salma75 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 15:19 Surykatka. Odpowiedz Link Zgłoś
curacao75 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 15:52 skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:08 curacao75 napisała: > skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na > noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;) Aż z 5 skorpionkami się nie dogadałaś?? 5 dowodów, że z tobą nie idzie się dogadać.:P Ja z kolei mam dobre układy z tym znakiem. Sama nim jestem. I generalnie nie potrafię wskazać tego najgorszego znaku. Ktoś ma wredny charakter albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:11 osoby spod tego samego znaku nie mogą się dogadać ze sobą. No bo jak to mogą zrobić mocne osobowości z których każda chce być dominowac. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:25 Mądry z mądry się dogada.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:37 To teraz mi powiedz kto z naszej dwojki jest tym glupim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:40 kombinerki.pinocheta napisał: > To teraz mi powiedz kto z naszej dwojki jest tym glupim? :) > Na dwoje babka wróżyła.:P Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:32 wlasnie:) Powiedziala skorpionica do skorpionicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:37 margie napisała: > wlasnie:) Powiedziala skorpionica do skorpionicy:) Margie, nie wiedziałam. Jak bumcykcyk. To teraz już wszystko jasne.:D Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:35 Ja też, ja też! :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:41 Menia ja mam to samo, sama jestem skorpionicą i ze skorpionami zawsze się dogaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:45 devilyn napisała: > Menia ja mam to samo, sama jestem skorpionicą i ze skorpionami zawsze się dogaduje. > > Ano. Poza tym jestem w dobrych układach z ludźmi o zgoła innych charakterach od mojego. To kwestia nastawienia i charakteru. Skorpiony są zazwyczaj przyzwoite i wiadomo co im w duszach gra. I lojalni przyjaciele. ;) A jak ktoś tego nie docenia zostaje wrogiem po wieczność:>. psssyt pies mi warczy przez sen. Oby nie chciał gryźć.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 21:43 menk.a napisała: Skorpiony są zazwyczaj przyzwoite dlaczego ja spotykam same wredniawki? > i wiadomo co im w duszach gra. I lojalni przyjaciele. ;) A jak ktoś tego nie docenia zostaje wrogiem po wieczność:>. zwłaszcza jak nie potakuje i ma swoje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:06 Nie wiem czemu trafiasz na takie. Jedno ci powiem. Szanuję twardych przeciwników. Tych, którzy mają swoje zdanie i potrafią go bronić. I szanują mój punkt widzenia. By zostać wrogiem, trzeba się bardziej postarać, niż tylko mieć odmienne poglądy. Brak lojalności, nieuczciwość, kolejne zawiedzenie zaufania... tym m.in. można sobie u mnie nagrabić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 22:48 tylko bronienie swojego punktu widzenia poprzez pogardę i tłamszenie innych - takie stanowisko prezentowały znane mi skorpionice - mnie się nie podoba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
yulkayulka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:32 jasne, przynajmniej można na coś zwalic nieumiejętnośc dogadania się z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
astrorady Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 17:58 Pytanie jest źle postawione. Nie ma czegoś takiego jak "najgorszy znak zodiaku". Już pobieżna obserwacja świata prowadzi do wniosku, że nawet Skorpion Skorpionowi nierówny, a spośród każdego znaku zodiaku znaleźć można kobiety - anioły, jak i kobiety - hetery. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:21 pie...nie, to nie kwestia znaku zodiaku a brak umiejętności dogadania, ja jestem skorpion moj facet to skorpion, moja najlepsza przyjaciółka też skorpion, skorpionów i lwów znam najwięcej i właśnie z nimi najlepiej sie dogaduje... no ale jak ktoś ma zryty charakter to nie dogada się nawet z"łatwymi znakami"- jeśli takowe istnieją:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 10:42 tu maszcuracao75 napisała: > skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na > noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;) ii tu masz rację---to bandyckie nasienie---moja ponad 20 letnia przyjażń ze skorpionicą jest czasami burzliwa ale bez niej nie wyobrażam sobie zycia--ja jestem rybą........ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:00 "Idiotka" Oj jak ja w te pierdoły nie wierzę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:02 rzeka.chaosu napisała: > "Idiotka" > > Oj jak ja w te pierdoły nie wierzę. :P Brzydko tak o kimś pisać. Nieładnie.:> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:14 To nie o autorce tylko tak ogólnie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:17 rzeka.chaosu napisała: > To nie o autorce tylko tak ogólnie. ;P To bez znaczenia.:> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:28 Ze znaczeniem. Co innego jest powiedzieć idiotka w eter, co innego o sobie, a co innego o kimś, co innego powiedzieć to z frustracji i bez uzasadnienia a co innego z uzasadnieniem lub dla żartu. Nieładnie to tak uwagę zwracać jak ciocia-klocia. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:41 Nieładnie, bo idiotka to epitet i mało przekonujący argument w dyskusji.:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:01 Toć ja go w dyskusji nie użyłam (nie określiłam tak rozmówcy używając tego słowa jako argumentu). Sprawdza się doskonale w funkcji ekspresyjnej i jako klasyfikator. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:12 rzeka.chaosu napisała: > Toć ja go w dyskusji nie użyłam (nie określiłam tak rozmówcy używając tego słow > a jako argumentu). Sprawdza się doskonale w funkcji ekspresyjnej i jako > klasyfikator. Klasyfikuje kogoś jako idiotę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:33 > Klasyfikuje kogoś jako idiotę.:P Ja dziś siebie klasyfikuję jako idiotkę, bo kurna cuś robię, nie działa, się okazuje, że głupi błąd robiłam. I klasyfikator skuteczny, nie powiem. ;P Pomogło. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:22 Czyli ogólnie jest idiotką ? oj brzydko,brzydko! Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:14 wodnik i skorpion ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:17 zetka50 napisał: > wodnik i skorpion ;) A to pierwsze to za co?:> Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:25 Moczy się w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:29 Menka jesteś" wodnikiem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:34 Menka jest panna wodną. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:43 qw994 napisała: > Menka jest panna wodną. Stara panną znaczy.:D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:45 Coraz szerszy ten zodiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:47 qw994 napisała: > Coraz szerszy ten zodiak :) Elastyczny.Każdy coś tu znajdzie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:44 zetka50 napisał: > Menka jesteś" wodnikiem" ? Nie.Jestem Skorpionem. Ale do wieszania psów na Skorpionach jestem przyzwyczajona. Ot czarna owca zodiaku. Aczkolwiek mnie się ten znak bardzo podoba i lubię czytać o wadach tego znaku.:P Interesuje mnie wodnik. Czemu taki wredny? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:01 zainteresuj się rakiem;) trzeba mnie rozpieszczać;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:04 Znam kilku takich z pod tego znaku i nie idzie się z nimi dogadać, takie wredne typki. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 08:59 wodnik nie jest wrednyt! ... to inni są wredni bo nie potrafią zrozumieć jego poglądu na świat . Wodnik jest dość specyficzny :D Odpowiedz Link Zgłoś
dodonis Re: skorpion 03.10.10, 19:50 Znałem dwie skorpionki- jedna rozlazła niunia bez osobowości, druga- fantastyczna, piekna, emanująca seksem kobieta. Do tego inteligentna, silna i mocna osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:52 moja rodzicielka jest skorpionem i jeśli patrzeć na ten znak przez jej pryzmat,ro faktycznie zakłamani,leniwi i fałszywi egoiści. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:13 hermina1984 napisała: > moja rodzicielka jest skorpionem i jeśli patrzeć na ten znak przez jej pryzmat, > ro faktycznie zakłamani,leniwi i fałszywi egoiści. Hermina, ty ze swoją matką po prostu się nie dogadałaś. Nie dlatego, że ona skorpion jest.:> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:29 Eeee nie ma co po znakach oceniać. Ludzie czytają horoskopy i na ich podstawie budują sobie wyobrażenie o sobie i zachowują się wg tego, nie w drugą stronę. A zrąbany charakter nie od horoskopu zależy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idon-t Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:34 A Ty jaki masz znak? Czytając Twoje wypowiedzi byłam pewna, że jesteś skorpionem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Mój ; ] 03.10.10, 20:15 jestem wredna, zła, wyrachowana, mściwa, uparta, pazerna, rozrzutna... więcej zalet nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:03 bliżniaki - większych żmij nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:48 Ał ! poturbowałaś mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:30 nie wiem jaki najgorszy,najbardziej posranych ludzi znam spod znaku wodnika i bliźniaka no ale ja najbardziej lubie faworytów pojedynku tj skorpiony jak dla mnie to silne oryginały, pamiętliwe i honorowe:) a takich ludzi lubię Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:36 Panna - oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Ryba 04.10.10, 10:16 nie ma czegos takiego jak najgorszy / najlepszy znak zodfiaku kazdy jakby nie było w mniejszym czy tez większym stopniu jest popier....olony ;-) na swój sposób mi natomiast dosc cięzko jest się dogadać z zazdrosną i zawistną rybą ;/ szkoda no ale cóż nie nadajemy na podobnych falach bywa i tak Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ryba 04.10.10, 10:49 swinka_finka napisała: > nie ma czegos takiego jak najgorszy / najlepszy znak zodfiaku kazdy jakby nie b > yło w mniejszym czy tez większym stopniu jest popier....olony ;-) na swój spos > ób > mi natomiast dosc cięzko jest się dogadać z zazdrosną i zawistną rybą ;/ sz > koda no ale cóż nie nadajemy na podobnych falach bywa i tak jestem rybą--ale to skorpiony są zazdrosne,władcze,zawistne---ale ja najlepiej sie z nimi dogaduję Odpowiedz Link Zgłoś
bea.tissima Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 11:48 Bezapelacyjnie osoby spod znaku Bliźniąt są najgorsze (to oczywiście tylko moja osobista opinia) - zarówno kobiety jak i faceci. Wyczuwam z daleka i omijam szerokim łukiem. Ja jestem Skorpionicą i chwalę to sobie, a co. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 18:03 skorpion - wredne baby, dały mi popalić potem koziorozce i barany - uparte bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś