Dodaj do ulubionych

Nudno tu dzis

04.03.04, 15:05
Czas pozmywac kubki i wioooooo do domciu gdzie kochajacy maz czeka po
ciezkiej pracy .Przejechal dzis ciezarowka pol Polski wiec nie bede wymagala
obiadu.Po drodze wstapie do McDonaldsa i kupie frytki .
Obserwuj wątek
    • undyna Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:12
      Mnie też olewają, taka dola idola:)
      • kopov Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:15
        dziewczyny, a może poszydełkujemy???????
        • undyna Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:35
          Ja bym wolała pospełniać żądania mężczyzn:). Już się miałam parę razy spytać,
          czym cię admin kobieta tak rozdrażniła?
          • kopov Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 15:41
            sure, w żartach użyłem słowa pierd...enie, ale nikogo nie obraziłem, a ta od
            razu pokazała kto tu rządzi i ciach poziomą kreską, a puszcza takie nicki, no
            chyba podpada pod mobbing (w pracy)
            • undyna Re: Nudno tu dzis 04.03.04, 16:32
              Czasami czegoś nie zlikwiduje w porę, albo wogóle, czasami przesadzi, zdarza
              się.
              • kopov Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 08:51
                A co pisze "matka przełożona" bardzo cię strofuje?
                • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 19:47
                  Raz mnie usuneła za jakąś głupotę, trudno, nie muszę wulgaryzować, żeby wyrazić
                  swoje zdanie.
                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 19:53
                    undyna napisała:

> Raz mnie usuneła za jakąś głupotę, trudno, nie muszę wulgaryzować, żeby
                    wyrazić
                    >
                    > swoje zdanie.
                    Wulgaryzmy dodają pieprzyku...Zależy tylko, w czyich ustach.
                    • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:18
                      Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:)
                      • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:25
                        undyna napisała:

> Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:)
                        I kiedy...
                        • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:29
                          appassionato napisał:

> undyna napisała:
                          >
                          > > Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:)
                          > I kiedy...
                          Kiedy już napisałam (przeczytaj jeszcze raz) musisz wymyślić coś od siebie, a
                          raczej możesz, to wolne forum.
                          • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:31
                            undyna napisała:

> appassionato napisał:
                            >
                            > > undyna napisała:
                            > >
                            > > > Racja, zależy też kiedy i do kogo i jeszcze jak.:)
                            > > I kiedy...
                            > Kiedy już napisałam (przeczytaj jeszcze raz) musisz wymyślić coś od siebie, a
                            > raczej możesz, to wolne forum.
                            >
                            Sorry, rozmarzyłem się i oczy przesłoniła mi mgła
                            • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:46
                              Słodki jesteś.:)
                              • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:48
                                undyna napisała:

> Słodki jesteś.:)
                                Nawet nie wiesz jak...
                                • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:52
                                  Zapewne nigdy się nie dowiem.:(
                                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 20:55
                                    undyna napisała:

> Zapewne nigdy się nie dowiem.:(
                                    Zapewne. Chociaz... niezbadane są...
                                    • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 21:18
                                      Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:)
                                      • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 21:31
                                        undyna napisała:

> Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:)
                                        Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porze
                                        • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:50
                                          appassionato napisał:

> undyna napisała:
                                          >
                                          > > Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgliło.:)
                                          > Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porze

Tego się domyśliłam, liczyłam na jakąś konkretną odpowiedź, opowieść, historię
                                          z życia wziętą.;)
                                          • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:53
                                            undyna napisała:

> appassionato napisał:
                                            >
                                            > > undyna napisała:
                                            > >
                                            > > > Że zmienię temat, cóż to za wspomnienie cię tak rozmarzyło i przymgli
                                            > ło.:)
                                            > > Te wulgaryzmy... z właściwych ust, we właściwym miejscu i o właściwej porz
                                            > e
                                            >
                                            > Tego się domyśliłam, liczyłam na jakąś konkretną odpowiedź, opowieść,
                                            historię
                                            > z życia wziętą.;)
                                            Intymnie? Na publicznym forum? Nie uchodzi!
                                            • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 22:57
                                              Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:)
                                              • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:02
                                                undyna napisała:

> Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:)
                                                I zamiast ja i Ona X i Y?
                                                • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:10
                                                  appassionato napisał:

> undyna napisała:
                                                  >
                                                  > > Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:)
                                                  > I zamiast ja i Ona X i Y?

Szczegóły to nie tylko imiona własne, zresztą możesz trochę pofantazjować, ew.
                                                  przemilczeć.;)
                                                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:13
                                                    undyna napisała:

> appassionato napisał:
                                                    >
                                                    > > undyna napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Zaraz intymnie, można lekko zawoalować szczegóły:)
                                                    > > I zamiast ja i Ona X i Y?
                                                    >
                                                    > Szczegóły to nie tylko imiona własne, zresztą możesz trochę pofantazjować,
                                                    ew.
                                                    > przemilczeć.;)
                                                    >
                                                    Tylko co Ona na to? W końcu to nasza wspólna historia
                                                  • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:15
                                                    Ale się bronisz, ja bym już dawno wymiękła;)
                                                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:18
                                                    Szerszą klatę mam, to mi łatwiej :))
                                                  • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:29
                                                    Niedługo zacznę podejrzewać, że się znamy.
                                                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:31
                                                    undyna napisała:

