wiarusik 28.05.10, 20:32 ...wyeliminowalibyście w nadchodzącej rewolucji?;) ja zapakowałbym w bydlęce wagony do wiadomego obozu-urzędników,mechaników,ekipy remontowe,pracowników służby zdrowia.czekam na dalsze propozycje;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:34 zawód trolla wiarusika Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:36 Ale ty jesteś wreeeeny! :D:DD:D::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:38 to było prawie śmieszne.a prawie...wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:36 tych co dzwonią z ofertami ;p - telemarketerów - dziś dzwonił pan z netii i pani skądś tam - albo na odwrót ;P Kuźwa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:38 tyle,ze oni to robią,bo muszą.prędzej ich szefów.taki mechanik to kombinuje na własny rachunek,telemarketer raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:41 Mechanik przydałby mi się od czasu do czasu, a taki telemarketer tylko mnie wkurza! :D:D:DD:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:44 mechanik tak,ale nie skurwysyn który gówno zrobi i kasiochę zainkasuje znaczną. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:45 :D - no dobra, powiedz czym ci ostatnio mechanicy podpadli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:48 mnie zawsze podpadają.albo jestem przewrażliwiony,albo tylko mnie się to trafia.nieważne!do wagonu z biletem w jedną stronę do obozu,gdzie praca "uszlachetnia"!;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:53 Po ty wredny dla nich jesteś. mi chętnie pomagają - rower po zimie za 20 pln mi przejrzeli i naprawili linkę od hamulca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:01 akurat rower można naprawić samemu;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:07 Taaaa :) ale ja miałam popsute hamulce - linka wyszła w moim złomku ;);)tego naprawić nie potrafię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:09 a dziurawe dętki kto ci zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:12 Wypluj to! Do niedawna tata, teraz może facet mój by zmienił, ale mi się jeszcze nie zdarzyło :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:17 to nie jest trudne.nie daj się okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:20 No ja tacie za to nie płaciłam ;D facet też sam robi ;) - rower u niego stacjonuje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 28.05.10, 20:40 słusznie,200 zł za godzinę to skurwysyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: prostytutki 28.05.10, 20:50 no tez by mi było szkoda takiej kasy..jakbym była facetem a ponieważ nie jestem nie lubie prostytutek bo wszystko umieją i mi robią konkurencje ;000000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 20:57 No a podobno żona jest droższa w utrzymaniu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 28.05.10, 20:59 ale ksiądz mówił,że żonę można brać kiedy się chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 21:08 No, ale trzeba ją karmić i kupować jej chociaz mydło, majtki i podpaski - a to są koszta! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 21:14 Nieee jak chodzi do pracy, to wszystko wydaje na ciuchy, nie starcza jej i ty jeszcze dokładać musisz :d Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 28.05.10, 21:20 nie wiem,nie mam żony,a ty brzmisz nieprzekonująco;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 21:23 taaaaa :D:DD::D No co ty - ja nieprzekonująco? - mówię ci - a wiesz ile żony wydają na plotki z psiapsiółami przez telefon? Nie żeń się! ::D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 28.05.10, 21:28 dlatego szukam tej plotkującej w necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 21:34 Ha! ale takie plotkujące w necie są uzależnione od zakupów przez net - kolejny koszt - żona to droga sprawa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 21:40 no dobra juz cie nie wkręcam :) Żeń się! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: prostytutki 31.05.10, 15:42 Gdzie ty łazisz, że tak drogo? U nas lux 150/h. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 01.06.10, 14:14 wiesz...gdzie głogów,gdzie warszawa?u nas się "cenią";) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prostytutki 01.06.10, 14:28 tak więc u nas kosztują kilka paczek czipsów drożej;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: prostytutki 28.05.10, 20:42 A ja bym je zostawiła, żeby gwałtów nie było więcej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Masz stare informacje:P 28.05.10, 20:48 HIV to nie jest choroba tylko prostytutek.:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Masz stare informacje:P 28.05.10, 20:52 ale z reszta tych nosicieli nie mam styczności :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Masz stare informacje:P 28.05.10, 20:54 izabella9.0 napisała: > ale z reszta tych nosicieli nie mam styczności :P A z prostytutkami masz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Masz stare informacje:P 28.05.10, 20:56 - wymownie to przemilczę ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Masz stare informacje:P 29.05.10, 10:05 Nawet gdybyś miała to pewnie byś nie wiedziała- napiętnowanie w społeczeństwie jest tak duże, że się nie dziwię... A jeśli masz w otoczeniu kogoś, kto się nie badał, ma kolczyki, tatuaże, był u dentysty, fryzjera, kosmetyczki na depilacji, miał jakiekolwiek kontakty seksualne w zyciu- to masz prawdopodobieństwo, że masz styczność. Małe przy braku typowo ryzykownych zachowań, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: prostytutki 28.05.10, 20:47 No co Ty? Ja bym tylko je zalegalizowała.:D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: prostytutki 01.06.10, 15:44 z panstwa czynic sutenera? :D 38 mln alfonsow... psze pani jak to tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: prostytutki 28.05.10, 21:40 Divy sa niezastapione w kryzysowych momentach. Ratuja malzenstwa przed rozpadem i facetow przed popelnieniem zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:42 Prawników. ;P Wszystkich pseudo kierowników i quasi dyrektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:45 tak,pójdą pod toporek jako jedni z 1szych;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:46 ja bym prawników nie wywaliła - :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:49 nie będą przydatni w nowej rzeczywistości-ba!może nawet szkodliwi >;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:54 :D Prawo to podstawa naszej cywilizacji! ktoś to cholerstwo musi interpretować :) czyli ta nowa cywilizacja prawa wymagać nie będzie ?:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:58 będzie proste prawo,którego jakiekolwiek próby interpretacji i komplikacji będzie karane naturalnie stryczkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:00 postawi się takie tablice jak z kodeksem Hammurabiego - żeby każdy widział ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:02 oczywiście.zresztą nie będzie własności prywatnej,tak więc nie będzie różnych spraw własnościowych,spadkowych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:11 Dziękuje Rzeko :* Się zdziwiłam na marginesie , że dopiero tak daleko padło :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:51 A co za rewolucja się szykuje, że wagony przygotowujesz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:56 ta co zwykle.od starożytności wybuchają,wiesz...ciągle następuje psucie się życia publicznego,a supłów wzajemnych powiązań nie da się rozwiązać w inny sposób jak tylko gwałtowny i siłowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:00 Skoro ciągle wybuchają to oznacza, że te supły zepsucia powinny być już dawno porozwiązywane.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:05 niestety,po okresie czyszczenia,znowu się brudzi.ale poziom wiedzy postępuje,tak więc mam nadzieję że przyszłe rewolucje będą coraz skuteczniejsze.tak jak zaczynaliśmy od wojenek plemiennych,tak kończymy na wojnach totalnych-rozumiesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:12 Jedna już była. Następnej mam nadzieję nie dożyć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:15 miałem nadzieję,że będziesz mnie wspierać w poczynaniach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:16 Nie. Ty jesteś radykał, a ja nie lubię radykalizmów ani radykałów.