Dodaj do ulubionych

skok spadochronowy

07.01.11, 14:43
Wpadłam na pomysł, żeby zafundować mojemu facetowi skok spadochronowy na 25 ur. Taka okrągła liczba, poza tym prezent od niego na moje urodziny też był dość oryginalny, a myślę że skok jest właśnie dość nietypowym prezentem. Kiedyś tam, gdy jeszcze nie miałam tego pomysłu w głowie, mówił, że chciałby spróbować czegoś takiego. Ale zastanawiam się, bo to trochę kosztuje i gdy dostanie taki prezent raczej głupio nie skorzystać, a robić to wbrew sobie to bez sensu... Nie zamierzam pytać wprost, wtedy z niespodzianki nici, mogę raczej podpytać baaaardzo delikatnie. Jak Wy zareagowały(-li)byście na taki prezent?
Obserwuj wątek
    • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 14:45
      Wierz mi, że skoro już o tym mówił na pewno nie odmówi :) Ale chcesz teraz mu to sprezentować? Trochę zimno...
      • weronika_ross Re: skok spadochronowy 07.01.11, 14:52
        Urodziny na wiosnę, więc liczę, że będzie cieplej;)
        • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 14:58
          E, to spokojnie. Na pewno się ucieszy. Skok tandemowy zwykle jest z 4 km, wolne spadanie to około 60 sek., więc orgazm murowany :) Jak już chcesz Ptysiowi to zafundować to szarpnij się na kamerzystę - będzie miał pamiątkę na całe życie. A poza tym to tego pierwszego skoku i tak się prawie nie pamięta ;)
          • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:08
            Jaki tandemowy? Samemu się skacze.
            • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:11
              Napisała, że chce zafundować skok... Bez kursu nikt nie pozwoli Ci samemu wyskoczyć z samolotu, więc w grę wchodzi w takiej sytuacji jedynie tandem.
              • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:14
                wiem zaklopotana87, zawsze weź poprawkę, że dla mnie jesteś za poważna ;)
                • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:15
                  Oj, to przepraszam :D ale uwielbiam ten temat - może stąd moja powaga :D
                  • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:21
                    We dwoje powinni skoczyć. Byłby i tandem i jedność serc i ciał, a w najgorszym przypadku nawet wspólny pogrzeb.
                    • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:29
                      :D Mi się marzy ślub w locie :D
                      • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:34
                        Szybciej uwierzę w ten orgazm w locie, o którym pisałaś. Odrzucisz jeszcze paru zakochanych, a wtedy ostatnią nadzieją na ślub w locie pozostanie NASA, która na 2031 r. planuje załogowy lot na Marsa.
                        • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:41
                          No dobra nie niech Ci będzie. :P Odrzucę paru zakochanych, phi. Sama chętnie bym się zakochała :)
                          • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:42
                            Czego to ludzie nie zrobią, żeby tylko na Marsa polecieć :P
                            • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:45
                              Mi tam obojętnie gdzie, byle by maskę tlenową dali przy wyskoku :D
                              • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:50
                                W masce tlenowej zapomnij o całowaniu. No właśnie, od ilu metrów można się całować?
                                • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:53
                                  Nie wiem :) nie miałam okazji sprawdzić :P a co taki ciekawy jesteś?
                                  • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:03
                                    Ciekawość to bardzo dobra cecha, wiem tylko, że możliwość samodzielnego oddychania zależy od ciśnienia. Nie znam wysokości. Napisz, jaka to wysokość, gdy już się zakochasz i z jakimś chłopakiem skoczycie.
                                    • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:07
                                      Sprawdziłem. Na pewno na 4200 m n.p.m będziecie się już mogli całować ;). Miłego lotu.
                                      • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:09
                                        Dzięki :D
                                    • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:09
                                      Z tego co wiem to w Polsce wg prawa lotniczego powyżej 4km skoczek spadochronowy ma obowiązek skakać w masce... Nie uzależniam mojego zakochania od skoków... :) W sumie to on mógłby być mniej "chory" ode mnie :P
                                      • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:14
                                        a, to widzę, że kandydatów będzie bez liku ;)
                                        • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:17
                                          Kilku :D Problemem nie jest ilość :P
                                          • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:19
                                            jak już kiedyś pisałem, to musi być miłe :).
                                            • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:24
                                              Skok czy zakochanie? :)
                                              • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:30
                                                Pia Zadora dostałaby w tym miejscu grafikę, ale ponieważ tak dobrze Ci idzie z chłopakami, wyjaśniam, że ani skok, ani zakochanie, lecz odpowiednia ilość adoratorów musi być miła :P. Nie każda dziewczyna tak ma, a przecież musi z tym jakoś żyć :).
                                                • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:32
                                                  No cóż, takie życie :D
                                                  • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:46
                                                    tak, życie, zaklopotana87 dzięki za towarzystwo, złożyłem w tym czasie choinkę :), korzystaj do poniedziałku, potem znikam.
                                                  • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:54
                                                    To mogę korzystać czy mi już dziękujesz? :)
                                                    A czemu do poniedziałku? Żona wraca? :P
                                                  • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 17:00
                                                    Tej super Pani już dziękujemy. Wiesz, jak to jest z dziadami, a jeśli nie wiesz, już czas, abyś się dowiedziała :D.
                                                    A żeby było do końca szczerze, dodam, że czekam na bardzo ważną wiadomość, którą prawdopodobnie otrzymam niestety dopiero w poniedziałek. Potem nie będę miał już czasu na taką zabawę, zresztą klepanie kodu w robocie zniechęca do dalszego siedzenia w sieci, na pewno to rozumiesz ;).
                                                  • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 17:07
                                                    No to odpoczywaj póki masz czas. ;)
                                                  • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 17:11
                                                    i wzajemnie :D.
                                        • xolaptop Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:17
                                          ojej, zniszczyłem wątek i teraz mi wstyd :(, przepraszam.
    • izabellaz1 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:10
      weronika_ross napisała:

> Wpadłam na pomysł, żeby zafundować mojemu facetowi skok spadochronowy na 25 ur.
      > Taka okrągła liczba,

Od kiedy 25 jest okrągłą liczbą?
      • weronika_ross Re: skok spadochronowy 07.01.11, 15:16
        Na pewno bardziej okrągła niż 26 czy 24 :P
    • mahadeva Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:43
      mysle, ze to dobry pomysl
      to raczej nie jest nic strasznego - w tandemie z instruktorem - ludzie na korporacyjnych imprezach integracyjnych przez to przechodza. ja bym sie cieszyla, a jestem strachliwa baba :)
    • lolcia-olcia Re: skok spadochronowy 07.01.11, 16:54
      Dobry mi się podoba :)
    • beverly1985 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 18:00
      Skakałam kiedyś w tandemie, z instruktorem to nie jest straszne, polecam.
    • mumia_ramzesa Re: skok spadochronowy 07.01.11, 18:30
      Chcesz zeby jakis obcy dziad sie do niego przytulal?
      • weronika_ross Re: skok spadochronowy 07.01.11, 18:50
        Trudne, postaram się to przełknąć, zawsze to nie obca dziadówa ;)
        • mumia_ramzesa Re: skok spadochronowy 07.01.11, 19:02
          A wiadomo? Moze sa tez instruktorki?
          Ja bym wybrala cos bezpieczniejszego: lot balonem czy szybowcem.
          • zaklopotana87 Re: skok spadochronowy 07.01.11, 19:08
            Albo skok z balonu... :D moje marzenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka