eat.clitoristwood Re: Diastema. 09.10.10, 22:01 menk.a napisała: > Ale czemu?:> Nie mam pojęcia, podoba mi się niewielka przerwa między kobiecymi, górnymi jedynkami, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 22:05 eat.clitoristwood napisał: > menk.a napisała: > > Ale czemu?:> > > Nie mam pojęcia, podoba mi się niewielka przerwa między kobiecymi, górnymi jedy > nkami, i tyle. :D:D:D No to nie wiem co powiedzieć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 22:06 Aaa i nie wiedziałam, że tak się to nazywa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Diastema. 09.10.10, 22:07 menk.a napisała: > Aaa i nie wiedziałam, że tak się to nazywa.;) A masz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 22:09 Małą, maleńką, ale jednak. I kiedyś baaaardzo się jej wstydziłam mimo, że mam ładne, równe i białe zęby. Bardzo się wstydziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Diastema. 09.10.10, 22:20 menk.a napisała: > Małą, maleńką, ale jednak. I kiedyś baaaardzo się jej wstydziłam mimo, że mam ł > adne, równe i białe zęby. Bardzo się wstydziłam. Gupia. Taki skarb posiadać i się go wstydzić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 22:46 Jaki to skarb. Kiedyś wydawała mi się czymś szpecącym. Dzisiaj nie zwracam na nią uwagi. I nieliczni ją chyba zauważają.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Diastema. 09.10.10, 22:48 menka, u mnie w domu nazywali to "zalotna furtka" i tez cierpialam z powodu takiej malutkiej, malusiej. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 22:51 U mnie mówili, że ta szparka przynosi szczęście. :D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Diastema. 09.10.10, 23:11 menk.a napisała: > U mnie mówili, że ta szparka przynosi szczęście. :D Z której strony by nie ugryźć (dotknąć, zgłębić, przeniknąć), zgadza się. Mądrość uniwersalna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 23:14 eat.clitoristwood napisał: > menk.a napisała: > > U mnie mówili, że ta szparka przynosi szczęście. :D > > Z której strony by nie ugryźć (dotknąć, zgłębić, przeniknąć), zgadza się. Mądro > ść uniwersalna? ;) Rzekłabym po prostu, że głupi mają szczęście. I to w moim przypadku się zgadza.:P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: mówili, że ta szparka przynosi szczęście 09.10.10, 23:13 Jesteś pewna, że ta? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Diastema. 09.10.10, 23:31 no menka ty to jestes podwojna szczesciara. Co dwe szparki to nie jedna tyli szczescia na raz :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Diastema. 09.10.10, 23:41 oj menia,taka duza dziewczynka nie ma sie juz czego wstydzic. Grunt zeby sie nie mylic, chociaz w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 23:45 Ależ skąd. Do pomyłek nie dochodzi. Wszystko się dzieje jak należy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Diastema. 09.10.10, 23:47 a mozeszto jakos tak graficznie zobrazowac, bo wiesz, ja nie czytaty jestem i sobie jakos nie moge wyobrazic plizzzzzz? <robi oczy kota ze szreka> Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Diastema. 09.10.10, 23:55 jakos ciezko mi sobie diasteme u kwiatkow wyobrazic Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 09.10.10, 23:59 Ale ty moją chcesz zobaczyć? Przykro mnie łokropnie, ale się nie obnażę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Diastema. 09.10.10, 22:07 niech zgadnę, kochasz się w Vanessie Paradis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Diastema. 09.10.10, 22:19 jan_hus_na_stosie napisał: > niech zgadnę, kochasz się w Vanessie Paradis ;) W tak zwanym "międzyczasie" dorosła, więc tak. No, miłość to może dozgonna nie jest, niemniej podoba mi się dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Diastema. 09.10.10, 22:50 eat, Vanessa nie dosc ze wyrosla na piekna kobiete, to i na madra, choc w jej mlodziutkim zyciu wszystko dawalo okazje do szybkiego zglupienia. Co do spiewu, to szczerze przyznam, ze nie zdycham z zachwytu, jednak aktorka jest doskonala. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Diastema. 09.10.10, 23:35 Za swoj pierwszy film Noce blanche ( Biale Malzenstwo),majac zaledwie siedemnascie lat, bardzo slusznie dostala Cezara i nagrode Romy Schneider. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Diastema. 09.10.10, 23:31 I Monikę Olejnik, poza Vanessą, też. Tak? To ja uwielbiam grasejowanie, ale nie u każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Diastema. 10.10.10, 19:46 Spoko, ja lubię piegi, też podobno zboczenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Diastema. 12.10.10, 16:37 Jacqueline Sassard, Brigitte Bardot - piękne z górną szparką Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Diastema. 28.10.10, 08:49 Patrz Eat. Modowy fetysz. Nie pomyślałabym nawet. Odpowiedz Link Zgłoś