agusia.53 28.07.10, 23:14 ze swoim facetem, mężem? Np. jesteście w domu, sprzątacie, gotujecie itd. przychodzi wasz partner do domu, jecie razem obiad i ... co dalej? Jak spędzacie dalsza część dnia, wieczoru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: Jak spędzacie czas 28.07.10, 23:17 Wątek nominowany do "idiotyzmu tygodnia". Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.53 Re: Jak spędzacie czas 28.07.10, 23:33 Skoro nie masz sie czym pochwalić i nic sensownego do powiedzenia na ten temat to po co wogóle sie odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio dawno nie udzielam nagrod ua durnote dnia 29.07.10, 00:08 agusia.53 napisała: > Skoro nie masz sie czym pochwalić i nic sensownego do powiedzenia na ten temat to po co wogóle sie odzywasz? dawno nie udzielalem nagrod za DURNOTE dnia jednak ci sie, dziecko, nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a tu nagroda: 29.07.10, 00:13 www.camperteam.pl/forum/files/magdalena_figur__synna_traktorzystka_z_plakatu_zmara_w_ubroku_miaa_80_lat_139.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: dawno nie udzielam nagrod ua durnote dnia 29.07.10, 00:14 Ktoś musiał ją uświadomić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak spędzacie czas 28.07.10, 23:17 O matko... Nie ma jakiegoś schematu. To zależy od nastroju, pogody, ilości wolnego czasu, bardzo różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 00:00 Nie sprzątam, nie gotuję. Uprawiamy seks a potem dzwonimy po chinszczyznę. Względnie gotujemy coś razem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 00:13 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Nie sprzątam, nie gotuję. się na żonę nie nadajesz nic a nic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:20 A ja tam lubię chińszczyznę ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:24 A ja nie, no chyba, że taką z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:29 mi ostatnio kobieta pomidorową ugotowała i upiekła dla mnie ciasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:31 A widzisz jak masz dobrze. :D:D:D Ja zawsze powtarzam, że kobiety potrafią czynić cuda. :D:D:D A podziękowałeś ładnie? :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:37 Odpowiadasz na: > A podziękowałeś ładnie? :D:D:D:D oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 03:25 Dlatego taki ześ dla świata łaskawy;) Mi ostatnio kobieta domową pizzę zrobiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: no chyba, że taką z domu 29.07.10, 00:29 Z domu to jest już domizna, nie chińszczyzna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: no chyba, że taką z domu 29.07.10, 00:32 W Polsce to już jest polszczyzna a nie chińszczyzna. :D:D:D W takim razie ja lubię domiznę. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: się na żonę nie nadajesz nic a nic 29.07.10, 00:30 robimy wszystko co sie da :D nie mieszkamy razem gotujemy, (razczej nie sprzatam u niego, ale sa wyjatki); wychodzimy ze znajomymi; zdarza sie ze odsypiam (drzemka) u niego popoludniu, gdy wracam prosto z praktyk (ledwo trzymam sie tam na nogach), a on przeglada w tym czasie kompa, a jak sie budze to juz wena sie wlacza; ogladamy filmym/tv itp, idziemy cos zjesc albo zamawiamy cos do domu kino i seks naleza do rzadkosci. a i tez lubimy chinszczyzne Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 03:23 > się na żonę nie nadajesz nic a nic ;] Staram się jak mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 00:32 cóż za dyplomatyczna odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 00:45 Różnie. Pamiętacie jak się kiedyś pytało nowozapoznanych kolegów "jakiej muzyki słuchasz?" - "różnej" :D Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 01:38 ze swoim facetem, mężem? Np. jesteście w domu, sprzątacie, gotujecie itd. przychodzi wasz partner do domu, jecie razem obiad i ... co dalej? no tak..bo kobieta musi posprzatac ,ugotowac ,a potem pozmywac po wyżerce pana ,a potem ma jeszcze zapewniac rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 06:49 simply_z napisała: > > no tak..bo kobieta musi posprzatac ,ugotowac ,a potem pozmywac po > wyżerce pana ,a potem ma jeszcze zapewniac rozrywkę. wcale nie, równie dobrze może być "singlem z wyboru" i zrzędzić na forum jakie to życie kobiety jest niesprawiedliwe względem życia mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 09:45 A to nie ma już żadnych stanów pośrednich między służącą pana a singlem z wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 09:57 sundry napisała: > A to nie ma już żadnych stanów pośrednich między służącą pana a > singlem z wyboru? Jaką służącą z wyboru? Jakim singlem z wyboru? Zjawisko singla z wyboru praktycznie nie istnieje, większość singli z wyboru próbuje sobie wmówić, że są singlami z wyboru a tak naprawdę chcieliby być w związku. A większość współczesnych mężczyzn partycypuje w obowiązkach domowych na równi z kobietami i gadanie o "służącej pana" jest jedynie jakimś feministycznym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 08:55 A różnie - czytamy ksiązki, idziemy do kina, na spacer, gramy w scrabble, odwiedzamy znajomych, oglądamy filmy, wymyślamy plany na weekend, lenimy się gapiąc w sufit, uprawiamy seks, idziemy na zakupy, robimy plany urlopowe czy świąteczne, myślimy o najbliższych imieninach/urodzinach/imprezach rodzinnych, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak spędzacie czas 29.07.10, 08:57 co za durny trol. Zadaje durnowate pytanie i nie odzywa sie wiecej we wlasnym watku. Kosz Odpowiedz Link Zgłoś