bijatyka 14.07.10, 10:32 Bo rocznica. Jakiej rewolucji życzyłybyście sobie ? Ja: Dla świata: obowiązkowe badania na poziom szczęśliwości dla wszystkich polityków i możnych tego świata. Dla siebie: nieustająca dobra forma fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 10:39 > Dla świata: obowiązkowe badania na poziom szczęśliwości dla wszystkich > polityków i możnych tego świata. ja bym sobie zyczyl badania na poziom prawdomownosci, zaklamania, cwaniactwa i zlodziejstwa politykow i moznych tego swiata. Politykow ktorzy nie przejda tego badania, nalezaloby rozstrzelac publicznie w Brukseli a majatki ich, oraz rodzin i ich znajomych skonfiskowac w calosci do 3-go pokolenia wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 10:56 Dla polityków życzyłbym sobie testu z ekonomii na poziomie 1 semestru. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:02 ale poco im ten tes? przeciez oni go maja zaliczonego w najmniejszym paluszku. A ekonomia jest prosta: dorwac sie do zloba i nakrasc jak najwiecej. Prawda ze genialnie proste? Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:05 Własnie nie jest proste. To co politycy nakradną to pikuś. Problemem jest to ile zmarnuja. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:23 wiadomosci.wp.pl/kat,1022301,title,Jak-polscy-europoslowie-dorabiaja-do-40-tys.-pensji,wid,12473760,wiadomosc.html jeszcze jakies watpliwosci na temat znajomosci ekonomii naszych politykow? Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:03 > Dla polityków życzyłbym sobie testu z ekonomii na poziomie 1 semestru. I jeszcze kilka innych testow by sie dla co niektorych przydalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 10:50 Ja bym placki ziemniaczane z sosem kurkowym zjadła :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:02 no to rewolucja będzie w WC ! Też może być Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:25 po plackach z kurkami? a co Ty :D mój bardzo delikatny żołądek pochłania ostanio duże ilości kurek i żadnej rewolucji nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 10:52 > Dla świata: obowiązkowe badania na poziom szczęśliwości dla wszystkich > polityków i możnych tego świata. Wywalanie pieniędzy w błoto. Oni są szczęśliwi i tego testować nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:03 A ja właśnie myślę, że nie są szczęśliwi (oczywiście z wyjątkami) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 15:11 Ale jak nie są szczęśliwi znaczy, że są głupi. W końcu to oni są grupą trzymającą kapitał i władzę, która kreuje rzeczywistość. No to chyba taką sobie kreują, żeby się im żyło szczęśliwie. A jak sobie kreują nieszczęśliwe życie, to chyba z głupoty tylko a na nią to podobno ani rewolucja ani cud nic nie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 15:46 Ale jak nie są szczęśliwi znaczy, że są głupi. I odwrotnie - gdyby byli mądrzy, to by byli szczęśliwi. A szczęśliwi ludzie zwykle drugiemu krzywdy nie chcą robić. I o to mnie się rozchodziło ! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:24 ja sobie życzę rewolucji w mojej szafie bo jak dzisiaj stanelam przed nią, to jak zwykle nie mialam czego włożyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 11:27 dzis najbardziej mi sie widzi rewolucja selfmade, zaloze jakas sekte, nachapie sie pieniedzy i znikne, by w zyciu nie splamic sie praca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:30 Sterylizacja osobnikow wykazujacych razace odstepstwa od normy, celem uniemozliwienia im przekazania materialu genetycznego. Gdyby tak postapiono z rodzicami Potworskiego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:34 > Sterylizacja osobnikow wykazujacych razace odstepstwa od normy A wyliczyłeś, ilu by nas, mądrych ( :D :D :D ) na świecie zostało ? O, wycieczki byłyby tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:41 Swiat i tak jest przeludniony. Chwasty trza wyrywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:44 A ja liczyłam na odpowiedź: nie wiem ilu zostanie, ale na pewno będą to sami mężczyźni ! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:50 Czy ja kiedys wykazywalem zachowania szowinistyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:56 Nie, ale gdzieś tam pisałeś, że znasz tylko kilka mądrych kobiet :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 15:04 Czy konieczne jest dopisywanie, ze znam tylko kilku madrych facetow? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 15:22 No to zostaje tylko jeden wielki problem: jak ci mędrcy będą się spotykać na sex w celu prokreacji, skoro ostanie ich się kliku na każdym z kontynentów ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 18:54 Beda doroczne zloty jak Niesmiertelnych. Poza tym czasem moga se bzykac nieprokreacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:11 Rewolucjami na świecie to widzę już tu się inni zajmuję, więc nie będę wszczynać żadnych kontrrewolucji.:P Nieszczęścia mnie omijają, dlatego zasadniczo jestem przygotowana na wszystkie rewolucje o skutkach, które uznałabym za pozytywne wobec mnie. Głupcy mają szczęście.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 14:20 A prywatnie też nic ? Żadna mała zmiana płci na przykład ? Nic, nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 19:45 Prywatnie to zmilczę.:P I Nie. Cycków to ja sobie nie utnę.:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Moje rewolucje 14.07.10, 14:35 Dla świata= - żeby faworki nie były takie niezdrowe - że jak budzik zadzwoni, to to nie oznacza, że trzeba wstawać, tylko, żeby to była taka luźno rzucona propozycja - szpaki żeby czereśni nie wydziobywały, tylko np żeby nauczyły się kupować słonecznik prażony w jakimś sklepie spożywczym i się nim żywiły Dla mnie= - żebym miał taki chytry zegarek, po zaprogramowaniu którego przestają mi rosnąć włosy na głowie=odpadają wizyty u mojego fryzjera, gdzie ostatnio jakieś studentki pozatrudniali co by nawet mopa nie ostrzygły - dwie żarówki trzydziestki by się przydały, bo mi się spaliły - żeby na lotnisku w Balicach w końcu zamontowali ILS CAT III na kierunku 25 bijatyka napisała: > Bo rocznica. > Jakiej rewolucji życzyłybyście sobie ? > Ja: > Dla świata: obowiązkowe badania na poziom szczęśliwości dla wszystkich > polityków i możnych tego świata. > Dla siebie: nieustająca dobra forma fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Moje rewolucje 14.07.10, 14:45 - żeby na lotnisku w Balicach w końcu zamontowali ILS CAT III na kierunku 25 To coś dla kotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 14:47 Zgadza się=taka unowocześniona kuweta z elektronicznym zegarkiem, fortepianem i fontanną. bijatyka napisała: > - żeby na lotnisku w Balicach w końcu zamontowali ILS CAT III na kierunku 25 > > To coś dla kotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:06 Właśnie ! Niech siedzą te koty w tych kuwetach ! Kiedyś podobno przez kicię na pasie lądujący samolot musiał wzbić się ponownie, a ja miałam kolana powyżej głowy i trzy kilo sraczki w spodniach ! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:12 bijatyka napisała: Kiedyś podobno przez kicię na pasie lądujący samolot musiał wzbić się ponownie, a ja miałam kolana powyżej głowy i trzy kilo sraczki w spodniach ! To jest jedna i ta sama historyjka, czy też przy okazji pisania o tym samolocie przypomniało ci się również to o kolanach i sraczce? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:20 Nic nie musiałam sobie przypominać. Ja tego nie zapomnę do końca życia. Nawet piloci powracający zerwali się (prawie) na równe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:26 bijatyka napisała: > Nic nie musiałam sobie przypominać. Ja tego nie zapomnę do końca życia. Nawet > piloci powracający zerwali się (prawie) na równe nogi. To jacyś strachliwi i niedoświadczeni ci piloci musieli być, bo procedura "Go Around" nie jest niczym nadzwyczajnym. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:08 > - szpaki żeby czereśni nie wydziobywały, tylko np żeby nauczyły się kupować > słonecznik prażony w jakimś sklepie spożywczym i się nim żywiły Lepiej nie, one po słoneczniku dyskomfortu trawiennego dostają. I z punktu widzenia tego komu to na głowę spadnie albo będzie musiał sprzątać, to niech lepiej już te czereśnie jedzą. > - dwie żarówki trzydziestki by się przydały, bo mi się spaliły Labradorowi się zepsuło oświetlenie w budzie? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:18 berta-live napisała: > Lepiej nie, one po słoneczniku dyskomfortu trawiennego dostają. I z punktu widzenia tego komu to na głowę spadnie albo będzie musiał sprzątać, to niech lepiej już te czereśnie jedzą. Ten słonecznik to był tylko taki przykład=równie dobrze to może być np kisiel albo Fix Knorra. > Labradorowi się zepsuło oświetlenie w budzie? Zgadza się. Mówi, że jakieś skoki napięcia miał w budzie jak używał suszarki do włosów. Tylko coś mi tu nie gra=bo on ma pióra przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:21 Może mu chodziło o suszarkę do piór tylko się przejęzyczył? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:28 berta-live napisała: > Może mu chodziło o suszarkę do piór tylko się przejęzyczył? Też tak na początku myślałem, ale potem przypomniałem sobie, że on przecież nie ma języka=wyciął sobie kiedy starał się u Wajdy o rolę słupa telefonicznego w filmie "Katyń". Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Moje rewolucje 14.07.10, 15:53 > Też tak na początku myślałem, ale potem przypomniałem sobie, że on przecież nie > ma języka=wyciął sobie kiedy starał się u Wajdy o rolę słupa telefonicznego w > filmie "Katyń". To parcie na szkło ma większe niż Kasia Cichopek i bracia Mroczkowie razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Moje rewolucje 14.07.10, 16:07 Parcie na szkło to on rzeczywiście może mieć, bo ostatnio zauważyłem, że kawę popija z czegoś takiego: Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Post kontrewolucyjny 14.07.10, 14:49 bijatyka napisała: > Bo rocznica. > Jakiej rewolucji życzyłybyście sobie ? Zadnych. Zyczylibysmy sobie tylko jednego: kontrewolucji, ktora raz na zawsze zlikwidowalaby wszelkie rewolucje (takze te zoladkowe) i pilnowala by wszystko dzialo sie Ewolucyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 17:20 Dla siebie: więcej samodyscypliny. Dla Polski: niezależnego i kompetentnego komentarza politycznego. Była kiedyś we Francji grupa matematyków występujących pod nazwiskiem Bourbaki. To oni wyplenili resztki magii z europejskiej nauki, ujednolicili zapis matematycznych działań. Dla świata: zmian w systemie monetarnym i fiskalnym. To, co teraz mamy czyni z ludzi niewolników, własność państw, a raczej rządzących tymi państwami. Nikt w Europie i USA nie wie, na ile jest zadłużony będąc obywatelem swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 17:31 miło że pamiętałaś;) życzyłbym sobie rewolucji takiej jak w 1789 roku,tylko na skalę światową;) przed nami tyle pracy-czerwona polska,czerwona europa,czerwony świat,czerwony wszechświat! Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Wątek rewolucyjny 14.07.10, 17:45 Dla siebie: - codziennie nowa, atrakcyjna kobieta - dobra, mocna smierc po 60tce, najlepiej na kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś