soulshunter 27.01.11, 10:37 Z cyklu "naukowcy odkryli": ...rośnij rośnij okrąglutki Musze przyznac ze takie odkrycia napawaja mnie optymizmem i od razu chce sie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:43 Myślałam, że artykuł będzie o dobroczynnym wpływie piwa na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:49 berta-live napisała: > Myślałam, że artykuł będzie o dobroczynnym wpływie piwa na zdrowie. Też myślałam, że to coś w ten deseń :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:43 > Musze przyznac ze takie odkrycia napawaja mnie optymizmem i od razu chce sie zyc. A mnie nie. Kobiety maja wieksze piersi, ale za to faceci od estrogenu ciocieja. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:46 prawnicy juz usankcjonowali legalnosc malzenstw homoseksualnych w wielu krajach, czyli niejako mysla nawyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:52 No to ja, dumnie, zaniżam statystyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:57 do czasu moja droga, do czasu. Naukowcy twierdza ze jest to proces nieublagany wiec i tobie urosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:04 Ja jestem natural, nie wciągam hormonów, jedyne co mi może zagrażać to pierś z kurczaka, bo to też nabijają. Jak mi urośnie to zostanę samotną matką, bo przed ślubem dostałam ultimatum odnośnie boobs :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 10:58 pompeja napisała: > No to ja, dumnie, zaniżam statystyki :D Ja równie dumnie Cię wspomagam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:01 ale naprawde nie widzicie tendencji ze wszystko nam rosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:02 soulshunter napisał: > ale naprawde nie widzicie tendencji ze wszystko nam rosnie? Dobra, Soul. Nie powstrzymuj się dłużej. Mów. Ile cm?:> Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:05 to akurat jest najmniej wazne. Nie badzcie pesymistkami. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:19 soulshunter napisał: > to akurat jest najmniej wazne. Nie badzcie pesymistkami. Jak najmniej? To też jest ważne. Nie lekceważ tego.:> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:15 pompeja napisała: > Niektórym się kurczy.. zwłaszcza musk ale to niektórym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:11 moje nie chcą rosnąć nawet od hormonów wysikanych przez kobiety biorące tabletki, przeciwnie, zauważyłam nawet, jakby się wchłaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:17 widzialas kiedys jak wyglada tsunami? Najpierw sie cofa, by pozniej urosnac do katastroficznych rozmiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: optymistyczna wiadomość 27.01.11, 11:20 zupełnie jak kurczaki i indyki, zwłaszcza indyki. Odpowiedz Link Zgłoś