pendzacy_krolik 04.01.11, 20:40 jest fajna. mila, ladna, sympatyczna,dobrze wychowana, zawsze pogodna,czula. szczodra. chcialabym taka synowa. kurde, kiedy pokaze wady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panciafrancia Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 20:42 jak zostaniesz teściową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 08:42 Otóż to, wiele osóbn mówi, że jak się już ma teściową to ona pokazuje wady i synowa też. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 20:43 Może nie pokaże jak nie będziesz prowokowała. :) Gratuluje mam nadzieję przyszłej synowej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 20:44 No jak to kiedy? Po ślubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 20:44 Daj jej czas, młoda jest więc się jeszcze rozkręca ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 21:25 Niech z nia gdzies wyjedzie. Im gorsze warunki tym lepiej. Niech sie zmeczy, bedzie glodna, zmarznieta, przemoczona. Wiele wtedy wylezie (ale nie wszystko). Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 22:25 Wrócą w powiększonym składzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: dziewczyna mojego syna 04.01.11, 22:46 może jest kurtuazyjna i czeka aż ty pierwsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 00:26 Jak się do Ciebie i syna (jej męża) wprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 00:37 twój mąż przed ślubem pewnie w podobny sposób o tobie myślał, a potem wyszło szydło z worka :D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 09:06 pendzacy_krolik napisała: > jest fajna. mila, ladna, sympatyczna,dobrze wychowana, zawsze pogodna,czula. > szczodra. Czym się jej szczodrość objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 09:50 Cholibka ja tez mogłabym określić moją potencjalną teściową samymi superlatywami. Tzn. może nie jest w moim typie, ale zrobiła już tyle przemiłych ukłonów w stronę mnie i mojej córki, że samej mi się nie chce wierzyć i czekam kiedy roga jakiegoś pokarze ;) Tez jest bardzo miła, szczodra, oddana, uśmiechnięta, troskliwa i się nie wtrąca (istotna rzecz przy teściach;). Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: dziewczyna mojego syna 05.01.11, 10:48 jesli traktujesz ja tak, jak piszesz o niej to odpowiada ci (jak wiekszosc ludzi mimo wszystko) tym samym. dziwne? ale chyba prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś