salma75 06.02.11, 18:46 Ten co tubiś organizował... Wróbelki ćwierkają, że towarzystwo się wykrusza. Prawda li to? Ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 18:57 :( Pracę będę pisała. Nawet gdyby nie pisała to i tak albo nie chciałabym jechać sama (bez mena) albo stchórzyłabym ze względu na to, że nikogo tak naprawdę nie znam. ;( Ale góry mi się marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 18:58 rzeka.chaosu napisała: > :( Pracę będę pisała. Nawet gdyby nie pisała to i tak albo nie chciałabym jecha > ć sama (bez mena) albo stchórzyłabym ze względu na to, że nikogo tak naprawdę n > ie znam. ;( Ale góry mi się marzą. > > Z czego piszesz pracę i na jakim poziomie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:01 No magisterską. ;) Jeszcze nie pisze, w tym problem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:31 rzeka.chaosu napisała: > No magisterską. ;) Jeszcze nie pisze, w tym problem. ;) Podaj proszę przedmiot, temat, jeśli nie tu to na priv.:) Trawi mnie ciekawość zawodowa, bo ja pisuję takie prace "na zarobek". :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:04 Moją muszę napisać sama. :) Temat zachowam dla siebie, przynajmniej do czasu póki go jasno nie sformułuję. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:36 niezła luzara z Ciebie :D Moj promotor tez był zdania żeby temat pracy nadawać po jej ukończeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:44 lacido napisała: > > Moj promotor tez był zdania żeby temat pracy nadawać po jej ukończeniu :) Jestem temu zdecydowanie przeciwny. Studenci maja inklinację do zbyt szerokiego zakreślania tematy. Powoduje to to, że praca jest rozwlekła i nie ma możliwości "nadania jej" poziomu magisterskiego. Temat powinien być z góry dookreślony i jak najwężej zakrojony. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:49 Znam temat mojej pracy,a le jeszcze jej nie zatytułowałam. To będzie praca badawcza i trudno powiedzieć co mi wyjdzie. :) Pisząc poprzednią miałam plan z góry ułożony, a na koniec okazało się, że w trakcie pisania wyłonił mi się ciekawy kierunek i promotor zalecił zmienić trochę tor wywodu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:53 Właśnie o to mi chodziło :) Jak ja pisałam swoją to powiedziałam ogólnie jaki problem chcę poruszyć i na podstawie czego, promotor stwierdził że mam zbierać materiały, sproblematyzować pracę a potem nadać temu tytuł Plusem tego jest to, że nie ma możliwości by praca była niezgodna z tematem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:55 Hhehehe no własnie. ja najbardziej boję się braku czasu. co chwilę czegoś ode mnie chcą w pracy. Dosłownie (a jednak w przenośni) czuje jak mi się ziemia pod stopami zapada. :D Inaczej sobie tę prace wyobrażałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:04 Rozumiem Cię :) Nie wyobrażam sobie pisać pracy i pracować jednocześnie. Teraz jestem na podyplomowych i do szału doprowadzało mnie gdy nie mogłam siąść i skończyć pisać jakiejś pracy tylko rozwlekało się to na kilka wieczorów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:55 rzeka.chaosu napisała: że w trakcie pisania wyłonił mi się ciekawy > kierunek i promotor zalecił zmienić trochę tor wywodu. :D No właśnie, to jest najgorsze co człeka spotkać może. Rozumiem jeszcze, że ktoś tak podchodzi do pisania magisterki, jak ma zamiar zostać na uczelni. Wtedy ważne jest by ta praca miała jakiś poziom i była "ciekawa". Jeśli natomiast ktoś nie ma zamiaru stawać do żadnego konkursu na uczelni, to wdawanie się w "ambitne" prace świadczy tylko o ...... niczym przyjemnym :D:D:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:57 Temat mojej pracy wyniknął podczas zajęć i prowadzący (inny, nie promotor) powiedział, ze to ciekawe i powinnam o tym napisać. To będę pisać. Ambitnie będzie,a le tylko dlatego, ze umarłabym pisząc nudną i sztampową pracę. Lubie wyzwania. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:05 rzeka.chaosu napisała: Lubie wyzwania Też lubię!!! Ale potrafię sobie znaleźć inne pola do samorealizacji niż praca, której nikt nie będzie czytał a następnie zamknie w piwnicznym archiwum uczelni. > . > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:29 Moja praca roczna była inspiracją dla prowadzącego do stworzenia nowych zajęć fakultatywnych z jego dziedziny. ;p W magisterce ją rozwijam. ;P Nie mam poczucia, ze pójdzie leżeć, a nawet jeśli, co mnie to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:51 Pisanie prac "zarobkowo" to nie to samo co bycie promotorem od (niech pomyśle) profesor ma z 70 lat to na pewno ponad 20 :) Popieram mojego promotora i hm no autorytetem dla mnie w dziedzinie pisania prac nie jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:44 Żadna tam luzara. nie mam kiedy pisać. Zbieram materiały i czytam książki jak na razie. Temat nadam na koniec. :D Ale wolałbym już zaczac pisać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 18:57 salma75 napisała: > Ten co tubiś organizował... Wróbelki ćwierkają, że towarzystwo się wykrusza. Pr > awda li to? > Ktoś się wybiera? Widzę, że Ty jesteś tu osoba bardzo lubianą. Zadeklaruj, że przyjedziesz, wtedy przestaną się wypisywać. :D A poza tym to mnie się wydaje, że to miało być w Tatrach a nie w Pieninach. Ja cały czas komunikuję się z ludźmi z którymi chciałbym się spotkać, wszystko zależy od tego kto będzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:02 piotr_57 napisał: > Widzę, że Ty jesteś tu osoba bardzo lubianą. Hahaha, to było niezłe :)))). Dobry żart :). > Zadeklaruj, że przyjedziesz, wtedy przestaną się wypisywać. :D Nie przypuszczam :). > A poza tym to mnie się wydaje, że to miało być w Tatrach a nie w Pieninach. Możliwe, nie przeczę ;). > Ja cały czas komunikuję się z ludźmi z którymi chciałbym się spotkać, wszystko > zależy od tego kto będzie. No to coś czuję, że doopa a nie weekend majowy będzie ;). Jest tyle sympatii i antypatii, że zbierze się zapewne mała garstka chętnych na to spotkanie :). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:29 salma75 napisała: > > No to coś czuję, że doopa a nie weekend majowy będzie ;). To prosta droga do upupienia pomysłu. > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:33 piotr_57 napisał: > salma75 napisała: > > > > No to coś czuję, że doopa a nie weekend majowy będzie ;). > > To prosta droga do upupienia pomysłu. Się nie zgodzę :). Przed grudniowym spotkaniem wiele osób krzyczało, że pewnie nic nie wypali i... wypaliło, zdecydowanie wypaliło :). Ponowię pytanie - kto się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 19:57 Mogę od razu napisać, że ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:12 salma75 napisała: > Ponowię pytanie - kto się wybiera? Oczywiście ja=szykujcie mi taboret z widokiem na góry. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:17 Hmmmm a jak wy to dokładnie planujecie? Tzn. noclegi, ile dni, itp? Bo w góry pojechać bym chciała, ale nie będę tu kryć, że taki publiczny zlot średnio mi pasuje. :D Juz taki charakter mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:22 Przeca dostałaś maila od tubisia, tam są wszystkie szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:25 Jeśli to było w grudniu to nie miałam czasu na czytanie maili. moze go odgrzebię. :D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:30 rzeka.chaosu napisała: > Jeśli to było w grudniu to nie miałam czasu na czytanie maili. moze go odgrzebi > ę. :D:D:D: Forwardnęłam Ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:42 Kurdę! Cóż za pro reklama. Mnie pasowałoby jechać samodzielnie i po prostu spotkać się na jakimś wieczornym wypadzie. Sama na bank nie pojadę a chłopa do takiego spotkania nie namowie ;/ Mogłoby być fajnie. Jeśli mnie nie będzie to będę żałowała, bo jednak kilka! osób z forum mogłabym poznać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 22:07 A czemu sama nie pojedziesz? Nie wypada? Niebezpiecznie? Nie puści Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 22:55 Wścieknie się. Nie będe ryzykowac. ;P Poza tym wolę z nim .;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:39 rzeka.chaosu napisała: > Hmmmm a jak wy to dokładnie planujecie? Tzn. noclegi, ile dni, itp? > Bo w góry pojechać bym chciała, ale nie będę tu kryć, że taki publiczny zlot śr > ednio mi pasuje. :D Juz taki charakter mam. :) > to masz tak jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:51 U mnie nie jest to spowodowane tylko stresem. Po prostu durna jestem i boję się takich towarzyskich wtop typu "drętwota" albo "nie mój klimat". Nie chce nikogo urazić. Tak już mam. ;) Nikogo z sieci do tej pory nie poznałam. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:54 No ja jednak chyba mam tendencję do pozostawania w ukryciu :) poznawać mogę się dać pojedynczym jednostkom ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 01:00 tym fajnym jednostkom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
testowy333 Re: krzyczało, że nie wypali i... wypaliło 07.02.11, 16:00 I co, wiele osób (potrzeba) było?... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:49 > No to coś czuję, że doopa a nie weekend majowy będzie ;). > Jest tyle sympatii i antypatii, że zbierze się zapewne mała garstka chętnych na > to spotkanie :). A Tobie sie plany zmienily, ze az w imieniu Tubisia watek zakladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:00 princessjobaggy napisała: > > No to coś czuję, że doopa a nie weekend majowy będzie ;). > > Jest tyle sympatii i antypatii, że zbierze się zapewne mała garstka chętn > ych na > > to spotkanie :). > > A Tobie sie plany zmienily, ze az w imieniu Tubisia watek zakladasz? A co mają do tego moje plany? W imieniu Tubisia? A niby skąd ten wniosek? Pytam, bo chcę wiedzieć czy jedzie ktoś z kim wspólny język, wspólne tematy znajduję. Ot, wątek informacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 10:51 > A co mają do tego moje plany? Jak to co? Wiem jakie sa, bo widzialam Twoja odpowiedz mailowa. Zatem skad takie zainteresowanie, jesli sie nie zmienily? Zwykla ciekawosc? Dlaczego nie zrobisz tego droga mailowa? Calosc byla pomyslem Tubisia, ktory sam watku na ten temat nie zalozyl. Ja wyznaje zasade, ze to, co przychodzi do mnie w mailu, zostaje w mailu. Chyba, ze sam autor wyraznie nie ma nic przeciwko ujawnieniu szczegolow na forum. Jesli rzeczywiscie chcesz sie dowiedziec, czy ptaszki prawde cwierkaja, dlaczego nie zapytasz samego organizatora/pomyslodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 11:26 princessjobaggy napisała: > > A co mają do tego moje plany? > > Jak to co? Wiem jakie sa, bo widzialam Twoja odpowiedz mailowa. > Zatem skad takie zainteresowanie, jesli sie nie zmienily? Zwykla ciekawosc? Plany ZAWSZE mogą ulec zmianie. Moje w znacznym stopniu uzależnione są od tego kto na zlot się wybierze. >Dlaczego nie zrobisz tego droga mailowa? Mam pisać do każdego pytając go czy jedzie? > Jesli rzeczywiscie chcesz sie dowiedziec, czy ptaszki prawde cwierkaja, dlaczeg > o nie zapytasz samego organizatora/pomyslodawcy? Sądzisz, że ludzie meldują Tubisowi kto jedzie a kto nie jedzie?? :))) No proszę Cię :). Z czym tak naprawdę masz problem, co? Nie wiem czy zauważyłaś, że wątek ten spełnił m.in. funkcję informacyjną. Znalazły się osoby, które o zlocie nie wiedziały, wysłałam kilka maili ze szczegółowym info. Przeszkadza? Kliknij kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 13:48 Salma, sprawdz gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 14:07 princessjobaggy napisała: > Salma, sprawdz gazetowego. Odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:08 a dokładniej to która to cześć pienin ? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:12 Okolice Szczawnicy... To chyba jednak Pieniny, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:38 wygląda na Pieniny ;) a jakie przewiduje się atrakcje ? :D chodzicie po górach ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:45 rozczochrany_jelonek napisał: > chodzicie po górach ? Po pijaku??? > Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:51 upić to się można na nizinach, a nawet w depresji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
testowy333 Re: upić to się można nawet w depresji 07.02.11, 22:30 Prawdziwa depresja to jest dopiero dnia następnego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:07 rozczochrany_jelonek napisał: > chodzicie po górach ? No ja głównie w tym celu jadę :). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:30 ale po co mam jechac w Pieniny, skoro gory mam na widoku z balkonu a uchlac sie moge u siebie w domu? Szczawnicy specjalnie nie lubie a przejezdzam przez nia przynajmniej 1x na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:40 po to, żeby to co robisz sam zrobić np z Salmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:54 lacido napisała: > po to, żeby to co robisz sam zrobić np z Salmą ;) No i wystraszyłaś soulshuntera z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:55 to był tylko przykład ;) poza tym nie rozsiewaj propagandy że z Soula taki tchórz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:04 lacido napisała: > po to, żeby to co robisz sam zrobić np z Salmą ;) Ba! Z Salmą i jej mężem, bo wiedzieć trzeba, że z szanownym małżonkiem pojadę (jeśli już pojadę) ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:08 ej wzięłam pod uwagę najatrakcyjniejszą opcję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:10 lacido napisała: > ej wzięłam pod uwagę najatrakcyjniejszą opcję ;) Z kobiecego punktu widzenia to moja opcja jest atrakcyjniejsza ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:16 Kobito najatrakcyjniejszą dla Soula :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 20:58 Ludzióf poznać. Wiedziałam, ze nikogo tu nie lubisz, wiedziałam... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:03 Przed każdym spotkaniem zaczynają się takie gadki. Temu nie pasuje to tamtemu tamto. Może i jestem dziwakiem, ale mnie to od razu odbiera chęć do uczestniczenia. Mnie tam nie będzie. Takie rzeczy są albo spontaniczne, albo bez sensu. Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? (dzień świra). Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:03 A czy trzeba być jakoś specjalnie zaproszonym? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:23 akle2 napisała: > A czy trzeba być jakoś specjalnie zaproszonym? Nom. Ja nie dostąpiłam zaszczytu to nie jadę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:24 izabellaz1 napisała: > akle2 napisała: > > > A czy trzeba być jakoś specjalnie zaproszonym? > > Nom. Ja nie dostąpiłam zaszczytu to nie jadę ;) > Nie trzeba, podesłać Wam info na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:28 Ja na wszelki wypadek poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Weekend majowy w Pieninach 06.02.11, 21:10 noł. za daleko, program chlania i żarcia do rana nie dla mnie, a na chodzenie po górach za mało czasu. poza tym już byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
esco_bar [...] 06.02.11, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 11:00 Ja się wybieram :) i nie na chlańsko i żarcie do rana jak ktoś tam wyżej napisał, tylko na spacer i spędzanie czasu na powietrzu - nie mogę się doczekać spływu :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 11:04 W 99% również się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 15:29 Pomysl ciekawy choc wolalbym Sudety, KArpaty lub Baltyk :) Szczegolow nie znam bo nie mam Officea i nie chce mi sie go instalowac, a Tuba nie wpadla na to by normalnie napisac w mailu, ew. w zwyklym pliku tekstowym, html czy w Word Padzie, czyli czyms co ma kazdy. Nie wpadl tez na pomysl zalozenia watku na forum co wydaje sie najlogiczniejsze, ja np. do maila gazetowego prawie nie zagladam... No ale, ze Tuba jest dziwna wiadomo nie od dzis... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 16:48 > Ten co tubiś organizował... Wróbelki ćwierkają, że towarzystwo się wykrusza. Tubiś sukcesywnie o to zabiega. Do maja pewnie każdego na tym forum zdąży obrazić i tyle będzie ze spotkania. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Weekend majowy w Pieninach 07.02.11, 22:57 Po prostu zostaną najtwardsi :P Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 08:18 izabellaz1 napisała: > Po prostu zostaną najtwardsi :P Dobreeee :) Ogłaszam, ze ja będę. W każdym razie jeśli będzie zjazd, to będe, bo akurat tak mi wyszło, ze będę wtedy w Polsce i mogę być. No chyba, ze mnie Tubiś złamie do tego czasu, ale wątpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 11:25 reniatoja napisała: > Ogłaszam, ze ja będę. W każdym razie jeśli będzie zjazd, to będe, bo akurat tak > mi wyszło, ze będę wtedy w Polsce i mogę być. No chyba, ze mnie Tubiś złamie d > o tego czasu, ale wątpię :) No kochana, nie bądź taka pewna. Niejedną już Tubiś złamał ;). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 07:53 teletoobis napisał: > puknij sie w te pusta makowke i jesli echo cie nie zabije, Czy Ty nie przesadzasz z tą swoją szczerością i prawdomównością?:D:D Szczegolnie dotyczy to takich jak ty > , co to tylko ryja drzec potrafia i krytykowac wszystko i wszystkich naokolo. Może i przesadzasz, ale tak trudno się z Tobą nie zgodzić :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 15:05 O rany, nawalila Ci koordynacja odpowiedzi z watkami! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 15:08 Nie- po prostu dyzurna zakonnica wywalila moj wpis, za napisanie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 15:10 teletoobis napisał: > Nie- po prostu dyzurna zakonnica wywalila moj wpis, za napisanie prawdy Daj se spoks, nie warto jej czegokolwiek tłumaczyć, bo i tak wie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 18:16 Ojej, jaki Ty ostatnio "mily"! Odpowiedz Link Zgłoś
fig-ga Re: Weekend majowy w Pieninach 08.02.11, 08:07 Ja się nie wykruszam, aczkolwiek od grudniowej zajawki nic mi nie wiadomo na temat wyjazdu. Nic to, myślę, ze jutro temat zostanie omówiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
testowy333 Nie wiem coś ty za jeden i w czyim imieniu... 09.02.11, 13:57 ...się wypowiadasz - ale na pewno nie w moim. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 11:25 A czy ktoś wybiera się z mężem, dzieciakami? Bo my we czwórkę jedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 12:55 a kochanki/kochankow mozna wziasc ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 13:01 soulshunter napisał: > a kochanki/kochankow mozna wziasc ze soba? No ba! Najwyżej rozmowy przy wódeczcze nt. moralności będą gorące ;). Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 14:01 Tylko jak tu zdecydować, która kochanka/ek pojedzie a który nie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 14:08 to akurat jest proste. Organizujesz konfrontacje - ktory wygrywa ten jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 15:42 Ja zabieram przyjaciółkę i może siostrę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Weekend majowy w Pieninach 09.02.11, 16:11 I to jest sluszna koncepcja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Do Salmy. 09.02.11, 16:29 Jestem zainteresowany,wprawdzie mam daleko ale jesli nie nastapi do tego czasu koniec swiata,bede sie usilnie staral tam zajrzec pozbójowac. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 14:50 Żeby potem nie było, że wątek zakładała, się dopominała, a sama nie przyjechała ;). Nie pojawię się na zlocie majowym. Mąż mię wyjeżdża, a samej z dziećmi nie chce mi się tłuc. Może innym razem... :). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 14:54 ja tez mam za daleko i nie chce mi sie jechac taki kawal drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 15:37 Ale wszystko wskazuje na to ze naprawde bede bardzo daleko. Tak daleko ze az strach. Normalnie za siedmioma gorami, za siedmoima rzekami i za jednym oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 15:40 soulshunter2 napisał: > Ale wszystko wskazuje na to ze naprawde bede bardzo daleko. Tak daleko ze az st > rach. Normalnie za siedmioma gorami, za siedmoima rzekami i za jednym oceanem. Ty, może Ty z moim chłopem jedziesz? Bo on też będzie za siedmioma gorami, za siedmioma rzekami i za oceanem. Do usa leci... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 15:41 a do jakiego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 15:48 a to mu zazdraszczam niniejszym (choc juz tam bylem). Ja nieco blizej do Chicagowa. A moze sie ze mna zamieni? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Weekend majowy w Pieninach 06.03.11, 15:58 soulshunter2 napisał: > a to mu zazdraszczam niniejszym (choc juz tam bylem). Ja nieco blizej do Chicag > owa. A moze sie ze mna zamieni? A będzie tam w Szikago jakaś konferencja nt. czasu i częstotliwości? Chyba, że masz równie fajną na wymiane..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś