wuzetka50 11.10.10, 17:46 macie jakieś swoje marzenia i chcielibyście żeby się jak najszybciej spełniły? rejs dookoła świata- to moje :) już zbieram kasę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Marzenia 11.10.10, 17:59 zeby Zetka wyciagnela w koncu gumke z majtek, w leb se strzelila i przestala zakladac durnowate watki Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka50 Re: Marzenia 11.10.10, 18:01 teletoobis napisał: > zeby Zetka wyciagnela w koncu gumke z majtek, w leb se strzelila i przestala za > kladac durnowate watki ale o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Marzenia 12.10.10, 12:25 O to, że wybrałaś sobie nick podobny do zet50, która ma kiepskie noty na forum. Ja radze jeśli nie jesteś nią to sobie zmień :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka50 Re: Marzenia 12.10.10, 15:06 sweet_pink napisała: > O to, że wybrałaś sobie nick podobny do zet50, która ma kiepskie noty na forum. > Ja radze jeśli nie jesteś nią to sobie zmień :) Nie mam zamiaru zmieniać nica z powodu jakieś baby której nie lubicie ;) a tak od siebie napiszę, że po przeczytaniu jej wątków, to nie są wcale takie złe;) Ileż tutaj jest podobnych i nie zwracacie w ogóle na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Marzenia 12.10.10, 15:15 Ja tam bym nie chciała, żeby mnie tu z kimś mylili/kojarzyli i by takie toobisy na celownik na starcie brały...to tak informacyjnie napisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Marzenia 12.10.10, 15:42 wuzetka50 napisała: > sweet_pink napisała: > > > O to, że wybrałaś sobie nick podobny do zet50, która ma kiepskie noty na > forum. > > Ja radze jeśli nie jesteś nią to sobie zmień :) > > Nie mam zamiaru zmieniać nica z powodu jakieś baby której nie lubicie ;) > a tak od siebie napiszę, że po przeczytaniu jej wątków, to nie są wcale takie z > łe;) > Ileż tutaj jest podobnych i nie zwracacie w ogóle na to uwagi. Cześć zetka, zaraz pewnie zaczniesz sama ze sobą gadać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Marzenia 11.10.10, 18:04 żeby mieć kupę forsy i żyć jako rentierka w Paryżu, proste (serio) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Marzenia 11.10.10, 18:10 Będąc małą, spokojną i przypominającą chłopca dziewczynką :D miałam trzy marzenia: 1) biegle mówić po francusku, 2) odwiedzić Egipt, 3) grywać na skrzypcach. One zawsze zostaną mi w pamięci i zawsze będą tylko marzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Marzenia 11.10.10, 18:34 mówic biegle w szesnastu językach i trafić power ball przy kumulacji 356 milionów dolarów :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Marzenia 11.10.10, 18:41 doral2 napisała: > mówic biegle w szesnastu językach (...) Chcesz zostać Ojcem Świętym? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Marzenia 11.10.10, 20:04 eat.clitoristwood napisał: > doral2 napisała: > > mówic biegle w szesnastu językach (...) > > Chcesz zostać Ojcem Świętym?.." no co ty?? żeby chodzić w kółko w tej samej, kremowej sukience?? o tym samym fasonie?? no chyba cię pogięło :P Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Marzenia 12.10.10, 21:12 No co Ty? To są marzenia, które bardzo łatwo przekuć w czyn:). 2. i 3. stały się moim udziałem, w tym drugie pokochałam (dopóki nie odkryłam Maroka), a trzecie przez wiele lat było moim przekleństwem;) 1. u mnie w planach do nadrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Marzenia 11.10.10, 19:54 Chciałbym zostać dyktatorem w pewnym środkowoeuropejskim kraju, zaprowadzić w nim porządek, zlikwidować niemoralne książki i niemoralną sztukę, zaprowadzić kult jednostki i państwo policyjne oraz wybudować swój pomnik mierzący 300 m pokryty szczerym złotem, ewentualnie chciałbym mieć własną sektę w której byłbym obiektem kultu. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Marzenia 11.10.10, 19:56 a moje się już spełniło :) Halo tubiś jestem tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Marzenia 11.10.10, 20:13 A ja chciałbym mieć taką aplikacje w komórce: włączam i wyszukuje mi fajne laski w promieniu 1km ode mnie. Procesor analizuje wiek lachona, stan zdrowia a pozniej decydując się na jedną wysyła impuls i kobieta sama do mnie przychodzi i robi ze mną co zechce.Super. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Marzenia 12.10.10, 12:58 gnomowladny napisał: > A ja chciałbym mieć taką aplikacje w komórce: włączam i wyszukuje mi fajne lask > i w promieniu 1km ode mnie. Procesor analizuje wiek lachona, stan zdrowia a poz > niej decydując się na jedną wysyła impuls i kobieta sama do mnie przychodzi i r > obi ze mną co zechce. niezłe. bluetootha mają, ale nie używają. jednak to ja robiłbym, co zechcę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Marzenia 12.10.10, 15:11 gnomowladny napisał: >Procesor analizuje wiek lachona, stan zdrowia a poz > niej decydując się na jedną wysyła impuls i kobieta sama do mnie przychodzi i r > obi ze mną co zechce.Super. I dziab cię w oko.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Marzenia 12.10.10, 15:17 twojabogini napisała: > albo do trzepania dywanów zagonić... To zapewne też by go nie ucieszyło.:D Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Marzenia 12.10.10, 11:42 Aby mojej siostrze się ułozyło. Aby rodzice poradzili sobie z problemami, które mają. A moję?...jest ich cała masa, na razie są w moich myslach:). Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatykman Re: Marzenia 12.10.10, 12:26 wuzetka50 napisała: ee > macie jakieś swoje marzenia i chcielibyście żeby się jak najszybciej spełniły? > > rejs dookoła świata- to moje :) > > już zbieram kasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Marzenia 12.10.10, 15:25 bardzo skromne - nauczyć się jeździć na rolkach i śmigać płynnie jak w tańcu oraz nauczyć się szyć na maszynie, żeby sprawiać sobie fajne kiecki i inne śliczności ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Marzenia 12.10.10, 15:31 Puknac,:pomepeje,menke ,lacido,bijatyke,alpepe,mumie_ramzesa,sid_leniwca,tabeletke, Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Marzenia 12.10.10, 15:43 lew_ napisał: > Puknac,:pomepeje,menke ,lacido,bijatyke,alpepe,mumie_ramzesa,sid_leniwca,tabele > tke, Dobrze żeś się nie zapędził i kombinerek nie dodał ;). Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Marzenia 12.10.10, 16:24 wuzetka50 napisała: > macie jakieś swoje marzenia i chcielibyście żeby się jak najszybciej spełniły? > > rejs dookoła świata- to moje :) > > już zbieram kasę :) Ja mam takie jedno marzenie żeby się szybko spełniło:) żeby salma zniknęła z tego forum i tubiś też :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Marzenia 12.10.10, 16:34 jedno jest pewne, kiedyś miałam więcej marzeń teraz mam bardziej plany i wytyczone cele, a nie marzenia a jeśli już jakieś są, to raczej bardzo odległe i bardzo przyziemne Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Marzenia 12.10.10, 16:45 A ja się przestałam już zastanawiać :) Chociaż był czas, że mi tego brakowało. Przez całą młodość marzyłam dużo, codziennie i namiętnie. Były nawet dni, że po wstaniu nie mogłam się doczekać, aż będę mogła pójść spać, bo przed snem najlepiej się marzyło.. takie marzenia często się później śniły. Nawet erotycznie mi się nic nie marzy ostatnio, phi, porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Marzenia 12.10.10, 20:31 Sweet, z górki mamy już czy jaki czort ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Marzenia 12.10.10, 20:38 no chyba już bliżej niż dalej dziewczyny ;) u mnie to samo - racjonalnie patrzę i zaczynam rozpracowaywac sprawy z innej strony ... obłoki i bujanie gdzieś uciekło, już mnie nierusza atol bikini :P chociaż nie, mam jedno marzenie ale naprawde nie wiem jak je spełnić :( Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Marzenia 12.10.10, 20:46 Podróże też mnie nie kręcą. Ale jakem tu siedziem - wymyślę sobie jakieś marzenie :D Albo sobie wmuszę ! Taki jakiś wiór z człeka się robi bez tych mrzonek ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Marzenia 12.10.10, 21:06 Wiesz...one się gubią jak się nie ma dla nich czasu...czasem się zmieniają, a my nie mamy czasu odnaleźć ich nowej formy. Urlopu mi trzeba...urlopu od odpowiedzialności i codzienności, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Marzenia 12.10.10, 21:10 sweet_pink napisała: > Wiesz...one się gubią jak się nie ma dla nich czasu...czasem się zmieniają, a m > y nie mamy czasu odnaleźć ich nowej formy. Urlopu mi trzeba...urlopu od odpowie > dzialności i codzienności, ot co. WKC JTTM WKC=w każdym calu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Marzenia 12.10.10, 20:40 Ja bym chciała: odwiedzić kilka krajów, które mnie kuszą, znać biegle hiszpański i francuski, znaleźć lepszą pracę, a najlepiej to wygrać 100 milionów.:) A z niematerialnych, to żeby moi bliscy byli zdrowi i szczęśliwi. I ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczki Re: Marzenia 12.10.10, 21:17 Chciałabym mieć wreszcie pracę, w której mnie doceniają, która daje mi satysfakcję i w której mogę pokazać swojego pałera. Serio, marzę o tym... Odpowiedz Link Zgłoś