real_mayer 16.06.10, 22:35 ale my kobiety wybaczamy znacznie więcej niż potrzeba :) przypomniał mi potwór o tej cudownej animacji www.youtube.com/watch?v=qaMcImrNnOQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 22:38 real_mayer napisała: > ale my kobiety wybaczamy znacznie więcej niż potrzeba :) A (_._)a twardnieje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 22:44 real_mayer napisała: > ale my kobiety wybaczamy znacznie więcej niż potrzeba :) za to my częściej Was przepraszamy, nawet jeśli w duszy uważamy, że nasze powiedzmy "negatywne" zachowanie było w pełni uzasadnione :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 22:50 raz, że samo sławo :przepraszam" przychodzi tak samo trudno nam i wam, dwa, że jak sam piszesz przepraszacie bo tak trzeba, a kobieta, bo ma wielkie poczucie winy, że w ogóle się odezwała :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 23:00 real_mayer napisała: > jak sam piszesz przepraszacie bo tak trzeba po prostu gdy facet zbyt często musi przepraszać to oznacza, że taki związek/znajomość powinien zakończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 23:04 no tak, samo przepraszanie jest na tyle ciężkie, że druga osoba powinna to docenić :) a nie gnębić temat, więc jeśli facet za dużo przeprasza to po pierwsze są to faktycznie puste słowa, a po drugie niech się laska goni :P Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:08 czyli przepraszam - wybaczam, ale teraz to już idą wszyscy spać więc dyskusji nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:10 ja nie idę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:16 to weź się się mną nie zgadzaj :P będziemy się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:22 myślisz, że ja lubię się kłócić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:26 eeee to co będziemy robić jak doszliśmy do podrumienia? Może piwo wypijemy czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: i wpadliśmy w inny temat 16.06.10, 23:36 real_mayer napisała: > Może piwo wypijemy czy > cuś ja kończę wino, tzn. jeszcze z jedna lampka mi została, więc muszę ją teraz sączyć aby za szybko się nie opróżniła :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 22:45 real_mayer napisała: > ale my kobiety wybaczamy znacznie więcej niż potrzeba :) przypomniał mi potwór > o tej cudownej animacji Gdzie ci przypomniałem, bo sobie nie przypominam? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: mówcie co chcecie 16.06.10, 22:54 zaczęłam szperać po Wachowskich i jakoś tak wyszło, więc Twoja wina Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: zaczęłam szperać po Wachowskich i tak wyszło 06.07.10, 22:43 Ja też poszperałem - i tak wyszło ;) www.youtube.com/watch?v=2LDd-9t1BEQ Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko O cholercia 16.06.10, 23:10 Ale mnie się zlało- włączyłam głos jak zobaczyłam co o i zapomniałam, że mam Winampa. A tu strachy na lachy i "dygoty". Corpse bride i moment "Strzygi i topielice...". Piękne :D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: O cholercia 16.06.10, 23:51 Ano wyjątkowo ładnie :). Na całą listę lepszego połączenia bym nie znalazła Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:20 A niektórzy nadal twierdzą, że kobiecie to wystarczy leżeć i...ehm...pachnieć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:24 a wiesz że to jedno z moich marzeń, tak sobie pachnieć chociaż przez tydzień :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:26 ja mam inne marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:34 www.youtube.com/watch?v=JgD7cbOyxOw#t=3m18s ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:39 ahahahahahahahhahaha no piękne Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: "I like your enthusiasm" 16.06.10, 23:51 i jakie prawdziwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: jedno z moich marzeń, tak sobie pachnieć 16.06.10, 23:30 TAK pachnieć?! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: jedno z moich marzeń, tak sobie pachnieć 16.06.10, 23:31 nie wyrywaj z kontekstu :P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: nie wyrywaj z kontekstu 21.06.10, 23:06 To wyrwane nie z kontekstu, tylko z jakichś sześciu stóp po ziemią ;) Odpowiedz Link Zgłoś