Dodaj do ulubionych

Upadlem nisko

26.09.10, 21:30
Musze Wam sie przyznac do czegos strasznego.

Obserwowalem dzisiaj pewna dziewczyne. Byla obcieta na chlopczyce, ale ani to nie bylo jakos zadbane, ani ulozone, po prostu kompletny chaos na glowie.

I z twarzy byla przecietna.

I mi sie podobala.

Tak tak, niczego nie przekrecilem. Obawiam sie, ze powoli zmierzam w kierunku chlopakow.

Co do urody Polek tez zmieniam zdanie.

I jeszcze jedno. Koles z podobna aparycja do mojej szedl trzymajac sie za rece z jedna z najfajniejszych panien jakie dzisiaj widzialem (cos tutaj mi nie wyszlo, zla odmiana). Co o tym myslicie? Jak dla mnie to byla jego siostra, innej opcji sobie nie wyobrazam.
Obserwuj wątek
    • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:34
      kombinerki.pinocheta napisał:
      >
      > I jeszcze jedno. Koles z podobna aparycja do mojej szedl trzymajac sie za rece
      > z jedna z najfajniejszych panien jakie dzisiaj widzialem

Bo wygląd jest tylko jedną z części składowych atrakcyjności. Nawet u kobiet nie najważniejszą. Może facet nie był nudnym pierdołą, tylko fajnym, ciepłym sympatycznym facetem z poczuciem humoru?
      • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:38
        Wygląd jest najważniejszą składową atrakcyjności, nie produkujmy bajek:)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:42
          Wygląd jest warunkiem koniecznym ale nie wystarczającym, przynajmniej dla mnie, ale inni mogą mieć inaczej.
        • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:42
          Gdyby tak było nie byłoby nieatrakcyjnych piękności i przystojniaków ani rozchwytywanych brzydali.
          • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:46
            No - rzeczywiście mamy zatrzęsienie rozchwytywanych brzydali i pełno olewanych piękności oraz przystojniaków:) Jakieś jeszcze oryginalne spostrzeżenia ?
            • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:48
              Ja znam takowych. Najbliższy przykład z życia, mój facet, brzydal jakich mało a rwanie ma niezłe :)
              • rannie.kirsted Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:50
                albo obiektywnie nie jest brzydalem, tylko dla ciebie:D co by bylo dosc ciekawe;)
              • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:56
                Pytanie brzmi u kogo ? ja też rwanie mam niezłe, hehe, ale niekoniecznie w interesującym mnie targecie:)
                • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:13
                  Hehe, nie będę opisywać jego targetu, bo będę mało wiarygodna...
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:46
              Sartre był brzydalem, a wszystkie go pragnęły;) I w targecie go interesującym.
              • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:52
                Sartre to był parszywy komuch, szkoda w ogóle mówić o nim.
                • grzeczna_dziewczynka15 Re: Upadlem nisko 28.09.10, 18:26
                  No ale powodzenie miał;) a co Ty taki pełny agresji do świata?:)
        • asqe Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:48
          A ja mysle, ze nie jest, szczegolnie w przypadku mezczyzn. Ostatni, w ktorym sie prawie zakochalam wcale nie byl jakis przystojny za to byl niesamowicie inteligentny i mial swietne poczucie humoru.
          A co powiesz np o takim Serge'u Gainsbourgu? Jakos trudno wg mnie mu zarzucic bycie przystojnym. O, albo Woody Allen. A z tych nieznanych i nieslawnych to np 'moj Irlandczyk' wlasnie.
          • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:55
            Mhm - może odrzućmy gwiazdy kina i milionerów oraz powodzenie u niezbyt ładnych kobiet. Niewiele zostanie do potwierdzenia waszej zarówno szlachetnej jak i nieprawdziwej tezy:)
            • jan_hus_na_stosie Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:56
              jesteś w błędzie :)
              • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:57
                Raczej nie:)
                • jan_hus_na_stosie Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:03
                  mężczyzna zawsze może niedostatki urody nadrobić intelektem, zaradnością i poczuciem humoru :) nie musi być piękny, wystarczy że będzie zadbany i posiadał wyżej wymienione cechy, wszystkie lub przynajmniej dwie z nich :)
                  • alpepe Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:56
                    Nie zgadzam się :-), ale ja mam to w genach, moja mama za brzydala by nie wyszła, choćby był i najzaradniejszy itp. , gorzej, nawet łysina jej przeszkadzała. Mnie zresztą też.
                  • mumia_ramzesa Re: Upadlem nisko 26.09.10, 23:10
                    > mężczyzna zawsze może niedostatki urody nadrobić intelektem, zaradnością i pocz
                    > uciem humoru

Zgadzam sie w calej rozciaglosci. ;-)
                    A jak ma jeszcze ciekawa osobowosc...
                  • grzeczna_dziewczynka15 Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:50
                    Nie tylko mężczyzna;)

Ja niedostatki urody też nadrabiam intelektem;) i uchodzę za seksowną. Choć obiektywnie obecnie mam gruby brzuch, obgryzione paznokcie i nieogolone nogi. A do tego noszę łachmany;)

Choć może nie intelektem a feromonami? Hmm;)
                    • josef_to_ja Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:58
                      Na włosach na nogach zbierają się feromony :D
            • 2szarozielone Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:02
              moja ostatnia miłość - facet starszy o lat 20, łysy i niski. Branie jak cholera, z powodu szatańskiego intelektu i magnetyzmu, a także ponadludzkiej sprawności łóżkowej ;)

Pierwsza miłość - niski gość o wielkim nosie; do dziś bez przerwy otoczony przez laski. Ze względu na energię życiową, mnogość pasji, poczucie humoru na wysokim poziomie i talent do bycia w centrum uwagi.

Kumpel. Niewysportowany, lekki brzuch piwny, uroda mocno wątpliwa. Bije z niego radość życia, umie się z kobietami przyjaźnić i je rozumie (co ja doceniam jako przyjaciółka, wiele lasek na niego leci z tego powodu).

I tak bym mogła wymieniać ;) Wyzej wymienieni mają jedną wspólną cechę. Są cholernie otwarci, mają wielu przyjaciół obu płci (lubiani są po prostu), bywają w wielu miejscach z racji licznych zainteresowań i laski na nich lecą, bo czują, że wokół nich zawsze dzieje się coś ciekawego. I to naprawdę fajne laski.

• kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:06
                szczesciarze

kwestia wychowania i otoczenia w jakim przyszlo im dorastac/dojrzewac
              • zeberdee24 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:11
                ja takich facetów znam i oni branie mają... ale wśród takich którym i ja się podobam więc nic specjalnie ciekawego :) A i tak wystarczy jeden koleś z lepszą aparycją żeby przebierać jak w tych pannach jak w ulęgałkach:)
                • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:19
                  Ci koledzy Szarej sa zapewne dosyc pewni swojej wartosci.
                  Wedlug mnie to podstawa. To jest to czym brzydcy/biedni/glupi moga podgonic tych przystojnych i tutaj zgadzam sie z Zeberdee. Przystojni na wstepie sa lata swietlne przed pozostalymi.
                  W moim otoczeniu jednak nie ma kolesi brzydkich, ktorzy mieliby powodzenie.
            • sid.leniwiec Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:15
              > Mhm - może odrzućmy gwiazdy kina i milionerów oraz powodzenie u niezbyt ładnych
              > kobiet. Niewiele zostanie do potwierdzenia waszej zarówno szlachetnej jak i ni
              > eprawdziwej tezy:)

Zgadzam się z Zebem. Zdarzają się przeciętni kolesie, którzy maja powodzenie niczym superprzystojniacy, bo nadrabiają intelektem, poczuciem humoru czy sposobem bycia. Ale mowa o przeciętnych z wyglądu, nie brzydkich. Brzydale za którymi kobiety masowo latają, to jednak rzadkość.:)
              • sid.leniwiec Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:49
                Aaa, jest jeszcze coś takiego, jak brzydcy, ale bardzo interesujący. Ale to też niezbyt powszechne.
                • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:55
                  Z kobietami jest odwrotnie. Czesto o wyglad potrafia zadbac, ale nic ciekawego do powiedzenia nie maja. Rownowaga w przyrodzie musi byc.
                  • sid.leniwiec Re: Upadlem nisko 27.09.10, 19:08
                    Za to faceci masowo same mądrości werbalne produkują.
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:44
        >Może facet nie był nudnym pierdołą, tylko fajnym, ciepłym symp
        > atycznym facetem z poczuciem humoru?

Jakby byl cieplym sympatycznym facetem z poczuciem humoru to by spotykal takie dziewczyny podczas spaceru z ich facetami. Ciezko mi powiedziec co ja przy nim trzyma, tzn domyslam sie, ale moja dzisiejsza, wysoka kultura osobista nie pozwala mi podjac tego tematu.
        • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:49
          >
          > Jakby byl cieplym sympatycznym facetem z poczuciem humoru to by spotykal takie
          > dziewczyny podczas spaceru z ich facetami.

No tak, przepraszam, zapomniałam, że jesteś największym forumowym znawcą kobiet :D
      • josef_to_ja Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:14
        A Kombi nie jest sympatyczny i nie ma poczucia humoru?
        • figgin1 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 23:14
          Ta... Świetne poczucie humoru ma...
          • josef_to_ja Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:20
            Ja nie uważam, żeby miał złe poczucie humoru ;)
    • lacido Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:40
      schodzisz na psy ;)
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:45
        Blisko, tak sie sklada, ze wlasnie na wystawie psow do tych wnioskow doszedlem. :)
        • lacido Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:00
          trafiony zatopiony :)

co Ty tam robiłeś?
          • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:02
            Ogladalem psy? :)
            • lacido Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:05
              tylko obserwator?

dla laika to dosyć nudne więc czyżbyś był psiarzem?
              • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:09
                Mam kilka swoich ulubionych ras, a w jednej szczegolnie jestem zakochany i to dla niej tam pojechalem.
                Wybieralem sie tam od kilku lat i w koncu udalo mi sie dotrzec.

Ty wolisz zapewne koty?
                • jan_hus_na_stosie Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:13
                  lacido bardzo lubi sierściuchy ;)
                  • lacido Re: Upadlem nisko 26.09.10, 23:40
                    ale nie wszystkie :)
                • lacido Re: Upadlem nisko 26.09.10, 23:40
                  a taki jeden mi obrzydził psy i całą kynologie ;/
    • jan_hus_na_stosie Re: Upadlem nisko 26.09.10, 21:51
      czasem można trafić na ładne chłopczyce www.youtube.com/watch?v=X-UiM12NJyg

więcej wiary w siebie a kiedyś też taką będziesz miał ;)
    • hermina1984 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:10
      powiem to co zawsze mówię mojemu dobremu kumplowi (temu podobnemu do Ciebie) z byłej pracy-więcej wiary w siebie,więcej pewności siebie,kobiety lubią pewność siebie,ale bez przesady rzecz jasna :)
      Przy okazji opowiem Ci co ów mój kumple zrobił :P
      W poprzedniej pracy asystentką prezia była na prawdę śliczna dziewczyna-zadbana,dobrze ubrana,nogi,aż po szyję itd :P
      No i ten mój kumpel za każdym razem mi w robocie żalił się mejlowo,jaka to ona fajna,ładna(że chętnie by ją ....<cenzura>),że on to nawet szansy u niej nie ma,że nawet nie będzie startować do niej,bo się zbłaźni...Nagadałam mu trochę,że powinien chociaż spróbować,użyłam argumentu,że lepiej spróbować i żałować niż żałować,że się nigdy nie spróbowało....No i chłopak zaczął do niej pisać,początkowo incognito (w końcu za moją poradą,ujawnił się jej)- no i oczywiście koleś dzwoni do mnie i mówi-tak! ujawniłem się,zrobiłem z siebie kompletnego kretyna,ona nawet nic mi nie odpowiedziała,bla bla bla.Ja mu na to,że brak info też jest dobrym info :)
      Ostatnio kumpel napisał do mnie na esa,że ślicznotka się do niego odezwała,przeprosiła,że wcześniej tego nie robiła i zaproponowała spotkanie :D

Jak owo spotkanie wypadło nie mam pojęcia i czekam na ifno ;)
      Wiesz,mogę Ci terapię zafundować :P po mojej szkole w tydzień znajdziesz sobie fajną laskę,a nie żadną tam chłopczycę :P
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:21
        haha dobry gosc :)

Nie wytrzymalabys ze mna tygodnia. :)
        Poza tym w mojej sytuacji nie ma pola do manewru.
        Dodatkowo nie jestem jakos specjalnie napalony na to, by miec dziewczyne. Czzasami sobie pomarudze na forum, ale tak naprawde to wszystko mi jedno. :)
      • lolcia-olcia Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:59
        Dr Hermino czyń dalszą część wykładu :) dziatwa słucha i skrupulatnie notuje :)
      • josef_to_ja Re: Upadlem nisko 26.09.10, 23:06
        Jak się Kombi rozkręci po Twoich radach, to zacznie być tak pewny siebie, że zacznie podrywać tak atrakcyjne kobiety, mające tak duże powodzenie, że w końcu trafi na taką co miała 20 partnerów seksualnych i potem się będzie nam żalił na jej przeszłość :P
    • maitresse.d.un.francais kombi zrób baranka co? 26.09.10, 22:46
      nigdy nie widziałeś atrakcyjnej chłopczycy?

no to dziś zobaczyłeś
      • kombinerki.pinocheta Re: kombi zrób baranka co? 27.09.10, 14:35
        Obiektywnie atrakcyjna (jezeli tak mozna powiedziec) to ona na pewno nie byla.
        • maitresse.d.un.francais Re: kombi zrób baranka co? 27.09.10, 16:27

> Obiektywnie atrakcyjna

Znaczy taka odpindrzona lala, europejska gejsza?
          • kombinerki.pinocheta Re: kombi zrób baranka co? 27.09.10, 16:29
            Poprosze o dokladniejsza charakterystyke lub tez przykladowe zdjecie europejskiej gejszy.
            • maitresse.d.un.francais Re: kombi zrób baranka co? 27.09.10, 16:46

> Poprosze o dokladniejsza charakterystyke lub tez przykladowe zdjecie europejski
              > ej gejszy.
              >
              Znajdź se jakiś kalendarz z rozebranymi kobietami i spójrz im na TWARZE.
    • mamba8 Re: Upadlem nisko 26.09.10, 22:54
      No i? Dlaczego nic z tym nie zrobiles? Kwiatka nie kupiles i nie zaprosiles na kawe? Teraz juz jej nie zobaczysz, zmarnowales okazje ;)
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 14:36
        >> No i? Dlaczego nic z tym nie zrobiles? Kwiatka nie kupiles i nie zaprosiles na
        > kawe?

Tak robie tylko lamusy. To kobieta mnie powinna zaprosic, to ja jestem nagroda dla niej, nie odwrotnie. :)
    • wiarusik Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:31
      i pewnie marzy ci się,żeby założyła dildo na pasku i cię nim wysmyrała,co?;)
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:36
        Nie.

Dziwne, ale ostatnio nawet nie patrze na ulicach na kobiety jak na mieso, co mnie troche niepokoi. Na dekolty jeszcze rzuce wzrokiem, odslonieete brzuchy mnie nie kreca i o zgrozo, nawet wczorajsze krotkie spodniczki na mnie nie dzialaly.

Kreca mnie plecy, ramiona, szyja i stopy. Chyba staje sie powoli "cieply".
        • wiarusik Re: Upadlem nisko 27.09.10, 16:40
          obawiam się,że się przeziębiłeś.
          jeszcze zaczniesz widzieć w dziewczynach człowieka.
        • kitek_maly Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:46
          > Nie.
          >
          > Dziwne, ale ostatnio nawet nie patrze na ulicach na kobiety jak na mieso, co mn
          > ie troche niepokoi. Na dekolty jeszcze rzuce wzrokiem, odslonieete brzuchy mnie
          > nie kreca i o zgrozo, nawet wczorajsze krotkie spodniczki na mnie nie dzialaly
          > .
          >
          > Kreca mnie plecy, ramiona, szyja i stopy. Chyba staje sie powoli "cieply".

Kombi, jesteś męską Mahadevą tego forum. :) Congraty. :P

Ko
          • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:51
            > Kombi, jesteś męską Mahadevą tego forum. :) Congraty. :P

Nie rozumiem tego porownania. Mozesz jasniej? :)
            • kitek_maly Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:57
              Maha też opisuje / opisywała nam szczegółowo losy swojego życia... :> Niezwykle prawdopodobne i zróżnicowane. :P
              • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 19:05
                W sumie tez sie uzewnetrzniam, ale pisze o takich pie...ch, ze sie nie przejmuje. Raczej o przemysleniach i przygodach w stylu "poszedlem do warzywniaka i po drodze jedna dziewczyna mnie wysmiala, czy jestem nieudacznikiem?".
                Z tym, ze moje przygody nie sa zroznicowane. :)
                • kitek_maly Re: Upadlem nisko 27.09.10, 19:19
                  Ale w Twoich postach zaczyna się jawić fabuła. :>

Ale mi się nie chce zasiąść do książek a jutro mam egzamin. :/
                  • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 21:21
                    >jutro mam egzamin. :/

Powodzenia :)
          • josef_to_ja Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:59
            A czym się Mahadeva tak wyróżniła?
    • sid.leniwiec Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:13
      O jeny, znooowuuu...
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:40
        nie czytaj
        • sid.leniwiec Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:43
          No widzisz, głupia wzięłam i klikłam, chociaż już po tytule można było się spodziewać.
          • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 18:50
            glupias ty oj glupias
            • jan_hus_na_stosie Re: Upadlem nisko 27.09.10, 19:08
              jak połowa kobiet na tym forum :)
    • pennies Re: Upadlem nisko 27.09.10, 20:26
      O, ku.... A lekcje już odrobiłeś?
    • ind-ja Re: Upadlem nisko 27.09.10, 20:37
      lo jery kombinerki nie smutaj,mam wino chcesz?
      • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 27.09.10, 21:21
        Nie lubie wina i sie nie smutam. :)
      • maitresse.d.un.francais Re: Upadlem nisko 28.09.10, 18:41
        ind-ja napisała:

> lo jery kombinerki nie smutaj,mam wino chcesz?

żeby upadł jeszcze niżej (pod stół)?
        • kombinerki.pinocheta Re: Upadlem nisko 28.09.10, 19:27
          A zaopiekowalabys sie mna gdybym juz sie znalazl pod tym stolem?
          Przytulila do piersi?
          Po glowie poglaskala?
          • maitresse.d.un.francais Re: Upadlem nisko 28.09.10, 19:32

> A zaopiekowalabys sie mna gdybym juz sie znalazl pod tym stolem?
            > Przytulila do piersi?
            > Po glowie poglaskala?
            >
            Kombi, dlaczego ja mam przytulać gdziekolwiek pijanych w trupa obcych chłopów, powiedz mi?

I po co ci Słońce Peru Mistrz Bajeru?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka