Gość: em Re: Nauczyciel uwodzil uczennice IP: 62.148.83.* 20.02.02, 08:35 nie mogę wejść na tę stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Nauczyciel uwodzil uczennice IP: 192.168.1.* 20.02.02, 12:56 strona nie chce się otworzyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Nauczyciel uwodzil uczennice 21.02.02, 22:24 a) wykorzystanie zdjec osoby postronnej (Owen Wilson) bez pozwolenia jest KARALNE malolacie b) jak dostales pale z fizy malolacie to sie bierz do nauki a nie pieprz dyrdymalow a jak nie to panu profowi doniesiemy, coby sprawdzil komu grozi pala na polrocze i sie dowiemy kim jestes. Won do nauki GLABIE Odpowiedz Link Zgłoś
bezokancja Re: Nauczyciel uwodzil uczennice 22.02.02, 07:59 Ej, madrala. Zdjecia Owena uzylam bo Palka jest do niego bardzo podobny, a zdjecia Palki nie mam. Co do paly czy uczenia sie to niestety twoje rady sa spoznione - bo on mnie uczyl 15 lat temu i w sumie zdalam fizyke na czworke. A w mojej klasie byly wlasnie te dziewczyny, ktore Palka uwodzil. No i co - jeszcze sie bedziesz sprzeczas????!!!! Pisze o tej stronie po prostu zeby ostrzec innych! Odpowiedz Link Zgłoś
jackotb Re: Nauczyciel uwodzil uczennice 22.02.02, 17:22 przed czym chcesz ostrzec? żeby do szkoły nie chodziły? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Nauczyciel uwodzil uczennice 22.02.02, 21:24 bezokancja napisał(a): > Ej, madrala. > Zdjecia Owena uzylam bo Palka jest do niego bardzo podobny, a zdjecia Palki nie > > mam. o tak 50letni lysy nauczyciel fizyki jest podobny do 25letniego aktora ze zmorfowana twarza... > Co do paly czy uczenia sie to niestety twoje rady sa spoznione - bo on mnie > uczyl 15 lat temu i w sumie zdalam fizyke na czworke. A w mojej klasie byly > wlasnie te dziewczyny, ktore Palka uwodzil. to uwodzil czy uwiodl? jesli tak to podajcie go do prokuratora jesli nie to znaczy mialem racje i jestesci banda malolatow z dojsciem do inetu i palami na okres. A dojscie sie moze skonczyc jak paly wyjda na jaw... > No i co - jeszcze sie bedziesz sprzeczas????!!!! > Pisze o tej stronie po prostu zeby ostrzec innych! przed czym jesli on cie uczyl 15lat temu i robi to nadal to czemu nikt sie nie poskarzyl, he? cos mi sie widzi, ze mu chcesz dokopac, jakbys naprawde chciala cos zrobic to a) idz do prokuratury b) pisz do GW ew. telewizji a nie morfuj kiepskiego amerykanskiego aktorzyne Odpowiedz Link Zgłoś