beatrix01 30.05.10, 11:21 jak dlugo mozecie wytrzymac bez seksu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: zycie bez seksu 30.05.10, 11:25 a co się dzieje z człowiekiem, który już nie może wytrzymać? wybucha? :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zycie bez seksu 30.05.10, 11:36 No właśnie, przeciwnicy celibatu twierdzą, że taki gwałci ministrantów i dziewczynki z katechezy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:15 A robi? A jak ty nie masz seksu, to sobie szukasz ofiary wśród dzieci lub zwierząt albo gwałcisz przechodzącą obok kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:19 Radze sobie sam ze swoim problemem :) A toto gwalci dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:05 ano właśnie, skąd więc domniemanie, że toto nie radzi sobie samo ze swoim problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:12 Rozdziewiczone dziurki tylne ministrantow swiadcza o tym. Innymi slowy- ilosc spraw sadowych w sprawie molestowania przez zboczkow w sukienkach Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:40 to mówisz, że zajmowałeś się inspekcją dziurek tylnych ministrantów? A jakaż to jest ta ilość spraw sądowych w sprawie molestowanie przez zboczków sukienkach? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:45 Mnie inspekcja dziurek ministrantow nie interesuje, ani nawet nie dotyczy. A spraw jest tyle, ze ida w miliardy dolcow, jesli idzie o odszkodowania. Dziurki sa w cenie. dziurki mlodych ministrantow, bys sie nie napalalal zbednie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: zycie bez seksu 30.05.10, 12:15 u mnie doszło do tendencji samobójczych Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: zycie bez seksu 30.05.10, 11:26 Tak dlugo, az nie trafie n odpowiedniego do tego seksu faceta. Zdarzylo mi sie i dwa lata;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:13 cafem napisała: > Zdarzylo mi sie i dwa lata;) i przez ten czas nic? nawet ręce na kołderce? bez żartów Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:18 cafem napisała: > 2 lata bez seksu z facetem. no właśnie, gdybyś miała wytrzymać zupełnie bez seksu to co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:28 > no właśnie, gdybyś miała wytrzymać zupełnie bez seksu to co innego :) Mysle, ze nie o to chodzilo w pytaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:59 > Mysle, ze nie o to chodzilo w pytaniu;) ale w takim razie byłoby to pytanie bezsensowne Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: zycie bez seksu 30.05.10, 11:33 Nie widzę sensu wytrzymywania bez seksu. W końcu w razie chwilowego braku partnera można miec dobry seks w pojedynkę. Co innego spadek libido. Po urodzeniu syna około 8 miesiecy sfera seksu wogóle dla mnie nie istaniała. Z drugiej strony - byłam wtedy sama, nie spotykałam się z mężczyznami - nie miał kto mi libido rozbudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 12:02 Najdłużej wytrzymałam jakieś 15 lat, potem już nie esperymentowałam z abstynencją... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 12:04 Moje całe życie to notoryczny brak seksu. Najpierw zero seksu do 23 roku życia. Potem w związku, ktory rozpoczęłam mając 24 lata rok seksu, a potem posucha. I od roku też właściwie brak seksu. Nie twierdzę, że to jest zdrowe dla psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 12:55 Można żyć bez seksu. Jestem po 30 i nigdy nie uprawiałam seksu. Fakt, czuje się jak dziwoląg. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:05 Jest wielka różnica pomiędzy nigdy nie uprawiać seksu a uprawiać i z dnia na dzień przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:15 bea-11 napisała: > Można żyć bez seksu. > Jestem po 30 i nigdy nie uprawiałam seksu. > Fakt, czuje się jak dziwoląg. masz jakiekolwiek libido? Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:20 A niektórych dziwi to, że ludzie mogą być inni od nich... Jezu, seks jest fajny, ale jeżeli ktoś ma problemy z życiem bez niego (bo, nie oszukujmy się, w życiu dorosłego człowieka zdarzają się okresy bez seksu, a czasem wtedy organizm sam podczas nocy "załatwia" sprawę poprzez polucje czy senne orgazmy), to znaczy, że już coś nie tak. Seksoholizm może? Albo skupienie tylko na cielesnych doznaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:28 pochodnia_nerona napisała: > w życiu dorosłego człowieka zdarzają się okresy bez seksu pani powyżej pisała, że jest dziewicą po 30 Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: zycie bez seksu 30.05.10, 13:30 > masz jakiekolwiek libido? > Można mieć wysokie libido i zerowe powodzenie w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:09 jedzoslaw napisał: > Można mieć wysokie libido i zerowe powodzenie w tych sprawach. z całym szacunkiem, dziewica po 30 to jakieś curiosum, przecież można wezwać żigolaka w razie skrajnej posuchy np Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:28 > z całym szacunkiem, dziewica po 30 to jakieś curiosum, przecież można wezwać > żigolaka w razie skrajnej posuchy np > > Raz, że to droga przyjemność, dwa, że wielu ludzi chciałoby przeżyć to w związku, a nie w ramach mechanicznej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:39 jedzoslaw napisał: > Raz, że to droga przyjemność, dwa, że wielu ludzi chciałoby przeżyć to w > związku, a nie w ramach mechanicznej usługi. ja chciałbym być gwiazdą rocka, albo kosmonautą :) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:33 > z całym szacunkiem, dziewica po 30 to jakieś curiosum wbrew pozorom to dość częste przypadki przecież można wezwać > żigolaka w razie skrajnej posuchy w tym rzecz, że nie płacenie za seks przez kobietę jest przyznaniem się do kompletnej porażki i odarciem siebie z poczucia kobiecości bo to kobieta wybiera, a skoro płaci znaczy że nie ma z kogo wybrać a skoro nie ma żadnych adoratorów to jej poczucie kobiecości przestaje istnieć pozostaje stan kompletnej i absolutnej porażki nie mówiąc już o tym, że jej pozycja w świecie kobiet spada to pozycji poniżej prostytutki więc jakkolwiek teoretycznie możliwośc istnieje to żadna z niej nie skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:39 samentu napisał: > płacenie za seks przez kobietę jest przyznaniem się do kompletnej porażki i > odarciem siebie z poczucia kobiecości zgadzam się, ale choćby z ciekawości spróbować nie zawadzi Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:12 spróbuje i co ? spodoba jej się i będzie ja potem nosiło - będzie zmuszona płacić za seks jak za rachunki - co miesiąc. a tak dziewoja nie wie co traci , jej seksualność śpi i ma problem z głowy . :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:15 > a tak dziewoja nie wie co traci , jej seksualność śpi i ma problem z głowy . :D tere fere:P jej seksualnośc nie śpi, a tylko frustracja rośnie wraz z rosnącym z roku na rok libido:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:31 i potem trafiasz np w urzędzie na taką jędzę co to samym widokiem poraża;p Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:33 Bo w urzedach urzedowe bazyliszki sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:01 Niedorżnięta jestem, babo chłopem nie jestem, wręcz przeciwnie niska, szczupła kobieta, zawsze uśmiechnięta, nie przelewam swoich frustracji na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:46 Lolcia, ja tam nie wiem, czy dorzniete :) Z urzedniczka w zyciu nie spalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:43 > i potem trafiasz np w urzędzie na taką jędzę co to samym widokiem poraża;p też odniosłem takie wrażenie, że w budżetówce pracuje najwięcej takich frustratek;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 17:56 a skąd wiesz ?ze rośnie jej seksualność z roku na rok ? może tak a może nie w jej cipce nie siedzisz , chyba ze coś przeoczyłam ;ppppppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:03 > nie w jej cipce nie siedzisz jeszcze nie miałem tej przyjemności:P > a skąd wiesz ?ze rośnie jej seksualność z roku na rok ? gdybyś się zainteresowała własną seksualnością to byś wiedziała że napięcie seksualne kobiety rośnie i szczyt osiąga w okolicach menopauzy utrzymując się też długo po w przeciweństwie do facetów u których z roku na rok (na szczęcie) mniejsze:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:10 jeszcze , planujesz zdeprawować dziewice ? :D interesuje się swoją seksualnością co nie zmienia faktu ze są ludzie którzy maja bardzo niewielkie potrzeby i bez problemu żyją bez seksu. każdy człowiek jest inny i nie ma reguły. powiem ci po menopauzie czy to prawda :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:31 planujesz zdeprawować dziewice ? odmawiasz biedaczce prawa do szczęścia:P ą ludzie > którzy maja bardzo niewielkie potrzeby i bez problemu żyją bez seksu wiem troche im zazdroszczę tego > powiem ci po menopauzie czy to prawda juz przed się o tym przekonasz:P a znalezienie