izabellaz1 07.01.11, 21:45 w Linii Życia. Mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virtual_woman Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 21:53 wilowka napisała: > Kanał?:> > właśnie.. gdzie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 21:55 doobra już wiem, na Polzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:00 wilowka napisała: > Samiec mówi, że słaby. Zazdraszcza! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:06 izabellaz1 napisała: > wilowka napisała: > > > Samiec mówi, że słaby. > > Zazdraszcza! :P Nie, chce oglądać Szkło kontaktowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:08 wilowka napisała: > Nie, chce oglądać Szkło kontaktowe :) Powiedz mu, że jest NUDZIARZ :P Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:12 eee nie jest. Fajny jest ;) Kupił mi dzisiaj pizzę...chłopską :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:21 wilowka napisała: > eee nie jest. Fajny jest ;) Kupił mi dzisiaj pizzę...chłopską :D O matko ja mam od wczoraj post. Nie mogę patrzeć na żarcie, które ma w nazwie "chłopskie, gazdowskie, góralskie" itd. :D Przejadłam się :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:25 Jaki post??!! ja tu szukam na pączki przepisu :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:30 wilowka napisała: > Jaki post??!! ja tu szukam na pączki przepisu :D A na słodkości, to zawsze znajdę miejsce :D Co tu za przepis. Zrobić drożdżowe bardziej zbite ciasto i są pączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:31 Cyba kule armatnie. Preferuję pączusie delikatne, puszyste, mięciutkie żółciutkie z nutą wanilii... jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:36 wilowka napisała: > Cyba kule armatnie. Absolutnie nie :) > Preferuję pączusie delikatne, puszyste, mięciutkie żółciutk > ie z nutą wanilii... Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:42 Napaliłaś się na wanilię, czy na to, że jestem mięciutka ? :D Dementuję, żółciutka nie jestem, a puszyste mam włosy i znajomego z forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:48 wilowka napisała: > Napaliłaś się na wanilię, czy na to, że jestem mięciutka ? :D Na pączki :P > Dementuję, żółciutka nie jestem, a puszyste mam włosy i znajomego z forum ;) Zatem coś nas łączy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:56 > Dementuję, żółciutka nie jestem, a puszyste mam włosy i znajomego z forum > ;) > > Zatem coś nas łączy ;) Nie da się ukryć ;) DOoobra, jak zrobię pączki, to dorzucę do Ciebie :) A teraz Szanowne Państwo idę spać! Dobrej Nocy Wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
generation_p Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 21:59 Ja jak zawsze nic nie wiem :-) Nie mam w domu tv... Ale jutro jedziemy kupić, jako że zapewne na kolejne miesiące wykluwania się obcego, zmuszona będę przesiadywać jak ostatni garkotłuk w domu ,to przyda mi się takie urozmaicenie, żebym mogła się uwstecznić i pooglądać brazylijskie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:02 Naucz się szydełkować, udziergasz Obcusiowi kocyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:45 Obcuś.... mmmm, urocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa.krowa.oddzialowa No, paczpan - niby bekon, a wychodzi na to, że... 07.01.11, 23:27 ...jednak ciacho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood siwa.krowa.oddzialowa 07.01.11, 23:32 Ładna ksywka. Ale siwą zamieniłbym na sowę. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:31 jak zobaczysz jajka na bekonie, to daj znać. najlepiej w kolejnym wątku, bo już skończyłam wszystkie czytać i sięmie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Mmmmmm, zaraz będzie Bacon 07.01.11, 22:36 Ja tez poproszę jaja na bekonie zamiast tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś