Dodaj do ulubionych

czyzby soczewica = admin kobieta?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:17
??
Obserwuj wątek
    • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:17

nie
      • Gość: Lolek Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:18
        No pewnie, że nie :)
        • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:19

:-)
          byłam już Triss, Anahellą, teraz na Soczewicę przyszła pora
          macie jeszcze kilka tysięcy nicków do sprawdzenia
          • Gość: Lolek Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:22
            NO kurde, przecież zaprzeczam i popieram - mogę napisać w nagrodę jakiś brzydki
            wątek ?:)
          • coolle Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:24
            Mnie tez pod rozne nicki juz podkladano ;-)
            Moge jeszcze od siebie potwierdzic, ze Admin_kobieta to nie jest Soczewica.
            Ciezko chyba z tym zgadywaniem bedzie. Dotej pory nikt jeszcze nie odgadl.
            Admini pisuja prywatnie pod loginami raczej nie rzucajacymi sie w oczy i na
            innych forach. Ciezko bedzie, oj ciezko ;-)
            • gibki Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 27.04.04, 19:32
              jak ci tak ciezko to lyknij cos na przeczyszczenie
              powinno ulzyc
      • Gość: filut Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:19
        twoja osoba jest tu akurat najmniej wiarygodna;)
        • Gość: Lolek Re: te filutek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:23
          odwal się ode mnie i od admin soczewki, tfu, admin kobiety :)
          • soczewica Re: te filutek, 22.04.04, 21:25
            Gość portalu: Lolek napisał(a):

> odwal się ode mnie i od admin soczewki, tfu, admin kobiety :)

loluś, jutro się okaże że jesteś dupa a nie detektyw, drogi watsonie.
            :-* cmok i pa.
            • Gość: Lolek Re: no soczewica, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:29
              na okreslenie "dupa" to ty musisz zasłużyć - z ciebie jest po prostu oferma i
              ofiara losu :)
      • soczewica Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:21
        trzeba poczekać na jakiegoś kontraktowego admina GW, niech im powie :)
        jak nie uwierzą maas ani tebemu, to ani chybi:
        jestem soczewicą
        jestem admin_kobietą
        jestem adamem michnikiem
        i rywinem też
        :)

a_k, czy dałoby się kogoś z wyżyn sprowadzić żeby to zdementował raz na zawsze?
        • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:23
          soczewica napisała:

> a_k, czy dałoby się kogoś z wyżyn sprowadzić żeby to zdementował raz na zawsze?

jak znam życie to najwcześniej jutro
          • soczewica Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:24
            admin_kobieta napisała:

> jak znam życie to najwcześniej jutro

może być jutro, ale niech będzie :) może warto by się założyć z chłopakami o
            parę złotych - byłyby łatwe pieniądze :)
            znikam, czas na karaoke :> do jutra więc.
            • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:31
              soczewica napisała:

> znikam, czas na karaoke :> do jutra więc.

Oboze Soczewica, bedziesz spiewac?
              >
              >
          • Gość: Lolek Re: Akurat zawodowy admin z definicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:28
            musi albo zaprzeczyć podejrzeniom filuta, albo zmienić admina społecznego
            tutaj - logika i zasada to tylko :)
            • Gość: filut chyba trafiony zatopiony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:32
              jeszcze nigdy admin nie wstrzelila tylu wpisow w tak nieistotnym watku:P
              • Gość: Lolek Re: Bingo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:34
                Kapitan Sowa znowu w akcji :)
    • Gość: hehe.he Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:20
      hehe wie kim jest adminka od samego poczatku:)
      hehe:)
      • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:24

przecie było 5:0 i porażka!?
        • ehha Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:29
          Adminie_kobieto. Czy jesteś jedną ze znanych forumowiczek?
          Czy pisujesz także oprócz a_k jako ktoś inny?
          • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:34
            Czy ne uwazasz, ze gdybysmy mieli wiedziec kim jest AK to bysmy to wiedzieli?
            Skoro nie wiemy, to pewnie nie po to, zeby teraz sie dowiedziec, bo sie ktos
            zapyta podchwytliwie. Dajciez spokoj ludzie, smieszni jestescie.
          • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:36
            ehha napisała:

> Adminie_kobieto. Czy jesteś jedną ze znanych forumowiczek?
            nie
            > Czy pisujesz także oprócz a_k jako ktoś inny?
            bardzo rzadko

ps. ta zabawa w zgadywanie kim jestem naprawdę nie ma sensu, nawet gdybym teraz
            napisała swój prywatny nick niewlele osób z forum by pamiętało kim jestem i
            jakie mam poglądy
            • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:44
              Adminko, czemu raz Cie widze na czerwono, teraz z kolei dwa Twoje posty na
              czerwono, a trzy na czarno, a przedtem wszystkie one byly czerwone, czemu mi
              sie tak dziwne rzeczy dzisiaj dzieja?
              • admin_kobieta Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:48

jeśli moje posty są odpowiedzią na czyjeś ważne pytanie to czerwone
                a takie tylko pogaduszki z Wami - to czarne

źle wygląda ta czerwona sukienka przy Waszych wieczorowych małych czarnych ;-)
                • Gość: filut Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:51
                  wypraszam sobie. siedze w bordowych bokserkach. goraco...
                  • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:52
                    Filucie!!
                    • Gość: filut Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:56
                      no co?
                • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:52
                  To mnie osobiscie milo jest witac Cie w gronie pogaduszkujacych sobie w malych
                  czarnych. :)
        • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:30
          Hehe, ja tez wiem. Kazdy s_e moze napisac ze wie na 100%. Ja sobie moge
          napisac, ze jestem 17. wcieleniem carycy na przyklad. ;))

Sorry, nie moglam sie powstrzymac, fajny watek. Smieszny taki :))

Pytanie do Filuta i Lolka: Jak sie poczujecie jesli przyjdzie Tebe i z wyzyn
          oswiadczy ponad wszelka watpliwosc, ze jestescie w bledzie? Jesli oczywisie cos
          takiego nastapi. Bo Tebe to nieskory moze sie okazac, ale gdyby? To co? Na
          jeleni wyjdziecie :) Lepsza metoda jest taka jaka obral Hehe - zapewnia, ze
          wie, ale nie mowi kto - full assekuraccja. :)

P.S. Prosze teraz nie kierowac lupy w strone Aten przypadkiem, coby sie nie
          pograzac coraz bardziej, panowie.
          • Gość: filut Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:34
            co ty bredzisz renus. przeciez nie twierdze, ze wiem tylko, ze podejrzewam.
            • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:36
              Z kolei Lolek twierdzi ze wie.

Renius - tylko Mama tak do mnie mowila na swiecie tym calym. Juz Cie lubie
              filut :**
              • Gość: filut Re: czyzby soczewica = admin kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:42
                mow mi filucie;p
                • reniatoja Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 21:45
                  Filucie. :)
    • Gość: Lolek Re: Do admin_kbiety: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:38
      Jeżeli nasze podejrzenia sa bezpodstawne, to odpowiedz, dlaczego z szybkością
      błyskawicy kasowałas nicka "suczewica" ????
      Jakoś do kasowania nicka podrabiającego sławetna Triss nie byłaś skora- to
      tylko przykład, były i inne ?

he, he - a nie pisałem kiedyś, żebyś zajrzała na inne fora (poza gazetką) i
      nabrała troche doświadczenia ?:)
      • admin_kobieta Re: Do admin_kbiety: 22.04.04, 21:43
        Gość portalu: Lolek napisał(a):

> Jeżeli nasze podejrzenia sa bezpodstawne, to odpowiedz, dlaczego z szybkością
        > błyskawicy kasowałas nicka "suczewica" ????
        > Jakoś do kasowania nicka podrabiającego sławetna Triss nie byłaś skora- to
        > tylko przykład, były i inne ?

zalogowane podróby są usuwane natychmiast
        z niezalogowanymi - to był szczególny przypadek

> he, he - a nie pisałem kiedyś, żebyś zajrzała na inne fora (poza gazetką) i
        > nabrała troche doświadczenia ?:)

dlaczego mamy równać w dół?
        myślę, że inne fora mogłyby uczyć się od gazetowego ;-)
        • Gość: Lolek Re: To może podaj wreszcie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:18
          co jest według ciebie podróbą, a co nie ?

Bo obecnie twoja "definicja" podróby jest płynna - zależy od konkretnej osoby,
          którą ktoś podrabia.

Pamiętasz podróby aquire i twoje ciężkie tłumaczenia, że nie możesz ich
          wykasować, bo nie naruszają regulaminu - już tylko ten przykład ewidentnie
          świadczy (moim zdaniem), że jesteś dwulicową hipokrytką.
          Spadła ci opaska z oczu ? A kiedykolwiek ją miałaś ?

A co do innych for - Tobie się chyba marzy wzór Wirtualnej Polski, no nie ?:)
    • maas Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:21
      Nie jest adminem, naprawde nie ma sensu typowac.
      • hal9000 Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:23
        Dlaczego widzę nicka "admin_kobieta" raz na czerwono a raz na czarno w tym
        wątku? Oczy przecieram, ale nie pomaga... :-))))
        • mobypussy Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:26
          bo raz pisze jako admin (kolor czerwony ;), sila wyzsza, a raz jako forumowicz,
          jedna/y z nas (kolor czarny).
        • coolle Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:27
          Pozwole sobie udzielic odpowiedzi :) Admin moze wygasic kolor czerwony i z
          reguly robi to jak pisze mniej oficjalnego posta.
          • hal9000 Re: czyzby soczewica = admin kobieta? 22.04.04, 22:28
            coolle napisała:

> Pozwole sobie udzielic odpowiedzi :) Admin moze wygasic kolor czerwony i z
            > reguly robi to jak pisze mniej oficjalnego posta.
            >

Aaaaaaaa... chyba że tak... :-)))))))
            Dzięki!
      • suczewica Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, 22.04.04, 22:53
        czy moj nick jest niezgodna z regulaminem podroba nicka "soczewica" ? jesli
        tak, to prosze jego zblokowac, jesli nie, to uspokoic te nawiedzona kobiete.

maas napisała:

> Nie jest adminem, naprawde nie ma sensu typowac.
        • coolle Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, 22.04.04, 22:55
          Tak, jest podrobka. Prosze o zmiane nicka. Mozna prosic?
          • suczewica Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, 22.04.04, 22:57
            to prosze podpowiedziec, ile jeszcze liter mam zmienic w tym nicku ?

A jak zrobie nicka colli to tez podroba ?
            • Gość: Lolek Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:58
              Zrób sobie nicka: owczarek szkocki, to może się od ciebie odczepią, he, he :)
            • coolle Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, 22.04.04, 23:01
              To byla prosba.
              Colli nie bylby podrobka, gdyby nie wprowadzal naumyslnie w blad forumowiczow.
              Roznilibysmy sie tez kolorem ;-)
              • suczewica Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, 22.04.04, 23:06
                to poprosze mnie na kolorek zielony - bede sie odrozniala od soczewicy, i lubie
                ten kolorek :)
                • Gość: poldek Re: a tak przy okazji mass, jak tutaj jestes, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 09:51
                  W tym wątku wiecej adminów niż postów:P
    • sekserka [...] 23.04.04, 09:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • negra28 pasztetessa>??/ 23.04.04, 18:30
      Adminką?
      :))))))))))
      Gdyby tak było, nie twierdziłaby do spóły z innymi psychicznymi kumpelkami, że
      jestem z jeleniej Góry. Proste?
      (a teraz odezwij sie, paszteciku, no, czekam z utęsknieniem, a takie teksty
      typu: wygasiłam, wygasze to możesz Ezawowi czy jak mu tam ogłaszać)

No, obrończynie - do dzieła! uidowadniać. tylko bez argumentów typu: ty wiesz
      skad jesteś, mamy to w poczcie i takie tam terefere.
      Kretynessy, noooo?

:))))))))))))

Negra
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a ponawiam prośbę do NEGRA.. 23.04.04, 18:33
        negra28 napisała:

> Adminką?
        > :))))))))))
        > Gdyby tak było, nie twierdziłaby do spóły z innymi psychicznymi kumpelkami,
        że
        > jestem z jeleniej Góry. Proste?
        > (a teraz odezwij sie, paszteciku, no, czekam z utęsknieniem, a takie teksty
        > typu: wygasiłam, wygasze to możesz Ezawowi czy jak mu tam ogłaszać)
        >
        > No, obrończynie - do dzieła! uidowadniać. tylko bez argumentów typu: ty wiesz
        > skad jesteś, mamy to w poczcie i takie tam terefere.
        > Kretynessy, noooo?
        >
        > :))))))))))))
        >
        > Negra

odwal się.
    • Gość: Danielo ja slyszałem ze Zawodowiec to admin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 18:31
      powaznie pisali o tym w VIVIE
      • zielonylistek take it easy 28.04.04, 09:23
        Czy wam sie jeszcze nie znudzilo takie huishu? Kto wie to niech sobie wie, a
        jak ktos nie wie i jego celem zyciowym jest wiedziec i nie ma nic innego do
        roboty tylko szperac po sieci i zastanawiac sie ile kto ma nickow no to jego
        broszka.
        Przeciez to forum to tylko zabawa, rozrywka itd. No chyba nie bierzecie tego na
        powaznie?
        Ja tez jestem caryca. I mam wlasna firme. I jestem przepiekna i szczupla. I
        super inteligentna. I i i i i
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka