Dodaj do ulubionych

zegarkowy dylemat

01.10.10, 21:52
Mam dylemat, czy kupic sobie zegarek, czy nie :) Od wielu, wielu lat nie nosze, mam tylko punkty orientacyjne w miescie+komorka i wiem, ktora godzina. A teraz wymyslilam, ze kupie sobie zegarek i to taki, ktory wyglada jak zloty, a nie jest, a nie jest tandetny. Sa jakies takie fajne, czyli niby zlote, bez cen z kosmosu, aaa i najwazniejsze nie scieaja sie po jakims czasie uzytkowania?
Obserwuj wątek
    • zetka50 Re: zegarkowy dylemat 01.10.10, 21:57
      Mnóstwo takich na targu, ale zakochani czasu nie mierzą. No chyba ze nie zakochana ?
      • wisia78 Re: zegarkowy dylemat 01.10.10, 22:04
        zakochana :))) niekoniecznie o te z targu mi chodzilo ;p
    • dystansownik Re: zegarkowy dylemat 01.10.10, 22:06
      Ja po latach bez zegarka kupiłem sobie najtańszego tradycyjnego Casio ze stalową bransoletą i wygląda świetnie, pasuje zarówno na co dzień jak i do garnituru. Jedyne co mnie wkurza, to wskazówka do sekund, bo tak naprawdę aż takiej dokładności nie potrzebuję, niepotrzebnie zżera baterię, a do tego wygląda bardzo podobnie do minutowej (jest tylko odrobinę cieńsza) i sprawdzając dokładny czas muszę chwilę zaczekać, żeby się nie pomylić która jest która. ;)
    • zetka50 Re: zegarkowy dylemat 01.10.10, 22:08
      Jak zakochana to super, ale ja nie nosze zegarka więc Ci nie pomogę :)
    • nothing.at.all Re: zegarkowy dylemat 04.10.10, 10:42
      A jaki masz budżet na ten zegarek?
      • czarne.kopytko Re: zegarkowy dylemat 04.10.10, 12:29
        zegarek się przydaje:) poza tym sam w sobie jest ozdobą, choć mnie nie podobają się złote... moi znajomi bezzegarkowcy ciągle zerkają mi na rękę. warto mieć własny, bo co zrobić gdy w pobliżu nikogo nie ma a komórka się rozładowała?;)
    • horpyna4 Re: zegarkowy dylemat 04.10.10, 19:53
      Dawno temu robiono "złote" zegarki z tombaku i nie ścierały się. Teraz są pozłacane, a przynajmniej ja tylko takie widuję. Ścierają się jak jasna cholera.
      • alpepe Re: zegarkowy dylemat 05.10.10, 14:07
        ta, pozłacany zegarek będzie miał na kopercie wybite Au, ja taki miałam, 9 lat, nie starł się. Niestety jedna dziurka do teleskopu była za duża i teleskop stale mi zadzierał ubrania, więc pożegnałam się, ale poza tym to był ok.
    • fotel_bujany Re: zegarkowy dylemat 05.10.10, 12:14
      Mam zegarek Q&Q, stalowy, ze stalową bransoletą i bardzo sobie chwalę.
      Złoto jest raczej dla kobiet w średnim wieku, które podkreślają tym swój status. U młodej osoby może wyglądać nieco dziwnie, choć jest to tylko moje wyobrażenie. Jeżeli znajdziesz taki, który będzie do Ciebie pasował i polubisz go od razu - to się nie zastanawiaj!
      Ja tak zrobiłam i bardzo się cieszę :)
    • brzydal-is-me Re: zegarkowy dylemat 05.10.10, 14:17
      A słomę w butach już wymieniłeś/łaś ?
    • lena99beauty Re: zegarkowy dylemat 07.10.10, 11:42
      a ja proponuję połączenie biżuterii z zegarkiem
      ładne znalazłam ostatnio
      www.aleja-artystow.pl/product_info.php?products_id=226
      • lulu_oi Re: zegarkowy dylemat 07.10.10, 15:42
        Mi też po latach nienoszenia zachciało sie zegarka, ale interesuja mnie wlaśnie zegarki biżuteryjne (choć może trochę bardziej klasyczne, niż ten w twoim linku).

Poza tym zachorowałam na wścielke różowy jelly watch:
        szafa.pl/c3160384-jelly-watch-kolorowe-zegareczki.html
        Pozłacany mialam wieki temu i ścieral się strasznie. Juz po trzech miesiacach wyłaziło sreberko, wygladał wtedy dość paskudnie.
    • megi1973 Re: zegarkowy dylemat 07.10.10, 12:51
      zegarek to przeżytek !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka