margie 24.08.10, 19:46 otoz: posiadam licencje na Microsoft Office dla uzytkownikow domowych. Potrzebuje cos do obslugi poczty. Co polecacie i jak to kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 19:51 Windows ma Outlooka Ekspressa w pakiecie. A chyba w Office domowym nie będzie "dużego Outlooka", zgadza się ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:41 A jaki masz windows? XP ma outlooka ekspressa a Vista klienta poczty pt. "poczta systemu windows". Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:42 sorki, myślałam, że masz na myśli office 2007, a Ty tu z windows 7 wyjeżdżasz. Nie znam tego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:07 Do obsługi poczty możesz (jeśli nie chcesz tego Outlooka) ściągnąć darmowego Thunderbirda chociażby Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:11 ja się męczę z tym darmowym ustrojstwem i nikomu nie polecam. Denerwuje mnie strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:15 shp.net.pl/modules.php?name=obsluga_poczty_email jest tego więcej, warto najpierw poczytać opinie użytkowników, albo po prostu ściągnąć, wypróbować i ew. zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:42 dzieki:) juz jetsem madrzejsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:46 skorzystaj z googla do wyszukania takiego programu który działa z windą 7. A potem to już faktycznie po prostu próbuj, bo jak sama widzisz każdy lubi coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:20 A czym tak to ustrojstwo męczy ? Dla mnie programy pocztowe MS to jakieś nieporozumienie - są maksymalnie nieintuicyjne. Bardzo fajny jest też The Bat ale to płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:23 mnie męczy upierdliwą procedurą wstawiania plików przez błąkanie się po dysku. a w bardzo znanym programie, że nie wspomnę nazwy jego, plik się kopiuje skrótem i wstawia skrótem. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:35 serio nie ma opcji przeciągnięcia myszką? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:40 nie mam pojęcia, ale ciągać też nie chcę. chcę skopiować z total commandera i wstawić ctrl+v w wiadomości. jak się do czego przyzwyczaję, to nie ma przebacz;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:30 uwielbiałam outlooka. Ten męczy nierozgarnięciem plikowym, głupią procedurą wstawiania sygnaturki (zamiast wstaw tekst jest wstaw plik, jak ja potrzebuję samą najprostszą firmówkę), no i kilka innych upierdliwych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:48 alpepe napisała: > ja się męczę z tym darmowym ustrojstwem i nikomu nie polecam. Denerwuje mnie > strasznie. Ja tylko TB używam i jest cacy, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:24 hmm co ma m$ office do klienta poczty :P jest ich kilka, od wbudowanych w przegladarki typu seamonkey - od poprzednika seamonkeya wzial sie ff i tb - poprzez baty, eudory i inne po uzywanie aplikacji webowych do poczty typu gmail ktory ma tez funkcje offline Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:39 pytaj sie ignorantki:) Potzrebuje cos, co mi umozliwi sciaganie poczty z serwera ( lub serwerow) na kompa i jakies nia zarzadzanie ( foldery, itp). Doczytalam, ze w Windowsie 7 nie ma outlooka tylko ten cholerny windows mail, ktory chyba oparty jest na gmailu, czyli jest skrzynka posztowa na hotmailu.... Ja jestem gotowqa zaplacic za program pocztowy z funkcja zarzadzania... Znacie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:33 w ms office powinien być zwykły outlook Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:36 zalezy od edycji. W mojej nie ma, bo w iinym kompie mam viste i poczte systemu windows. slaba, ale ujdzie. teraz nabylam netbooka z windows 7 , ma 60 dniowa wersje probna, bez outlooka,. ma windows mail.. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:48 a tego windowsowego nie możesz? jak miałaś w viście systemową, to ta pewnie będzie podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:34 swego czasu uzywalem darmowej eudory i bardzo mi pasowala. www.download.net.pl/306/Eudora/ Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:44 wyglada zachecajaco, ale nie dziala z 7.. Ale dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 20:46 skad wiesz ze nie dziala? 7-ka to lepsza vista :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 21:15 w linku, ktory zalaczyles, niema wymienionego 7:) jest vista, xp i pare innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 21:38 mardzi, goddemit, wlasnie z linka ktorego ci podalem sciagnalem i zainstalowalem na swojej 7-ce. Dziala wiec nie kombinuj tylko klikaj i instaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: potrzebuje pomocy informatycznej 24.08.10, 21:34 Ten program to jest nowy outlook express (dla windowsa 7): explore.live.com/windows-live-mail Odpowiedz Link Zgłoś