zielgos00 10.01.11, 14:35 który podczas dosyć poważnej kłótni ze swoją dziewczyną, za pomocą komórki korzysta z gg, omawiając sprawy dotyczące gry online? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asystentka_prezesa_zarzadu Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 14:39 Że ta kłótnia go nudzi i nawet nie ma erekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 14:40 myśleć, że ta kłótnia dla niego pewnie poważna nie była faceci myślą jaśniej i prościej Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 14:41 > omawiając sprawy dotyczące gry online? jeśli to nowe CoD to go rozumiem. Też wolę pograć niż się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:23 A ja głupia myślałam, że to szczyt ignorancji. Cieszę ze mnie uświadomiliście. Nie pozostało mi nic tylko życzyć i wam podobnych zachowań ze strony partnerów w życiu, wszak pograć sobie jest fajnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:32 Która to była kłótnia ? Pierwsza czy dwudziesta piąta ? Bo jak dwudziesta piąta, to ja jego zachowanie nawet rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:35 pierwsza poważniejsza od dłuższego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:38 > A ja głupia myślałam, że to szczyt ignorancji. A skrajną niewiedzą na jaki temat wykazał się Twoim zdaniem facet? Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:44 termin "ignorancja" poza znaczeniem "brak wiedzy", ma jeszcze drugie znaczenie koleżanko, nawet bardziej popularne: "lekceważyć" Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:52 no ale dlaczego to naszym problemem ma byc to ze twoj facet cie lekcewazy? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:07 i zawsze staram sie byc pomocna kiedy ktos pyta co ma myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:13 a ja jestem wkur.wiona, dlatego piszę czy wobec tego, zadawanie pytań typu "dlaczgo miałoby to nas interesować" ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie ma drugiego znaczenia 10.01.11, 16:26 ignorancja - to brak wiedzy. a ignorowanie - to wlasnie lekcewazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: nie ma drugiego znaczenia 10.01.11, 16:33 ok. zwracam honor i ściągam czapkę z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: nie ma drugiego znaczenia 10.01.11, 16:39 No, widzę, żejuż ciśnienie spada. To powiedz o co chłopu suszyłaś głowę i po raz który? I ile macie lat, bo jakoś tak mam niejasne wrażenie, że naście. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolina_koko Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:27 :D dobry jest. Nie myśl. "Po prostu bądź" Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:36 > :D dobry jest. podrzucić ci go? > Nie myśl. "Po prostu bądź" obawiam się, że nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:10 Dawaj go, ja go wezmę! Nie będzie mi truł dupy o to, że wolę spędzać czas z uroczą kamaelką a nie z nim :D A o co się kłóciliście? Bo jak o grę to ironiczny bardzo jest, znaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:24 > Dawaj go, ja go wezmę! Nie będzie mi truł dupy o to, że wolę spędzać czas z uro > czą kamaelką a nie z nim :D Będzie. Jeżeli chodzi o poświęcanie jemu uwagi to jest bardzo zaborczy. Tylko w drugą stronę to tak nie działa. > A o co się kłóciliście? Bo jak o grę to ironiczny bardzo jest, znaczy :D Nie wiem czy ironiczny, chyba bardziej bezmyślny. Bo jak się nie jest zaangażowanym, to można by się chociaż trochę maskować. Był wściekły na cały świat, ponieważ było mu zimno i autobusy rzadko jeździły i ciut za bardzo epatował w związku ze swoim wkurwem w moim kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:25 zielgos00 napisała: > Będzie. > Jeżeli chodzi o poświęcanie jemu uwagi to jest bardzo zaborczy. > Tylko w drugą stronę to tak nie działa. E tam - jak gra to nie może być zaborczy - ja gram, on gra, może w to samo? I czad :] > Nie wiem czy ironiczny, chyba bardziej bezmyślny. Bo jak się nie jest zaangażow > anym, to można by się chociaż trochę maskować. > Był wściekły na cały świat, ponieważ było mu zimno i autobusy rzadko jeździły i > ciut za bardzo epatował w związku ze swoim wkurwem w moim kierunku. Co Ty, mojego klona wyrwałaś? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:36 zielgos00 napisała: > który podczas dosyć poważnej kłótni ze swoją dziewczyną, za pomocą komórki korz > ysta z gg, omawiając sprawy dotyczące gry online? Ale to musi być dołujące, kiedy drugiej osobie zależy tak mało że nawet kłócić jej się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 15:46 o facecie to nie wiem ale wyglada na to ze ci ktorzy twierdza ze mezczyzni nie maja podzielnej uwagi sa w bledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:12 No dobra-będzie odpowiedź poważna: Odpowiedź na to pytanie jest tak oczywista, że wiekszość odpowiedziała żartobliwie/ironicznie. No bo co tu odpowiedzieć? Nikt się chyba nie spodziewał, że ktoś serio zadaje takie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:19 Irytuje mnie fakt, że żeby forumowiczów zmobilizować do poważnej odpowiedzi, trzeba forumowiczów najpierw zmanipulować odpowiednim sformułowaniem wątku, bo inaczej jak zacięta płyta będą odtwarzać ciągle te same złośliwości a mnie się nie chce pytania formułować pod publiczkę bo jestem wkur.wiona Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:22 Rozumiem i sorry w takim razie. Podtrzymuję jednak, że nie o formę tu chodziło ale o treść. Dla mnie odpowiedź jest tak oczywista, że myślałam, że ktoś se jaja jakieś robi. I może niedobrze zrobiłam, że napisałam to w imieniu innych forumowiczów bo ja w sumie nie wiem co nimi kierowało. U mnie było tak jak napisałam. Mogę tylko podejrzewać, że u nich było podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:23 Nie kapiszi - widzisz, albo Cię to wnerwia albo pasuje. Skoro wku...a - to czego właściwie oczekujesz po ludziach? Że Ci powiedzą, że to dobrze/źle, że zachowanie Twojego faceta Cię wnerwia? Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:27 szukam pola do wyeksploatowania, żeby komuś niewinnemu nie dać przypadkiem w mordę i już prawie osiągnęłam swój cel ;P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:29 A daj w mordę komuś w... grze :D Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:31 To dobra rada - takie wirtualne dawanie w mordę bardzo odstresowuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:32 No nie? Wsadzisz serię w bebechy, zamrozisz czy porąbiesz pikselowym toporem i od razu weselej :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:38 przemknęło mi przez głowę nawet, żeby zalogować się na str tej zasranej gierki i rozpieprzyć mu to co tam buduje, ale chyba jako początkująca, nie dałabym rady:P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:47 To by budował od nowa :P Ogame? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:58 A to nie znam, ja wolę większe rzeczy :] Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:26 no ale tu nie ma nad czym debatowac, facet cie lekcewazy, moze robisz awantury i pierdoly i nie trudno cie traktowac powaznie a moze zeczywiscie sprawa byla powazna a on ma to w dupie... powodow takiego zachowania moga byc setki zwlaszcza ze kontekst jest nie znany. ja jak mi ktos gledzi za uszami tez nie mam ochoty sie wdawac w dyskusje tylko to ignoruje, na dodatek strasznie mnie bawi kiedy druga strona sie bez powodu nakreca w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:24 A co myśleć o dziewczynie, która w trakcie poważnej kłótni ze swoim facetem gra w DMC4? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 ze niczym Napoleon 10.01.11, 16:27 zielgos00 napisała: > który podczas dosyć poważnej kłótni ze swoją dziewczyną, za pomocą komórki korz > ysta z gg, omawiając sprawy dotyczące gry online? ze niczym Napoleon - ma podzielna uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:36 Mnie ciekawi jedno. To byla klotnia, czy tylko ty na niego wrzeszczalas, a on zgodnie z zasadami sztuki zupelnie nie zwracal na to uwagi? Co oczywiscie jeszzce bardziej cie podku.rwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:44 troche off top, zgadzam sie jest to sztuka ale jak sie juz ta sztuke opanuje zabawa jest przednia... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:52 Igmorowanie czyjejs zlosci jest broia smiertelna i chroni przed bezsensownym traceniem energii na swady. Smieszne jest, ze to dopiero dziala nakrecajaco na druga strone. Te wrzeszczaca i toczoca piane z pyska :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:53 No, a jak taki dostaje wścieku jak się uśnie przy tyradzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:59 No, a bo to raz? Ja umiem spać przy każdej okazji - huehuehue, ale było darcie, jak się zorientował :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:57 próbuję tej metody, ale niestety, po przekroczeniu pewnej granicy nie daję rady i muszę zabić jestem jeszcze za słaba:P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:00 Jego zabij, expa dostaniesz :P A Ty w coś grasz? Zagraj mu na nosie jego metodą, a potem opiernicz, że w domu za ciepło i samoloty nisko latają, no! Odpowiedz Link Zgłoś
zielgos00 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 16:53 A co? Jesteś kompetentny jako sędzia? Czyżby jakaś pani ci krzywdę zrobiła, że we wszystkim dopatrujesz się winy kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:19 Nie daje sobie krzywdy zrobic. Ot cala tajemnica. Ignoruje sliniac sie z wscieklosci i glosno ujadajace suczki. Widac Twoj obral te sama strategie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:39 Widzisz. Rozczaruję cię. Bo to on zaczął wrzeszczeć. Ja byłam spokojna. Dopiero po 20 minutach mi nerwy puściły. :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:45 Widzisz trolujaca spametko wyszlo szydlo z worka. jestes na tyle malo inteligentna, ze wpadasz jak sliwka w kompot Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:51 mogłabym w końcu dostać tego bana... Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:45 Nic, dosłownie nic o nim nie myślimy, gdyż na to nie zasługuje. No chyba, że kłótnia jest o grę online. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 17:46 Przeciez to znow Zecia- wlasnie wyzej sie wysypala Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 19:31 Teraz już wiem. Wiem też, że takie sytuacje mają miejsce, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 19:40 wiec sluchaj mnie a bedziesz dluzej zyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 20:01 Czekam na wyjaśnienie, napiszesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 20:03 Zaglądałaś mu przez ramię w komórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co myśleć o facecie 10.01.11, 20:23 IZA!!!!! to troll ktory uz sie przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham zalezy od tematu klotni :) 10.01.11, 22:22 Jak jakis bzdury foch, ktory raczylas strzelic o jakas nieistotna pie... - to jak najbardziej facet poswiecal sprawie dokladnei tyle uwagi, ile ona wymagala :) Jezeli cos - wyjatkowo - istotnego, to rzeczywiscie burak z niego :) Odpowiedz Link Zgłoś