Gość: polecmag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.13, 12:44 Czy ktoś był w Czarnogórze z Neckermannem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.vtelecom.pl 22.01.13, 02:54 lepiej samodzielnie sobie zorganizować wyjazd jest taniej:) i nie jest się ograniczonym polecam prywatne kwatery w Petrovac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.13, 07:54 Ja również proponuję samodzielne podróże. Także z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia32 Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.182.126.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.13, 22:47 mysle ze nie o odpowiedzi na pytanie czy z neckermannem czy samodzielnie tutaj chodzilo,raczej o wrazenia z wyjazdu z neckermannem. bylam w czarnogorze 2 razy i 2 razy z neckermannem, dojazd wlasny. raz w petrovacu hotel palas, raz budva slovenska plaza. bez zastrzezen. voucher dostalam poczta 30 dni przed wyjazdem, skladal sie z 2 czesci-jedna to kwit na hotel, termin, nazwa hotelu, typ pokoju-nikt na recepcji nie wcisnie nam innego pokoju niz widniejacy na voucherze, /dlatego nie rozumiem utyskiwan ze Polacy dostaja najgorsze pokoje-dostaja takie pokoje za jakie placa,polskie biura nietstey nie maja zupelnie wyboru rodzaju pokoju,wykupujac ekonomiczne,roznica w standardzie i cenie jest/nazwiska i wiek osob uczetnikow,druga to karta z opisem dojazdu do hotelu w rodzaju" po tablicy Budva przejazd tunelem, za tunelem pierwsze swiatla-nie skrecac przejechac prosto, drugie swiatla skrecic w prawo,jechac 100metrow, wjazdna parkin, pod hotel"-dla mnie te informacje byly bardzo przydatne i wyeliminowaly szukanie hotelu. na miejcu przy recepcji by;l wylozony segregator neckermanna i tam byly rozne informacje w tym telefon do miejscowej agencji turystycznej pelniacej funkcje rezydenta, ja zadnego rezydenta nie widzialam do tej agencji nie dzwonilam bo nie mialam potrzeby wszystko bylo w porzadku i bez zarzutu.polecam zwlaszcza z dzieckiem,wyjazd w ciemno to nerwy jaka kwatere znajde,za ile ,jak daleko od morza, a tak wszystko jest jasne. jedyne do czego sie mozna przyczepic to liczba NNN przy opisach katalogoweych obiektu, najlepiej czytac opinie na holidaycheck i tripadvisor bo sie mozna niezle rozczarowac, na plus petrovac na minus slovenska plaza wypadlo porownanie na miejscu z przyznanymi NNNami przez neckermana.jesli bedzie za rok czarnogora samolotem z neckermanna wylot z poludnia polski a nie tylko z warszawy jak w tym na pewno wybiore ta oferte.samochod jednak z dzieckiem jest zbyt meczacy jak dla mnie. czarnogore polecam jak najbardziej,z neckermannem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.superkabel.de 06.02.13, 14:38 Witaj bardzo chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o hotelu Palas. Też mam ochotę wybrać się tam z neckermanem w lipcu. Czy plaża ok? Jedzenie? Baseny? Czyste pokoje? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.vtelecom.pl 24.02.13, 18:44 Polecam apartamenty mojej rodziny w Petrovac :) www.apartamenty-czarnogora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock_CK Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 15:46 Polecam wyjazdy z biurem Neckermann ja ok kilku lat niezmiennie korzystam z usług tego biura. Wczasy rezerwuję w grudniu więc jest znacznie taniej. Hotele zawsze są ok. Zawsze dojazd własny. Niestety kilka lat temu miałem awaryjne lądowanie więc nie ryzykuję życia dzieci :) . W tym roku wybieram się do Budvy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.tychy.vectranet.pl 16.07.13, 10:55 Voucher NECKERMANN na kwotę 2000zł do kupienia za 1749zł poprzez serwis allegro pod linkiem: allegro.pl/show_item.php?item=3402366341 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.tychy.vectranet.pl 23.07.13, 18:19 Do sprzedania bon Neckermann o wartości 2000zł ważny do kwiecień 2014r. Cena 1749zł. Możliwość kupna poprzez allegro. kontakt do mnie: Buncia23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa9961 Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.c197.msk.pl 25.02.13, 17:36 w Czarnogórze byłam z Neckermanem tylko raz-2003r-byłam zadowolona.Potem z neckermanem był Hvar,Węgry,Istria,Grecja-Halkidiki,w zeszłym roku Kalabria(Włochy).Wszystko z dojazdem własnym.Ze wszystkich wyjazdów bylam zadowolona.Dostałam to za co zapłacilam;ni mniej ni więcej. W tym roku w czerwcu - też z nekermanem do Czarnogóry- hotel Palas.I mam nadzieję,że wszystko będzie zgodne z ofertą.W zasadzie nie mam powodu przypuszczać,żeby bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.205.14.39.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 12:40 hotel palas bardzo polecam, w 2011 wyremontowany podniesiono kategorie z 3 na 4 gwiazdki, basen ze slona woda, czesciowo zadaszony, przy nim lezaki-zajete od wczesnych godzin rannych-nie bylam wole morze, ale widzialm z balkonu ze byly zajete od rana, sniadania 7-.10,kolacja19-21.w basenie ciepla woda, plaza tuz,wystarczy wyjsc z hotelu a jest sie na promenadzie ,przejsc przez nia i juz plaza, promenada wylaczona z ruchu samochodowego, hotel polozony przy koncowej spokojnej czesci promenady wiec nie ma halasu w nocy i problemu ze snem, widok z pokoju od strony morza bajkowy, od strony gor-na gory, nie spotkalam sie z widokiem na smietnik czy cos w tym rodzaju, jedzenie bardzo dobre, zarowno miedzynarodowe jak i lokalne balkanskie ,obsluga bardzo mila, od recepcji przez kelnerow po sprzataczki, parking przy samym hotelu bezplatny, hotelowy, plaza to gruby piasek lub bardzo dorbny zwir, zalezy kto jak to nazwie, napewno baltycki piasek to nie jest, ale tez nie jest chorwacka skala, w wodzie okragle kamyki-nie glazy, zejscie lagodne ,-w becici bardzo gleboko od razu, wiec jak dla mnie petrovac bije becici na glowe, plaza baaardzo zatlocozna przy linii wody, troche dalej od wody jest cien od palm rosnaych wzdluz promenady, tam mozna lezec we wzglednym spokoju, radze zabrac lezaki, krzeselka lub chociaz materace .na promenadzie liczne budki z fast foodami, po plaza chodza sprzedawcy mini paczkow itp. jedzonek ktore dzieci uwielbiaja, na plazy przed hotelem bar, w nim piwo, ice tea, soki, lemoniada prawdziwa z cytryn-specjalnosc czarnogory, i swieze zimne mleko- dla mnie niespodzianka ale gdy mamy dziecko okazuje bardzo przydatne. wg mnie nie oplaca sie brac 3 posilkow hotelu, sniadanie i obiadokolacja wystarczy, jedzenie takie porzadne w restauracji jesli by ktos nie mial tej obiadokolacji jest jednak drogie-cenby w petrovacu sa chorwackie,lepiej sie dozywic kawalkiem pizzy zamiast obiadu za 1,5 euro, niz schodzic z plazy w poludnie zbiarjac wszystkie manatki, wieczorem promenada na ktora wyjscie jest wprost z hotelu zamienia sie w deptak spacerowy, bardzo przytjemny bo nie za dlugi, i bez samochodow. pokoje wyremontowane mozna obejrzec na cholidaycheck.niestety nie ma juz - teraz konicem lutego dostepnych pokoi z widokiem na morze na koniec czerwca ,wiec naprawde trzeba sie spieszyc z rezerwacja. co do pana ktory tak ochoczo zachwala tu swoje aprtamenty: z neckermanna hotel palas ma niski sezon do 4 lipca, i kosztuje wtedy 33 euro od osoby z wyzywieniem HB w formie bufetu, ale uwaga-dzieci do 14 lat przy 2 osbach doroslych maja 100 procent znizki, czyli nie palca nic. i jak tak bylam, bo wyszlo mi na 3 osobowa rodzine 66 euro za dzien w hotelu z widokiem na morze w wyzywieniem, przy czym dziecko dostaje swoje lozko nie zadne polówke jak w egipcie i normalne miejsce w restauracji. Moim zdaniem naprawde warto, duuzo taniej niz aprtament jesli doliczyc jedzenie w formie bufetu,bo restuaracje obiadowe- nie budki z fast foodem-sa drogie i sie mozna zdziwic na miejscu niemalo.pozatem jechanie na wekach do czarnogory odpada bo nie mozna wwozic wielu produktow spozywczych w tym miesa w kazdej postaci-w tym konserw. aprtament moze mialby i sens ale w porownaniu do oferty neckermanna hotel palas apartament jest poprostu za drogi bo jesc cos trzeba a to kosztuje niemalo. ja wybieram sie koniec czerwca samolot krakow-dubrovnik,- 3 osoby 2000 zlotych eurolot,dla nas koszt jazdy samochodem , samopchodem odpada-zbyt meczace za te same pieniadze.a potem z lotniska dubrovnik taxi do herceg novi 40 euro, i z herceg novi juz multum autobusow prze petrovac idzie.3 osobowa rodzina.trzeci raz do hotelu palas.1 raz bylam koniec czerwca-bylo super, zero duchoty, co rano przechodzila burza i potem wychodzilo slonce i bylo przyjemnie, raz koniec sierpnia poczatek wrzesnia- duchota niesamowita, ogrom ludzi,ale za to owoce. zalezy co kto lubi.petrovac polecam jak najbardziej, a hotel palas jest najwiekszy najlepiej polozony, fakt ze teraz jezdza tam franzuci tez siwadczy raczej na plus o jego standardzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa9961 Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.c197.msk.pl 28.02.13, 19:57 agatho tym opisem lejesz miód na moje serce :)) - juz nie moge sie doczekac początku czerwca.Sprawdzałam w ofercie nekermana-teraz już wcale hotelu nie ma w ofercie(na poczatek czerwca).Ja na termin 2-14 czerwca robiłam rezerwację w listopadzie.Wczesnie,ale za to mam co chciałam(pokój z widokiem na morze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha Re: Czarnogóra Neckermann IP: *.147.103.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 21:38 masz racje sprawdzalam i na koniec czerwca nie ma juz hotelu palas wogole, zadnego pokoju i nc dziwnego za te cene w tym standardzie w chorwacji nie dostaniemy nic, a do tego petrovac przesliczny malutki urokliwy i woda wiele cieplejsza niz nawet w okolicach dubrovnika.wiem bo jechalam wczesniejszy raz samochodem i im dalej na poludnie tym cieplejsza byla woda,koniec 30 maja sie juz kapalam bez problemu,a sam petrovac przypomina jako zyw wloskie miasteczka z drugiej strony buta-, w stylu sorrento ,itp,ale duzo przyjemniejszy .moj ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Czarnogóra Neckermann Castellastva 2+ IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.07.13, 21:35 czy był ktoś może w tym hotelu? mało jest opinii w internecie. To oferta z Neckermana ale tego hotelu nawet w katalogu nie ma a cena jest kusząca.... Odpowiedz Link Zgłoś