> Niedługo zacznę podejrzewać, że się znamy.
                                                    Kto wie?
                                                  • undyna Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:33
                                                    Podpucha, czy nie, oto jest pytanie.:)
                                                  • appassionato Re: Nudno tu dzis 05.03.04, 23:59
                                                    Hmm... nie znam na nie odpowiedzi.
                                                  • undyna Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 00:09
                                                    Ja też nie, ale skłaniam się do wariantu podpucha, ponieważ z natury jestem
                                                    podejrzliwa, z tym, że nie do końca;)
                                                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a propzycja(luźna) do admina_kobiety 06.03.04, 01:07
                                                    przyjąć podstawowe kryterium kasowania - n.p.:
                                                    1)...wulgaryzmy w tytule wątku ( podstawa=łatwo wyłapać )
                                                    2)...wątki ewidentnie personalne(zarówno gloryfikujące, jak i obrażające)
                                                    3)...wątki chamskie treściowo ( takie, jak m. inn. były/są domeną
                                                    pamiętnego "Loko" )
                                                    ....zresztą macie swoje wytyczne,.. tylko czasu pewnie brak a może i
                                                    (szczególnie) konsekwencji.
                                                  • admin_kobieta Re: propzycja(luźna) do admina_kobiety 06.03.04, 09:09
                                                    p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> przyjąć podstawowe kryterium kasowania - n.p.:
                                                    > 1)...wulgaryzmy w tytule wątku ( podstawa=łatwo wyłapać )

wulgaryzmy staram się wycinać nie tylko z tytułów watków, z treści również
                                                    na niektóre przymyka się oko - na te mało obraźliwie i (niestety) mocno już
                                                    rozpowszechnione
                                                    zostawiam też i te, które nie służą tylko samemu bluzganiu - są wyrazem dużych
                                                    emocji

> 2)...wątki ewidentnie personalne(zarówno gloryfikujące, jak i obrażające)

takich wytycznych nie ma
                                                    to forum,miejsce gdzie można o wszystkim rozmawiać - o jego uczestnikach również

> 3)...wątki chamskie treściowo ( takie, jak m. inn. były/są domeną
                                                    > pamiętnego "Loko" )

te lecą na oślą w trybie błyskawicznym

> ....zresztą macie swoje wytyczne,.. tylko czasu pewnie brak a może i
                                                    > (szczególnie) konsekwencji.

a tu mnie Twoja szpilka dotkliwie dosięgła
                                                    nie przebywam na forum 24 h/dobę ale w miarę swoich możliwości staram się czytać
                                                    wszystko i być konsekwentna w swoich działaniach
                                                    jeśli widzę oznaki łamania netykiety i regulaminu reaguję, jeśli coś przeoczyłam
                                                    lub źle sklasyfikowałam - proszę o konkretne namiary

pozdrawiam
                  • kopov Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 12:23
                    matka przełożona to nie admin, chodziło mi o wątek w którym miałaś zajrzeć do
                    swojej skrzynki założony przez pajde
                    • undyna Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 13:03
                      Taka uwaga, bez strofowania, tresci jednak nie wyjawię.:)
                      • kopov Re: Nudno tu dzis 06.03.04, 13:23
                        czyli "porządek lubi świat a dupa lubi bat" (i zaraz mnie wykreślą)
    • admin_kobieta prośba 04.03.04, 16:14

pizdaczkę proszę o zmianę loginu
      wulgarne nicki blokujemy a nie chciałabym aby ze względu na kiepski wybór
      pseudonimu był(a)byś pozbawiona/y możliwości dyskusji z nami :-)
      pozdrawiam
      • kopov Re: prośba 05.03.04, 08:48
        A jaki inny login by tu lepiej pasował, niekiedy trzeba coś nazwać po imieniu
        żeby to miało sens, a poza tym dlaczego "proszę" ?a mnie to po prostu grubą
        kreską, a może magiczne słowo?
      • Gość: adminek_vaginek a vaginka, moze byc.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 09:41
        prosze,
        admina kobiety?
        • admin_kobieta Re: a vaginka, moze byc.............. 06.03.04, 09:56

a czy login Twój musi być koniecznie nazwą narządów rodnych kobiety?
          jeśli służy to Twojemu samookreśleniu to niech będzie
          • Gość: moralista Re: zak...e się.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:04
            a cipeczka może być ?:)
          • Gość: adminek_vaginek a czemu pani, nie podobaja sie zenskie narzady.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 10:10
            niekocznie,
            tylko rodne?
          • kopov Re: a vaginka, moze byc.............. 06.03.04, 12:21
            to co ja miałem na myśli to odpowiednik słowa pajdeczka (akurat użyty nick
            pasował b. dobrze) i czy tą są narządy czy podroby nie ma żadnego znaczenia bo
            określał on poza rymem coś jescze coś co wg. mnie oddawało wizerunek
    • blanchet ale się ktoś przejął Pajdą :) 05.03.04, 11:23
    • glonik Jaki dzieci... 06.03.04, 10:12
      które odkryły "brzydkie" słowa i delektują się
      nimi, powtarzając je wciąż i patrząc na rodziców,
      kiedy ich szlag trafi....
    • glonik Jak dzieci...być miało n/t 06.03.04, 10:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka