Dodaj do ulubionych

problem z mezem

06.09.10, 18:41
witacje kobietki
mam problem z mezem, liczena wasze porady :(
powiedzial mi wczoraj, jak ogladalismy taniec z gwiazdami, ze wygladam starzej od edyty gornika, a jestem od niej duzo mlodsza, szukam komsetykow ktore moglyby pomoc mi w rozwiazaniu problemu, ale chyba nie o kosmetyki tu chodzi
zaniedbałam sie troche po dwoch ciazach, nie pracuje, nie wychodze z domu prawie, tzn wychodze na podworko tylko, do ogrodu i sadu, zajmuje sia naszym gospodarstwem, chociaz duze nie jest, ale jest ekologiczne.
jakbym mieszkala w miescie to poszlabym do kosmetyczki i na fitnes, bo wiem ze jak ktos w miescie pracuje to takie rzeczy ma za darmo, bo ma sie specjalna karte na wejscia do takich miejsc. a tutaj nic nie moge , tylko na rowerze do lasu moge pojechac, jak tesciowa sie zgodzi z dzieciakami posiedziec.
jestem stara spruchniala, a tak na prawde mloda, tylko nie potrafie tego pokazac jaka jestem piekna.
Obserwuj wątek
    • silic Re: problem z mezem 06.09.10, 18:51
      > jakbym mieszkala w miescie to poszlabym do kosmetyczki i na fitnes, bo wiem ze
      > jak ktos w miescie pracuje to takie rzeczy ma za darmo, bo ma sie specjalna kar
      > te na wejscia do takich miejsc.

Specjalna komisja z ratusza wręcza takie karty każdemu mieszkańcowi miasta. Nie można odmówić pod karą chłosty. Natomiast te miejsca na karty żyją z powietrza i ciężkiej pracy ludzi ze wsi.
      • wiktoriabe Re: problem z mezem 06.09.10, 18:55
        Myśle , że powinnas porozmawiac z mężem o tym jak on wygląda ...
    • i.nes Re: problem z mezem 06.09.10, 19:11
      To nie z mężem widzę tu problem, a z Tobą...
      Po pierwsze, nic nie ma za darmo. Za kosmetyczkę czy fitness płaci się, jak za wszystko inne.
      Po drugie, zaniedbywanie siebie to grzech ciężki. Raz na tydzień trzeba sobie zrobić peeling (choćby z płatków owsianych), nałożyć maseczkę, doprowadzić paznokcie do porządku, wyskubać to i owo...
      Po trzecie wreszcie, na rower do lasu nie da się pojechać z dzieciakami?
    • volga_jasnowidzaca Re: problem z mezem 06.09.10, 19:25
      To ze maz moze (a moze i nie) wyglada jak zgnily kartofel, nie jest zadnym usprawiedliwieniem dla kobiet, aby o siebie nie dbac.

Kobieta z definicji (mojej definicji:P) powinna byc zadbana. Jak mawiala Vivien Leigh, nie ma brzydkich kobiet, sa jeno zaniedbane.

Acz wiem, ze rzeczywistosc nie jest taka rozowa, z silna wola bywa roznie, motywacja i codzinne troski nie ida w parze.

Droga autorko, nie wiem jak daleko masz do najblizszego osrdoka sportowego, ale jesli Ci tesciowa przypilnuje dzici 3 razy w tyg przez godzine, to przez te godzine idz do tego lasu i pobiegaj. A na zime zainwestuj w stepper. Plus zawsze przeze mnie polecane pompki, bo jednocznisie dbaja o miesnie biustu i triceps. To mozesz robic w salonie, garazu, wszedzie.

Raz na 3 miesiace powinno Ci sie udac wyrwac aby odwiedzic fryzjera i kosmetyczke - oczyszczania porow nie powinno sie robic czesciej. Maseczki odzywcze, rowniez na wlsoy, mozesz robic babcinymi sposbami, nadal uwazam ze sa najskuteczniejsze.

Oczywiscie dobry nawilzajacy krem nie zaszkodzi:)

A wiesz co jest leszym efektem takich zabiegow? Twoje wewnetrzne przekonie ze jestes atrakcyjna i zadbana. KKiedy zaczniesz czuc, ze jestes kobieta elegancka, Twoj malzonek i inni faceci beda sie za Toba silinic, nawet jesli obiektywnie niewiele sie zmini. (acz zmini sie jesli zaczniesz o siebie dbac;-)

Moj facet twierdzi, ze nie wazne czy przytyje czy schudne czy zapuszcze wlosy czy nie zrobie makijazu - najwazniejsze ze mam na ustach ten polusmiech, wysoko uniesiana glowe i krece boidrami idac przez klub/restauracje itp. I to jest prawda o kazdej z nas, w tym Tobie - jesli masz w sobie przekonie ze jestes atrakcyjna, to bedziesz atrakcyjna:)

Powodzenia.:)

• megi1973 Re: problem z mezem 07.09.10, 08:48
        volga_jasnowidzaca napisała:
        > ...najwazniejsze ze mam na ustach ten polusmiech, wysoko
        > uniesiana glowe i krece boidrami idac przez klub/restauracje itp. I to jest pra
        > wda o kazdej z nas, w tym Tobie

jakie to musi być śmieszne-paniusia po 30-tce kręcąca tyłkiem w restauracji hahahaha. I jeszcze pewnie myśli że to sexi? hahahaha uśmiałam się jak norka
        • volga_jasnowidzaca Re: problem z mezem 07.09.10, 09:10
          Jak juz sie wysmiejesz to pomysl, ze moze i Tobie pomoze pozytywne nastawienie do siebie i do swiata. I nie wkurzaj sie jesli Twoj partner obejzy sie za jedna czy druga seksowna laska, bo Twoja skwaszona mina cierpietnicy i poza matki polki go znudzi i przerazi.

Na szczescie zyje w kraju, w ktorym kobiety po trzydziestce nie klada sie do trumny, nie nosza workow po kartoflach, wrecz przeciwnie, zyja pelnia zycia, dbaja o siebie,m kreca pupami i sa sexy. I do tego robia kariery i baluja do rana w weekendy. Tak, tak w wieku 30 lat mozna sie nadal bawic!!!

Czego i Tobie zycze niezaleznie w jakim jestes wieku.:)
    • vandikia Re: problem z mezem 06.09.10, 19:28
      https://eksploratorzy.com.pl/images/smilies/icon_rotfl3.gif
    • alpepe Re: problem z mezem 06.09.10, 20:07
      kiepściuchna prowokacja.
    • horpyna4 Re: problem z mezem 06.09.10, 20:19

Zamiast siedzieć i oglądać wygibasy ładnych i zgrabnych kobiet, puść muzykę i sama zacznij tańczyć z mężem.
    • hermina1984 Re: problem z mezem 06.09.10, 20:38
      jesteś trollicą...
    • potworski mam taka kartę 06.09.10, 21:34
      znakosmita33 napisała:

> jakbym mieszkala w miescie to poszlabym do kosmetyczki i na fitnes, bo wiem ze
      > jak ktos w miescie pracuje to takie rzeczy ma za darmo, bo ma sie specjalna kar
      > te na wejscia do takich miejsc.

Ha! Mało tego=u nas jest taka karta, że mogę dzięki niej wypić dziennie za darmo na koszt miasta sześć chochli kompotu wiśniowego, mam dwie wizyty u magla z pościelą i ręcznikami, darmowy leżak przy dworcu kolejowym, raz w miesiącu przejazd odkrytym dyliżansem dookoła ratusza, ognisko z kiełbaskami i ogórkami korniszonami oraz ozdobnego drewnianego osiołka z herbem miasta do postawienia na telewizorze.
      • laracroft82 Re: mam taka kartę 06.09.10, 21:46
        potworski napisał:

> znakosmita33 napisała:
        >
        > > jakbym mieszkala w miescie to poszlabym do kosmetyczki i na fitnes, bo wi
        > em ze
        > > jak ktos w miescie pracuje to takie rzeczy ma za darmo, bo ma sie specjal
        > na kar
        > > te na wejscia do takich miejsc.

>
        > Ha! Mało tego=u nas jest taka karta, że mogę dzięki niej wypić dziennie za darm
        > o na koszt miasta sześć chochli kompotu wiśniowego, mam dwie wizyty u magla z p
        > ościelą i ręcznikami, darmowy leżak przy dworcu kolejowym, raz w miesiącu przej
        > azd odkrytym dyliżansem dookoła ratusza, ognisko z kiełbaskami i ogórkami korni
        > szonami oraz ozdobnego drewnianego osiołka z herbem miasta do postawienia na te
        > lewizorze.

popłakałam sie :D dzieki xD
      • teletoobis Re: mam taka kartę 07.09.10, 09:27
        mozesz tez zdobyc taka karte ( czipowa) na darmowe wizyty u psychiatry). W twoim przypadku serdecznie polecam
        • potworski Re: mam taka kartę 07.09.10, 10:30
          teletoobis napisał:

> mozesz tez zdobyc taka karte ( czipowa) na darmowe wizyty u psychiatry). W twoi
          > m przypadku serdecznie polecam

Skoro polecasz to znaczy, ze w twoim przypadku podziałała?
          Coś ściemniasz bo jakoś nie widzę poprawy.
    • nstemi Re: problem z mezem 06.09.10, 22:45
      Troll nie troll, ale wyglądać lepiej od Górniak to niezłe wyzwanie. Nie gadajcie, naprawdę jest z nią nieźle :-)
      To raz.
      A dwa-a gdzie ten hipotetyczny czy realny małżonek był gdy żona się zaniedbywała? Ślepy był widząc, jak siedzi w domu i tyra? I nagle ojej, jak staro wygląda bo Górniak lepiej?
      • hildegarda-z-plocka Re: problem z mezem 07.09.10, 02:04
        hehe jasne zwlaszcza, ze gorniak wyglada jak podstawrzala alkoholiczka, codziennie rano i wieczorem alaca ze dwie setki:P
        • nstemi Re: problem z mezem 07.09.10, 23:16
          No co Ty? Nie znam za wielu alkoholiczek, ale jeśli ona jest rzeczoną to alkohol chyba faktycznie ma świetne właściwości konserwujące. Nie gadaj, ona ma prawie czterdziestkę i całkiem sporo dwudziestoparolatek mogłoby jej pozazdrościć. Mówię o wyglądzie, o talencie nawet nie wspominam. Widziałam ją zresztą całkiem niedawno "na żywo" w restauracji, gdzie była z synkiem, bez "scenicznego" makijażu i wyglądała rewelka. Śmiem twierdzić, ze lepiej niż w mega makijażu.
          BTW i tak uważam, ze porównywanie tej kobiety - co by nie gadać utalentowanej i zamożnej (ergo mogącej sobie pozwolić na mega dbanie o siebie) z Matką Polką, którą książę małżonek zatyrał i zamknął w domu za z lekka nietrafne. Niechże ów przecudny małżonek spróbuje zawalczyć z taką jak Górniak. Pewnie go potraktuje jak kolesia od parkowania samochodu.
    • luksusowa.narzeczona Re: problem z mezem 07.09.10, 00:32
      powiedz mu, ze on wyglada starzej od Tyszkiewicz :)
    • nothing.at.all Re: problem z mezem 07.09.10, 08:41
      Weż się za siebie. Nie można dorpowadzić się do takiego stanu, że już partner mówi takie rzeczy. W mieście też trzeba płacić za wszystko, czy fitness czy kosmetyczkę.
      • iwona.ana1 Re: problem z mezem 07.09.10, 08:58
        zaangażuj męża w pomoc w wychowaniu dzieci i prowadzeniu domu, a sama zacznij ćwiczyć np. z jakimś programem na płycie DVD, o urodę też mozna dbać domowymi sposobami typu maseczka z ogórków itp.
        Skoro taki jest krytyczny w stosunku do Ciebie niech też bedzie w stosunku do siebie, rozlicz go na ile Ci pomaga w domu.
    • lady.godiva przecież to troll! 07.09.10, 09:24
      • teletoobis Re: przecież to troll! 07.09.10, 09:31
        oczywiscie, ze tak....
        na kosz kliknalem juz dawno
    • oposka Re: problem z mezem 07.09.10, 10:26
      to uświadom swego małża jakie to zabiegi pielęgnacyjne i plastyczne stosuje owa pani z telewizji i jeśli chce abyś podobnie wygląda to niech Ci je sam zafunduje , comiesięczne wizyty u całego sztabu specjalistów a na pewno będzie zadowolony i dumny jak paw ,że stać go na takie przyjemnosci dla własnej zony .
      No to tyle przemądrzania ,
      a swoją droga skoro piszesz ,ze się zaniedbałas to strasznie , niedobrze kobieta powinna byc zadbana . Zrób cos z tym .

• wilczeoko Re: problem z mezem 08.09.10, 03:27
      Wchodze z nastawieniem "poczytam o dramatach", a tu cyrk na kółkach....A może to Forum Humorum ??hmmm
    • deodyma Re: problem z mezem 08.09.10, 08:35
      a nie pomyslalas o tym, ze byc moze maz ma racje?
      moze wez sie za siebie i dbaj, dla siebie samej.
      • lonely.stoner Re: problem z mezem 08.09.10, 14:45
        przynajmniej tytul watku trafny, maz to niezly burak, nie wyobrazam sobie jakiegkolwiek normalnego faceta ktory sie tak odzywa do jakiejkolwiek kobiet blee. Na chamstwo nie ma sposobu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka