Dodaj do ulubionych

sygnały od chłopaka, spodobałam mu się?

26.12.10, 21:45
cześć dziewczyny smiley mam nadzieję ,że mi pomożecie smiley Otóż wczoraj byłam z koleżanką i dzwonił do niej pewien jej kolega, jest to najlepszy przyjaciel jej chłopaka, mieli wyjść sami beze mnie jeszcze z jednym kolegą , ale tak się stało że ona mnie wkręciła :] spotkaliśmy się i pojechaliśmy wszyscy razem do klubu. Ja byłam trochę wypita ona też zresztą smiley bywa smiley i mam do was pewne pytanie , gdy siedzieliśmy na kanapie, on usiadł koło mnie, oczywiście po wypitym tam piwie trochę mi się w głowie zakręciło i kilka razy się zdarzyło,że gdy wstawałam i mnie trochę zachwiało, on próbował mnie przytrzymać, 2 razy mnie prosił do tańca, trochę rozmawialiśmy smiley pytał się, gdzie się uczę, co mam zamiar później robić i takie tam :] miałam na szyi naszyjnik i gdy słuchałam rozmowy się nachyliłam, a on zaczął się nim bawić, dotykać :] gdy zostawiłam komórkę i poszłam tańczyć, schował ją do swojej kieszeni,a gdy wróciłam droczył się ze mną, że ukradli i nie ma :] i tu tkwi moje pytanie, czy mogłam mu się spodobać? tylko zastanawia mnie to,że z moją koleżanką , zaczął rozmawiać , tak się rozgadali , śmiali , a ja słuchałam smiley nie wiem może z grzeczności starał się ze mną normalnie zachowywać ,czy mogłam mu się spodobać??
Obserwuj wątek
    • miss.yossarian Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 21:53
      nie
    • wicehrabia.julian Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 21:56
      slodko_gorzka93 napisała:

> cześć dziewczyny smiley

nie wierzę, że masz 20 lat
      • lolcia-olcia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:10
        obstawiam 15-16
        • m-kow Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:33
          17. Rocznikowo. Co widać, słychać i czuć.
          Smajlej.

---
          "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński
          • sid.leniwiec Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:36
            Aż się łezka w oku zakręciła.:)
            • takajatysia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 29.12.10, 09:44
              ano ;)
          • lolcia-olcia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:36
            Sugerujesz się tym 93 ? Jak dla mnie to gó...ara... jakieś późne gimnazjum...
            • sid.leniwiec Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:38
              A późne gimnazjum to ile, nie 15-16?
              • lolcia-olcia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:39
                właśnie tyle i tak kilka postów wyżej napisałam :)
                • sid.leniwiec Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:43
                  Ok :)
            • m-kow Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:49
              Tak. Potrzebny był nick na szybko, "słodko_gorzka" jest kapitalny po prostu, ale wpadła na niego inna nastolatka jakieś 10 lat temu, więc na szybko należy dołożyć "cuś", a cusiem będzie jak zawsze rocznik:-) mogę się założyć, że hasło jest mniej więcej równie wyrafinowane...

---
              "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński
              • lolcia-olcia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:50
                To jak na 17-latkę jest wyjątkowo głupiutka...
                • m-kow Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 23:06
                  A nieprawda smiley, może była wypita ale jednak bawił się naszyjnikiem i schował komórkę, to może być miłość ...

---
    • vandikia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 21:59
      boskie :)
    • slodko_gorzka93 Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:01
      z góry sorry za te wyrazy, typu smiley , ale to było kopiowane, bo ten sam post umieściłam na innej stronce, a już poprawić się nie dało :)
      • miss.yossarian Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:04

> z góry sorry za te wyrazy, typu smiley , ale to było kopiowane, bo ten sam post
        > umieściłam na innej stronce, a już poprawić się nie dało :)

to zupełnie zmienia postać rzeczy.. w takim razie: tak
      • rosa_de_vratislavia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:42

> z góry sorry za te wyrazy, typu smiley , ale to było kopiowane,

Post jest naprawdę super.
        Postarałaś sie
    • happy_time Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:08
      Ty możesz już pić piwo? Idź już lepiej spać bo jutro zaśpisz do szkoły.
    • real.becwal spodobałam mu się? 26.12.10, 22:10
      zerżnął cie? nie. to o co sie pytasz?
    • raohszana Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:13
      O bogowie, a w BravoGirl nie wiedzieli, że takich ekspertów jak my zapytujesz? :D
    • sid.leniwiec Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:27
      Zgłaszam nominację na post tygodnia.:)
      • happy_time Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:37
        Ja się zastanawiałam nad postem miesiąca, a nawet roku, ale uznałam, że może się dziewczynce w głowie przewrócić z nadmiaru zainteresownia :)
        • sid.leniwiec Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:39
          Niech się cieszy, to autentyczny powiew świeżości i młodości.:)
          • happy_time Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 26.12.10, 22:44
            Ehh chyba tego nie doceni :)
    • qw994 Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 27.12.10, 06:46
      > dobać? tylko zastanawia mnie to,że z moją koleżanką , zaczął rozmawiać , tak si
      > ę rozgadali , śmiali , a ja słuchałam smiley nie wiem może z grzeczności starał
      > się ze mną normalnie zachowywać ,czy mogłam mu się spodobać??

Może koleżanka w przeciwieństwie do ciebie nie była napruta, a z tobą się gadać nie dało?
      Smajli.
    • brzydal-is-me Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 27.12.10, 09:15
      czesc smiley smiley smiley smiley

chcialbym ci pomoc smiley smiley smiley

wyslij swoja śłitaśną fotke smiley smiley smiley smiley
    • feel_good_inc Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 27.12.10, 09:28
      Poka cycki or GTFO!
      Albo lepiej od razu GTFO, bo w 17-letnie cycki w internecie podpadają pod paragraf, podobnie zresztą jak sprzedaż alkoholu nieletnim (na imprezie czy też nie).
      I tak, to prawdziwa miłość, ożeni się z tobą i będziecie mieli szóstkę dzieci utrzymywanych z zasiłku.

smiley smiley trolling is a art smiley
      • sundry Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 27.12.10, 10:39
        Musiałam se wygooglać GTFO, stara już jestem:)
        • feel_good_inc Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 27.12.10, 13:27
          sundry napisała:
          > Musiałam se wygooglać GTFO, stara już jestem:)

www.google.com/images?q=tits+or+gtfo ;)
    • takajatysia Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 29.12.10, 09:43
      smiley tej ;)

Jako, że najprawdopodobniej urodziłaś się 1993 r. to odpowiem poważnie - tenże chłopiec Cię podrywał. I nie pij tyle, jak mawiał mój wuj "dziewczyna pijana dupa sprzedana". Jak już Cię miota przy wstawaniu, to oznacza iż robisz sobie wstyd i umniejszasz swe szanse na fajnego chłopaka.
    • teletoobis Re: sygnały od chłopaka, spodobałam mu się? 29.12.10, 10:09
      https://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japie....jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka