a1ma 28.07.10, 19:38 Mąż w delegacji i JASNE, że za nim tęsknię, ale czasem baaardzo lubię pobyć sama. Zaraz otworzę sobie wino i wypiję do forum :) Wasze zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: sama w domu 28.07.10, 19:53 tu masz o sygnaturkach a poza tym to polej, co będziesz sama piła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 19:57 <leci do kuchni po kieliszek. polewa. wznosi toast> Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: <leci do kuchni. polewa. wznosi toast> 29.07.10, 00:26 ...<stuka kieliszkiem w monitor> ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: <leci do kuchni. polewa. wznosi toast 29.07.10, 00:32 <usiłuje nie oblać całego laptopa. odstukuje> Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: <odstukuje> 29.07.10, 00:56 <i ja - koźlakiem prosto z lodówki> Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: sama w domu 28.07.10, 19:59 Również i Twoje zdrowie :-) Czasem fajnie jest pobyć samej w chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 19:59 O, ja też sama :) Też za nim tęsknię, ale też lubię być sama w domu :) Ale to tylko jeden wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:02 No, u mnie dwa. Nie zdążę się za bardzo stęsknić ;) Tylko spać sama nie lubię bardzo. Dlatego się upijam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 20:07 Ja to nie wiem jak z tym spaniem, bo on zawsze przychodzi spać o wiele później niż ja. Ale za to rano jak ja lubię budzić się z nim. Alma, ale za to masz całą kołdrę dla siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:09 Walkę o kołdrę i tak zawsze wygrywam, więc pocieszenie to niewielkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 20:16 Jaki masz sposób na kołdrę? Bo ja zawsze przegrywam te potyczki. Zgarniam, co prawda, wszystkie poduszki, ale jakie to ma znaczenie przy pogodzie takiej jak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:18 No jak to - owijam się w kokon, górny róg pod głowę i dodatkowo dół przytrzaskuję kolanem. Współspacz ma wtedy dwa wyjścia - obyć się bez kołdry, albo przykleić się do Twoich pleców :] Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 20:23 Guzik prawda. Kokon rozkokonia, podstępnie się przytula, obezwładnia kolana, a potem robi sprytny manewr odwrócenia się do mnie plecami zawijając kołderkę jak spagetti na widelec. Drań. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:37 Kolana są kluczem do sukcesu. Trzymaj kolana razem, a kołdra będzie Twoja! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schnupfchen Re: sama w domu 28.07.10, 21:33 Hmmm, nie tak latwo z mezem i psem w lozku, zawsze przegrywam z moimi panami, nawet jak walcze ;) Ale fajnie tak byc od czasu do czasu samej w domu, ja wtedy spiewam i tancze. Tylk problem ze spaniem mam. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: sama w domu 28.07.10, 20:35 uleczka_k napisała: > Jaki masz sposób na kołdrę?.." bardzo prosty - kupić drugą :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:39 doral2 napisała: > uleczka_k napisała: > > > Jaki masz sposób na kołdrę?.." > > > bardzo prosty - kupić drugą :D:D:D:D:D Nie umiesz się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: sama w domu 28.07.10, 20:57 a1ma napisała: > doral2 napisała: > > > uleczka_k napisała: > > > > > Jaki masz sposób na kołdrę?.." > > > > > > bardzo prosty - kupić drugą :D:D:D:D:D > > Nie umiesz się bawić..." a właśnie, że umiem. spróbuj upchnąć dwie kołdry między kolanami :P Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 21:07 Nie ma bata, pozbawi Cię obu kołder oraz kolan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: sama w domu 28.07.10, 21:22 i teraz to on będzie musiał upchać te dwie kołdry między kolanami. ciekawe, czy mu się uda? :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 21:28 Śpi z kraja łóżka. Jedna kołdra spada. Tak to widzę. A ja marznę. A on ma kolana zajęte kołdrą. Jaki z tego pożytek? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: sama w domu 28.07.10, 21:31 może do rogów kołdry gumki doszyj, końce gumek przybij gwoździami do ramy łóżka, ale po SWOJEJ stronie. szarpnie, nakryje się, a tu gumeczki cyk! i kołdra znów po twojej stronie :) jedna kołdra na podłodze, druga na tobie, kolana wolne, i jesteś wygrana :) Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 21:38 lol :D ale przy moich zdolnościach, to te gumeczki tak mnie pier.olną w czerep, że lepszy efekt niż budzik. Ale jako element pouczający i wprowadzający pierwiastek grozy dam mu przeczytać tę instrukcję :D Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: sama w domu 28.07.10, 20:06 Wiesz co ja uwielbiam? Gdy budzik rano wstaje - przestawiam go z 3 razy zanim wstane, potem wlanczam glosnia muzyke (wale sasiadow), same hity od lat 80tych po dzisiaj - i wtedy robie sobie kawe, szperam ubranka do pracy itd... Przy tym tancze jak wariatka. 10min przed praca poogladam dziennik i wychodze zrelaksowana z energia :) Z mezem tak glosno nie moge sie zachowywac, bo po prostu spi :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: sama w domu 28.07.10, 21:26 "Wlanczam" - czekałam, aż w końcu ktoś to napisze. Brawo za odwagę. Dotychczas ciemnogród wciskał nam, że się mówi "włączam" bo "wlanczam" nie da się napisać. A zatem na pohybel im, moherom lingwistycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: sama w domu 28.07.10, 21:49 sorry :) Mam slaba edukacjie j. polskiego, a tez mam bardzo slaby sluch do wylapywania glosek, sylab itd... Wiec pisze tak jak slysze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: sama w domu 28.07.10, 20:24 ugotuj coś dla męża aby chłopina miał co przegryźć gdy zmęczony wróci z delegacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 20:38 <rotfl> W ogóle do kuchni nie zamierzam wchodzić, dziś świeżo posprzątane, nie chcę nabrudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: sama w domu 28.07.10, 20:43 www.youtube.com/watch?v=cPZdyA3_pS0 To plus woltaż do herbatki i mogę zapomnieć nawet o tej kołdrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: sama w domu 28.07.10, 21:36 Chyba każdy kto się akceptuje lubi czasami pobyć sam ze sobą:). Baw się dobrze z tym winem, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Baw się dobrze z tym winem 29.07.10, 00:58 ...i nie czuj się z tego powodu winna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
billeczka1 Re: sama w domu 28.07.10, 22:05 Pewnie też tak lubię. Wtedy kieliszek białego wina, kąpiel z moimi ulubionymi solami do kąpania i cudowna muzyka. Lubie takie chwile tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sama w domu 28.07.10, 22:14 Nie drrrrrrażnij mnie, ja nie mam wanny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś