izabellaz1 Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:28 menk.a napisała: > oto on A coś Ty mu pod ogonkiem robiła?! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:31 Miałam taką książeczkę kiedyś o pieskach- był Pysio i Pysia i ten to wypisz wymaluj Pysio z tej książeczki! Toż to musi być Pysio! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:32 sliczny:) ale to kawal psa juz:) Jka na niego patrze to moze Klon?:) albo Menio?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:33 Zajebisty jest, super kufa. :) Uwazaj na niego. Ja na Twoim miejscu kupilbym gaz pieprzowy. Judasz Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:36 A ten gaz to na kogo?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:40 Na inne psy. Mieszkasz w duzym miescie, wiec zawsze jakis dres moze wyjsc na spacer ze swoim skundlonym "amstaffem", ktory bedzie sobie luzem biegal po chodniku i nic go nie cofnie przed zaatakowaniem innych psow. Zle napisalem. W sumie to nie wiem czy gaz pieprzowy nie szkodzi psom, moze jakis inny okazalby sie lepszym. Jak Cie to interesuje, to poczytaj forum o dogomanii czy molosach. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 22:45 Widziałam dzisiaj taką suczkę. Tylko obroża. Ja chyba jestem już do tych wszystkich groźnych choler uprzedzona, bo w oczach każdego widzę mord. Na razie Młody jest w trakcie szczepień. Musi przyjąć 2 dawkę przeciwko nosówce i dopiero po jakimś czasie będę mogła z nim wychodzić. Myślałam nad jakimś gazem na 'w razie co'.;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: świeże zdjęcie, halo, rebiata 26.05.10, 23:29 nie szkoooooooodzi, wypróbowałam ostatnio na goldenie czyimś:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:27 Frugo: www.youtube.com/watch?v=YbY9xkJzHI0 Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:32 hehe, widac ze twoj psiaczek to lubi byc fotografowany. sunia tz tak samo, wystarczy zawolac "x" a jak widzi telefon, ustawia sie, nie rusza i patrzy prosto w obiektyw :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:37 Tylko jak zmęczony. Teraz śpi przy nogach. A tak to włazi w obiektyw i nie ma zmiłuj. Poza tym rusza się niemiłosiernie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 23:00 hehe :) opowiem ci co sunia tz wyrabia rano - tz tworzy oko, a x sie przyczolguje (spi w noagach) i zaczyna sie atak lizania, jak nie twarz to rece, nogi (a ze mamy oboje z tz wrazliwe stopy to naprawde trzeba zaciskac zeby) ma dwa oblicza - diablica, pies z adhd (przepraszam za okreslenie) oraz aniolek - ale jak spi albo masz cos do jedzenia (wtedy sie patrzy na ciebie i robi kauze pod pyskiem) :D gdy przychodze i suni wpadnie do glowy pomysl "zalizac pania po twarzy" to nie ma ratunku poza krzykiem.albo pozwolisz jej albo jak zasloniesz rece to bedzie cie gryzla po palcach i po dloniach (zebys je odusnela od twarzy) odusniesz to cie lize, zaslonisz gryzienie itp :D psy nie sa takie glupie jak ludzie sadza :D sunia wilokrotnie pokazala ze jest cffaniara :P jest nauczona roznych komend - to podstawa najlepiej odrazu. nie wiem jak zostan bo kiedy byla mala to brat tz uczyl ja zostawac przy wlascicielu i wiedzialam ze piszczy bo nie moze odejsc. ale zna zostaw (ona lezy, a smakolyk jest na podlodze i nie moze go ruszyc) dzisiaj wykonywalam ta komende, cos powiedzialam do tz , ona myslala ze moze zjesc to w ost chwili powiedzialam zostaw i polozyla sie z powrotem :D ,siad, waruj, zabawka, pilka, szunek (taki do przeciagania) tz mowil ze jak sie smycz zaplatala to nauczyl ja "noga" czy "lapa" ale czasami podnosi ta druga, no i tz wykorzystuje ta komende przy wycieraniu lap z dworu w tej chwili ma ok pol roku i wazy ok 24 kg (ost wage jaka slyszalam to chyba22 jakis krotki czas temu pies troche z wygladu przypomina labka ale ma gladka sierc (jak bokser) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 23:06 Mój na razie do łóżka wejść nie może i mam nadzieję, że na próbach się skończy, bo ja go na pewno nie wezmę. Na razie zna zostaw, nie wolno. I chyba też cierpi na adhd jak to młodzik. I ten apetyt...:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:30 menk.a napisała: > Młody jest 2-miesięcznym biszkoptowym labradorem. jak biszkoptowy to "Lenin" Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:40 Zloty jest wiec nazwij go: Or l'or Oro albo po prostu pies po lacinie czyli Canis. Odpowiedz Link Zgłoś
freyete Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:31 Jurand, Ulrich;) Biszkopt za długie to może Ekler. Trudne to zadanie, dobrze, że jeszcze nie mam psa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:39 No. Powinni mi byli w książeczce szczepień wpisać imię i nie miałabym teraz kłopotu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:32 daj mu na imię Mason na moją cześć Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:40 Bijatyko, jesteś niepokonana.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:51 bijemy się: www.youtube.com/watch?v=1oja02YtjZk Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Menka !!! 26.05.10, 22:41 bijatyka napisała: > Cotugno ! Za długie, ale sexi ! A na imie Toto i bedzie komplet;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Menka !!! 26.05.10, 22:48 nasz wspólny kochanek: www.youtube.com/watch?v=zTcoBRjsM3U Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:49 albo NIERZĄD ! Tyz bedzie piknie i dwusylabowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: wacik :D:F 27.05.10, 08:50 I jakie wygodne.... Tampon! Do budy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wacik :D:F 27.05.10, 08:53 To już nawet nie perwersja. To jakaś degrengolada.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: wacik :D:F 27.05.10, 09:04 Hehehe . A nie wydaje Ci się,że to dobra nazwa dla suki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: wacik :D:F 27.05.10, 10:42 Tampon jest rodzaju meskiego, bylo, niebylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:55 no jak biszkoptowy, to jeszcze w pocie czoła wymyśliłam: amber Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 22:58 :D Zastanawiam się jaką metodą rodzice wybierają imię dla swoich dzieci.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 23:01 metodą kłótni. u mnie było tak: dziecko będzie miało twoje nazwisko, to ja wybieram imię ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 23:08 Hahahah to, rzekłabym, niezły kompromis.:D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Konkurs na imię dla psa 26.05.10, 23:09 chłe chłe, no mają znacznie mniej możliwości do wyboru niż przy psie, chyba że żyją w takich stanach, gdzie dziecko można nazwać "czwartek" czy tam "jabłko" i nikt problemu nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie And The Winner Is... 26.05.10, 23:22 no właśnie, kto wygrał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: And The Winner Is... 26.05.10, 23:27 Dzisiaj nie jestem w stanie tego rozstrzygnąć. Jutro chyba losowanie zrobię.:D No i nagroda. Faceta zalkoholizuję. Babę zresztą też.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:32 to nikt mi nie zaproponował korzyści majątkowej lub innej w celu wygrania konkursu i tej nagrody. No co z Wami?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:41 jeśli to te nie ode mnie-spalić/wykasować;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:42 ja mam listy miłosne pt. wyprzedaż w tchibo, najlepsze konto na dzielni albo najlepszy hipokredyt do grobowej deski więc, tego, wiesz, nie narzekaj tak demonstracyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:56 A to takie też dostaję wiadomości dziwnej treści.:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:35 menk.a napisała: > to nikt mi nie zaproponował korzyści majątkowej lub innej to ja mogę zaproponować tą inną :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:43 no tę najlepszą oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:37 Jak to jak to?! A wykaz zawartości mojego barku, to co?! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:40 Jesteście z Jankiem w czołówce. Łeb w łeb.:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle 26.05.10, 23:45 menk.a napisała: > Jesteście z Jankiem w czołówce. Łeb w łeb.:P Znaczy trójkącik? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: And The Winner Is... 26.05.10, 23:51 I za ejcozahujztegowulkanu tez mi sie nalezy tytuł zwyciescy i alkoholizacja:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: And The Winner Is... 27.05.10, 00:01 Alkoholizacje masz pewną. Niezależną też od elujalejuha i Chopina.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: And The Winner Is... 27.05.10, 08:58 To w takim razie nazwij go Szopen - odpadnie nam ta durna podróż szlakiem Chopina - wystarczy, ze wyprowadze Ci psa i Szopen bedzie zaliczony. Zostanie przyjemna czesc - alkoholizacja:D Teatr magiczny Tylko dla obłąkanych Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: To ja, ja, ja! 26.05.10, 23:45 Kolejna pani dobija do czołówki.:D A te babeczki to jakie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: To ja, ja, ja! 27.05.10, 07:17 Jogurtowe z polewą z białej czekolady :> Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: To ja, ja, ja! 27.05.10, 07:18 Tylko wykorzystuję wszystkie środki jakie mam w zanadrzu :P Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: And The Winner Is... 26.05.10, 23:43 tylko zalkoholizujesz? a jak facet zalkoholizuje się sam to jest przewidziana nagroda pocieszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: And The Winner Is... 27.05.10, 00:03 A co ja pocznę z już zalkoholizowanym facetem? Przecież taki już się do niczego nie nadaje.:P Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: And The Winner Is... 27.05.10, 00:06 hm. plan niecny zalkoholizować go/ją chcesz, żeby się do niczego nie nadawał? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: And The Winner Is... 27.05.10, 08:20 Ja zalkoholizuję tylko do stanu używalności. Pozwolę powąchać korek i już.;P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jakbym nie wygrała, 27.05.10, 00:04 to rezerwuję sobie stanowisko zwycięzcy moralnego tego konkursu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jakbym nie wygrała, 27.05.10, 00:06 Siksa z szarfą miss moralności. :D Zwycięzca moralny czyli przegrany? Tak politykiery o swoich porażkach mówią.:P Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 03:50 mój biszkoptowy labrador wabi się Lucek kiedy jestem na niego zła, mówie mu per Lucjan:) moje inne pieski (wszystkie wielkogabarytowe) - Bakcyl (wilkowyżeł) - Borys (owczarek kaukaski) - Bruno (owczarek niemiecki) - Szalik ( to z czasów kiedy nie umiałam jeszcze powiedzieć Szarik, a bym to wzór psa niedościgniony:)) - Ciastek... to był przybłęda który dałby się pokroić za ciastko dziewczyńskich nie wymieniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Finałowe imiona 27.05.10, 08:47 kolejność bez znaczenia: Hugo, Borys, Cyryl, Lucek, Fiodor, Talent, Bono, Liro, Golden. Trudno było wybrać. A teraz to już chyba losowanie trzeba przeprowadzić.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Jakie losowanie?? 27.05.10, 08:53 Kolejny wątek z wybranymi imionami,które więcej głosów dostanie na tego bęc. Oczywiście Ci co wymyślili nie biorą udziału:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Jakie losowanie?? 27.05.10, 09:02 "Men" - może być ? :) Psy i tak reagują tylko na pierwszą sylabę. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Jakie losowanie?? 27.05.10, 09:03 Nie wiem bo nie robiłam ale kombinuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Wiemm 27.05.10, 09:19 Masz na górze w rozpocznij wątek(okienka)B i u img URL SONDA wciskasz SONDA i wpisujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wiemm 27.05.10, 09:27 Sonda sie u mnie nie wyświetla. Wszystko inne mam. A tego nie mam:( Wacikowo, Ty wrzuć tę sondę albo skopiuj dla mnie całą ścieżkę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: help :P 27.05.10, 10:13 Wynalazłam czyjąś sondę i zrobiłam swoja kropka w kropkę. I nie wiem co jest nie tak, bo nie wyświetla mi się to jako sonda, tylko pokazuje mi całą ścieżkę. :| Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Finałowe imiona 27.05.10, 09:22 A ten Liro to nie od Ciebie?:P Lir?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Finałowe imiona 27.05.10, 09:29 Tak, Lir, usuń o ;). W ogóle to najlepiej Lear- od tego Szekspirowskiego :). No nie powiem, masz szansę na babeczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Finałowe imiona 27.05.10, 09:37 ritsuko napisała: No nie powiem, masz szansę na babeczki :P Z czekoladą?:P Odpowiedz Link Zgłoś
guciova Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:05 a może Nugat, Amber, Jantar.... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:34 menk.a napisała: > Młody jest 2-miesięcznym biszkoptowym labradorem. Przyjechał do mnie z > Malborka (jest małym krzyżakiem:D). Ulryk. Odpowiedz Link Zgłoś
guciova Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:35 Nugat:D Jantar, Widzialam tez Amber u kogos- moj poprzedni pies sie tak nazywal:) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:40 Lajza, Pajda, Łazik, Dżek, Dżip, Czips Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:44 Talar, Mentos, Mentor, Mendez, Mendel, Menuet... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 09:56 Wreszcie jakieś dla psa, bo ta Mensa to takie babskie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Konkurs na imię dla psa 27.05.10, 10:20 menk.a napisała: > Wreszcie jakieś dla psa, bo ta Mensa to takie babskie.:P Kamrat, Erol Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Mnie się ten Jogi podoba :P 27.05.10, 09:51 Pasuje do labradora:) Jogi będzie dużym, włochatym, przytulastym łasuchem i fajnym kumplem - jak w bajce...i swój rozum też miał :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 10:52 W sensie kto komu stawia, kto z kim pije i kto piecze babeczki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 10:57 Mam problem z wysłaniem ankiety. System jej nie czyta.:( Próbuje Bellę zbajerować, żeby to zrobiła na moim nicku, ale sie opiera.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 11:00 Mysle ze z Wiarusikiem bajerowanie poszłoby Ci łatwiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 11:03 Hahahah sądzisz, że Wiarus nawet krokodyla byłby skłonny mi dać?:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 11:08 Myśle, że on (w stosunku do Ciebie, oczywscie) jest łatwy:D Zresztą ja też, a od kiedy masz HERMINATORA vel. SZOPENA to juz wogóle:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 11:04 Nazwij go ORO, tyz zloto tyle, ze po hiszpansku. Goldenow lata juz po swiecie tyle co psow z ogonami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy zapadły jakieś wiążące ustalenia? 27.05.10, 11:11 Wacikowa szykuje już sondę :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Jak z Malborka to musi : - Kreuzritter :) 27.05.10, 11:10 czyli Krzyzak wlasnie :) (wymawia sie: Krojcritter) Odpowiedz Link Zgłoś