kogut7025 10.01.11, 11:54 czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/51,35271,8922461.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:03 ta gruba w zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:04 nie, to chyba nie ona nie pisała, że będzie się lansować w częstochowie. ani tym bardziej że będzie się lansować przyjmując (lub nie!) oświadczyny Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:02 Ze niby Ally i Kononowicz... tenteges..? No nie wiem, nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:02 W polarze? Nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:11 Nie pij w poniedzialek od rana..... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:15 I mało romantyczny......... jak można podpiąć zaręczyny do światełka do nieba. Dostałby rozgrzaną patelnią w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:24 hotally napisała: > Dostałby rozgrzaną patelnią w łeb > Zawsze nosisz rozgrzaną patelnię na imprezy masowe? Jak utrzymujesz jej ciepłotę? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:32 jakie ty masz siano w tej swojej malej krzywej glowie, co cie to obchodzi kto jak sie zarecza? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:39 nie obchodzi Mnie, deku, tylko wyjaśniam, dlaczego to nie mogłabym być Ja. Ja miałam bardzo romantyczne zaręczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 12:44 hotally napisała: > nie obchodzi Mnie, deku, tylko wyjaśniam, dlaczego to nie mogłabym być Ja. > > Ja miałam bardzo romantyczne zaręczyny :) BTW pisze sie DEKLU jak coś, no nie wątpie że mialas romantyczne zaręczyny moze dla tej dziewczyny tez to bylo romantyczne nie pomyslalas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally no dobra!!! 10.01.11, 12:37 To teraz każdy ściska poślady i dla dobra powodzenia aukcji, w celu zebrania dużej ilości kasy, pomaga promować link gdzie tylko się da: aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=12499813 wrzucajcie na różne fora, fb, gg itp. możecie przy tym pisać coś głupiego- ważne, żeby jak najwięcej osob się o tym dowiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: no dobra!!! 10.01.11, 12:46 widze ze nawet znajomi cie cos slabo wyceniaja....a taka atrakcja prawdziwa ksiezniczka...a cena ....jak za ksiezniczke z wiejskiej dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: no dobra!!! 10.01.11, 12:51 w tym momencie obrazasz wiele wartosciowych wiejskich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: no dobra!!! 10.01.11, 12:53 wartosciowych dziewczyn nie.....tylko ksiezniczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: no dobra!!! 10.01.11, 15:43 ally. wroc na ziemie. i zastanow sie co piszesz. ja rozumiem, ze cel wazny i okej, szacun ci za to. ale jakos nie widze, zeby moi znajomi bili sie o wyjscie akurat z toba do teatru. obawiam sie, ze krazylabys ze swoim linkiem po fb, ale nie tak jak to sobie wyobrazasz... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: no dobra!!! 10.01.11, 17:54 z ludzmi, ktorzy nie karmia sie zludzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: no dobra!!! 10.01.11, 18:12 Inaczej bym ich nazwała... Sprzęt zakupiony przez WOŚP uratował życie dziecku Moich znajomych. Dlatego do końca życia będę wspierać fundacje wystawiając na allegro podobne aukcje. Jeśli dla Twoich znajomych jest to okazja do zartów, drwin czy innych tego typu zachowań to świadczy o nich gorzej niż fakt, że "nie karmią się złudzeniami". Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: no dobra!!! 10.01.11, 19:27 ally, czytaj ze zrozumieniem, a nie to, co potem jest ci latwiej skrytykować, okej? napisałam od razu, ze cel szczytny i szacun dla ciebie za to. ja nie napisalam, ze wystawianie rzeczy na aukcjach wosp'u jest zle - napisalam, ze TY MASZ SIE ZA BOG WIE KOGO (czyli ze masz slaby odbior spoleczny swojej osoby) i ze jakos moi znajomi na bank nie beda sie bic o wyjscie z toba. powtarzam raz jeszcze: czytaj ze zrozumieniem, calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 15:46 Nasza Ally jest ładna i jest z Warszawy :) O! Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 16:52 Wszystkie jesteśmy ładne :) O! Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 16:59 Ty jesteś :) O! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 17:08 Nie kłócić się, dziewczęta :) O! Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 17:18 A to nie kłótnia :) O! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 17:08 Ja jej nie czytam...nudna jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:19 Jak jej nie czytasz to skad wiesz, ze jest nudna? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:23 KOMBI LICYTUJ!!! aukcje.wosp.org.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell Ja bym Ciebie licytowała.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:30 Nie chce mi sie rejestrowac. Nie stac mnie na Ciebie. Jestem aspolecznym typem, wiec wszelkie wypady do teatru tylko podnosza mi cisnienie. Ale trzymam kciuki i nie przejmuj sie forumowiczkami. One maja cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:41 Zeby tylko bylo z kim. Ech :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:42 potraktuj to jako wydatek na drugą/trzecią/czwartą randkę z tą z bilarda, jeśli nie dałaby się zmacać :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 19:15 Nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 19:34 Ale chyba nie dlatego, ze nie mam wasow? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:21 Jakies kwiatki, pierscionki, ludzie stoja, zdjecia robia. Ta ryczy, ten sie zapocil w tym polarze. Co to za cyrk. I tak ja bedzie zdradzal. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:34 >I tak ja bedzie zdradzal. z knurem chyba. specjalnie sobie wzięła takiego, żeby nie zdradzał. strategia, strategia, strategia. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:40 Ale jestes niekulturalna. Podwojny czy potrojny podbrodek to jeszcze nie koniec swiata. A Ty jakich lubisz? Moze Ci sie spodobam. Bysmy wspolnie opracowali strategie albo dzialalibysmy spontanicznie. Nawet pozwolilbym Ci czasami byc strona dominujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:48 >to jeszcze nie koniec swiata jak nie, kurde, głowy schylić nie można, a przez brzuchol to nawet nie widzi, czy wyszedł na dwór w butach czy w kapciach. ja siebie lubię, daleko Ci;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 18:52 > jak nie, kurde, głowy schylić nie można, a przez brzuchol to nawet nie widzi, c > zy wyszedł na dwór w butach czy w kapciach. W sumie racja, lustrzyca to nic przyjemnego. > ja siebie lubię, daleko Ci;) Wcale nie musimy sie lubic. Wystarczy, ze Ci sie spodobam. Mozesz mnie nawet nienawidzic, bedzie drapiezniej. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 19:05 nieno, ja mam wymagania, ze musiałbyś o koronkach gadać albo o szeroko pojętej stomatologii estetycznej. ewentualnie o technologii wyrobu lasek i balkoników. ewentualnie 2: o pieluchach dla dorosłych, to już te klimaty, kumiesz? to już lepiej znajdź se w swoim wieku i o pryszczach pogadacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 19:37 W takim razie masz spora wiedze. Ja bym Ci herbate z miodem przygotowywal, a Ty bys mi o kobietach rozprawiala. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian to jest ally 10.01.11, 18:36 tylko co ona robiła w Częstochowie :D może tam mieszka, a cała kreacja forumowa to łeż... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: to jest ally 10.01.11, 18:48 jak to jest ally, to ten po prawo to misiek z ani mru mru. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: To nie Wasza Ally przypadkiem? 10.01.11, 20:35 Beeeeez sęsu, już myślałam, że będą fotki z tej pamiętnej nocy, gdy hot Alina udowadniała kolegom jakie ma hot usta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś