Dodaj do ulubionych

Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż wasza?

• stedo Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 19:15
      Józiu, już dobrze;)) Jak ładnie poprosisz to może forum zasponsoruje Ci abonament do jakiegoś burdelu i...poćwiczysz. Wszak kiedyś, w szanujących się rodzinach, ojciec brał syna do zaprzyjażnionego przybytku coby latorośl nabrał wprawy.Teraz to można hobbbystycznie to zrobić więc procedura trochę uległa zmianie;) Ale skoro Ci się nie trafiło, to może skorzystasz z metod klasycznych. Trzymaj się chłopcze;))
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 19:16
        Nie uznaję agencji towarzyskich i nigdy tam nie zawitam
    • figgin1 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 19:31
      Menża nie, ale chłopa mam.
      • bakejfii Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 19:46
        Ha.ha. ha.
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 19:57
        To może czas na ślub ;)
        Ale pisałaś, że Twój facet też sporo kobiet posmakował w swoim życiu ;)
    • alienka20 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 22:33
      Szeregowy josef, spocznij xD i przestań p...olić. Byłam pierwszą dla obojga moich facetów. Z trzecim się rozstałam przed skonsumowaniem właśnie z powodu takiego biadolenia o przeszłość/czystość itp. Pozostali takiego problemu nie mieli, zwłaszcza ten drugi. Mimo tej strasznej wady sam się mną zainteresował i nie zachowywał się jak zlękniona pensjonarka. Nie ma też do mnie pretensji o przeszłość seksualną, bardziej interesowało go to, jak poważny był ten związek i co było powodem zerwania + moje podejście do związków.
      Jak będziesz się tak spinał, to instrument zawiedzie i nie podziałasz, choćbyś chciał, więc daj sobie spokój. A lęk do kobiet z prawem jazdy.....= to się nadaje do leczenia (matka zamykała Cię chyba w bagażniku, że tak się boisz). Mój facet nie ma, za to robi mi codziennie śniadanie, bo z rana nie funkcjonuję tak jak w porze obiadu/kolacji i to w nim cenię bardziej niż prawo jazdy, choć nie wykluczam, że kiedyś w końcu zrobi :P.
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 30.09.10, 22:49
        A Ty masz prawo jazdy? Mi po prostu głupio, że kobieta ma, a ja nie. Dziewictwa nie wymagam, więc doświadczenie u kobiety mi nie przeszkadza
        • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 10:15
          wiec albo będzie Ci głupio, bo duza czesc kobiet ma prawko, albo je po prostu zrobisz :)

lubisz sobie stwarzac problemy, ot co
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:08
            Są jeszcze dziewczyny bez prawka, takiej trzeba szukać :P
            • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:20
              widzisz...sam sobie zacieśniasz pole poszukiwan
              :P

• josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:31
                Po prostu głupio by mi było, że ona ma, a ja nie. W ogóle głupio by mi było przed rodzicami dziewczyny, że prawka nie mam :(
                • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:37
                  to je kurna zrob! i po problemie

powiem Ci w sekrecie, ze znam gościa ( boski facet, przystojny, ale nie przesadnie, miły, dowcipny, stylowy itd), ma zonę, córeczkę, pracę. ona ma prawko, a on nie. I na męskości nie traci. Bo nie robi z tego problemu

Ty robisz, wiec budujesz z takich spraw mur nie do przeskoczenia i siedzisz wyalienowany ( od kobiet) i probujesz wyleczyc swoje felery, ktore sam sobie uhodowałeś
                  • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:49
                    Mam wiele ukrytych wad, dziwactw, nerwic i obsesji. Ja po prostu przy kobiecie z prawkiem bym się czuł mało kompetentny, do tego leniwy i mało wytrwały, że nie udało mi się w końcu go zrobić
                    • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:03
                      a wszystko sumiennie pielegnujesz i podlewasz, zeby szybciej rosło
                      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:12
                        Staram się pracować nad sobą, ale ciężko zmieniać przyzwyczajenia. Ja czasem prawie cały dzień wolny potrafię spędzić na szukaniu na czatach wrażeń erotycznych i masturbacji
                        • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:41
                          bo nie masz baby!
                          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 02.10.10, 00:50
                            Na siłę nie ma co szukać ;)
        • alienka20 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 06.10.10, 02:21
          josef_to_ja napisał:

> A Ty masz prawo jazdy? Mi po prostu głupio, że kobieta ma, a ja nie. Dziewictwa
          > nie wymagam, więc doświadczenie u kobiety mi nie przeszkadza

Jasne, nie wymagasz.... Ale trzęsiesz się, że może jakiegoś wyuzdanego spróbowała i uzna Cię za cienkiego w te klocki, bo nie będziesz miał na to ochoty. Mądra kobieta nie robi problemu z braku doświadczenia, jeśli facet ją intryguje, podoba się itd.
          A prawa jazdy nie mam i na razie nie zanosi się na to. Nie wiem, czy w ogóle je zrobię. Boję się prowadzenia auta, że przez własne roztrzepanie lub brak uwagi coś zepsuję lub nie daj Boże - kogoś zabiję. Od faceta też nie wymagam. Jak ma to fajnie, jak nie ma, to też nie dyskutuję nad tym przez x lat. Przyjmuję po prostu do wiadomości. Posiadanie prawka i auta to wygoda, nie obowiązek. Szybciej dojadę kolejką, tramwajem - minusem jest tylko konieczność wcześniejszego wstawania, żeby zdążyć.
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 08:33
            Raczej przeraża mnie myśl, że mogła mieć wielu partnerów i z łatwością chodziła z nimi do łóżka
      • josef_to_ja Alienka a w jakis sposób on biadolił? 18.10.10, 15:20
        Coś Ci wypominał?
        • alienka20 Re: Alienka a w jakis sposób on biadolił? 18.10.10, 19:22
          Tak... Że żyłam w grzechu i wogle :P mieszkając z chłopakiem. A za brak dziewictwa to do piekła, a dziewczyna z depresją niczym demon nieczysty - trzeba przegnać, albo udawać, że nie istnieje :P.
    • takajatysia Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 07:58
      Miałam jednego męża a teraz mam partnera z dużo skromniejszą przeszłością niż moja. Bo moje była skromna a ich żadna ;D Obaj byli prawiczkami. Na szczęście żaden nie miał takiego podejścia jak Ty. Po prostu byli mężczyznami, którzy wcześniej nie uprawiali seksu.
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 09:03
        I jako dorosła kobieta po rozwodzie poznałaś prawiczka? Ja tam nie uważam, żebym miał nienormalne podejście
        • takajatysia Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 12:03
          A co ma bycie rozwódką do ilości partnerów seksualnych znajomych płci przeciwnej?? :DDDD
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:02
            No raczej rozwódka, która już zdążyła poznać życie w małżeństwie dziwnie by się czuła przy facecie, który nie miał nigdy dziewczyny ;)
    • zygfrytt Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 11:24
      Na tym forum większość ma większą
    • lonely.stoner Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 16:35
      hehehe, ja pierdziele, ale ludzie maja problemy :D

najlepsza metoda to nie pytac, nie wiedziec, przeszlosc powinna byc tematem tabu.

ja nie lbuie ani nikomu sie spowiadac ani tez nie lubie jak mi facet opowiada o swojej przeszlsoci - chyba ze sama zapytam, ale im dluzej zyje tym lepiej wiem ze jednak lepiej nie pytac, nie wiedziec...
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:03
        Jak przeszłość będzie tematem tabu to po latach okaże się, że ukochana żona jest byłą prostytutką :D
        • lonely.stoner Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:21
          josef_to_ja napisał:

> Jak przeszłość będzie tematem tabu to po latach okaże się, że ukochana żona jes
          > t byłą prostytutką :D

a tak tak, albo w ogole - przeszla operacje zmiany plci, ma 3 dzieci, kazde z innym facetem, ktore oddala do domu opieki, poza tym tak naprawde jest starsza o 15 lat nie podaje...
          jak ktos ma taka gleboko paranoje to powinien zatrudnic prywatnego detektywa, wszak mozna konfabulowac i zmyslac, a najlepiej to zaaplikowac wybrance takie serum prawdy lub jesli jest mozliwosc- to podpiac ja pod wykrywacz klamstw, azeby uniknac wszelkich mozliwych niespodzianek, i zadac bardzo szczegolowe pytania na temat z kim, kiedy gdzie, i w ostetecznosci poprosic o certyfikat dziewictwa.
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:35
            Nie mam paranoi, ale sporo dziewczyn zdążyło już np. zdradzić w młodym wieku. Poza tym ja ogólnie tolerancyjny jestem i miękkie serce mam i jak się zauroczyłem, a dziewczyna się przyznała że miała przygodę to nie miałem serca jej odrzucić. I tego się boję, że zbyt wiele byłbym w stanie zaakceptować
            • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:43
              a czy "przygoda w mlodym wieku" to "za duzo do zaakceptowania"?

ludzie dorosli mają jakąś przeszłość, popełniają błędy ( tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów) ważna jest baza

przygoda jest lepsza od tego, ze ktos zdradzał- co moze oznaczac, ze ma lecewazacy stosunek do zwiazków, ale czy to takie straszne, ze kiedys fajna dziwczyna miała chwile słabosci, albo popełniła błąd bo myslała ze to fajny facet jest?
              • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:46
                Ale trochę zabija to wizję jej jako delikatnej, niewinnej istotki
                • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:53
                  ale słuchaj, kobieta ma 21-25-30 lat. chodzila na imprezy, zauroczyła sie pewnie kilka razy, poznała kilku facetów, kilku facetów chciało bardzo się z nia spotykać. Nie mozesz oczekiwać, ze bedzie czekała na niewiadomoco do konca zycia. ma prawo miec jakąś przeszłość, tak jak facet

oczywiscie masz prawo szukac kobiety "idealnej i nieskalanej", ale pytanie ile takich kobiet jest na swiecie i ile z nich zapragnie byc akurat z tobą

i czy jest to na tyle wazne, zeby miały cie ominac najlepsze momenty w zyciu? mowie o randkach, sexie, poznawaniu siebie, nabieraniu doswiadczenia

• josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:58
                    Mi przeszłość nie przeszkadza, ale taka zbyt bogata mogłaby mnie przerazić
                    • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:02
                      dlatego kobiety o tym nie mowią;)

• josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:13
                        Ale jest 1 plus - jako prawiczek dość konserwatywny takich kobiet na pewno nie przyciągam ;)
            • gobi05 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 07:32
              > Nie mam paranoi, ale sporo dziewczyn zdążyło już np. zdradzić w młodym wieku.

Zdrada, to jest wtedy, gdy dziewczyna (albo chłopak) jest zamężna i zabzyka z innym mężczyzną. To jest zdrada. A jakaś wakacyjna przygoda ze ślicznym chłoptasiem z sąsiedniego campingu to nie jest zdrada. Podobnie seks (nawet regularny) bez ślubu panny z o.m.c. narzeczonym nie jest żadną zdradą. Kogo niby miałaby zdradzać? Rodziców?? Czy przyszłego - a nieznanego jeszcze - męża? Nie ma przysięgi - nie ma zdrady.
              • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 08:34
                A jakby Twoja dziewczyna czy narzeczona (nie żona!) poszła do łóżka z innym nie uznałbyś tego za zdradę?
                • gobi05 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 19:47
                  > A jakby Twoja dziewczyna czy narzeczona (nie żona!) poszła do łóżka z innym nie
                  > uznałbyś tego za zdradę?

A gdyby twoja narzeczona - dziewica - zerwała z tobą zaręczyny i zaręczyła się z innym, to ty byś to uznał za zdradę?
                  A dziewczyna, która uprawiała seks z jednym chłopakiem, to już musi zostać jego żoną, bo inaczej go zdradzi i zawsze będzie zdradzać swojego (innego) męża?

Nie ma przysięgi - nie ma zdrady.
                  Oczekiwać wyłączności od przypadkowej partnerki seksualnej to głupota.
                  • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 22:13
                    Dla mnie ślub niewiele zmienia
                    • bakejfii Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 22:20
                      CO ZA NIEDOJDA.
                      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 08.10.10, 23:04
                        Od razu niedojda. Jak związek nie ma mocnych fundamentów to ślub nic nie pomoże
                        • gobi05 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 10.10.10, 07:51
                          Jaki związek? Czemu ty od razu z grubej rury? Sympatia, pożądanie, masz całą tęczę uczuć, które powodują bliskość dwojga osób, a ty od razu związek. Nie zdarzyło ci się kochać się z dziewczyną, z którą nie byłeś w związku? A! Chyba nie...

Poza tym, tzw. chodzenie ze sobą, to też nie jest związek na poważnie, raczej taka próba, zanim poznasz tą osobę. Niby związek, ale nie na poważnie, nie na zawsze, tylko tak ostrożnie. Jak ty byś chciał od razu związać się z kimś, o kim nie wiesz nawet czy też lubi pyzy a nie znosi natki od pietruszki. Przecież nie można związać się z kimś, kto chciałby dodawać natkę do rosołu! Związek musi mieć mocne fundamenty.
                          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 10.10.10, 16:39
                            Strasznie liberalny jesteś
        • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:21
          wystarcz podszkolić w chorobach zawodowych prostytutek, to wtedy bedzie łatwiej je rozpoznać:D
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:28
            Nie każda łapie choroby weneryczne ;)
            • aneta-skarpeta Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:43
              jak nie złapała, nie wypada jej odbyt i moze miec dzieci to znaczy, że nie była starsznie zapracowana, wiec sie nie liczy;)
    • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:22
      HEHheeh nie.
      • d.moll.ka Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:27
        jakąś nostalgię wyczywam w westchnieniu? ;)
        takie niewiniątko byś chciała zaprosić do łóżeczka, Rzeko...
        i wtajemniczyć w tajniki ars amandi? ... :) Prawda, działa na wyobraźnię! ;)
        Ech ten Józef, co on tu z nami wyprawia! Rozpala nasze emocje! :D
        • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:29
          Nie, nie, mój mi odpowiada. Józef zbyt narzekalski jest dla mnie.
          • d.moll.ka Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:40
            Cierpienia młodego Józefa... :)
            taki nasz rodzimy Werter XXI wieku
            narzeka strasznie - im więcej za to obrywa, tym bardziej pojękuje ten Józef otoczony wianuszkiem forumowych kobiet... ciekawe, czy on w ogóle na randki chodzi. Jeśli nie - nie ma dla niego ratunku!
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:41
            Niektórym już tylko użalanie się nad sobą zostało
            • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:45
              Wmawiaj sobie co chcesz. ;)
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:33
        Ty to taki aniołek jesteś, że tylko takie nieudaczniki jak ja mniej od Ciebie nagrzeszyły ;)
        • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:37
          Ty to taki aniołek jesteś, że tylko takie nieudaczniki jak ja mniej od Ciebie nagrzeszyły ;)

Szatanek raczej, ale stały w uczuciach. ;P
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:04
            Dla mnie wydajesz się bardzo dziewczęca ;)
            • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:14
              Nom, diabelnie dziewczęca. ;)
              • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:21
                Za to ja chłopięcy, a nie męski
                • rzeka.chaosu Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:23
                  To szukaj swojego targetu.
                  • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 02.10.10, 00:51
                    Znając życie to pewnie mój target jest taki, że już lepiej samemu być ;)
        • d.moll.ka Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:38
          yyyy Ty Józefie do mnie piszesz?
          jak udała sie Twoja dzisiejsza randka? Oczarowany? :)
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:44
            Do Rzeki pisałem, a randki to ja od dawna nie miałem i chyba nawet na takiej prawdziwej to nigdy nie byłem
            • d.moll.ka Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 22:49
              a co stoi na przeszkodzie poza tym, że Twoja twarz od razu mówi kobiecie jedno: "strzeż się. gorszy niz gwałciciel - prawiczek!!!!!!!!"
              tyle portali randlowych... tylu przecietnych a nawet brzydkich tam... i co?
              randki są fajne, wiesz? :) kiedy sobie odświeżysz tę prawdę?
              no to pomyśl:)
              ja uciekam, dobranoc!
              • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 01.10.10, 23:11
                Dobranoc :)
    • ritanova Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 02.10.10, 14:09
      to w takim razie poszale człowieku i nie pozwól żeby jaka kolwiek laska miała lepszą niż ty kartotekę.. Ja mam lepszą przeszłość niż mój luby.. on miał przede mną dwie kobiety a ja przed nim no cóż więcej.. Ale wyjaśniliśmy to sobie..

Ponoć mężczyzna chce być zawsze pierwszą miłością kobiety, kobieta za to dla odmiany chcę zawsze być ostatnią;)
      • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 02.10.10, 17:26
        Nie zamierzam szaleć bo to wbrew moim zasadom
        • gobi05 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 05.10.10, 14:48
          > Nie zamierzam szaleć bo to wbrew moim zasadom

To ty masz jakieś zasady? Lęki tobą kierują, nie zasady. Co tu mówić o wolnej woli człowieka, którego opanowało sto demonów.... Stop, wróć - nie demonów tylko kompleksów.
          >>Złe duchy prosiły Go: Jeżeli nas wyrzucasz, to poślij nas w tę trzodę świń! Rzekł do nich: Idźcie! Wyszły więc i weszły w świnie. I naraz cała trzoda ruszyła pędem po urwistym zboczu do jeziora i zginęła w falach. <<
          Czy odnalazłeś już Jezusa?
          • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 05.10.10, 18:04
            Nie jestem katolikiem. Mam silne zasady niezależne od wiary
            • gobi05 Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 06.10.10, 01:59
              > Mam silne zasady niezależne od wiary

Zasady masz? To nie są zasady, tylko lęki, irracjonalne przeświadczenia, kompleksy. Chrześcijanin nie boi się życia, bo ma obietnicę nieśmiertelności. Ty, z twoją wiarą w nieistnienie Boga, tak boisz się drobnych porażek, że całe twoje życie jest wielką porażką.
              • josef_to_ja Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 12.10.10, 18:52
                Ja się życia nie boję, nie jestem desperatem i jestem cierpliwy
    • wacikowa Re: Macie męża ze skromniejszą przeszłością niż w 17.10.10, 20:58
      Dla moderacji w prezencie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka