ha_nuta 23.06.10, 15:58 Ja: czerwony, skórzany, podłużny, ze zdjęciami mamy, siostry & psa ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 16:01 Moj jest zawsze pusty;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 16:27 nie mam portfela, noszę album ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 16:28 Bardzo ladny i elegancki i bardzo go, a raczej je lubie, bo to jest trzyczesciowy komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 16:35 ja mam w stylu farm1.static.flickr.com/23/33460314_e81f08ff34.jpg na drobniaki mam w taki stylu, tylko ze malutki nic z niego nie mozna wypatrzec bo sie nie rozklada na plasko i go uwielbiam...pozatym mozna nosic jako torebeczkę- ja mam w kwiatki zdjecia nosze w komorce Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 16:46 Srebrny na zamek, platynowych nie bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 17:23 Ja mam ten ostatnio najbardziej modny - Małricjo Himeneza Diora. Z dwukaratowym diamencikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 17:24 ha_nuta napisała: > Ja: czerwony, skórzany, podłużny, ze zdjęciami mamy, siostry & psa ;P > czarny renomowanego producenta, bez zdjęć, jedna karta, gruby :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 17:27 skórzany brązowy kwadratowy co najmniej dwunastoletni, kupiony za 61 zł, pamiętam jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 17:40 nie mam portfela, kasę noszę w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:12 ha_nuta napisała: > Ja: czerwony, skórzany, podłużny, ze zdjęciami mamy, siostry & psa ;P > Czerwony, skórzany, z warszawskim logo a jakże. W środku karta, dowód (to niemądre nosić takie skarby razem?), oświadczenie o zgodzie na pośmiertne zrobienie z mojej doczesnej powłoki wycinanki, karta zniżkowa do sieciowej apteki (diabli wiedzą, po co ją noszę, skoro robię w niej zakupy raz w ruskim roku), wizytówka mojego dentysty, wizytówka wróżki (nie, nie skorzystałam i nie zanosi się na to :D ), jakieś drobne pieniądze. :P Zastanawiam się nad castingiem na potwarz do zdjęcia, które wypada nosić w portfelu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:26 kitek_maly napisała: > A niedługo dołączy PJ. :P A kto to PJ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:29 menk.a napisała: > wizytówka wróżki ja ci powróżę Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 21:32 wicehrabia.julian napisał: > menk.a napisała: > > > wizytówka wróżki > > ja ci powróżę > > No słucham wróżu Julianie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Jaki macie portfel? :P 24.06.10, 18:25 menk.a napisała: > No słucham wróżu Julianie.:P zapomniałem napisać, że ja jestem papillomantą, więc musisz dostarczyć materiał w formie .jpg (tylko w wysokiej rozdzielczości i nie poruszony, bo wróżba będzie nieprecyzyjna) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:26 kitek_maly napisała: > Gruby. :P Musimy się zaprzyjaźnić. Postanowiłam wcielić się w materialistkę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:31 Kobito, jesteś kobitom, więc materiałoznawstwo... yyy materialistwo :P, jak również podłość, zawiść i inne przywary, masz genetycznie wgrane na swoją sim. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 21:32 kitek_maly napisała: > Kobito, jesteś kobitom, więc materiałoznawstwo... yyy materialistwo :P, jak > również podłość, zawiść i inne przywary, masz genetycznie wgrane na swoją sim. > :P Wgrane, wgrane. Ty wiesz, że ja jestem ten środek kapusty: trochę techniki... i nie potrafię dobrać się do tych moich aplikacji.:P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: ja jestem ten środek kapusty 24.06.10, 11:38 Odtąd w mroku sklepowej komórki płaczą po niej jesienne ogórki, żal dogłąbny kapustę przewierca, pomidory pękają jak serca... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 18:55 mam dwa skórzane,takie rzeczy kupuję w UK,bo firmówki są tam znacznie tańsze i można trafić na fajne promocje :) Jeden wygląda trochę jak portmonetka,jest beżowy i malutki (co ważne kiedy zakładam takie małe torebeczki),drugi jest duuuży,ciemno granatowy :) W jednym i drugim noszę dokumenty,kartę,różne karty do sklepów,wizytówki.Ogólnie obydwa są wypchane zupełnie niepotrzebnymi rzeczami :P Zdjęć brak :] Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 19:40 Zamszowy zielony (mój ulubiony kolor). Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 20:47 Dwa, jeden muszę naprawić, taki z królikami :), a drugi- ta kopertówka- czarny :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Jaki macie portfel? :P 23.06.10, 22:57 moj jest od pewnego czasu baaaardzo wypachany. Oby tak dalej na psa urok zeby nie zapeszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Jaki macie portfel? :P 24.06.10, 11:04 Ja mam portmonetkę (kieszeń na monety zamykana na taki zatrzask, jak w babcinych torebkach ;) - jest czarna, skórzana i bez żadnych ozdób. Poza tym jest zawsze cholernie ciężka, bo noszę w niej chyba ze 2 kilo drobniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jaki macie portfel? :P 24.06.10, 14:50 Ochnik, czarny. Małż ma brązowy Ochnika. Sobie sprezentowaliśmy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jaki macie portfel? :P 24.06.10, 15:37 Skorzany firmy Picard, pomaranczowo-rudo -brazowy. Fajny jest bo zazwyczej pelny :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_kokosowa Re: Jaki macie portfel? :P 24.06.10, 20:09 Ciemnobrązowy, męski, pojemny. Odpowiedz Link Zgłoś
aguros Re: Jaki macie portfel? :P 31.07.17, 14:45 Czarny, skórzany, z dużą ilością niepotrzebnych papierów ;) Pamiętam kiedyś słyszałam, że portfel powinien być czarny lub czerwony, wtedy pieniądze się w nim trzymają. Ale absolutnie nie brązowy, bo wtedy efekt całkiem odwrotny :P Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Jaki macie portfel? :P 02.08.17, 21:19 >Ale absolutnie nie brązowy, bo wtedy efekt całkiem odwrotny :) To chyba nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Jaki macie portfel? :P 02.08.17, 21:18 skóra "ekologiczna" o fakturze a la gadzia skóra; długi, duży, z wieloma przedziałkami, brązowy, lakierowany. kupiony w zeszłym roku na wyprzedaży w sieciówce. Bez żadnych zdjęć i innych dziwacznych wnętrzności. Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: Jaki macie portfel? :P 05.08.17, 21:15 Czerwony, skórzany, kwadratowy. Zdjęć i dokumentów w nim nie noszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ap.so Re: Jaki macie portfel? :P 24.08.17, 09:30 podłużny, duży, w biało granatowe pasy, na suwak, i.... pusty :) Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Jaki macie portfel? :P 08.01.18, 10:53 A taki zestaw portfeli marki "Puccini" jako wdzięczność dla lekarza może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Jaki macie portfel? :P 08.01.18, 12:50 Najczęściej pusty. B-) Odpowiedz Link Zgłoś