01.10.10, 14:34
Chyba się już nie opłaca dziś pracować ?

<głaszcze się po napełnionym brzuchu>
Obserwuj wątek
    • cafem Re: To jak ? 01.10.10, 14:39
      Nie oplaca.
      Deszcz pada, wiec trza sie w cieplym domu relaksowac;)
      • soulshunter Re: To jak ? 01.10.10, 14:42
        zeby bylcieplutki to trzeba przyniesc drewno z piwnicy i zapalic w kominku. Ale to sie wiaze z praca. Wiec mozna nic nie robic i siedziec w 16 C. I co tu robic, co tu robic?
        • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 14:45
          A jakbyś się tak mocno przemocno skupił, to samo nie przyjdzie. To drewno ?
          • soulshunter Re: To jak ? 01.10.10, 14:47
            bijatykowna, no co ty mi tu imputujesz? Ty wiesz ile to roboty tak sie skupic? Jeszcze mi zylka peknie.
        • princessjobaggy Re: To jak ? 01.10.10, 14:46
          16 stopni to jeszcze nie tak malo. Zaloz cos cieplego (jesli nie musisz wstawac, bo to tez rodzaj pracy ;)).
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: To jak ? 01.10.10, 15:01
        > Deszcz pada, wiec trza sie w cieplym domu relaksowac;)

To wy tam w anglii macie ciepłe domy??
      • autokrata.fetyszysta Re: głaszcze się po napełnionym brzuchu 01.10.10, 15:45
        www.youtube.com/watch?v=QDpMFR_f0pM ;)
    • menk.a Re: To jak ? 01.10.10, 14:47
      No przecież łikent mamy.:P
      • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 14:52
        Właśnie po tym obiedzie poczułam, jak do mnie ten łikend przyszedł i mnie objął... Ach, jak miło...
        • menk.a Re: To jak ? 01.10.10, 15:07
          Niech i mnie obejmie. Ja lubię obejmowanie.:>
          • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 15:09
            Ja też. Bardzo.
            Chmury szare nad nami, Meno droga. Dziś będzie wieczór kocowo-poduszkowo-kanapiany !
            Czyste niebo widziałam wczoraj we Wrocławiu. Może dotrze do nas jutro.
    • vandikia Re: To jak ? 01.10.10, 15:06
      a ja tyram, ale w domu, przyjemnie mi sie siedzi
      lekarz kazal ruszac jelita i nie leżeć jak bóle przejdą, wiec wczoraj nawet ciasto upieklam (bo normalnie to nie pieke)
      a dzisiaj to i podlogi wypolerowalam i zrobilam duzo takich rzeczy domowych, na ktore normalnie nie mam czasu albo ochoty jak wracam po calym dniu pracy, typu jakies porzadki w szafce z przyprawami i takie tam pierdoly, az normalnie mam ochote jeszcze cos porobic ale nie mam juz za bardzo sily i nie chce tez przesadzic w drugą stronę, bo organizm jednak ciut oslabiony

a co jadlas tak wgl , ze sie glaszczesz?
      • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 15:11
        Kurczaczka i sałatkę. Ale to z baru jakiegoś.
        To dobrze, że Ci już lepiej. Zobaczyś, w poniedziałek będziesz nówka-sztuka.
        Ja za to zrobię dziś porządki w szafce z lekarstwami. Ale bez przesady, tak żeby jeszcze poleniuchować !
        • vandikia Re: To jak ? 01.10.10, 15:17
          a to dobre, też będę miała kuraka dziś :)
          no oby oby, bo na sobotę następną muszę być normalnie zdrowa i ładna
          też by mi się przydało, więc pewnie dzisiaj zrobię, a w przyprawach trzeba było, bo się okazało że wszystkie dwa proszki do pieczenia jakie miałam miały ważność do marca 2009, tak oto często piekę
    • facettt post-socjalistyczne leniwce :) 01.10.10, 15:11

biore prace do domu i wcale z tego powodu nie narzekam.
      • bijatyka Re: post-socjalistyczne leniwce :) 01.10.10, 15:13
        U mnie przeważnie w domu: Odpalam komp. Otwieram excel. Patrzę z jednej strony, patrzę z drugiej. Rzut wzrokiem od góry trochę jakby chrząknę i excel zamykam ! Ciach prach !
    • hermina1984 Re: To jak ? 01.10.10, 15:38
      ja też już skończyłam :)
      raportu nie wysłałam...upssss i prezentacja mnie się skasowała,ale miałam fuksa,bo nie przyleźli kontrahenci ;)
      wżeram nutellę ;)
      • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 15:40
        A ja się najdłam i najchętniej bym usnęła. Ale nie mam w fabryce kanapy. A tu jeszcze trzeba będzie wsiąść do maszyny i pojechać. Hermina, co się tam u Was wyprawia w tym Wrocku ? Horroryczne korasy !!!
        • hermina1984 Re: To jak ? 01.10.10, 15:47
          byłaś we Wro i nic nie powiedziałaś? <foch>
          Noooo to miasto infrastrukturalnie jest dnem,totalnym nielogistycznym burdlem! GRRRRRRRRRR!!!I ciągle tylko coś kopią,bo im się kurna szybkiego tramwaju zachciało i całym mieście tory wymieniają i drogi przy tym ryją ...
          • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 15:51
            Przejeżdżałam tylko ! Starałam się to zrobić jak najszybciej, a wyszło jak wyszło. Ale kawał na CB w tym wrocławskim korku usłyszałam:

- Dlaczego kobieta kupuje szpilki, maluje się i perfumuje ?

- Bo jest mała, brzydka i śmierdzi !!!
          • panwilk Re: To jak ? 01.10.10, 15:52
            się wyprowadź ;) ja tam nie narzekam ;)
            • bijatyka Re: To jak ? 01.10.10, 16:00
              Bardzo ładne miasto. Żal, że się ten cały tranzyt przepycha przez całe city ! Żal !
            • hermina1984 Re: To jak ? 01.10.10, 16:21
              miasto mnie się podoba,ale chyba nie powiesz,że drogi są dobrym stanie,nie ma korków i infrastruktura jest odpowiednia?Logistycznie to miasto jest beznadziejne....Ale jeśli chodzi o rozwój uczelni i szkół wyższych,to nie można narzekać,tak samo jeśli chodzi o stronę wizualną miasta-wszystko dopięte na ostatni guzik,odrestaurowane ,ale sorry ruch i komunikacja są do dooopy,miałam okazję porównać z innym dużym misates-Krakowem,jak mieszkałam tam trzy miechy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka