justysialek Re: Ulubione seriale 07.06.10, 12:48 House Pacyfik True blood Lost CSI Las Vegas Monk Dwóch i pół uwielbiałam Heroes ale po 1 sezonie mi się odechciało ze starszych: Przyjaciele Gilmore girls ER Sześć stóp pod ziemią Joan of Arcadia Różowe lata 70-te Trzecia planeta od słońca Dharma i Greg Frasier Nie oglądam polskich seriali - wyjątkiem są tylko Alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś
white.apple Re: Ulubione seriale 07.06.10, 14:30 - Świat według Bundych! :) - Ekstradycja - Cudowne lata - JAG - Dexter (chyba dłuuuugo nic nie pobije klimatu) - SATC - Grey's Anatomy - Friends (Chandler rulez!) - House MD - Men in trees - Ally Mc Beal - Twin Peaks - Prison break (1 sezon, reszta wyrywkowo tylko) Acha, też nie widziałam ani jednego odcinka Lostów! Na pewno masę zapomniałam, ale to te najważniejsze. Teraz czekam na nowego Dextera, oglądam zaległe Grey's Anatomy i niemiecki serial Danni Lowinski. Odpowiedz Link Zgłoś
white.apple Re: Ulubione seriale 07.06.10, 14:32 Jeszcze - Merlin - Dynastia Tudorów Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Ulubione seriale 07.06.10, 16:17 Podopisywaliście i przypomniały mi się.:) Trzecia planeta od Słońca - fajny serial komediowy, John Lighthow ostatnio pojawił się w Dexterze, a Tommy'ego widziałam w kilku filmach. Fajny chłopak, ciągle wygląda na 15 lat.:) Lie to me - oglądałam pierwszy sezon, lubię Tima Rotha, ok serial, ale nie zniewala. Podobnie Mentalista. Murphy Brown, Dzień za dniem, Na wariackich papierach, ER, Bundych, Columbo też oglądałam. No i kultową Dynastię sto lat temu.:) A do Californication i Vampire Diares zrobiłam podejście, ale mi nie podpasowały jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Ulubione seriale 07.06.10, 21:27 > A do Californication i Vampire Diares zrobiłam podejście, ale mi nie podpasował > y > jakoś. A ja myslalem, ze kreca Cie takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
marudzisz Re: Ulubione seriale 07.06.10, 16:33 sześć stóp pod ziemią, house, przyjaciele... teraz oglądam in treatment, jeszcze nie wiem czy się wciągnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Ulubione seriale 07.06.10, 17:52 - 'House M.D.' - chociaż podczas oglądania odcinka z afrykańskim dyktatorem stwierdziłam, ze takiej kupy to dawno nie widziałam - 'Dexter'- ulubiony - 'Przyjaciele'- znam na pamięć do 8 sezonu, potem się popsuli. - 'Anioły w Ameryce' - 'Gossip Girl' i 'Gilmore Girls' - wstyd trochę, no ale.. - 'Carnivale' 1 sezon Zaczęłam, ale mi się nie podobały: 'True Blood', '6 feet under' kiedyś tam Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Ulubione seriale 07.06.10, 17:53 wysłałam zanim dokończyłam.. kiedyś tam zabiorę się za 'Gotowe na wszystko' i może zmuszę się do 'lostów' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka2 Trzy najlepsze moje typy: 07.06.10, 20:32 1. The Wire 2. Breaking Bad 3. Six Feet Under Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka2 Re: Trzy najlepsze moje typy: 07.06.10, 20:38 Przeczytalam wszystkie posty i nie chce mi sie wierzyc, ze nikt nie wymienil The Wire... BTW to ulubiony serial Baracka Obamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Ulubione seriale 07.06.10, 20:45 Ostatni serial w jaki się wciągnęłam to "Gwiezdna Eskadra", dawno, dawno temu. Pamiętacie go jeszcze? No i True Blood, ale nie wiem czy się liczy jako serial, bo obejrzałam ciurkiem dwie serie. CSI zdarzało mi się czasem obejrzeć, Losta słynnego też... Monka polubiłam, ale widziałam ze trzy odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Ulubione seriale 07.06.10, 21:02 nigdy nie oglądałam serialu- ciągu, może jakiś odcinek, dwa, trzy, kiedyś... to był chyba detektyw Monk... tak... fajny całkiem , aczkolwiek nie mam czasu i pamięci do takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Ulubione seriale 07.06.10, 21:09 Wkrecilam sie w majke. Wąchać chcą wszyscy, tylko pierdzieć nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: Ulubione seriale 07.06.10, 21:17 obecnie -Trawka -Dexter -hoży doktorzy -Lost _the Shield Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Ulubione seriale 08.06.10, 00:49 Ostatnio oglądam tylko Usta-usta (jak mi nagrywarka nie strajkuje) - jestem zafascynowana trudną urodą jednej z bohaterek oraz tym że mówią o niej "piękna" (przez zęby trochę). Ze starszych - Tudorowie, Housewives i Murphy Brown. Wśród znajomych jestem uważana za dziwaczkę która nigdy nie obejrzała ani jednego odcinka House'a nie mówiąc już o pozostałych tytułach których nawet nie potrafię wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
joshuatree78 Re: Ulubione seriale 08.06.10, 01:37 - weeds!!! - how i met your mother!!! - cougar town Odpowiedz Link Zgłoś
sasshha Re: Ulubione seriale 08.06.10, 08:37 Teraz oglądam, bądź ogladałam niedawno: 1. House 2. The Big Bang Theory 3. Lost 4. Californication 5. Star Trek A dawniej MacGyver i Drużyna :-P Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Ulubione seriale 08.06.10, 12:55 True Blood,Grey's Anatomy,Fringe,Glee Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Ulubione seriale 08.06.10, 18:46 Tak się składa, że nie oglądam telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Re: Ulubione seriale 08.06.10, 22:56 House i Grey's Anatomy. Ze wskazaniem na House. Dexter może być. Rozczarowało mnie Californication. Nic innego nie oglądam, bo nie mam TV, to wszystko co powyżej zakupuję hurtowo całymi sezonami na płytach. sid.leniwiec napisała: > Ja nałogowo Dextera i House'a (aczkolwiek od tego ostatniego zrobiłam > kilkumiesięczny odwyk, bo miałam przesyt), często Monka. Wcześniej Prison > Break, niedawno Wallandera oglądałam. Tak, że rzucę okiem, to czasami któreś z > CSI. > Z seriali zaprzeszłych - oczywiście Seks w wielkim mieście, Przyjaciele > (kocham Chandlera), Z Archiwum X no i miłość podstawówkowa Beverly Hills 90210 > (próbowałam oglądać obecną wersję, ale chyba już za stara jestem). > Z obciachów - mam epizod z fazą na Klan (ale to jeszcze w podstawówce było. > Btw - jeny, jak to długo leci) i Na Wspólnej - to było na początku studiów, > więc nie znajduje dla siebie usprawiedliwienia.:) > Aha, teraz oglądam taki miniserial Uwieziony z Jimem Caviezelem, wciągający, > aczkolwiek zaczęłam oglądać ze względu na Jima, który jest pięknym mężczyzna. > > A z rzeczy szokujących - nie widziałam ani jednego odcinka Lost. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: Ulubione seriale 09.06.10, 01:19 nie lubie i nie wciagam sie, ale przyznam, ze Daleko od szosy i MASH ogladalem. no dobra, Allo, Allo za "ty glupia kobieto!" tez. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ulubione seriale 28.07.10, 19:06 Moje seriale wszechczasów: Friends Sex and the City A poza tym: House MD How I met your mother The big bang theory GA Ponadto eksperymentuję z całą masą innych, ale jakoś bez miłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manekineko Re: Ulubione seriale 28.07.10, 19:34 Wszystkie Stargate, ale przyznam, że tak od 8 sezonu faktycznie poziom spada. Również "hybrydy" czyli Atlantyda i Universe (o dziwo, "wydoroślenie" konwencji mi się podoba i nie rażą "telenowelowe" wstawki. Poza tym o dziwo nikt nie wspomniał o battlestar galactica- wiele osób narzeka na zakończenie, ale przy Loście to tak jest niezłe;). Jak wspomniałam o zagubionych- kiedyś wielbiłam, po finale nie znoszę. Też farscape, house, dexter (zapowiada się świetny nowy sezon), czasami Seks w wielkim mieście i how i met your mother. Czasami na fox life obejrzę gotowe na wszystko. Teraz chcę obejrzeć deadwood i spartacus blood and sand Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ulubione seriale 28.07.10, 19:47 Przystanek Alaska MASH Jas Fasola Z Archiwum X Ally McBeal Bezgrzeszne lata Byl taki serial o rodzinie czarnoskorego lekarza z kilkorgiem dzieci - nie pamietam tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ulubione seriale 28.07.10, 20:14 > To chyba był "Bill Cosby show" Tak! Dzieki Majeczka. Stawka wieksza niz zycie Zmiennicy The Simpsons Zorro Jeszcze o lekarce w miasteczku amerykanskim. Moze ktos pamieta tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ulubione seriale 28.07.10, 20:20 majeczka200 napisała: > To chyba był "Bill Cosby show" O matko! Pamiętam jak każdy odcinek nagrywałam na video, z pauzą na reklamy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ulubione seriale 28.07.10, 20:18 Ulubione to będą: - Battlestar Galactica, jak na razie w mojej opinii najlepszy serial s-f wszechczasów - Farscape - komiks ekranowy z zachowaniem komiksowej narracji, dużą sztuką jest coś takiego wykonać. - Star Trek ale tylko DS9, TNG i Enterprise, pierwszy star trek jest badziewnie nudny i taki naiwny dla widza pół wieku później, voyager natomiast jest trochę bez polotu. - Wszyscy nienawidzą Chrisa - oglądam na okrągło:D - Przyjaciele - Różowe lata 70-te - Veronica Mars(świetny serial który nie zdobył uznania) - Pasadena(pewnie większość z was nie widziała tego serialu) - Ally McBeal - Morderstwo(też pewnie nie pamiętacie) - Ghost In The Shell SAC - Chrno Crusade Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka200 Re: Ulubione seriale 28.07.10, 21:58 A pamiętacie jeszcze "Alfa","Pełną Chatę" albo "Krok za krokiem" Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ulubione seriale 28.07.10, 22:11 O rany, Alf. Chcialam miec takiego "zwierzaczka". Odpowiedz Link Zgłoś
lampanocna Re: "La Femme Nikita", "Friends", Desperate House 28.07.10, 23:33 wives, Dexter i House :P Odpowiedz Link Zgłoś