lejdi.oprych 01.07.10, 13:44 rozmawiacie ze swoimi chłopakami na randce? zwłaszcza gdy facet jest mało rozmowny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: o czym 01.07.10, 13:49 Masz jedno życie, więc nie warto go marnować na randkę, w czasie której rozmowa się nie klei. Mówisz, że zostawiłaś w domu włączone żelazko, przepraszasz i się ulatniasz. Następny! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: o czym 01.07.10, 14:29 Popieram alpepe. Szkoda czasu na randki na których nudzisz się, czy rozmowa się nie klei. Przecież ten Pan czy Pani nagle nie będzie bardzo rozmaowna. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 o tym 01.07.10, 13:51 lejdi.oprych napisała: > rozmawiacie ze swoimi chłopakami na randce? zwłaszcza gdy facet jest mało rozmowny ja tam pytam o wykszatcenie, zawod wykonywany (o zarobki grzecznie nie pytam - bo sama sie wtedy moge domyslec) nastepnie o rodzicow, rodzenstwo i czy byl skazany wyrokiem prawomocnym - czy dopiero ja mu takiego udziele. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: o czym 01.07.10, 13:57 opowiedz mu o nowych trendach w modzie, wizycie u kosmetyczki i problemach w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: rozmawiacie ze swoimi chłopakami na randce? 01.07.10, 13:58 Nie - od razu mdlejemy (kiedy spojrzy głęboko w oczy, ofkors ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: o czym 01.07.10, 13:59 A to jest spotkanie z biura matrymonialnego czy z GG ? Z GG to chyba powinnaś wiedzieć coś o jego zainteresowaniach wcześniej, a ? No i on o Twoich. I dali jazda ! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: o czym 01.07.10, 13:59 Jak nie ma o czym rozmawiać znaczy, że to niewłaściwy facet ;). Podobne zainteresowanie pięknie kleją rozmowę. Może czytacie podobne książki, chadzacie do kina, lubicie oboje góry, nie wiem...tej samej muzyki słuchacie, lubisz psy, może on też, tematów jest od cholery, jeśli jesteście chociaż średniointeligentni dogadacie się jakoś ;). Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: o czym 01.07.10, 14:33 Rozmowa jest zdecydowanie przereklamowana. Znam dużo przyjemniejsze formy spędzania czasu na randce. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Znam dużo przyjemniejsze formy 01.07.10, 14:46 No i masz, chłopie, placek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: o czym 01.07.10, 15:35 ja o wszystkim, bo trafił mi się niemożliwy gaduła. ale ogólnie to wydaje mi się, że wcale nie trzeba rozmawiać na randkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: o czym 01.07.10, 16:01 Moze jest niesmialy? Moj obecny milczal przez pierwsze 3 miesiace, rozkrecal sie tylko w lozku, poza lozkiem w ogole sie nie odzywal. Moim zdaniem to byla niesmialosc / niepewnosc w stosunku do kobiet, bo normalnie jest okropna gadula. Przy znajomych nie przestawal gadac ani na sekunde, przy mnie nieustannie milczal. Teraz juz mu przeszlo i mozemy gadac non stop o wszystkim i o niczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: o czym 01.07.10, 16:07 Jak nie masz o czym rozmawiać z facetem, to nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś