Dodaj do ulubionych

znak zodiaku a partner

13.09.10, 14:40
dopadłam ostatnio książke z opisami znaków zodiaku i połączeniach znakó w życiu dwóch ludzi .Czy sugerowaliście śię kiedyś doborem partnera pod względem znaku zodiaku? jestem obecnie z meżczyzną spod zanku barana, ja jestem rakiem ,przeczytałam ,żę nie bardzo takie połączenie jest dobre.Wogóle opis osobowośći itp nie za bardzo mi pasuje do tej osoby ale jednak to co przeczytałam to mnie zasmuciło:( nigdy nie zwracałam uwagi na takie sprawy lecz po przeczytaniu tego jakoś tak cały czas o tym myśle.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 14:44
      Też jestem rakiem, uwielbiam facetów skorpionów (magnetyczne przyciąganie, te sprawy), bliźniaków (są słodcy), a mąż jest zodiakalną panną. Z baranami nigdy się nie rozumiałam za dobrze, nie podchodzili mi nijak.
      Jako katoliczka nie mam prawa wierzyć w znaki zodiaku, ale skorpiony płci męskiej wyczuję na odległość.
      • martishia7 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 14:57
        O mój chłop też panna. Moja przyjaciółka ma pannę za męża i twierdzi, że to znakomity materiał.
        • ultraviolet6 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 19:45
          Mój też panna.
          • bijatyka Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:05
            Mój też !
            • ultraviolet6 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:07
              Znając to forum, zaraz ktoś zasugeruje, że to ten sam chłop ;) Powinnyśmy juz szykować zemstę :D
              • bijatyka Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:10
                Zabarykadujmy się tymczasem !
                • ultraviolet6 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:12
                  Ja najpierw idę mojemu poszperać po smsach :D
                  • bijatyka Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:17
                    Trzeba, trzeba ! Te panienki to takie ścichapenk są !
                    • ultraviolet6 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:21
                      albo i nawet ścichopek :D
    • au_lait Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 14:44
      Na przyszłość wiąż się wyłącznie z ludźmi z Twojego trygonu. Wtedy przekonasz się, czy to ma jakiś sens. :)
      • six_a Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 14:53
        znaczy, że jak się rozwiązałam z tym z mojego trygonu, to ma sens czy nie ma sensu, bo się pogubiłam:)
    • six_a Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 14:51
      ja zbierałam w podstawówce takie znaczki ze znakami zodiaku. w sklepiku sprzedawali.
      • whitediamond Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 15:26
        nie przejmuj sie
        ja rak moj M blizniak - chyba najgorsza z mozliwych konfiguracji a dogadujemy sie jak dzikie konie ;)
        nie ma co wierzyc w horoskopy
    • sweet_pink Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 15:15
      Ja jestem lew, on jest lew i w teorii powinniśmy sie pozabijać o dominację i blask i poklask. A my sobie zgodnie olewamy to wszystko i nam dobrze.
      Zresztą znaki zodiaku to dawno nieaktualne ponoć są, bo nieboskłon się przesuwa, a dat od kiedy do kiedy jest dany znak się nie modyfikuje. Najlepiej sobie u profesjonalisty horoskop zrobić, który wyliczy dokładnie w jakim znaku jaka planeta była w chwili urodzin (trzeba ją znać z dokładnością do godziny!) jak ktoś już chce się horoskopem przejmować, a nie wierzyć w nie dość że "wróżby" to jeszcze niedokładne.
      To ogólnie bardzo ciekawy temat i są ludzie którzy śledzą życiorysy wielu osób i prawie prowadzą badania nad wpływami planet na losy/charaktery ludzi. Ponoć też jest, tak, że horoskopy (układy planet) np rodzica i dziecka, albo partnerów są do siebie podobne np. podobne aspekty, czy np ktoś ma marsa dokładnie tam gdzie druga osoba wenus itp.
    • hermina1984 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 15:55
      łooo rany,jeśli wierzyć astrologii,to ja ze swoim facetem powinnam zatłuc się na śmierć ;) ,więc sądzę,że kiepsko to wszystko działa ,bo się jeszcze nie pomordowaliśmy :P
    • najma78 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:34
      Wiesz ilu jest ludzi na swiecie? Potencjalnych partnerow, a znakow zodiaku 12 tylko 12. Do tego ascendenty i cala reszta pie...i nasza wyobraznia i zaczyna wszystko nam sie ukladac, zaczynamy sie programowac. Wez tez jeszcze pod uwage horoskop chinski, moze jeszcze jakis, numerologie, tarota, wrozenie z fusow porannej kawy i wybierz partnera.
      • alpepe Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:36
        czyli widzisz, logiczne więc jest, że niektórym jest ciężko znaleźć partnera, sensownego partnera.
        • swintuch_jeden Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 20:44
          Moja żona jest bliźniakiem,dzięki temu nigdy się z nią nie nudzę i po nastu latach wciąż jest nieprzewidywalna.
          • alpepe Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 21:36
            ta, ja też się niestety nie nudzę. Nienawidzę tych jazd życiowych, które mam dzięki mojemu mężowi!
    • nie_ma_nieba Ty i On w/g astrologii 13.09.10, 20:55
      Astrologia to znacznie bardziej zlozona dziedzina niz sloneczny znak zodiaku: jeden Baran z Rakiem sa polaczeniem doskolalym a dwa inne nie przezyja ze soba nawet pol roku jako malzenstwo.
      Jak chcesz to wyslij mi wasze dane urodzenia: (data, miejsce, czas wlacznie z minutami) i napisze ci w skrocie na ile Baranim Barem jest on i ile w tobie z Raka oraz co w/g astrologii u was jest harmonijne a co nie.
      A jak znasz angielski to nie podawaj danych tylko wejdz na ponizsza stronke, wpisz dane jego i siebie (te same o ktore prosilam), wybierz free horoscopes na gorze po lewej, potem Interactive horoscopes, potem Partner i sama poczytaj, jest duzo do poczytania, bedziesz miec swietna zabawe: www.astro.com
    • rzeka.chaosu Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 21:30
      Czy sugerowaliście śię kiedyś doborem partnera pod względem znak
      > u zodiaku?

Nie
      • marguyu Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 22:37
        Jako blizniak z mezem koziorozcem juz dawno powinnismy sie byli pozabijac, wybic, wytruc, roztrzaskac o beton, powiesic itp.
        Dzis jest nasza 24 rocznica slubu.
        Wniosek? Nie wierzyc w gusla.
        • hermina1984 Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 22:44
          Witaj w klubie koziołków :P
          • marguyu Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 23:00
            hermina,
            ja jestem blizniak podrakowy, bo z 19 czerwca.
    • antyteista Re: znak zodiaku a partner 13.09.10, 22:40
      nie chciałbym nikogo obrażać, ale tylko Kretyni wierzą w astrologię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka