Dodaj do ulubionych

Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ]

03.10.10, 15:10
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 15:19
      Surykatka.
    • curacao75 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 15:52
      skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;)
      • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:08
        curacao75 napisała:

> skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na
        > noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;)

Aż z 5 skorpionkami się nie dogadałaś?? 5 dowodów, że z tobą nie idzie się dogadać.:P Ja z kolei mam dobre układy z tym znakiem. Sama nim jestem. I generalnie nie potrafię wskazać tego najgorszego znaku. Ktoś ma wredny charakter albo nie.
        • gr.een Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:11
          osoby spod tego samego znaku nie mogą się dogadać ze sobą.
          No bo jak to mogą zrobić mocne osobowości z których każda chce być dominowac.
          • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:25
            Mądry z mądry się dogada.:P
            • kombinerki.pinocheta Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:37
              To teraz mi powiedz kto z naszej dwojki jest tym glupim? :)
              • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:40
                kombinerki.pinocheta napisał:

> To teraz mi powiedz kto z naszej dwojki jest tym glupim? :)
                >

Na dwoje babka wróżyła.:P
            • margie Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:32
              wlasnie:) Powiedziala skorpionica do skorpionicy:)
              • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:37
                margie napisała:

> wlasnie:) Powiedziala skorpionica do skorpionicy:)

Margie, nie wiedziałam. Jak bumcykcyk. To teraz już wszystko jasne.:D
                • a1ma Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:35
                  Ja też, ja też! :D
        • devilyn Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:41
          Menia ja mam to samo, sama jestem skorpionicą i ze skorpionami zawsze się dogaduje.
          • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:45
            devilyn napisała:

> Menia ja mam to samo, sama jestem skorpionicą i ze skorpionami zawsze się dogaduje.
            >
            >

Ano. Poza tym jestem w dobrych układach z ludźmi o zgoła innych charakterach od mojego. To kwestia nastawienia i charakteru. Skorpiony są zazwyczaj przyzwoite i wiadomo co im w duszach gra. I lojalni przyjaciele. ;) A jak ktoś tego nie docenia zostaje wrogiem po wieczność:>.

psssyt pies mi warczy przez sen. Oby nie chciał gryźć.:D
            • lacido Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 21:43
              menk.a napisała:

Skorpiony są zazwyczaj przyzwoite

dlaczego ja spotykam same wredniawki?

> i wiadomo co im w duszach gra. I lojalni przyjaciele. ;) A jak ktoś tego nie docenia zostaje wrogiem po wieczność:>.

zwłaszcza jak nie potakuje i ma swoje zdanie :)
              • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:06
                Nie wiem czemu trafiasz na takie.
                Jedno ci powiem. Szanuję twardych przeciwników. Tych, którzy mają swoje zdanie i potrafią go bronić. I szanują mój punkt widzenia. By zostać wrogiem, trzeba się bardziej postarać, niż tylko mieć odmienne poglądy. Brak lojalności, nieuczciwość, kolejne zawiedzenie zaufania... tym m.in. można sobie u mnie nagrabić. ;)
                • lacido Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 22:48
                  tylko bronienie swojego punktu widzenia poprzez pogardę i tłamszenie innych - takie stanowisko prezentowały znane mi skorpionice - mnie się nie podoba ;/
      • yulkayulka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 16:32
        jasne, przynajmniej można na coś zwalic nieumiejętnośc dogadania się z innymi
        • astrorady Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 17:58
          Pytanie jest źle postawione. Nie ma czegoś takiego jak "najgorszy znak zodiaku". Już pobieżna obserwacja świata prowadzi do wniosku, że nawet Skorpion Skorpionowi nierówny, a spośród każdego znaku zodiaku znaleźć można kobiety - anioły, jak i kobiety - hetery.
      • piekna.i.wyrafinowana Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:21
        pie...nie, to nie kwestia znaku zodiaku a brak umiejętności dogadania,
        ja jestem skorpion moj facet to skorpion, moja najlepsza przyjaciółka też skorpion, skorpionów i lwów znam najwięcej i właśnie z nimi najlepiej sie dogaduje...
        no ale jak ktoś ma zryty charakter to nie dogada się nawet z"łatwymi znakami"- jeśli takowe istnieją:)
      • voxave Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 10:42
        tu maszcuracao75 napisała:

> skorpion - sama nim jestem, ale jak zetknę się z drugą skorpionicą to idzie na
        > noże... potwierdzone przynajmniej w 5 przypadkach.. nie wiem czemu tak jest ;)
        ii tu masz rację---to bandyckie nasienie---moja ponad 20 letnia przyjażń ze skorpionicą jest czasami burzliwa ale bez niej nie wyobrażam sobie zycia--ja jestem rybą........
    • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:00
      "Idiotka"

Oj jak ja w te pierdoły nie wierzę. :P
      • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:02
        rzeka.chaosu napisała:

> "Idiotka"
        >
        > Oj jak ja w te pierdoły nie wierzę. :P

Brzydko tak o kimś pisać. Nieładnie.:>
        • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:14
          To nie o autorce tylko tak ogólnie. ;P
          • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:17
            rzeka.chaosu napisała:

> To nie o autorce tylko tak ogólnie. ;P

To bez znaczenia.:>
            • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:28
              Ze znaczeniem.
              Co innego jest powiedzieć idiotka w eter, co innego o sobie, a co innego o kimś, co innego powiedzieć to z frustracji i bez uzasadnienia a co innego z uzasadnieniem lub dla żartu. Nieładnie to tak uwagę zwracać jak ciocia-klocia. ;P
              • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:41
                Nieładnie, bo idiotka to epitet i mało przekonujący argument w dyskusji.:P
                • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:01
                  Toć ja go w dyskusji nie użyłam (nie określiłam tak rozmówcy używając tego słowa jako argumentu). Sprawdza się doskonale w funkcji ekspresyjnej i jako klasyfikator.
                  • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:12
                    rzeka.chaosu napisała:

> Toć ja go w dyskusji nie użyłam (nie określiłam tak rozmówcy używając tego słow
                    > a jako argumentu). Sprawdza się doskonale w funkcji ekspresyjnej i jako
                    > klasyfikator.

Klasyfikuje kogoś jako idiotę.:P
                    • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:33
                      > Klasyfikuje kogoś jako idiotę.:P

Ja dziś siebie klasyfikuję jako idiotkę, bo kurna cuś robię, nie działa, się okazuje, że głupi błąd robiłam. I klasyfikator skuteczny, nie powiem. ;P Pomogło. :D
          • zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:22
            Czyli ogólnie jest idiotką ? oj brzydko,brzydko!
    • zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:14
      wodnik i skorpion ;)
      • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:17
        zetka50 napisał:

> wodnik i skorpion ;)

A to pierwsze to za co?:>
        • qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:25
          Moczy się w nocy.
        • zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:29
          Menka jesteś" wodnikiem" ?
          • qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:34
            Menka jest panna wodną.
            • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:43
              qw994 napisała:

> Menka jest panna wodną.

Stara panną znaczy.:D
              • qw994 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:45
                Coraz szerszy ten zodiak :)
                • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:47
                  qw994 napisała:

> Coraz szerszy ten zodiak :)

Elastyczny.Każdy coś tu znajdzie.:D
          • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 18:44
            zetka50 napisał:

> Menka jesteś" wodnikiem" ?

Nie.Jestem Skorpionem. Ale do wieszania psów na Skorpionach jestem przyzwyczajona. Ot czarna owca zodiaku. Aczkolwiek mnie się ten znak bardzo podoba i lubię czytać o wadach tego znaku.:P
            Interesuje mnie wodnik. Czemu taki wredny?
            • wiarusik Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:01
              zainteresuj się rakiem;) trzeba mnie rozpieszczać;)
            • zetka50 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:04
              Znam kilku takich z pod tego znaku i nie idzie się z nimi dogadać, takie wredne typki.
            • oposka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 08:59
              wodnik nie jest wrednyt! ... to inni są wredni bo nie potrafią zrozumieć jego poglądu na świat . Wodnik jest dość specyficzny :D
    • izabella9.0 skorpion 03.10.10, 19:09
      brrrrrrr

• dodonis Re: skorpion 03.10.10, 19:50
        Znałem dwie skorpionki- jedna rozlazła niunia bez osobowości, druga- fantastyczna, piekna, emanująca seksem kobieta. Do tego inteligentna, silna i mocna osobowość.
    • hermina1984 Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 19:52
      moja rodzicielka jest skorpionem i jeśli patrzeć na ten znak przez jej pryzmat,ro faktycznie zakłamani,leniwi i fałszywi egoiści.
      • menk.a Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:13
        hermina1984 napisała:

> moja rodzicielka jest skorpionem i jeśli patrzeć na ten znak przez jej pryzmat,
        > ro faktycznie zakłamani,leniwi i fałszywi egoiści.

Hermina, ty ze swoją matką po prostu się nie dogadałaś. Nie dlatego, że ona skorpion jest.:>
      • rzeka.chaosu Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:29
        Eeee nie ma co po znakach oceniać. Ludzie czytają horoskopy i na ich podstawie budują sobie wyobrażenie o sobie i zachowują się wg tego, nie w drugą stronę. A zrąbany charakter nie od horoskopu zależy. ;)
      • idon-t Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 03.10.10, 20:34
        A Ty jaki masz znak? Czytając Twoje wypowiedzi byłam pewna, że jesteś skorpionem.
    • lolcia-olcia Mój ; ] 03.10.10, 20:15
      jestem wredna, zła, wyrachowana, mściwa, uparta, pazerna, rozrzutna... więcej zalet nie mam ;p
    • wacikowa Bliźniak. 03.10.10, 20:17
      Toż to france i chamice okropne są:P
      • bijatyka Re: Bliźniak. 04.10.10, 09:47
        Ja też bliźniak.
    • mrsnice Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:03
      bliżniaki - większych żmij nie znam
      • bijatyka Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:48
        Ał ! poturbowałaś mnie !
    • piekna.i.wyrafinowana Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:30
      nie wiem jaki najgorszy,najbardziej posranych ludzi znam spod znaku wodnika i bliźniaka
      no ale ja najbardziej lubie faworytów pojedynku tj skorpiony
      jak dla mnie to silne oryginały, pamiętliwe i honorowe:) a takich ludzi lubię
    • brzydal-is-me Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 09:36
      Panna - oczywiście :)
    • swinka_finka Re: Ryba 04.10.10, 10:16
      nie ma czegos takiego jak najgorszy / najlepszy znak zodfiaku kazdy jakby nie było w mniejszym czy tez większym stopniu jest popier....olony ;-) na swój sposób
      mi natomiast dosc cięzko jest się dogadać z zazdrosną i zawistną rybą ;/ szkoda no ale cóż nie nadajemy na podobnych falach bywa i tak
      • voxave Re: Ryba 04.10.10, 10:49
        swinka_finka napisała:

> nie ma czegos takiego jak najgorszy / najlepszy znak zodfiaku kazdy jakby nie b
        > yło w mniejszym czy tez większym stopniu jest popier....olony ;-) na swój spos
        > ób
        > mi natomiast dosc cięzko jest się dogadać z zazdrosną i zawistną rybą ;/ sz
        > koda no ale cóż nie nadajemy na podobnych falach bywa i tak
        jestem rybą--ale to skorpiony są zazdrosne,władcze,zawistne---ale ja najlepiej sie z nimi dogaduję
    • bea.tissima Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 11:48
      Bezapelacyjnie osoby spod znaku Bliźniąt są najgorsze (to oczywiście tylko moja osobista opinia) - zarówno kobiety jak i faceci. Wyczuwam z daleka i omijam szerokim łukiem. Ja jestem Skorpionicą i chwalę to sobie, a co. ;-)
    • annataylor Re: Najgorszy znak zodiaku pań? jest taki? ; ] 04.10.10, 18:03
      skorpion - wredne baby, dały mi popalić
      potem koziorozce i barany - uparte bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka