mandarynka2299 26.09.10, 14:10 ... i nie wiem, czym się kierować: sercem czy rozumem. Jakie są Wasze doświadzcenia w tej materii? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akle2 Re: Mam dylemat 26.09.10, 14:13 mandarynka2299 napisała: > ... i nie wiem, czym się kierować: sercem czy rozumem. Jakie są Wasze doświadzc > enia w tej materii? ;) A coś więcej? Czego dotyczy ten dylemat? Jak miłości, a on wolny - to sercem. Jak zajęty - to rozumem. End. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka2299 Re: Mam dylemat 26.09.10, 14:31 Wolny, wolny, ale ja ... zajęta. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Mam dylemat 26.09.10, 15:08 mandarynka2299 napisała: > Wolny, wolny, ale ja ... zajęta. Ech. Oooops! Żebyś nie płakała... za tym pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Mam dylemat 26.09.10, 20:54 Ja stawiam na rozum, ale mogę się nie znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Mam dylemat 26.09.10, 14:22 Ani ani. Zdaj się na instynkt, najlepiej - ślepy. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Mam dylemat 26.09.10, 20:56 Rozumem, chyba, że jesteś przygotowana na solidne oberwanie po tyłku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Mam dylemat 26.09.10, 20:57 Jednym i drugim - niech się uzupełniają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Mam dylemat 26.09.10, 20:58 Serce--> kryzysowa narzeczona Rozum--> sfrustrowana mężatka poszukująca przygód. A że nastrój mam iście jesienny idę się przespacerować teraz wśród mglistej nocy wypełnionej rozkosznym zapachem palonych liści. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Mam dylemat 27.09.10, 09:35 Najlepiej i sercem i rozumiem. Ale gdy się tak nie da, kieruje się rozumem, za dużo razy oberawałam po tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
7kobieta Re: Mam dylemat 27.09.10, 17:17 Ja zawsze kierowałabym się sercem nie rozumem. Koleżanka ze studiów miała kiedyś taki dylemat: 2 chłopaków, jeden Fajniejszy ale za to biedny.Drugi mniej fajny ale za to bogaty. Radziła ssię nas i wybrała rozsądek. Tylko że Pan rozsądek kopnął ją w 4 litery, teraz ma 40 lat kolejny związek, brak stabilizacji itd. Biedny stał się bogaty, ale ma już piękną żonę,dwoje dzieci ... Oto do czego prowadzi pazerność i rozsądek w związku... Odpowiedz Link Zgłoś
thelma.3333 Re: Mam dylemat 27.09.10, 17:54 ha ha :-) no w reklamie to Ty na pewno nie powinnaś pracować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Mam dylemat 27.09.10, 22:17 Ja się pokierowałem sercem i teraz czasem tego żałuję, brnę dalej w związku ale teraz kieruję się rozumem ( morał z tego żaden ). Ten sam facet ten sam związek z serca przerodził się w związek kierowany rozumem a zresztą co to za związek przez 5 lat nawet nie zamieszkaliśmy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Mam dylemat 27.09.10, 22:17 i co, nie podala was do sadu o odszkodowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Mam dylemat 27.09.10, 23:36 sercem, na rozum w twoim przypadku bym nie liczyl Odpowiedz Link Zgłoś
martadyna Re: Mam dylemat 28.09.10, 08:10 "lepiej zalowac za grzechy, niz zalowac ze sie nie zgrzeszylo" Powodzenia. P.S. Zalezy o co pytasz- jezeli o wszelkiego rodzaju prochy, rawy itp., to ja akurat uwazam ze nie warto. Jezeli o faceta- jezeli sprobujesz i sie sparzysz, to przynajmniej bedziesz wiedziala ze to nie to. A jak nie sprobujesz, to zawsze bedziesz myslec a co by bylo gdyby? ( tylko pamietaj o jakims zabezpieczeniu...) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś