Dodaj do ulubionych

Seksualny taniec

21.10.10, 11:10
Podobno kobiety uwielbiaja tanczyc, a nawet na tej podstawie potrafia stwierdzic jakim facet jest kochankiem. Podobno czarnoskorzy wypadaja korzystnie na tym tle, dlatego chcialbym sie dowiedziec czy tak wyglada seksualny taniec wedlug bialych kobiet? - KLIK
Obserwuj wątek
    • wacikowa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:13
      I kolejny nieudacznik do listy zablokowanych!!
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:15
        wacikowa napisała:

> I kolejny nieudacznik do listy zablokowanych!!

Kombinerki chcesz blokować? Kombinerki jest fajny.
        • menk.a Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:20
          Też idę w ślady Wacikowej. Mam serdecznie dosyć. (nie lubię publicznych forumowych deklaracji:>)
        • marguyu Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:24
          Byc moze kombinerki kiedys byl fajny.
          Teraz odbilo mu do tego stopnia, ze stal sie nudny, monotematyczny.
          Ot, jeszcze jeden niedorzniety samczyk, ktory innym ma za zle, ze zyja i ciupciaja.
          Tez go wrzucam do wora.
        • figgin1 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 12:43
          Kombinerki jest żalosnym palantem bijącym na łeb pozostalych prawiczków razem wziętych. Mam odruchy wymiotne na widok jego postów <błe>
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:17
        >nieudacznik do listy zablokowanych

ej ej, tylko nie do listy

nie chce byc jak inni, daj mi jakies zaszczytne miejsce
    • sweet_pink Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:22
      Filmiku w robocie nie obejrzę, ale na temat tańca powiem jedno...moim zdaniem statystycznie najlepiej tańczą geje.
      • bijatyka Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:27
        Obejrzyj ten filmik, jak będziesz miała dobry humor. Może nie zbanujesz Kombiego. :D
        • sweet_pink Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:36
          Ja tam nikogo banami nie wyróżniam. Najwyżej niektórych wpisy omijam.
          Filmik obejrzę w domu z ciekawości.
          • bijatyka Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:39
            Ja bardzo długo wytrzymałam bez banowania. Prawie rok. Do tego tygodnia.
            • sweet_pink Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:42
              Ja mam fora na których byłam latami i nie miałam potrzeby banów,a na fk jest toobis z jezuskami i to wystarcza.
        • sweet_pink Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:52
          Kurde, no!
          Mogłaś uprzedzić że ogląanie grozi dewastacją humoru...co to za żal?
          Idę poszukać linka do antylopki.
          • bijatyka Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:57
            Słodka, ja prawie nigdy nie kłamię !!! Antylopka raz:

https://www.obrazky.pl/obrazky/bawol-708-OBRAZKY.PL.jpg
          • lia.13 Re: Seksualny taniec 22.10.10, 00:11
            oj co się tak ludzie zaraz oburzacie? Sam filmik nie jest problemem. Jest tu przykład pewnej formy sztuki, sama nie wiem, teatru ulicznego? Nie znam się :D Natomiast powiem szczerze, że początkowo myślałam, że w filmiku tańczy "wyluzowany czarny" oraz "napalona biała turystka" (stereotypowo pomyślałam, że to pewnie Niemka :D). Mniej więcej w połowie jednak pojawiają się takie pozy i figury taneczne, że oczywistym się okazało dla mnie, że to nie mogła być przypadkowa para, a właśnie jakaś zainscenizowana historia.
            Problemem jest jednak tutaj fakt, że Kombinerek błędnie filmik zinterpretował, myśląc, że to faktycznie "wyluzowany czarny" i "napalona biała turystka", a na dodatek, przeniósł swoje wyobrażenia na temat tego co zobaczył na wszystkie białe kobiety.
            • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 22.10.10, 08:05
              sztuka :)

hahahha
            • sweet_pink Re: Seksualny taniec 22.10.10, 11:46
              Ja się nie oburzam...mi się po prostu nie podoba i obrzydza...i w tym niepodobaniu nie chodzi mi o to że taniec polega na "ruchach kopulacyjnych" tylko na tym, że akurat ruchy w tym filmiku mi się wydają żenująco prymitywne i zezwierzęcone. Do połowy filmiku nie dotrwałam.
    • bijatyka Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:22
      Doigrałeś się !
    • asqe Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:26
      Bialy tez potrafi (tu akurat na Colliego leca czarne laski)
      www.youtube.com/watch?v=5bCMsh4P42k
      Uwielbiam tak tanczyc, w ogole kocham tanczyc :D
      Ale mnie denerwuje, kiedy faceci sie pchaja z lapami 'na parkiecie'.
      I jeszcze zauwazylam, ze w klubach to czesto mezczyzni (niewazne biali czy czarni, choc czarni moze maja troche bardziej plynne ruchy, dziewczyny czarne tez zreszta; mnie denerwuje czasem, ze moje ruchy sa takie 'pourywane') tancza lepiej niz kobiety.
      Tylko raz zaczelam sie zastanawiac 'jakby to bylo' i nabralam ochoty na seks z kims, widzac jak sie porusza tanczac.
    • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:31
      no przepraszam bardzo oburzonych, ale to nie ja tam tancze :)

podobno lubicie dzikosc, nieokielznanosc i czarni do tego niezle sie poruszaja, dlatego pytam czy chodzi wlasnie o to
      • sundry Re: Seksualny taniec 21.10.10, 11:38
        Jednej się spodoba, jednej nie. Ileż można ci powtarzać, że nie ma czegoś takiego jak "lubicie". Jedne lubią dzikość, inne nie.
        • babel87 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 12:09
          Trzeba zaczać do tego, ze ten "seksualny taniec" to daggering, jeden ze stylow tanca dancehall. Pochodzi on z Jamajki (tak, na Jamajce zdecydowana wiekszosc facetów jest czarna!) i jest on w zasadzie pewnego rodzaju tamtejszym folklorem. Uwierz mi, zadna z tych osob na tym filmiku nie jest przypadkowa, nawet jesli jest biała. Jesli mi nie wierzysz to wiedz, ze na Jamajce w niektórych dzielnicach bardzo trudno sie poruszac przypadkowy osobom. Nie piszac, ze takie soundsystemy czesto sa zwijane przez tamtejsze organy wladzy, bo sa traktowane jako nielegalne zgromadzenia. Imprezy soundsystemowe maja to do siebie, ze sa bardzo seksulane, bezpruderyjne, rubaszne i niesamowicie taneczne. Z tego co piszesz, raczej zaryzykowałbym teze, ze bys tam nie znalazł tam kobiety dla siebie, wiec moze warto sobie odpuscic rozkimy na temat o którym niue masz pojecia. Podobnie karkołomne jest bronienie tezy, ze białe kobiety leca na czarnych na podstawie filmiku z imprezy dancehallowej. Biali faceci tez tancza daggering i tez w Polsce. Powaga!

Nie znam sie specjalnie na tancu, ale np. takie tango to kłotnia kochanków. Wierzyc, ze ludzie tanczacy daggering za chwile beda uprawiac wyuzdany seks, to tak wierzyc, ze tanczacy tango kłoca sie naprawde. Troche dystansu.
          • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:19
            > Trzeba zaczać do tego, ze ten "seksualny taniec" to daggering

hmmm rozumiem, ze wyjscie na ulice i poruszanie rytmiecznie reka przypominajace technike masturbacji mozna uznac za element tanca i nie nalezy czuc sie zgorszonym
            mozna nazywac to daggeringiem a nawet readingiem i szukac w tym sztuki, ale mnie to przypomina jakis taniec godowy surykatek

wazne, ze kobietom sie podoba
            • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:42
              Tak, wyznacznikiem tego podobania sie jest dodanie dzisiaj Ciebie do listy nieprzyjaciol przez tyle kobiet.
              • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:48
                tyle tzn ile?

nie dodaly (moze wacikowa lub inny anonim, ale i tak nie pamietam zeby one mialy cos ciekawego do powiedzenie, mala strata :)), jestem zbyt interesujacym gosciem zeby mnie banowac
                zreszta to tylko forum
                dzisiaj mam faze na czarna egzotyke, a to, ze wam to nie odpowiada to juz nie moj problem
                • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:58
                  Malo kto juz chce z Toba rozmawiac, bo o czym mozna gadac z kims, kogo tematy oscyluja tylko wokol krocza? To jest Twoja stala faza.
                  • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:04
                    ale o co tak naprawde chodzi?

dziwne, ze jak mnie sie obraza to jest ok, ale jak ja polece bez trzymanki to zaraz kilka obrazonych sie znajdzie

co jest gorsze, nazwanie kogos nieudacznikiem dlatego, ze jest 25 letnim prawiczkiem czy stwierdzenie, ze polki gustuja w czarnych facetach?
                    • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:13
                      > co jest gorsze, nazwanie kogos nieudacznikiem dlatego, ze jest 25 letnim prawic
                      > zkiem czy stwierdzenie, ze polki gustuja w czarnych facetach?

Jesli ktos Ciebie nazwal nieudacznikiem to nie z tego powodu, ktory wymieniasz, tylko dlatego, ze taki obraz swojej osoby malujesz. Sam przeciez twierdzisz, ze jestes do kitu.
                      Co do gustow Polek to nie wiem na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski. Kilka pan w in. watku napisalo na ten temat. Mnie tez nie pociagaja, tak jak nie pociagaja mnie np rudzi.
                      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:22
                        zachowuje sie podobnie do kobiet, ktore nie widza nic zlego w wyzywaniu facetow od krotkokutasnych czy tez zakompleksionych nieudacznikow
                        tylko, ze ja pisze, iz polki lubia braz/czern

najsmieszniejsze jest to, ze facet nie ma prawa sie obrazic, bo w ten sposob przyznaje sie do tego, ze tak rzeczywiscie jest i pokazuje, ze ma kompleksy
                        natomiast kobiety sie oburzaja :)
                        • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:42
                          Akurat Wy sie wzajemnie tez tak wyzywacie. Masz jakies wyniki badan na temat tego jakich mezczyzn lubia Polki?
                        • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:06
                          O rany - jak się nazwie jednego Zdziśka krótkokutaśnym to trochę insza inszość niż stwierdzenie, że "polki to to". Zwłaszcza jeśli Zdzisiek naprawdę ma krótkiego i nazywają go krótkokutaśnym widziała.
            • babel87 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:05
              Wyjasnilem Ci tylko fakt, ze: a) taki taniec funkcjonuje na swiecie, ma swoj rys historyczny i kulturowy b) funkcjonuje w pewnej dość waskiej grupie społecznej c) nie biora w tym procederze udziału osoby przypadkowe d) nikt nie jest zmuszany by w tym uczestniczyc, szcegolnie gdy to ow osobe gorszy e) w roznych krajach sa tez ludzie fascynujacy sie dancehallem wiec takze daggeringiem, rowniez w tych "bialych" spolecznosciach.

Nie poruszałem w ogole kwestii co dla kogo jest estetyczne, gorszace, morlane. Nie interesuje mnie co ty o tym sadzisz. Kapujesz? Sprostowalem jedynie Twoje tezy, ze byle biala turystka w kazdym kraju "czarnych" bierze udział w takich imprezach i kazdej sie to podoba. Otoz jest to wierutna bzdura i niesamowicie beszczelna demagogia i niewiedza. Po prostu mowiac dosadnie, nie trafiłes z dowodem i sie wygłupiles. Chcesz byc brany poważnie to nastepnym razem wklej jakis poważny dowód na stawiana teze.
              • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:10
                co ty gadasz, ja po prostu prezentuje szerszemu gronu seksualny taniec dzikich :)

ta dzikosc to nawiazanie do wczorajszego tekstu o tym, ze biale kobiety fascynuje dzikosc czarnych facetow
                • babel87 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:15
                  Ironia nie zakryje ignorancji. Czekam na kolejne rewelacyjne wpisy, ze kobiety jedzace budyn czekoladowy wola czarnych.
                  • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:17
                    > Ironia nie zakryje ignorancji

no przepraszam cie bardzo, akurat czarni w polsce maja znacznie wiecej seksualnych partnerek niz starystyczny polak
                    • babel87 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:24
                      Ale mnie nie obchodza czarni. Mnie obchodzi z kim ja sie zadaje.

Ignoracja jest natomiast proba dowodzenia tej tezy na przykladzie niszowego tańca, który pochodzi z niewielkiej wyspeki połozenej w archipelagu Wielkie Antyle.
                    • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:10
                      Zestaw statystycznego polaka ze statystycznym czarnym i się okaże, że statystyczny czarny to wcale nie ma więcej partnerek. Nie można zestawiać ogółu z jednostkami, bo to bezsens.
                      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:16
                        mysle, ze czarny w polsce spokojnie do 50 dobija w ciagu 5 lat
                        popatrz na gosci z egiptu czy tych handlarzy, do ktorych panienki same przychodzily
                        nie wspominajac juz o moim ulubionym kamerunskim poecie
                        • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:19
                          No tak, ale to jednostki, a nie statystyczny czarny, nie?
                          Tak samo można wziąć pojedynczego Polaka, który zaliczył, powiedzmy 60 pań i co?
                          • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:22
                            dobra w takim razie cofam, nie statystyczny czarny, tylko statystyczny czarny mieszkajacy w polsce
                            lepiej?

zachowujesz sie jak Mumia i Metresa razem wziete :)
                            • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:29
                              Niby lepsiej, ale wtedy to by jeszcze trzeba wziąć statystycznego Polaka mieszkającego w Azji albo Afryce, to by się zgadzało zupełnie :D

A tam, ja po prostu pilnuję statystyki - jak zestawiać, to porządnie, żeby się nie było czego czepiać :D

Swoją drogą - wiesz, jak oni rwą dziewczyny? Nie boją się podejść, zagadać, nakomplemencić, zapytać o numer telefonu, gada, mail, skype i wszystko - bardzo frontem do kobiety są, przynajmniej na początku. Przyznasz, że taki nieśmiały chłopak stąd to nie ma szans nie dlatego, że biały, tylko dlatego, że zwyczajnie nie wypełnia tak sobą przestrzeni życiowej kobiety - no takiego rozgadanego, zaczepiającego to ciężko ignorować :)
                              • princessjobaggy Re: Seksualny taniec 21.10.10, 20:45
                                > Swoją drogą - wiesz, jak oni rwą dziewczyny? Nie boją się podejść, zagadać, nakomplemencić, zapytać o numer telefonu, gada, mail, skype i wszystko - bardzo frontem do kobiety są, przynajmniej na początku.

To chyba tylko dziala na konkretny rodzaj kobiet. Dla mnie taki koles bylby pierwszym w kolejnosci do zignorowania ;)
                                • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 20:54
                                  No, ale na jakiś działa - a oni tak do wszystkich, więc, powiedzmy - po 100 nagabywanych to ze 2-4 chętne na rozwijanie relacji na pewno się znajdą. To tak, jak iść do lasu - jak szukasz i wszędzie patrzysz to coś znajdziesz, a jak gapisz się w niebo - to raczej nic :)
              • maitresse.d.un.francais Re: Seksualny taniec 21.10.10, 22:52
                Wyjasnilem Ci tylko fakt, ze: a) taki taniec funkcjonuje na swiecie, ma swoj rys historyczny i kulturowy b) funkcjonuje w pewnej dość waskiej grupie społecznej c) nie biora w tym procederze udziału osoby przypadkowe d) nikt nie jest zmuszany by w tym uczestniczyc, szcegolnie gdy to ow osobe gorszy e) w roznych krajach sa tez ludzie fascynujacy sie dancehallem wiec takze daggeringiem, rowniez w tych "bialych" spolecznosciach

Kombi zapewne ma to w dupie, bo jeśli rzeczywistość przeczy jego tezom, tym gorzej dla tez, ale ja dziękuję za krótki wykład :-). Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje czasem z foruma. :-)
                • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 22.10.10, 08:07
                  sobie chyba zartujesz, ze te "taniec" to ciekawostka

wyglada jak jebansko na sianie, a nie zadna ciekawostka, sztuka czy gimnastyka artystyczna
                  • maitresse.d.un.francais Re: Seksualny taniec 22.10.10, 16:25
                    kombinerki.pinocheta napisał:

> sobie chyba zartujesz, ze te "taniec" to ciekawostka

Kombi, wracaj pod budkę z piwem. Forum cię przerasta.
    • figgin1 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 12:40
      Zdechnij wreszcie, blagam...
    • majaa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 12:46
      Co Ty tak ciągle o tych "czarnych" facetach? To jakieś kompleksy czy fascynacja?
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:21
        tak, rozmiaru

do tego brania u bialych kobiet
        • majaa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:36
          No to co Ty masochistą jesteś na dodatek, że zamiast się z kompleksów leczyć, to jeszcze dodatkowo się dołujesz na forum?
          • papapapa.poker.face Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:40
            trafne okreslenie. to masochista- 100%
    • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:21
      Jestes coraz bardziej niesmaczny!
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:25
        ja?

dlaczego?
        • mumia_ramzesa Re: Seksualny taniec 22.10.10, 12:49
          Poniewaz dajesz linki do niesmacznych obrazkow. Udawanie ruchow frykcyjnych nie jest tancem, tak samo jak wybekanie utworu Bacha nie bedzie muzyka.
    • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:25
      zastanawiam sie co was tak oburzylo

taniec? ja tam nie tancze :)
      jak widac kilku forumowiczkom odpowiada, wiec nie widze nic niestosownego w pytaniu czy tak wyglada seksualny taniec
      do tego przeciez jestescie otwarte na inne kultury i obyczaje
    • a_nonima Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:32
      Proszę o instrukcję jak sie banuje.
      • figgin1 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:38
        Wchodzisz w ustawienia, wpisujesz kombinerki na listę nieprzyjaciół i zaznaczasz opcję "nie wyświetlaj posrow nieprzyjaciół.
    • suomi6 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:37
      lol, jakie koguty. Chcesz być taki jak oni? :D
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:39
        dla duzego brania zrobie wszystko :)
        • suomi6 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:44
          aż tak bardzo brakuje Ci kobiety?
          • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 13:48
            kobiety? jednej?

tez chce miec swoj bialy harem
            • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:11
              A na co Ci aż cały harem?
              • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:14
                chce byc jak simon mol
                • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:19
                  I zarażać HIV?
                  • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:24
                    na glupie pytania nie ma odpowiedzi
                    • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:30
                      Ni ma głupich pytań, człowiek-pantograf Ci to powie!
                      No, ale on zarażał, celowo, prawda?
                      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:45
                        tam zaraz celowo, moze to jakies zawody? kto wiecej?
                        bylo kilku takich np
                        mol,
                        aziga,
                        mabior,
                        konzani,
                        mekonnen,
                        mazambani,
                        zaburoni,
                        omondi-makela,
                        mzite,
                        leone,
                        nduwayo,
                        imona-russel,
                        ssenyonga

zeby byc dokladnym to musze przyznac, ze leone byl akurat bialy
                        • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:53
                          Ja tam nie wiem, ale że tylu ich naliczyłeś!
                          • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:59
                            jak glosi stare przyslowie ludu kinczatu

"kazdy kraj na kuli ziemskiej powinien miec swojego mola" :)
                            • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 19:11
                              To ja już wolę jakaś ogólną apokalipsę, a nie taką partyzantkę chorobową!
    • six_a Re: znalazłam 21.10.10, 13:54
      podsumowanie twojego żywota, hahahaha.

https://www.beanbagcentral.com/ccosas/img/garfieldminus.jpg
      • kombinerki.pinocheta Re: znalazłam 21.10.10, 13:59
        nie rozumiem po niemiecku
        • six_a Re: znalazłam 21.10.10, 14:02
          u mnie jest po angielsku;)
          faktycznie masz pecha, hahahaha.
    • papapapa.poker.face Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:31
      litości! ile mozna o tym samym...
    • kobieta_z_polnocy Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:32
      Co do filmiku, to jest to tylko wycinek umiejętności tanecznych czarnoskórych mężczyzn i na dodatek, jak wynika z wypowiedzi jednej z osób, bardzo specyficzny, więc przykład nietrafiony.

Nie zmienia to jednak faktu, że nawet w kulturze pop istnieje i dobrze się ma typ czarnego hip hopowca, który jest "cool" i nieudacznie go naśladującego białego chłopca (prześmiewcze teledyski, film "White men can't jump", itd.). Jakby nie patrzeć, umiejętności taneczne większości białych mężczyzn nijak się mają do zręczności stereotypowych czarnoskórych. Oni ogólnie są bardziej otwarci, wyluzowani i pewni siebie, nawet jeśli pakują na przyczepę wyrzucone przez kogoś meble ze śmietnika (zaobserwowane pod moją klatką wczorajszym popołudniem).

Sorry, kombinerki, jesteś bez szans :P
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 14:41
        > Sorry, kombinerki, jesteś bez szans :P

wiem, dlatego im zazdroszcze
        tylko kobiet i nawet rozmawiac nie musza
        pojawia sie i zaliczaja, raj na ziemi

nie wiem tylko skad ta pewnosc siebie sie bierze
        • kobieta_z_polnocy Re: Seksualny taniec 21.10.10, 17:39
          Ej, coś ci się pomyliło. Ich orężem jest właśnie umiejętność nawiązania gadki bez stresu i nadęcia. Milczenie i tajemniczość bardziej chyba pasuje do nordyków, przynajmniej w mojej opinii ;)
          • simply_z Re: Seksualny taniec 21.10.10, 17:47
            jak dla mnie fajniej poruszają się latynosi ,np.brazylijczycy ,chociaz i tutaj nie wszyscy są czarni ,ba ,wielu z nich to swoiste europejskie mieszanki.
            • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 17:54
              chcialbym byc jak ci czarni, ktorzy przenosili meble

dlaczego nikt mi nie powiedzial w czasach nastoletnich, ze tak naprawde wyksztalcenie, wiedza itp kwiatki nie maja znaczenia (wtedy kobiety twierdzily co innego, ale wiadomo czasy sie zmieniaja i kobiety tez), a liczy sie gadka i seksualna mowa ciala
              • kobieta_z_polnocy Re: Seksualny taniec 21.10.10, 19:26
                Dobrze ci mówili. Chyba nie chciałbyś przez całe życie handlować śmieciami, łapać fuchy i martwić się o przeżycie?

DObre wykształcenie i pracowitość nie wykluczają bycia seksownym wyluzowanym facetem. Mówimy nie jedynie bladolicym sztywniakom. Mężczyzna w garniturze i pachnący sukcesem też jest smakowity ;)
                • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 21.10.10, 19:34
                  czym sie charakteryzuje bladolicy sztywniak i czym sie rozni od sztywniakow innej rasy?

pomijajac blade lico
                  • bakejfii Re: Seksualny taniec 21.10.10, 20:29
                    ...to taniec sinobialego .
      • aardwolf_ge Re: Seksualny taniec 21.10.10, 17:43
        Co złego jest w pakowaniu mebli z wystawki?
        • raohszana Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:13
          W normalnym społeczeństwie - nic. Ale tutaj to by zaraz ktoś się nabijał, że "ooo, śmiecie bidaki zbierają!" , a tam luz i jeszcze z humorem podejście :)
    • szifty Re: Seksualny taniec 21.10.10, 18:55
      Kombinerki na prezydenta xD. Koleś jest śmieszny i porusza tematy, do których i tak zaglądacie.
      Spoko te taneczne rejpy.
    • pompeja Re: Seksualny taniec 21.10.10, 19:08
      To ma być fajne? Błagam cię, zmień dilera, bo ci goowno wciska.
      Panie strzeż przed takim kurierem, jakiego ma kombi!

Jezusek plis (jeśli nie było)
    • cartman71 to ma być seksualny taniec? 21.10.10, 20:25
      Może jakiegoś gatunku małpiszcza. Dno i tona mułu.
    • izabellaz1 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 21:01
      Obrzydlistwo :)
      • gim88 Re: Seksualny taniec 21.10.10, 23:09
        No obejrzałam filmik i nie zaznałam. Bardzo nie zaznałam.
    • ind-ja Re: Seksualny taniec 22.10.10, 00:35
      gratuluje rodzicom.Pociecha im wyrosla.
      • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 22.10.10, 08:09
        ale tym czarnym rodzicom czy bialym, bo nie wiem czy chodzi Ci o faceta czy babke :)

a tak na powaznie to dziekuje, przekaze :)
    • kombinerki.pinocheta Re: Seksualny taniec 22.10.10, 08:10
      dobra dziewczyny znudzilo mi sie

ale nie martwcie sie, czarni jeszcze wroca i wszystkie bedziecie zadowolone
      • raohszana Re: Seksualny taniec 22.10.10, 11:30
        Nie wszystkie. Mi się akurat czarni nie podobają, ja chcę krzywookiego!
    • sexuarium Re: Seksualny taniec 22.10.10, 14:59
      tak patrząc jak człowiek tańczy można się domyślić jaki jest w łóżku. Taniec jest formą ekspresji ruchowej i przez taniec można wyrażać swoją osobowość i emocje.
      Podobnie jest z jedzeniem. Patrząc jak człowiek je też można ocenić jaki jest w łóżku. Jesli ktoś się delektuje jedzeniem, to również będzie się delektował twoim ciałem. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka