pretensjaa Re: najfajniesi faceci na fk ;) 21.06.10, 23:40 E tam, dystansownik jest przereklamowany, choć osobiście nic do niego nie mam. Soulshunter to facet? O żesz w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: najfajniesi faceci na fk ;) 21.06.10, 23:52 > E tam, dystansownik jest przereklamowany, Też tak uważam. :D Zwykły efekt nieświadomego dobrego PRu opierającego się na tym, że ludzie oceniają Cię na podstawie tego jak Cię widzą (czyli na podstawie własnego wyobrażenia o danej osobie). ;) Co nie zmienia faktu, że bardzo miło jest zobaczyć taką ilość pozytywnych opinii na swój temat i wszystkim jestem za nie wdzięczny. :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najfajniesi faceci na fk ;) 21.06.10, 23:56 Nie ciesz się tak. ;) Forum jest jak sinusoida. Skoro już zostałeś okrzyknięty najsympatycznienjszym to teraz zapewne ktoś lub grupa ktosiów będzie starała się udowodnić, że tak nie jest. Spodziewaj się nagonki na Twój nick w przeciągu kolejnych dnich. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: najfajniesi faceci na fk ;) 22.06.10, 00:03 i wszystkim jestem za nie wdzięczny. :D I proszę o więcej! Powtórz za komorowskim. Tylko tak ze 3 razy. Tak na wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Na Pewno Nie Ja 17.10.10, 15:25 Ja należę do grypy nieudaczników (warto dodać, że również do grypy brzydali) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 14:40 josef_to_ja napisał: > Ja należę do grypy nieudaczników (warto dodać, że również do grypy brzydali) ;) Wiesz co chłopie, już wolę czytać twoje posty niż Tubisia, który bezczelnie obraża kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 14:56 > Wiesz co chłopie, już wolę czytać twoje posty niż Tubisia, który bezczelnie obr > aża kobiety. tak? jakoś nie zauważyłam...? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 15:07 hermina1984 napisała: > > Wiesz co chłopie, już wolę czytać twoje posty niż Tubisia, który bezcz > elnie obr > > aża kobiety. > > tak? jakoś nie zauważyłam...? To przeczytaj jego posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 15:30 czytam i jakoś nic nie zauważyłam :) myślę,że Tóbiś nie lubi po prostu ludzkiej głupoty,nie sądzę by była to wada :] Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 15:35 hermina1984 napisała: > czytam i jakoś nic nie zauważyłam :) > myślę,że Tóbiś nie lubi po prostu ludzkiej głupoty,nie sądzę by była to wada :] Były ale moderacja wycięła,sami mają Go dosyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 15:37 szkoda,że innych moderacja nie dość :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Na Pewno Nie Ja 21.10.10, 15:49 hermina1984 napisała: > szkoda,że innych moderacja nie dość :D A szkoda :D Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: najfajniesi faceci na fk ;) 21.10.10, 15:00 mason_i_cyklista potworski :) grafzero Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: najfajniesi faceci na fk ;) 22.10.10, 06:08 A mi siostry mówiły, że jak kobieta pisze, że fajni tzn., że idioci - bez obrazy oczywiście. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: najfajniesi faceci na fk ;) 22.10.10, 10:49 A ja bardzo lubie wszystkich z wyjątkiem józia i jana na stosie, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś