kombinerki.pinocheta 29.11.10, 16:14 bede mial muzulmanina w rodzinie :) kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: nius dnia 29.11.10, 16:15 kombinerki.pinocheta napisał: > bede mial muzulmanina w rodzinie :) > > kto da wiecej? Ale to jakiś przechrzta, czy habibi? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:40 no przeciez napisalem, ze to milosc Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:19 sojusz polsko-jakistam 4 miesieczna znajomosc zgadnij co mowila przyszla zona, gdy rodzina probowala wyperswadowac jej ten pomysl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: nius dnia 29.11.10, 16:26 kombinerki.pinocheta napisał: > sojusz polsko-jakistam > > 4 miesieczna znajomosc > > zgadnij co mowila przyszla zona, gdy rodzina probowala wyperswadowac jej ten po > mysl? :) że jak patrzy na takie kombinerki, to nawet narzeczony made in africa wydaje się pociągający? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nius dnia 29.11.10, 16:29 miss.yossarian napisała: > kombinerki.pinocheta napisał: > > > sojusz polsko-jakistam > > > > 4 miesieczna znajomosc > > > > zgadnij co mowila przyszla zona, gdy rodzina probowala wyperswadowac jej > ten po > > mysl? :) > > że jak patrzy na takie kombinerki, to nawet narzeczony made in africa wydaje si > ę pociągający? Buahahaha, dobre :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: nius dnia 29.11.10, 16:34 To nawet te z rodziny mają Cię dosyć? ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: nius dnia 29.11.10, 16:30 Jestem dorosła, możecie mi skoczyć ze swoimi perswazjami? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:46 > On nie jest taki ollll jeeeeeeeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nius dnia 29.11.10, 17:22 nie poddawaj sie biały bracie! nie jest jeszcze za pozno! masz misję! musisz rozwalic ten związek! wrazie czego sluze pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 17:28 nie chce mi sie biala siostro to jest taka osoba, ktora jest dumna z tego, ze jest "inna" Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: nius dnia 29.11.10, 16:20 Ja mam judaistę (żyda), baptystów i jahwe ;-) a wszystko to w jednym małżeństwie z dziećmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: nius dnia 29.11.10, 16:23 Szit ;) jehowca ale karze tak o sobie mówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: nius dnia 29.11.10, 16:34 Mi kombinerków nie gratuluj - ja mam cęgi boczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkiefajnenickisazajete Re: nius dnia 29.11.10, 16:46 muzułmanin to dość szerokie pojęcie. @hotally: a ty kim jesteś? eł czyli co? To twój alfabet? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:48 czesc BOSKA TY masz spory majatek, dolozysz mi na rutkowskiego? sam jej przeciez szukal nie bede, a rutek juz ma wprawe Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nius dnia 29.11.10, 17:16 Czesc :)))) Zglaszam sie na ochotnika w poszukiwaniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ditchdoc Re: nius dnia 29.11.10, 16:43 kombinerki.pinocheta napisał: > bede mial muzulmanina w rodzinie :) > > kto da wiecej? przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nius dnia 29.11.10, 16:45 no kto tam od ciebie dał tyłka brudasowi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:53 taka jedna ąę z rodziny teraz koran studiuje Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: nius dnia 29.11.10, 16:47 Rozdziewiczy cie i trafi do nieba pelnego kombinierek :) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.piszczyk Re: nius dnia 29.11.10, 16:47 Cóż za ironia losu;) Przyszła panna młoda zna kombinetkowe poglądy na temat łatwych Polek? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:55 to samo pomyslalem, gdy uslyszalem tego niusa obywatelka kim jestes? sidem czy menka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka.piszczyk Re: nius dnia 29.11.10, 16:59 Ani Sidem, ani Menką. Jestem nówka sztuka, nieśmigana. Ucz się od losu poczucia humoru. Na dobre Ci to wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 17:04 mam poczucie humoru, ale jest ono specyficzne :) i bawi mnie ta cala sytuacja :) niech jej reka muzulmanina lekka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: nius dnia 29.11.10, 16:51 ee tam, jakbys mial isc na randke z muzulmaninem albo chociaz muzulmanka to by byla sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 16:54 ale ja nie jestem idiota takze w moim przypadku jest to wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: nius dnia 29.11.10, 17:35 Owszem, w twoim wypadku randka jest wykluczona. Nawet, z habibi. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 17:47 to co 11 w warszawie my przy jednym stole, wspolna szklanka, dwie slomki? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: nius dnia 29.11.10, 17:08 kombinerki.pinocheta napisał: > kto da wiecej? Ja: jestem pol - Murzynka! Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: nius dnia 29.11.10, 17:21 Ja mam w rodzinie Chinkę i Rosjankę i jakoś żyję. I jest jeszcze Afrykańczyk (uwaga - czarny!), ale to taka rodzina siódma woda po kisielu, nawet na oczy go nie widziałam i nie wiem z jakiego kraju jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nius dnia 29.11.10, 17:26 U Mnie w Rodzinie by murzyn nie przeszedł... po Moim trupie... Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: nius dnia 29.11.10, 17:52 hotally napisała: > U Mnie w Rodzinie by murzyn nie przeszedł... po Moim trupie... jestes rasistka. Jestes tego swiadoma? Jesli nie, czytaj swoj post do skutku. rasistko aLLY Odpowiedz Link Zgłoś
majtki.polki Re: nius dnia 29.11.10, 20:27 hotally napisała: > tak i jestem dumna z Moich poglądów > Co za głupia naziolska pinda, ja nie mogę. Niech zgadnę: twój facet jest pewnie naziolem, bo jak cię czytam to widzę że tylko powtarzasz naziolskie komunały a nie potrafisz nawet porządnie uzasadnić. Ty się na Korwina-Mikke nie powołuj, nie masz nawet ćwierci jego inteligencji. Gorszy od naziola jest naziol neofita, taki jak ty. Różne tu idiotki bywały, ale naziolki jeszcze nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: nius dnia 29.11.10, 18:52 No co Ty!!?? Ally chcesz uświadamiać co do jej upodobaN??!! Wszak ona, prawie na samym początku pobytu na forum, opowiadała "mrożącą krew w żyłach historię" jak to raz zdarzyło jej się być w lokalu / KFC przy rotundzie w W-wie;)))/, w którym też byli czarnoskórzy.Od tej pory noga jej tam postała więcej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 17:39 tak tak to po co o tym piszesz i jak to sie ma do tematu? nie bardzo rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: nius dnia 29.11.10, 20:03 Chciałam Cie pocieszyć, że nie jesteś sam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Dla mnie juz by to rodzina nie byla 29.11.10, 17:34 Ja tez! i w ciemnej uliczce bym wp****l spuściła Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Dla mnie juz by to rodzina nie byla 29.11.10, 19:01 hotally napisała: > Ja tez! i w ciemnej uliczce bym wp****l spuściła No i wyszło szydło z worka. Po pamiętnym marszu z naziolami twierdziłaś, że nie popierasz przemocy jaką oni promują i praktykują. Oszołomstwo od Blumsztajna jednak ma rację: takim jak Ty wypada postawić tamę. Nie masz niestety wyższości moralnej nad tym całym lewactwem: nie pocieszaj się, bo nie ma czym. Ten sam poziom wrzasku i łeb zakuty na dialog. Szkoda. Nie, nie życzę Ci, aby ktoś Tobie wpie*dol spuścił, nie będę się zniżał do Twojego poziomu. Swoją drogą, rozumiem niesmak Kombinerek, dziewczynie można współczuć, jeśli facet jednak nie będzie "taki, jak wszyscy oni". Ale żeby się o tym przekonać musi sama to odczuć. Na nic tłumaczenia, sama musi do tego dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Dla mnie juz by to rodzina nie byla 29.11.10, 17:38 ostro :) mnie to zadziwia jak to szybko dziala tutaj dziewczyna miala problem z zakochaniem wyjechala, miesiac posiedziala, muzulmanina dorwala, 4 miesiace "zwiazku" i slub nie zwiazalbym sie z polka, ktora wyjechala za granice sama, bez chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Dla mnie juz by to rodzina nie byla 29.11.10, 18:40 A co, chłop pilnuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nius dnia 29.11.10, 17:34 Ja nie, u mnie wszystko włościańsko polskie, chyba ja dopadłam najbardziej egzotycznego samca, z ciemnymi lokami, jasną cerą i skrzywieniem stanistycznym, ale to naprawdę niechcący, bo lubię przeciętniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nius dnia 29.11.10, 17:43 Alpepciu niemieckie dzieci lubia takie zabawki - KLIK ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nius dnia 29.11.10, 18:22 haha biedny kombi ,a gdzie go dorwala? w Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: nius dnia 29.11.10, 18:55 Ty będziesz miał.. ja mam gdzieś od trzech lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: nius dnia 29.11.10, 18:57 A to forum znasz?? forum.gazeta.pl/forum/f,24864,Faceci_z_Egiptu.html Albo to: forum.gazeta.pl/forum/f,30397,Tunezja_faceci_z_wakacji.html Poleć swojej krewniaczce.Wielce pouczające;)) Tam prawie wszystkie zakochane cierpią na syndrom OJIJW / On jest inny jak jak wszyscy/. Odpowiedz Link Zgłoś