Dodaj do ulubionych

Jak odnaleźć wątek?

22.10.10, 13:25
Kurde, zaraz się zdenerwuję. Szukam wątku swojego autorstwa i znaleźć nie mogę. Ktoś podpowie czy to gdzieś w rpofilu jest czy jak? Da się to jakoś sprytnie wyszukać?
Chciałabym przeczytać jeszcze raz rady, które tam były i ponownie zastosować. Miałam przenieść do ulubionych ale zapomniałam... mea culpa.
No i wątek był na tym forum, coś o facetach było. Ale ani tytułu, ani nic nie dojarzę.
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • au_lait Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 13:29
      Po prawej stronie masz zakładkę: Twoje: Posty
    • alpepe Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 13:29
      wrzucasz siebie w wyszukiwarkę, ograniczasz obszar do f Kobieta, ograniczasz autora do siebie, ew. próbujesz ograniczyć lata poszukiwań, ew. dodajesz słowo klucz i uzbrajasz się w cierpliwość w czytaniu.
    • sweet_pink Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 13:31
      Kliknij sobie na "Twoje posty", a później po lewej rozwiń zakładkę wątek...i tam może go wypatrzysz.
    • eat.clitoristwood Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 13:45
      https://img251.imageshack.us/img251/1766/szukaj.jpg
    • nothing.at.all Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 14:08
      No właśnie szukałam po swoim nicku - autorze, wpisywałam słowo klucz, w postach też szukałam i kurde... nie ma:/. Jakby zaginął. Wiem tylko, że napewno go założyłam. A czy gdzieś są tylko wątki założone przez siebie z wykluczeniem postów w których się wypowiadałam?
      • eat.clitoristwood Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 14:10
        I co? Nothin'? At all? ;)
      • stedo Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 14:25
        Przy Twoich postach inicjujących wątek jest na czerwono uwaga" początek wątku".
    • nothing.at.all Re: Jak odnaleźć wątek? 22.10.10, 14:39
      Dzięki Wam za rady. Chyba pozostaje mi przeszukanie każdego postu który napisałam i może się uda.
      Pewnie nie mam ich tak dużo;). Tylko kilka tysięcy, ehh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka