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:) > > I kiedy... > Kiedy już napisałam (przeczytaj jeszcze raz) musisz wymyślić coś od siebie, a > raczej możesz, to wolne forum. > Sorry, rozmarzyłem się i oczy przesłoniła mi mgła Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:48 undyna napisała: > Słodki jesteś.:) Nawet nie wiesz jak... Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:55 undyna napisała: > Zapewne nigdy się nie dowiem.:( Zapewne. Chociaz... niezbadane są... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 21:18 Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 21:31 undyna napisała: > Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:) Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porze Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:50 appassionato napisał: > undyna napisała: > > > Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:) > Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porze Tego się domyśliłam, liczyłam na jakąś konkretną odpowiedź, opowieść, historię z życia wziętą.;) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:53 undyna napisała: > appassionato napisał: > > > undyna napisała: > > > > > Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgli > ło.:) > > Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porz > e > > Tego się domyśliłam, liczyłam na jakąś konkretną odpowiedź, opowieść, historię > z życia wziętą.;) Intymnie? Na publicznym forum? Nie uchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:57 Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:02 undyna napisała: > Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:) I zamiast ja i Ona X i Y? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:10 appassionato napisał: > undyna napisała: > > > Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:) > I zamiast ja i Ona X i Y? Szczegóły to nie tylko imiona własne, zresztą możesz trochę pofantazjować, ew. przemilczeć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:13 undyna napisała: > appassionato napisał: > > > undyna napisała: > > > > > Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:) > > I zamiast ja i Ona X i Y? > > Szczegóły to nie tylko imiona własne, zresztą możesz trochę pofantazjować, ew. > przemilczeć.;) > Tylko co Ona na to? W końcu to nasza wspólna historia Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:15 Ale się bronisz, ja bym już dawno wymiękła;) Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:18 Szerszą klatę mam, to mi łatwiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:29 Niedługo zacznę podejrzewać, że się znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:31 undyna napisała: > Niedługo zacznę podejrzewać, że się znamy. Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:59 Hmm... nie znam na nie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 00:09 Ja też nie, ale skłaniam się do wariantu podpucha, ponieważ z natury jestem podejrzliwa, z tym, że nie do końca;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a propzycja(luźna) do admina_kobiety 06.03.04, 01:07 przyjąć podstawowe kryterium kasowania - n.p.: 1)...wulgaryzmy w tytule wątku ( podstawa=łatwo wyłapać ) 2)...wątki ewidentnie personalne(zarówno gloryfikujące, jak i obrażające) 3)...wątki chamskie treściowo ( takie, jak m. inn. były/są domeną pamiętnego "Loko" ) ....zresztą macie swoje wytyczne,.. tylko czasu pewnie brak a może i (szczególnie) konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: propzycja(luźna) do admina_kobiety 06.03.04, 09:09 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > przyjąć podstawowe kryterium kasowania - n.p.: > 1)...wulgaryzmy w tytule wątku ( podstawa=łatwo wyłapać ) wulgaryzmy staram się wycinać nie tylko z tytułów watków, z treści również na niektóre przymyka się oko - na te mało obraźliwie i (niestety) mocno już rozpowszechnione zostawiam też i te, które nie służą tylko samemu bluzganiu - są wyrazem dużych emocji > 2)...wątki ewidentnie personalne(zarówno gloryfikujące, jak i obrażające) takich wytycznych nie ma to forum,miejsce gdzie można o wszystkim rozmawiać - o jego uczestnikach również > 3)...wątki chamskie treściowo ( takie, jak m. inn. były/są domeną > pamiętnego "Loko" ) te lecą na oślą w trybie błyskawicznym > ....zresztą macie swoje wytyczne,.. tylko czasu pewnie brak a może i > (szczególnie) konsekwencji. a tu mnie Twoja szpilka dotkliwie dosięgła nie przebywam na forum 24 h/dobę ale w miarę swoich możliwości staram się czytać wszystko i być konsekwentna w swoich działaniach jeśli widzę oznaki łamania netykiety i regulaminu reaguję, jeśli coś przeoczyłam lub źle sklasyfikowałam - proszę o konkretne namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 12:23 matka przełożona to nie admin, chodziło mi o wątek w którym miałaś zajrzeć do swojej skrzynki założony przez pajde Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 13:03 Taka uwaga, bez strofowania, tresci jednak nie wyjawię.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 13:23 czyli "porządek lubi świat a dupa lubi bat" (i zaraz mnie wykreślą) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta prośba 04.03.04, 16:14 pizdaczkę proszę o zmianę loginu wulgarne nicki blokujemy a nie chciałabym aby ze względu na kiepski wybór pseudonimu był(a)byś pozbawiona/y możliwości dyskusji z nami :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: prośba 05.03.04, 08:48 A jaki inny login by tu lepiej pasował, niekiedy trzeba coś nazwać po imieniu żeby to miało sens, a poza tym dlaczego "proszę" ?a mnie to po prostu grubą kreską, a może magiczne słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adminek_vaginek a vaginka, moze byc.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 09:41 prosze, admina kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: a vaginka, moze byc.............. 06.03.04, 09:56 a czy login Twój musi być koniecznie nazwą narządów rodnych kobiety? jeśli służy to Twojemu samookreśleniu to niech będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moralista Re: zak...e się.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:04 a cipeczka może być ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adminek_vaginek a czemu pani, nie podobaja sie zenskie narzady.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 10:10 niekocznie, tylko rodne? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a vaginka, moze byc.............. 06.03.04, 12:21 to co ja miałem na myśli to odpowiednik słowa pajdeczka (akurat użyty nick pasował b. dobrze) i czy tą są narządy czy podroby nie ma żadnego znaczenia bo określał on poza rymem coś jescze coś co wg. mnie oddawało wizerunek Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Jaki dzieci... 06.03.04, 10:12 które odkryły "brzydkie" słowa i delektują się nimi, powtarzając je wciąż i patrząc na rodziców, kiedy ich szlag trafi.... Odpowiedz Link Zgłoś