Dodaj do ulubionych

Polecone biura podróży

21.06.10, 13:35
Hej dziewczyny wpisujcie tu biura podróży które możecie polecić. Strrasznie się w tym
roku na szukałam na forach itd zanim się zdecydowałam które biurowybrać.
Ja polecam ORBIS wróciłam 2 tygodnie temu z Majorki i wszytko bylo super. Hotel taki
jak w ofercie, na miejscu pofesjonalna opieka rezydentów a zapłaciłam na prawdę nie
wiele zwłaszcza, że jechałam na last minute ( a co było najśmieszniejsze to to, że
wykupiłamją już miesiąc wcześniej:)
Obserwuj wątek
    • b3n1a Re: Polecone biura podróży 15.07.10, 15:43
      Ja polecam Exim i Orbis, teraz lecę z Neckermannem i jestem bardzo ciekawa co z
      tego wyjdzie.
      A jeśli chodzi o porownania, to Exim ze swoją opieką na miejsu wypada niebo
      lepiej niż Orbis, u którego na miejscu niekiedy mielismy klopot z uzyskaniem
      informacji.
      WAKACJEEEEE!!!
    • Gość: gość Re: Polecone biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:56
      Wiadomo że warto rozejrzeć się za jak najlepszym biurem. Dodatkowo można
      przecież ograniczyć koszty, albo zredukować je do minimum. Wystarczy wziąć
      udział w konkursie: konkurs eBOK gdzie
      do wygrania jest 10 voucherów po 3000 zł każdy.
    • alfacentauri Re: Polecone biura podróży 07.03.11, 16:03
      Bardzo przyjazne biuro podróży to OK-Tours - mają naprawdę przystępne ceny jak na wakacyjny wypoczynek, a organizacja niczym nie odbiega od najbardziej znanych biur podróży. Moja mama jeździła z nimi do Egiptu - dwa lata pod rząd, więc musiała być zadowolona :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka