magixblue 16.06.10, 23:29 Co sadzicie o chodzeniu do wrozki? Ktos z was byl? Sprawdzilo sie to, co mówiła? warto iść? Sugerujecie się tym potem w życiu? Nie wierzę w takie rzeczy, ale jestem teraz w takim momencie życia, że się nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: wrozka 16.06.10, 23:31 jak nie masz co z pieniedzmi robic i wierzysz w pierdoly to se idz, tobie to nie pomoze, ale wrozce napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: wrozka 16.06.10, 23:39 jak postawisz flaszkę menelowi spod monopolowego to jeszcze fajniejsze historie uslyszysz niz u wrozki. i taniej wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
repsss Re: wrozka 16.06.10, 23:39 jaki to jest moment życia, że zaczyna się wierzyć w głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
repsss Re: wrozka 16.06.10, 23:42 a ja myślałem, ze wtedy to do Kościoła a nie do wróżki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: wrozka 17.06.10, 00:13 Sądzimy że to naciągactwo, złoty interes dla cwaniaków skubiących naiwnych. Tak jak religie/homeopatia/telezakupy/itd.. Ale z drugiej strony jak ktoś chce wierzyć w coś i za to płacić- wolna droga. Odpowiedz Link Zgłoś