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:17 czasami to jedyne wyjście,naprawdę;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:22 Zapewne. Tak mówią fundamentaliści i samobójcy obwieszeni ładunkami wybuchowymi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:26 zapewniam Cię,że nie mam zamiaru iść sam w "pole";) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 20:57 dlaczego? dostarczają wysokoenergetycznej żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:04 jak ci "wysokoenergetyczna zywnosc" bedzie do zycia niezbedna to sobie upolujesz. jakos mnie to odrzuca, ze tony przemielonych zwierzatek laduja w smieciach "bo sie nie sprzedaly". i denerwuje mnie robienie z tego produktu marketingowego: usmiechnieta swinka itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:07 to przez kapitalistyczny przymus ciągłego zwiększania produkcji.wyeliminować trzeba kierownictwo koncernów żywnościowych,a nie pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:10 ja bym cala te idee wyeliminowala. i w sumie nie przeszkadza mi to w przypadku jogurcikow, margaryny i setek innych. no ale ze zwierzetami pociachanymi na jakas wypasiona szynke palermo czy inne cudo - to juz mi sie w glowie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:14 wiesz ile trzeba by było wyciąć drzew(cały przemysł drzewny się kłania)by zrobić miejsce na pola uprawne,by wyżywić rzeszę Socjalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:18 nie wiem!! ale ja sama jem mieso, po prostu odpowiada mi to jak bylo kiedys: chcesz kotleta to sobie upoluj. a teraz: kawalek konika w promocji, tu sie swinka usmiecha i zaprasza do skosztowania karkoweczki, idealnej na grilla, a tam tanczace kurczaki ciesza sie, ze na ruszcie wyladuja. brr Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:22 w PRS każdy będzie poddany padaniom u dietetyka.on określi ile dana jednostka potrzebuje danej żywności i na tej podstawie będzie sporządzany plan produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:23 taaak! podoba mnie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:27 no właśnie.kto w PRLu wiedział co to dietetyk?postęp jest sprzymierzeńcem Socjalizmu! >:) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:42 to ty z tym socjalizem? dopiero przeczytalam inne wypowiedzi i sie w to nie bawie, mi sie tam kapitalizm podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:44 w takim razie bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:08 Importerów ciuchów i innych dóbr z Chin, dużą część dziennikarzy i Kasię Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:11 2wie ostatnie pozycje ok,ale dlaczego importerów taniej odzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:13 Odzieży i nie tylko ! Bo niebawem trzeba będzie jeździć ch.j wie dokąd, żeby kupić coś porządnego ! Lipa wszechogarniająca ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:16 boję się,że jesteś już przesiąknięta materializmem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:20 Nie jestem. Wkurza mnie, jak się ludzi w konia robi zaniżając jakość do imentu. No i robią to kapitaliści - Twoi wrogowie, więc powinieneś poprzeć mą tezę. No bo jeśli już dobra materialne, to dobre, a nie dobra-złe ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:24 obiecuję,że się zastanowię;) też bym chciał reaktywacji zakładów w łodzi,no ale chińszczyzna nie pozwala zachodnim kapitalistom na tworzenie ubrań za kosmiczne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:26 Najpierw to bym wyeliminował Janka Pospieszalskiego, potem celebrytów i na końcu sprowadziłbym zawody komornika i notariusza do właściwego poziomu, czyli nie lordowie w limuzynach tylko urzędnicy w kantorku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:32 to ostatnie słuszna uwaga;) czyli co?na sznureczek?do piecyka? TAK!!! >:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:36 Gorzej, celebrytów i Janka tam gdzie ich miejsce - przy betoniarce zaprawę kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 28.05.10, 21:38 boję się,że mogliby nie podołać tej odpowiedzialnej funkcji.w PRS jakość produkcji(w tym budownictwa) będzie dotrzymana pod karą stryczka.prędzej przydadzą się jako małpy do noszenia cegieł. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 09:55 uważasz za zabawne używanie skojarzeń z holocaustem do forumowego żartu? Liczba żydowskich ofiar Holocaustu jest szacowana na 5–7 milionów. Jedną trzecią tej liczby, czyli ok. 2 miliony, stanowiły dzieci. Liczba polskich Żydów wśród ofiar Zagłady szacowana jest wg różnych źródeł od 2,6 mln do 3,3 mln osób oh jakie to zabawne, prawda? a tutaj to już boki zrywać. ja nie wiem czy jeszcze Cie na historii nie uczyli czym były obozy koncentracyjne? czy może nie zrozumiałeś? a może jesteś po prostu psychopatą? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 16:59 jaka jest różnica między zwałami ludzkiego mięsa,a zwałami zwierzęcego mięsa w zakładzie utylizacji odpadów rolno-hodowlanych henryka stokłosy? Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 17:47 dla Ciebie żadna? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 19:52 znaczy się,że zwierząt hodowlanych nie rozumiesz,to do utylizacji,a że jesteś ludź to trzymasz stronę innych ludziów? lecz się na hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 22:29 porównujesz zagładę żydów do jedzenia mięsa? Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: przedstawicieli jakich zawodów... 30.05.10, 19:06 mył się nimi, wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:15 z kapitalistów będzie dużo mydła.mają takie tłuste brzuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: przedstawicieli jakich zawodów... 31.05.10, 15:22 wiarusik napisała: > znaczy się,że zwierząt hodowlanych nie rozumiesz,to do utylizacji,a że jesteś > ludź to trzymasz stronę innych ludziów? lecz się na hipokryzję. Jeśli już usiłujesz stawiać znak równości między Holocaustem a hodowlą zwierząt dla mięsa to zauważ, że zwierzaki hodowane u Stokłosy czy każdego innego hodowcy mają i tak sto razy lepsze warunki życia, niż mieli je ludzie w Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:20 różnica między ludźmi a krowami jest taka,że krowy dają mleko,mięso i cielęta,a niektórzy ludzie są bezużyteczni i szkodliwi. czy ja mówię o holocauście?nie.mówię o obozie pracy dożywotniej dla kombinatorów i cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 21:47 masz coś z głową Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: przedstawicieli jakich zawodów... 29.05.10, 10:09 Komentatorów sportowych. W zasadzie to wszystkich komentatorów. Oni chyba zapomnieli, że są w TV a nie radio. Nie ma nic bardziej wkurzającego jak kłapanie dziobem i pieprzenie głupot w momencie gdy chcesz sobie w spokoju pooglądać daną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:20 nie popadajmy w absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: przedstawicieli jakich zawodów... 31.05.10, 16:15 Mechanicy i ekipy remontowe to prywaciarze - sami decydują kogo na ile okantować. Natomiast urzędnicy, czy pracownicy służby zdrowia - to dzieło naszego państwa. Ja bym pozbyła się więc nie pracowników aparatu państwowego lecz całej "góry", która tym aparatem steruje bez bez wiedzy i odpowiednich kompetencji, z pobudek moralnie wątpliwych. Przydałaby się tam czystka i świeża krew - ludzie, którzy zdecydowaliby się rządzić za darmo. W takiej Szwajcarii, na ten przykład, władza kasy za rządzenie nie dostaje i obywatelom żyje się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:23 urzędnicy wielokrotnie udowodnili,że nie znają prawa które reprezentują.swoją głupotą,butą i ignorancją stwarzają wiele problemów.są współwinni i też kwalifikują się do zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:48 do kandydatów na eksterminację dołozyłbym kiboli i dresiarzy- choc to nie zawody. dałbym ich do równania dróg sypania wałów lub tez do militarnych akcji destabilizujących sytuacje polityczna i społeczna w rosnących mocarstwach ościennych, które jak zobacza naszą nazistoiwską potege beda chciały nas atakować. a my wtedy na tyły rzucimy im dresiarzy, którzy bedą im wandalić te luksusowe limuzyny i domki z werandami. u nas bedzie wszystko równo. po oplu astra kombi i M3 w wielkiej płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 14:52 chyba mamy kolejnego zgrywusa na forum.niestety kiepski dowcip,bo demaskuje to,że nic nie zrozumiałeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 15:05 ajajajaj o ja biedny nic nie zrozumiałem. ty widze bronisz jakiegoś wizerunku swego. no to broń kochany, bo cie dziewczyny nie bedą lubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 15:10 nie chcesz zrozumieć tego,że między narodowym socjalizmem,a Socjalizmem są różnice.ten 1szy jest bardziej zaściankowy,pozwala na istnienie fortun więc nie rozwiązuje niczego,ale działa na wyobraźnię takich gamoni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 15:17 o rany ty jestes dopiero . dopisałem ci do tego twojego wątka zasrańcu , bo myslałem żeś człek z poczuciem humoru, a ty widać lubisz tylko swoje zajawki. baw się dalej w socjalizm miedzynarodowy. panie beda zachwycone. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 15:29 jeśli masz jakieś problemy z paniami,to nie do mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: przedstawicieli jakich zawodów... 01.06.10, 15:43 politykow, prawnikow, lekarzy, urzednikow lol wlasciwie zostawilbym samych matematykow i by zoptymalizowali ten swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś