2szarozielone 29.01.11, 23:50 w kuflu, pokalu, puszce, butelce, małe, duże, jasne, ciemne, z sokiem, z cytryną, ze słomką, zimne, grzane... jakie i jak lubicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: piwo 29.01.11, 23:55 żubr w puszce jestem jedyną znaną i osobą ktora uwielbia piwo z puszki Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: piwo 31.01.11, 10:55 > żubr w puszce Ale my dyskutujemy tu o PIWIE. Ze swojej strony: ciechan wyborny i miodowy noteckie niepasteryzowane konstancin: lekki, mazowieckie, dawne, zdrojowe fortuna: srebrny smok, czarny smok rycerz jasny pełny magnus czekoladowy i wiśniowy :) lwówek piastowski svijany - cały przekrój więcej grzechów nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: piwo 29.01.11, 23:56 W kuflu, butelce, małe, duże, jasne, z cytryną, bez cytryny, ze słomką, bez słomki, zimne, grzane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: piwo 29.01.11, 23:57 polskie,czeskie i niemieckie.W czym,z czym niewazne.Wazne z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuki Re: piwo 30.01.11, 00:07 w pokalu, w butelce, duże, i jasne i ciemne, zimne, czasem z sokiem imbirowym, słomka tylko do pierwszych dwóch łyków a potem służy do tego żeby mieć czym ręce zająć, podobnie jak podstawki- też pełnią u mnie tylko taką funkcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: piwo 30.01.11, 00:55 tylko takie warzone starannie, tradycyjnymi metodami, powiedziałabym niekomercyjne piwko przy nim te sklepowe w wiekszosci to popluczyny Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piwo 30.01.11, 01:02 większość piw można by podawać w nocniku, dla uświadomienia zawartości. i w ogóle dlaczego piwo? już nic pospolitszego nie było w karcie? Odpowiedz Link Zgłoś
martakrk89 Re: piwo 30.01.11, 01:02 Perła best ever!:) chociaz ostatnio w smakowych sie lubuje, gingers moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: piwo 30.01.11, 01:15 Do piwa najwazniejszy jest dodatek, czyli...towarzystwo.:-) W milym kazde smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: piwo 30.01.11, 01:20 to.niemozliwe, Ty jestes madry czlowiek, zajrzyj prosze na moj watek :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: piwo 30.01.11, 01:24 Jestes najwyrazniej po kilku piwach i mnie z kims mylisz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: piwo 30.01.11, 15:57 :) nie. madrze sie wypowiadasz na psychologii, myslalam, ze mi cos podpowiesz. a watek polecial w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: piwo 30.01.11, 11:56 Musiałam wyguglać co to pokal, bo nawet nie wiedziałam czy lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: piwo 30.01.11, 12:00 2szarozielone napisała: > w kuflu, pokalu, puszce, butelce, małe, duże, jasne, ciemne, z sokiem, z cytryn > ą, ze słomką, zimne, grzane... jakie i jak lubicie? :) Stojące na półce w sklepie, rozlane na podłodze, pokazywane w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: piwo 30.01.11, 12:02 potworski napisał: pokazywane w TV. ...w przerwie meczu Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: piwo 30.01.11, 12:16 Lubię piwo na woodstocku :) Wtedy obojętnie jakie. A tak na co dzień, to najchętniej różne. I wiśnię w piwie, i jakieś 5 słodowe o smaku toffie, i niefiltrowane i pszeniczne i ukraińskie i jakie mi tam w sklepiej polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: piwo 30.01.11, 12:46 Jeżeli piwo, to Murphy's :) Bez żadnych soczków, słomek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: piwo 30.01.11, 15:31 żadne, słyszałyśmy, że nadaje się do mycia głowy, ale wolimy szampon Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: piwo 30.01.11, 16:12 Ponoć tylko niepasteryzowane i jest świetne, ale osobiście nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: piwo 30.01.11, 16:15 rywalizujesz z pewna zetka o najglupszy post tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: piwo 30.01.11, 17:20 soulshunter napisał: > rywalizujesz z pewna zetka o najglupszy post tygodnia? No co TY! Moje wątki są super :)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: piwo 30.01.11, 17:24 no wiem. Podbudowac ja tylko che. Ty i tak wygrywasz w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: piwo 30.01.11, 17:19 Zimne i w kuflu :) Kiedyś wypiłam z puszki, latem na dworze i wpadła do niej osa. Dobrze że jej nie połknęłam bo już by było po mnie. Od tego czasu nie tknę piwa z puchy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: piwo 30.01.11, 18:01 Lubię miodowego Ciechana, lubię kilka piw czeskich i słowackich (tocene czy tam capovane najlepsze), z polskich jeszcze: Perłę, różne wcielenia Łomży, Noteckie. Zimne, w pokalu lub kuflu. Gorsze piwa pijam z sokiem albo ze sprajtem albo z pepsi. Grzanego nie tykam (bo po nim od razu śpię), w puszce nie tykam (bo, cyt. "zęby mi mają po nim zardzewieć?), w butelce może być. Zdarza mi się sięgnąć po Desperadosa, Reddsa albo piwo o smaku mojito. A amerykańskie piwa, jak wiadomo, są jak seks w łódce: fucking close to water. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: piwo 30.01.11, 18:28 Najbardziej lubię pszeniczne jasne, choć ciemne też mogą być, dobre jest piwo żywe z browaru amber, poza tym to koźlaki, stout i sporadycznie jakiś porter, kiedyś mi kolega przywiózł Kwaka z Belgii było rewelacyjne ale w Polsce jeszcze nie spotkałem, no i niedawno też kupiłem sobie 'ale' z browaru cornelius, też znakomite ale trudno dostać, tylko 2 sklepy u mnie mają piwa z corneliusa, natomiast na upale dobrze wchodzi miler i corona, w innych warunkach są niepijalne. Odpowiedz Link Zgłoś
fig-ga Re: piwo 30.01.11, 18:32 Ja jestem piwoszką namiętną, ale wypowiedzieć się nie wypowiem, bo już tyle razy wywnętrzałam się w temacie na forum, że mnie się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś