pollinii 27.08.10, 12:17 Jak wy robicie kolaże na te konkursy Luli? Bo chciałabym brac w nich udział, a nie wiem czy jest do tego jakiś program i skąd go wziąść. : P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kimono Re: Kolaże IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 02:16 jesli ktos bardziej siedzi w graffiti to proponuje bacznie sledzic ten link www.jestwielepowodow.pl w nastepnych etapach ma zostac uruchomiony konkurs wlasnie dla grafficiarzy, obecnie jest faza na beatbox Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: Kolaże 29.08.10, 13:15 Gość portalu: kimono napisał(a): > jesli ktos bardziej siedzi w graffiti to proponuje bacznie sledzic ten link > www.je > stwielepowodow.pl > w nastepnych etapach ma zostac uruchomiony konkurs wlasnie dla grafficiarzy, > obecnie jest faza na beatbox A kiedy ta faza na beatbox sie konczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono Re: Kolaże IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 00:56 www.jestwielepowodow.pl jak wejdziesz na ten link to znajdziesz, tam w lewym gornym narozniku jest licznik, odliczanie, do 15wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
mamjakta Re: Kolaże 11.05.12, 11:42 ja robie troche inne kolaże. wycina z gazet i łącze w całość. mam w avatarze taki kolaż a teraz biore udział w konkursie. jak wams ie podoba to możecie zagłosować :) galeria.mutu.pl/profil/mamjakta Odpowiedz Link Zgłoś