wtedy faceta to dopiero jest wyzwania:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:52 "odmawiasz biedaczce prawa do szczęścia:P" ależ skąd jeszcze pomogę.:P "juz przed się o tym przekonasz:" zaczynam się bać swojego popedu ;p "a znalezienie wtedy faceta to dopiero jest wyzwania" myślę ,ze sobie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 16:12 izabella9.0 napisała: > spróbuje i co ? spodoba jej się i będzie ja potem nosiło - będzie > zmuszona płacić za seks jak za rachunki - co miesiąc. no i co z tego? znam kilku facetów, którzy nie chcą związków, w celu zaspokojenia libido chodzą na dziwki wychodzi czasem taniej niż z żoną, a dodatkowym bonusem jest święty spokój :) poza tym kobieta bez faceta może skierować swój pęd ku karierze, co w przypadku sukcesu zapewni środki na żigolaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 16:20 typowo kobiecy punkt widzenia, a wiec sie zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:41 teletoobis napisał: > typowo kobiecy punkt widzenia, a wiec sie zgadza :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:53 [wzzak zgodnie z doniesieniami forumowymi jestes KOBIETA :) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 16:28 wychodzi czasem taniej niż z żoną z finansowego punktu widzenia zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 16:30 z kazdego punktu widzenia sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:11 "znam kilku facetów, którzy nie chcą związków, w celu > zaspokojenia libido chodzą na dziwki" 1.ci faceci o których piszesz maja libido i MUSZĄ je jakoś zaspokoić 2.Ona póki co nie odczuwa takiej potrzeby żeby się zaspokoić w taki sposób bo nie wie co traci. 3.Będąc na jej miejscu i mając do wyboru : a) żyć w niewiedzy jaką przyjemność daje seks a co za tym idzie nie odczuwać potrzeby jego uprawniania. b) dowiedzieć się co to seks u ŻIGOLAKA i płacić potem regularnie za seks wybrałabym opcje 1 . Po co sobie problemy na głowę ściągać, lepiej żyć sobie beztrosko jak dziecko w niewiedzy niż kombinować jakby tu uzbierać na żigolaka. Zupełnie inna sprawa jest kiedy ona potrzebuje seksu ale tłumi tę potrzebę wtedy faktycznie jedyne wyjście tak jak w przypadku twoich znajomych. A tak swoją przecież tyle brzydul ( o ile to brzydula) znajduje swoje drugie połówki wiec ona pewnie by tez znalazła wiec albo : a) nie chce uprawiać seksu bo jest np aseksualna b) ma za wysokie wymagania "wychodzi czasem taniej niż z żoną, a dodatkowym bonusem jest święty spokój " No i tu się zgodzę , szczególnie po lekturze forum " brak seksu w małżeństwie " :DDD. aaa i dla tego nie lubie prostytutek - wiecej umieja i robia konkurencje ;ppppppppppppp "poza tym kobieta bez faceta może skierować swój pęd ku karierze, co w przypadku > sukcesu zapewni środki na żigolaków :)" Środki może i tak ale kobieca duma robi swoje ;ppppppp ale po co jej taki wydatek ? Co innego jakby ja nosiło jako dziewice ale skoro nie to po co ma sobie na głowę problemy brać ? Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:18 Nie mam wysokich wymagań. Nie jestem aseksualna, chcę uprawiac seks. Zwyczajnie nie potrafię nikogo poznać i trochę się boję jak zareaguje facet kiedy się dowie, że jestem dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:22 Ba... potrzebujesz doswiadczonego dr Housa :) Mam podac adres? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:25 pisała tak ogólnie bo nie przeczytałam twoich poniższych postów ale brałam pod uwagę ze możesz chcieć : "Zupełnie inna sprawa jest kiedy ona potrzebuje seksu ale tłumi tę potrzebę wtedy faktycznie jedyne wyjście tak jak w przypadku twoich znajomych." 1. Są czaty wchodzi dajesz w nicku dziewica30 zawsze moze sie chetny znaleźć. 2. Nie umiesz nigogo poznać bo ? a) nie umiesz zagadać ? b) masz kompleksy ?...?? c)??? Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:55 > 1. Są czaty wchodzi dajesz w nicku dziewica30 zawsze moze sie chetny > znaleźć. sądzę, że nie może a napewno i nie chętny, a tabuny chętnych całe brac, przebierać, oglądać, wybrzydzać i niczego nie żałować:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:00 znaczy dziewice mają branie ? hmmm czyli oprócz prostytutek musze tez nie lubic dziewic ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:44 bea-11 napisała: > Nie jestem aseksualna, chcę uprawiac seks. > Zwyczajnie nie potrafię nikogo poznać i trochę się boję jak > zareaguje facet kiedy się dowie, że jestem dziewicą. nie musisz go o tym informować (przynajmniej przed), jakim cudem trzymasz hormony na wodzy? to jest ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:51 Sama nie wiem jakim cudem jeszcze nie zwariowałam. Jak ktoś tu napisał jeśli tak naprawdę nie wiemy co tracimy to chyba łatwiej. Nie informować faceta, miałam takie myśli, ale to nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:59 bea-11 napisała: > Nie informować faceta, miałam takie myśli, ale to nieuczciwe. jeśli zapytałby i byś go okłamała to jak najbardziej, moim zdaniem nie powinnaś do tego przykładać zbyt wielkiej wagi, pierwszy raz to nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:05 " pierwszy raz to nic specjalnego" ejjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:13 izabella9.0 napisała: > ejjjjjjjjjjjjj taka jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: zycie bez seksu 30.05.10, 17:59 Mam wysokie libido, tylko właśnie zerowe powodzenie w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zboczuch ;pppppp 30.05.10, 18:54 blona bebenkowa sie nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: zboczuch ;pppppp 30.05.10, 19:02 o tyyyyy < foch > ;pppppppppppppppppp skad ty wiesz gdzie ja mam jakie błony :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zboczuch ;pppppp 30.05.10, 19:12 Jak masz blony plawne, bede do Ciebie mowil "zabciu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 18:21 Niestety nie mam tak obfitego biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 18:53 Nie wiesz o co prosisz, z tego co kojarze z lektury forum mieszkamy w tym samym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 19:00 Przez pierwsze pol roku poza piwo nie wychodze, a smoga duzo :) Zabrze, Ząb, Jaworki? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 19:44 Ale ja nie wiem co kojarzylas :) Odpowiedz Link Zgłoś
bea-11 Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 20:10 Był kiedyś Twój post o Mirku Bregule, zespole Univers, klubie Kocynder, dlatego skojarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 19:01 > Nie wiesz o co prosisz wie doskonale o możnośc zostania pierwszym bo wbrew pozzorom kulturowe archetypy są mocno zakodowane i atrakcyjność rozdziewiczania na nich sie opiera;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 19:02 Dziwne, ale sie mylisz. Nie mam talentu pedagogicznego. Bylbym zbyt surowy :P) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: a umiesz tak? :) 30.05.10, 19:58 chyba muszą wisieć żeby tak zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.barry.kent Re: zycie bez seksu 30.05.10, 18:58 znaczy sie brzydka, nudna, kompletnie odpychajaca charakterem? Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ta Re: zycie bez seksu 30.05.10, 14:42 Zaczyna się drugi tydzień jak mój mężczyzna wyjechał się szkolić.. i muszę przyznać, że ciężko wytrzymać... niech jak go dorwę jak wróci :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: zycie bez seksu 30.05.10, 15:05 Tyle ile zechcę. Nie jestem niewolnikiem swojej ... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:49 jeśli się z kimś jest to nie widzę powodu żeby sprawdzać swoją wytrzymałość w ten sposób a jak się nikogo nie ma to przecież też nie będzie się kogoś szukań na gwałt :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:50 Po raz pierwszy sie z Toba zgodze: nic na gwalt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:54 normalnie w kominie zapisać :) nie spodziewałabym się że zgodzisz ze mną akurat w tej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:56 Mloda, bo albo jest sie z kims bo sie go kocha, albo sprzedaje swoja cipke/chujka na lewo i na prawo. Ja wole kochac Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zycie bez seksu 30.05.10, 19:59 jejku jak możliwe że nigdy dotąd czegoś takiego od Ciebie nie wyczytałam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zycie bez seksu 30.05.10, 20:01 bo jeszcze ze mna nie spalas, to proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zycie bez seksu 30.05.10, 20:02 o cholera znaczy w międzyczasie od mojego pierwszego postu zdążliśmy to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: zycie bez seksu 31.05.10, 15:07 ja juz prawie rok,ale wytrzymac nie moge.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: zycie bez seksu 31.05.10, 15:20 beatrix01 napisała: > ja juz prawie rok,ale wytrzymac nie moge.... jak nie możesz wytrzymać to puść się... Odpowiedz Link Zgłoś