17.09.10, 23:18
o rany, weszlam na to forum: Kochanki, poczytalam pare watkow i rece mi opadly, to jest jakies forum dla kompletnych desperatek...brrr...ktos kiedys taki watek zalozyl na forum kobieta, i sie pytal jakie sa kochanki, no to moze tam wejsc i poczytac. Chociaz sama mam dosc liberalne podjescie, to to co tam te kobiety wypisuja jest po prostu strasznie infantylne i glupie.
Obserwuj wątek
    • ind-ja Re: kochanki 17.09.10, 23:21
      ej no kazdy pasozyt musi sobie znalezc zrodlo pozywienia i wodopoju
      • lonely.stoner Re: kochanki 17.09.10, 23:23
        kurde, a mi sie nie chcialo nigdy wierzyc ze tacy glupi ludzie na swiecie istnieja, a tam mam czarno na bialym dowody :)
        • raohszana Re: kochanki 17.09.10, 23:33
          Siedzisz na FK i nie wiedziałaś? :P
        • maly.jasio czyzby ? 18.09.10, 17:19
          nie "MI", a "MNIE" - Kochanie - MNIE :)))
    • raohszana Re: kochanki 17.09.10, 23:23
      No co Ci się nie podoba, jak one takie bidne i zakochane i misio z żoną nie śpi i ona go nie rozumi wcale?
    • raohszana Re: kochanki 17.09.10, 23:23
      Mi to się podobają wątki - ja chcę skończyć, ale nie mogę!
    • stedo Re: kochanki 17.09.10, 23:38
      Forum Kochanki to małe piwo. Bo to jakieś swojskie i jakoś tak bliżej świata realnego. Ale poczytaj to:
      forum.gazeta.pl/forum/f,24864,Faceci_z_Egiptu.html
      To jest dopiero science-fiction;))
      • lonely.stoner Re: kochanki 17.09.10, 23:45
        stedo napisała:

> Forum Kochanki to małe piwo. Bo to jakieś swojskie i jakoś tak bliżej świata re
        > alnego. Ale poczytaj to:
        >
        rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/f,24864,Faceci_z_Egiptu.html
        > To jest dopiero science-fiction;))
        hehe, to juz widzialam.
        co do facetow z Egiptu czy innego kraju muzlmanskiego to mam bardzo jasny poglad.

co do natomiast bycia kochanka mam dosc roznorodny stosunek, rozne sa sytuacje w zyciu - sama bym sie za kogos zonatego a tym bardziej dzieciatego nie brala, no ale rozumiem ze komus to moze nie przeszkadzac. Ale lykac te wszystkie bzdety jak pelikan rybki??????? jesus, straaaaaaaszne!!!! chyba jednak musze zmienic swiatopoglad i w kwesti byc kochanka ;)
        • anna_mia Re: kochanki 18.09.10, 15:20
          A ze z krajow muzulmanskich to co to za roznica? Dlaczego muzulmanin = zlo wcielone i terrorysta????
          • stedo Re: kochanki 18.09.10, 16:50
            Chcesz, chcesz!!Pokazać co muzułmanin potrafi??Tylko potem nie miej pretensji że spać nie możesz.
    • lonely.stoner Re: kochanki 17.09.10, 23:51
      poczytalam forum: faceci z egiptu, i jednak chyba wygrywa pod wzgldem brakow inteligencji u forumowiczek z forum kochanki.
      • sid.leniwiec Re: kochanki 18.09.10, 16:43
        Ponoć jest jeszcze jakieś forum więziennictwo, gdzie pisują dziunie osadzonych i to dopiero jest hardkor.:)
    • 7kobieta Re: kochanki 18.09.10, 13:23
      Bo kochanki to głupie kobiety są.
      • kombinerki.pinocheta Re: kochanki 18.09.10, 17:15
        Tylko kochanki?
        Nie prowokuj mnie. :)
    • sabriel Re: kochanki 18.09.10, 17:48
      Na kochankach nie byłam, ale dla mnie nr 1 to faceci z egiptu. Zawsze jak chce się pośmiać to tam zaglądam. Myślałam, że tam przodują głównie nastolatki, ale skąd. Nie wiem jak 30+ może łapać się na takie numery.
      • zawszezabulinka Re: kochanki 18.09.10, 18:02
        >Chociaz sama mam dosc liberalne podjescie, to to co tam te kobiety wypisuja jest po prostu >strasznie infantylne i glupie

twoj post jest wcale nie lepszy. rozumiem ze twoje cale zycie to czytanie o dupie marynie ?

bylam kochanka i byc moze beda - czy to ze uprawiam seks z meczyzna bez zobowiazan pokazuje ze jestem kims gorszym?
        • lonely.stoner Re: kochanki 18.09.10, 19:22
          zawszezabulinka napisała:

> >Chociaz sama mam dosc liberalne podjescie, to to co tam te kobiety wypisuj
          > a jest po prostu >strasznie infantylne i glupie
          >
          > twoj post jest wcale nie lepszy. rozumiem ze twoje cale zycie to czytanie o dup
          > ie marynie ?
          >
          > bylam kochanka i byc moze beda - czy to ze uprawiam seks z meczyzna bez zobowia
          > zan pokazuje ze jestem kims gorszym?
          >
          >

wtf???
          nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc, ale tak, masz absolutna racje!! moje cale zycie to czytanie o dupie maryni!!!!

nie napisalam ze: bycie kochanka to cos zlego. Napisalam ze smieszy mnie forum kochanki, bo te kobiety ktore tam pisza za strasznie glupiutkie, teraz Ci juz lepiej mam nadzieje?? i twoja samoocena skoczyla o 100%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka