kopov 26.03.04, 10:49 w poczekalni, pielęgniarka wyszła z gabinetu i powiedziała " poproszę teraz tego pana z syfilisem". Z krzesła wstał karzeł i wszedł do gabinetu, ale chyba mimo wszystko nie miała prawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohinor Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 10:52 > w poczekalni, pielęgniarka wyszła z gabinetu i powiedziała " poproszę teraz > tego pana z syfilisem". O kur....!!! Zabilbym babe Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 11:01 no ale co taki mały może? a pielegniarka ze 100kg Odpowiedz Link Zgłoś
mrgmyrek Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 10:52 To nie tyle "nie miała prawa" co skandal !!! Jezu jak tak można.......beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 11:04 Pielegniarka wykazala sie duzym "taktem". Pamietam jak mialem 6 lat i trafilem do szpitala z podejrzeniem wyrostka rob. - przestraszony, oderwany od rodzicow, uslyszalem od jadacej ze mna winda pielegniarki slowa dodajace otuchy: "no chlopcze, teraz prosto pod noze... ". Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 11:09 to pewnie dlatego część facetów chce żeby ich dziewczyny przebierały się za pielegniarki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: wczoraj u lekarza IP: 80.48.96.* 26.03.04, 11:44 Ej, powiedziała na pewno "z celulitisem" a Ty zrozumiałaeś to co zrozumiałeś. Moja znajoma ze śmiechem zdzwoniła kiedyś do mnie z pytaniem czy wiem, że istnieje pogotowie erotyczne i podała mi numer. To pogotowie jest akurat energetyczne a odbierający telefon dyspozytor mówi z szybkością karabinu maszynowego i rzeczywiście brzmi to jak "pogotowie erotyczne, słucham". Dyspozytor wykazał dużo poczucia humoru i powiedział, że niewykluczone iż zakład poszerzy działalość ale na razie nic mu o tym nie wiadomo i odesłał nas do rzcznika prasowego.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: wczoraj u lekarza IP: 80.48.96.* 26.03.04, 23:36 Myślę, że na skórze ... chyba u lekarza tej specjalnosci byłeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: wczoraj u lekarza IP: *.topole.waw.pl 26.03.04, 11:52 To zwykłe chamstwo z jej strony. Głupia torba. Ale inna sprawa, że nie miała prawa zdradzać tajemnicy lekarskiej-to jest prywatna sprawa człowieka, na co jest chory i nikt o tym nie musi wiedzieć. Dobrze, że nie ogłosiła tego w GW (tak jak dyrygent z HIV został upubliczniony...) Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: wczoraj u lekarza 26.03.04, 13:19 Kolego ! Faceci dzielą się na tych co mieli syfa, mają syfa i na koniec tych, którzy będą mieli syfa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: wczoraj u lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:44 Kopov skarbie, u jakiego lekarza ty byłeś? Skórno-weneryczny? ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: wczoraj u lekarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:10 co: tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginkolożka dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:09 i tak nie jest źle, bo facet mógl być zarazony hivem i wtedy byłoby jeszcze gorzej, gdyby wszyscy usłyszeli: "a treaz ten pan z aidsem, proszę..." a tak abstrahując, Kopov, co ty robiłeś u wenerologa?! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 14:15 piłem wodę z kałuży, i potem jakieś krostki mi na plecach wyskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:18 oj, ale to co jest w sedesie to się nie nazywa kałuża, mamusia Kapovciowi nie mówiła, że nie wolno pić wody z sedesu? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 14:21 ta z sedesu mi nie szkodzi bo jest chlorowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:25 to się zdecyduje, ktora ci szkodzi, a ktora nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:32 czyli jednak z kibelka? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 14:37 to by się nie zgadzało z teorią lekarza, zapłaciłem za wizytę jak udowodnisz, że nie miał racji to może odzyskam pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:57 ty mi najpierw udowodnij że to była woda z kałuży a nie z kibla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 15:22 juz pisałem - ta z sedesu mi nie szkodzi bo jest chlorowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:25 czyli pijesz wodę z kibla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:29 uff, wreszcie wyszło na moje, było się tak zapierać? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 15:48 a kto się zapierał, piję piłem i będę pił także święconą i kolońską jak widziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: dajcie spokój! 26.03.04, 14:30 a tobie mama powtarzala ze wody z sedesu sie nie pije? nam rzeczy oczywistych nie trzeba tlumaczyc. kopov? a moze to woda swiecona albo kolonska byla? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dajcie spokój! 26.03.04, 14:34 chyba nie, po święconej mam czkawkę a po kolońskiej brak wzwodu a nic takiego nie zaobserwowałem w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin-kolożka Re: dajcie spokój! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:56 do mnie pijesz? i co to znaczy: my? Odpowiedz Link Zgłoś