kombinerki_pinocheta 29.08.10, 03:11 jesrem nikim przeprowadzilem meska rozmowa miedzy mna i moimmi manjlepszymi koleagki z LO, az sie poplakalalem jak dzieciak. ale nie wsrob nich, nie nadaje sie di nichego, zero to ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: szczery watek 29.08.10, 03:18 Jednym słowem uchlaliście się po męsku i jako pierwszy skończyłeś pod stołem? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: szczery watek 29.08.10, 03:37 Ale sie uchlales! wstyd! hehehehehe Dlatego tu CZESTO nie pisze jak sie napije. lol Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: szczery watek 29.08.10, 03:38 Biedne kombinerki, bedzie mial wielkiego kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 08:02 musze cos sprostowac, bo z nocnego postu eyszlo na to, ze sie poryczalem przy nich jak pi..., ktora w sumie jestem, ale na szczescie przy nich nie poluzowaly mi sie oczka ku... nawet pic na wesolo nie potrafie, tylko jak pizdeczka wyciagam smutki,k otre mialy miejsce 10 lat temu, gdy byklismysmy szczeniakami czeka mnie dzisiaj krotka ale powazna rozmowa z kumplem ktorego musze przesproisc na wesolo nie potrafie sie nawalic, spier.dole wszystko co jest do spier.doleniea Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 08:09 > ale nie wsrob nich, nie nadaje sie di nichego nawecz czytac siebie nie potrafie, przeciez napisalem, ze nie wsrod nich i jeszcze musialem to potwierdzic, typowa ciota i nitzsche mi sie przemycisml w wypowiedzic, prwdziwy artyrsta ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 08:18 oczywisice chdzi o artyste podrywu prawdziwy ze ,nmnie glab Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: szczery watek 29.08.10, 08:52 Chyba powinieneś wypić sporo wody (kac będzie mniejszy) i iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 08:57 Kombinerki na trzeźwo narzeka wcale nie mniej.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 08:56 A ty tak zamierzasz forever narzekać, że nie ma koło ciebie żadnej baby? Czy może czekasz po cichutku na jakąś katastrofę, która zburzy twoje gniazdko i wtedy chciał nie chciał zostaniesz wystawiony na widok publiczny i może jakaś niewiasta sama cię przygarnie? Czy może jakiegoś pięknego czy innego dnia ruszysz się ze swej jakże bezpiecznej skorupy gdzieś dalej niż tylko do ogródka, co? Kombi, zrób coś dla siebie, przeczytaj kilka książek o tematyce psychologicznej i pomknij do jakiegoś psychologa. Ja wiem, wiem, on ci nie pomoże, ale miej chociaż czyste sumienie, że coś próbowałeś robić poza narzekaniem.:> Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: szczery watek 29.08.10, 13:51 ja czekam aż twój umysł będzie wolny od tego uzurpatora z którym się spotykasz. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 10:51 Ale tak po odarciu sprawy Kombinerek z emocji, to czemu współczujesz? Pełno w sieci osób narzekających na swój los. Narzekających i nic z tym nie robiących. Kombinerki pisze o tym swoim niedobrym losie od początku swojej obecności tutaj, ale nie zrobił milimetrowego kroku do przodu, tylko drepcze w swoim zaklętym kręgu, mimo wielu sugestii z zewnątrz. Może mu tak dobrze i wcale nie potrzebuje współczucia a nawet pomocy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: szczery watek 29.08.10, 10:59 Współczuję mu mega-kaca. A jeśli chodzi o kombinerki, to nie wydaje mi się, że jest taki, jakim się prezentuje. Jest wg mnie w miarę przystojnym facetem, który AKURAT nie jest z żadną panną. Z jego postów przebija poczucie humoru, a takie skwaśniałe bolki poczucia humoru nie mają za grosz. Idę po herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 11:08 Wszystko to prawda tylko co z tego, skoro sam Kombinerki nie zauważa żadnego ze swoich atutów. :> Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: szczery watek 29.08.10, 11:27 :) Myślę, że zauważa. Może kiedyś doczekamy chwili, gdy Kombinerki odsłoni nam swoje prawdziwe oblicze. A ja, gdybym była młodsza ;) nie zawahałabym się polecieć z nim na randkę w ciemno ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 11:35 Kombinerki czuje się bezpieczny za kablami i monitorem. Tam mu nic nie grozi. Ukrył się w skorupce i tak hibernuje. Spotkania z kumplami traktuje jako wrota do sezamu. A tak naprawdę to one nie wnoszą do jego życia żadnej nowej jakości.Po wszystkich wraca na kacu i mendzi dalej. Dokonuje wiwisekcje jednej za drugą. Przejaw egocentryzmu? Niezaspokojonej potrzeby bycia w centrum uwagi? Przynajmniej tej forumowej. Jest chyba spragniony bycia pogłaskanym, lubi kokietować lub chociaż zauważonym. Jak małe dziecko, które lubi być docenianym, chwalonym, oklaskiwanym. Jedne deklamuje wierszyki by zasłużyć na uwagę a inne coś spsoci, byle ktoś je zauważył. I tak: ma co wykorzystać w kontaktach z babami. Szkoda tylko, że nie korzysta ze swoich atutów. I to właśnie jego problem. Przynajmniej w tym forumowym wizerunku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: szczery watek 29.08.10, 11:45 Podpisuję się pod tym, co napisałaś. Tylko nie wiem, dlaczego czsem mi się wydaje, że w realu kombi wymiata, ma pełno panienek i jest duszą towarzystwa. Ale Wy tu dłużej siedzicie na forum i możecie lepiej kogoś "spunktować" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 11:01 Mylisz sie Piekna, po to wczoraj wyszedlem do ludzi, by troche zaryzykowac (w moim przypadku, bo dla Was to chleb powszedni), ale znowu dalem ciala. Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szczery watek 29.08.10, 11:07 A kiedy kolejna próba wyjścia do ludzi? I do jakich ludzi? Do kumpli z dzieciństwa? Może tak warto nogi zanurzyć w nowym sosie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 10:59 liczylem raczej na opier.dol :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: szczery watek 29.08.10, 11:00 współczuję kacyka. Nie będę Cie opie...ć. Lubię Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: szczery watek 29.08.10, 11:39 Robisz to specjalnie, zeby zebrac deklaracje sympatii od forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
szaryob-ywatel Bo pić... 29.08.10, 18:51 ...to trzeba umić! Taką mam koncepcję. Ona jest bardzo dobra, ta koncepcja. O! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: szczery watek 29.08.10, 10:49 Spoko, wielu tak miało chociaż raz w życiu. ;) Mam tu na myśli konkluzję o zerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: szczery watek 29.08.10, 10:58 przestań do xuja pana w końcu tak narzekać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: szczery watek 29.08.10, 11:56 kombi, nie pij, bo nie umiesz i nie ma nic gorszego od faceta nawalonego na smutno. Co do twoich szans na zainteresowanie ze strony dam, to bez materialu pomocniczego w postaci fotki nie moge sie wypowiedziec. Jest tu na forum sporo inteligentnych, madrych i godnych zaufania dziewczyn, przekonalam sie o tym osobiscie (no... kobiet, ale wole pisac dziewczyny :). Podeslij im fotke, niech sie wypowiedza. Wybierzesz sam do ktorych, w koncu to jasne jak slonce. menia i bijatysia maja sporo racji piszac o zakletym, ale jakze wygodnym, kregu w ktorym sie zamknales. Moze tobie w nim czasem ciasno i dusznawo ale za to jak bezpiuecznie! Zero ryzyka. Wyjdz stamtad i zmierz sie z zyciem, codziennoscia i ludzmi twarza w twarz. Inaczej zatechniesz w tej dziurze i bedzie o jednego sympatycznego chlopaka mniej, a jakas sympatyczna dziewczyna zostanie sama. I to wszystko przez twoje wygodnictwo i jawna niechec do wyjscia z kokonu. Teraz, jesli masz kaca giganta, wypij filizanke mocnej kawy z... sola. Jesli kac jest gigant, to i tak niczego nie poczujesz, za to wyrownasz bilans soli i wody w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: szczery watek 29.08.10, 13:38 Kombi, mogę wykorzystać Twój narzekający wątek ? Mam zwaloną niedzielę, bo muszę wyjechać wieczorem. Nie lubię wyjeżdżać w ogóle, a w niedzielę to już zupełnie nie. Ładna pogoda się robi, mogłabym z rodzinką miło spędzić czas, a tu dupa. Nie lubię wyjeżdżać ! Nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: szczery watek 29.08.10, 14:18 Ale co konkretnie tak cię "wyruszyło"? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: szczery watek 29.08.10, 16:42 spadam z forum trzymajcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: szczery watek 29.08.10, 16:58 Nie spadaj! Bedzie tu Ciebie brakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais brzydkie słowa plus słońce Peru mistrz bajeru 29.08.10, 16:52 Kombi, ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais można wiedzieć kombi 29.08.10, 16:53 czemu osobę niespełniającą norm kulturowych porównujesz do żeńskiego organu płciowego? Jako właścicielka takowego nie życzę sobie! Odpowiedz Link Zgłoś