slodko_gorzka93
26.12.10, 21:45
cześć dziewczyny smiley mam nadzieję ,że mi pomożecie smiley Otóż wczoraj byłam z koleżanką i dzwonił do niej pewien jej kolega, jest to najlepszy przyjaciel jej chłopaka, mieli wyjść sami beze mnie jeszcze z jednym kolegą , ale tak się stało że ona mnie wkręciła :] spotkaliśmy się i pojechaliśmy wszyscy razem do klubu. Ja byłam trochę wypita ona też zresztą smiley bywa smiley i mam do was pewne pytanie , gdy siedzieliśmy na kanapie, on usiadł koło mnie, oczywiście po wypitym tam piwie trochę mi się w głowie zakręciło i kilka razy się zdarzyło,że gdy wstawałam i mnie trochę zachwiało, on próbował mnie przytrzymać, 2 razy mnie prosił do tańca, trochę rozmawialiśmy smiley pytał się, gdzie się uczę, co mam zamiar później robić i takie tam :] miałam na szyi naszyjnik i gdy słuchałam rozmowy się nachyliłam, a on zaczął się nim bawić, dotykać :] gdy zostawiłam komórkę i poszłam tańczyć, schował ją do swojej kieszeni,a gdy wróciłam droczył się ze mną, że ukradli i nie ma :] i tu tkwi moje pytanie, czy mogłam mu się spodobać? tylko zastanawia mnie to,że z moją koleżanką , zaczął rozmawiać , tak się rozgadali , śmiali , a ja słuchałam smiley nie wiem może z grzeczności starał się ze mną normalnie zachowywać ,czy mogłam mu się spodobać??